Ο ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ VOL 3.635: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ...



Αντιγράφουμε από το πολύ καλά ενημερωμένο, ως συνήθως, site της εφημερίδας ''ΚΟΝΤΡΑ''.
 
«ΨΕΜΑΤΑ: Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη στο ΔΣ της ΑΕΚ!». Αστραψε και βρόντηξε η ηλεκτρονική ναυαρχίδα των «υπαλληλικών» ΜΜΕ (aek365.com). Και συνέχισε: «Εξαλλοι στην Ενωση ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές για τα ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα περί κακουργηματικής δίωξης σε μέλη της Ερασιτεχνικής».
Aυτά στις 30 Μάη, στις 21:30 το βράδυ. Γιατί λίγες ώρες προτύτερα, στις 12:01 το μεσημέρι, η ίδια ιστοσελίδα θεωρούσε δεδομένη τη δίωξη και διαμαρτυρόταν υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ντροπή! Ταλαιπωρούν σε ανακριτές και δικαστήρια τους ανθρώπους που έσωσαν την ΑΕΚ». Δημοσίευε και την υπερασπιστική γραμμή, μάλιστα, για την οποία σχολιάζαμε από τις στήλες της «Κόντρας» ότι πρόκειται για «μια περιγραφή της… ντροπής, που φιλοδοξεί να υψώσει τείχος ηθικής και νομικής υπεράσπισης στους κατηγορούμενους, το μόνο που καταφέρνει όμως είναι να τους κάψει, επιβεβαιώνοντας τη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο κατηγορούνται! Δεν έχουν καταλάβει οι δυστυχείς ότι άλλο χούλιγκαν και άλλο δικαστές που πρέπει να κρίνουν βάσει του νόμου. Σιγά μην πήγαιναν τα λεφτά στο χάντμπολ, την ποδηλασία και το πινγκ πονγκ, λέει η… υπερασπιστική γραμμή. Τα λεφτά πήγαν μόνο στο ποδόσφαιρο και δικαιολογήθηκαν με παραστατικά εκ των υστέρων! Γι' αυτό και τους άσκησε ποινική δίωξη ο εισαγγελέας» (ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ).
Οπως αντιλαμβάνεστε, ειδικά εμείς ζούσαμε έκτοτε με τον… τρόμο της επερχόμενης μήνυσης και αγωγής που είχαν κατατεθεί σύμφωνα με… «απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες», όπως έγραψε η «υπαλληλική» ιστοσελίδα. Τόσο πολύ… τρομάξαμε που παραλύσαμε. Σήμερα… ψιλοσυνήλθαμε από τον… τρόμο και κάναμε ρεπορτάζ στην Ευελπίδων, όπου δε δυσκολευτήκαμε να μάθουμε ότι η ασκηθείσα ποινική δίωξη για το κακούργημα της απιστίας έχει ανατεθεί στον 16ο τακτικό ανακριτή. H ανάθεση στον ανακριτή έγινε στις 17 Μάη, την ίδια μέρα που στον σχετικό διαδικτυακό τόπο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας αναγράφηκε ότι η υπόθεση, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ανατέθηκε στον ανακριτή (πάντοτε, με την άσκηση ποινικής δίωξης ορίζεται και ο ανακριτής στον οποίο ανατίθεται η υπόθεση).
Δεν νομίζουμε, πάντως, πως ο Αλεξίου και «τ’ άλλα παιδιά» αγωνιούν να διαβούν την πύλη του ανακριτικού γραφείου. Γιατί αυτές οι… επισκέψεις συνήθως δεν έχουν καλή έκβαση. Οσο για τον «υπαλληλικό» Τύπο, θα υποτιμούσαμε τη νοημοσύνη των αναγνωστών μας αν κάναμε οποιοδήποτε σχόλιο περί αξιοπιστίας κτλ.
 
Δείτε εδώ δημοσιογράφους, σαν τον ΚΕΦΤΕ-τζόγλου-ΧΕΣΕ-τζόγλου, τον υπάλληλο του Μελισσανίδη.
 
 
Το καλύτερο, εδώ.
 
 
Δηλαδή δεν φτάνει που ο ΧΕΣΕ-τζόγλου-ΚΕΦΤΕ-τζόγλου λέει ψέματα στον κόσμο της ΑΕΚ ότι δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον μελών του (ελεγχόμενου από το Μελισσανίδη) Δ.Σ. της ΑΕΚ, δεν τον ενδιαφέρει κιόλας να ερευνηθεί η υπόθεση. Δεν τον νοιάζει να ψάξει κάποιος εισαγγελέας το αν ΒΟΥΤΗΞΑΝ ορισμένοι 11 εκ. ευρώ από τα ταμεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Δεν λέμε ότι το έκαναν, λέμε το αν πρέπει να ερευνηθεί αυτό το ενδεχόμενο. Κι αυτός ο απατεώνας πουλάει ''αεκοφροσύνη'' βρίζοντας κάθε τρεις και λίγο τον Ολυμπιακό, εκ του ασφαλούς βέβαια, αφού αν τον πετύχει κάποιος από αυτούς που βρίζει, θα κρύβεται πίσω από τα πεταχτά βυζιά του. Είπαμε όμως, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αυτό, όχι στη βία στους αντιολυμπιακούς ΑΡΔ, δεν τους αξίζει. Ανθρωπάκια είναι, που παρακαλάνε να γίνουν μάγκες, στοχοποιημένοι από τον ''στρατό του Μαρινάκη''. 

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

«ταλαιπωρούν ... τους ανθρώπους που ἐσωσαν την αεκ»

επειδή είναι διαφορετικό να είσαι αεκ

σώσιμο = φέσι και πάτωμα στο Ερασιτεχνικό!!! σα να λέμε, σώσε με, δωσ' μου να πιω το δηλητήριο...

έχουν πλάκα μεγάλη...

Εικόνα dimitrov7

Μια ερώτηση ρε παιδιά .... το ΑΡΔ από που βγαίνει? Κατά τα άλλα ο κεφτετζόγλου και το "γλείφω365" τι κυκλοφορία κάνουν? Το σάιτ? Νομίζω πως μόνο οι ούγκανοι εκ των ουγκανότερων οπαδοί τους διαβάζουν.

Εικόνα savvas gridlock

http://www.alexa.com/siteinfo/aek365.com

Όπως βλέπεις είναι πολύ ψηλά.

Εικόνα el trick

Προφανώς είσαι νέος (ηλικιακά)
Βγαίνει από το Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι.
Το θέμα δεν είναι το πόσοι τους διαβάζουν, το θέμα είναι αφού γράφουν ΨΕΥΔΉ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ θα έπρεπε να ΔΙΑΓΡΆΦΟΥΝ από δημοσιογράφοι, αλλά είναι οι γερμανοτσολιάδες κουκουλοφόροι του συστήματος και φυσικά το σύστημα υπάρχει και στέκεται χάρη σε αυτούς και κάποιους ακόμη ΣΑΝ αυτούς και γιαυτό τους διατηρεί, ενώ κάποιους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ τους διαγράφει.
Φυσικά ο εισαγγελέας που είχε πάρει εισητήριο για το φάιναλ φορ πριν επτά μήνες και βάλε (επειδή είναι οπαδός του μπασκετ) και που πανηγύρισε νικη ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ έναντι μιάς ξένης έπρεπε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ γιατί έτσι θέλαν οι Α.Ρ.Δ. όμως όποιος κυκλοφορεί με το τριφυλάκι στο πέτο ή συχνάζει στο κότερο του μελισαν ή στο Θεωρείο του ρώσου ε! δεν τρέχει και τίποτις. Με κάποια ομάδα πρέπει να είναι κανείς. Μόνο άμα είναι κάποιος με τον ΘΡΥΛΟ είναι "σκατόγαυρος"

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες ακριβώς, φίλε. Ωραίος, μπράβο.

Εικόνα dimitrov7

Αυτό ήταν? Μα έσπαγα το μυαλό μου που κολλάει το ΑΡΔ. Ποιός την χέζει την ΕΣΗΕΑ? Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος δεν θα γραφόμουν καν για να μην μπορούν να με εγκαλούν για τπτ. Θα μου κλάνανε μια μάντρα. Υπάρχει σύστημα αλλά εμείς είμαστε κόντρα.

Εικόνα el trick
Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Ο εν λογω ΑΡΔΑΚΑΣ τακτικος πελατης 4 συγκεκριμενων ψητοπωλειων πολλες φορες,λογω τρυπας στις τσεπες του αφεντικου αλλα και δικης του κακης οικονομικης διαχειρισης,δεν εχει να πληρωσει τους λογαριασμους των παραγγελιων του.
Το αρρωστο και πονεμενο μυαλο του ομως σκαρφιστηκε την εξης ιδεα,οταν δεν εχει ταλαρα να πληρωσει τα κοψιδια που του φερνουνε οι νεαροι ντελιβεραδες,τους προτεινει πληρωμη σε ειδος και επειδη ως γνωστον με την οικονομικη κριση που μαστιζει την νεολαια μας,ο νεος την σημερον ημερα δεν σπρωχνει και πολυ συχνα(ειναι και το οτι εχουν παραγινει επιθετικες οι γυναικες και εχουν ευνουχισει τροπο τινα τον μεσο νεαρο),αναγκαζεται με βαρια καρδια να δεχτει την προταση,με συνεπεια η διαμετρος του πρωκτου του φιλου μας του κωστα να πλησιαζει την αντιστοιχη τρυπα στο αλσος της νεας φιλαδελφειας.
Τωρα το οτι αυτοι οι νεαροι ντελιβεραδες τυγχανει να ειναι και οπαδοι του γαυρου ειναι κατι το εντελως συμπτωματικο!

Εικόνα Romain

Πως τα γυρίζουν, σαν τις πουτάνες.

Τα λεφτά αυτά τα πήρε η κλικα των Νιαου, Αγγελοπουλου και με cash πληρώνουν τις υποχρεώσεις της κουλαρας. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Χρησιμοποιούν επίσης ιδιωτικά συμφωνητικα για να μην πληρώνουν φόρους και να μην χρειάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Νιαου.

Εικόνα savvas gridlock

Kαι πού να πιάσουμε το τι γίνεται με τις χορηγίες ΟΠΑΠ, που γράφει το χαρτί 100 και στις τσεπες-ταμεια αθλητων-Συλλογων φτανουν το πολυ 20...