ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 21 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...



Ξεφυλλίζουμε ως συνήθως παλιές εφημερίδες και πέφτουμε πάνω στο φύλλο της ''Ηχούς'', σαν σήμερα, το 1996. Εκεί βλέπουμε την παρακάτω φωτογραφία.
 
 
Η ''Ηχώ'' (και όχι το ''ΦΩΣ'') κατά κάποιον τρόπο ''τρολάρει'' τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ. Τον εμφανίζει σε μία συνομιλία του με τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ναι, τον πρώτο τη τάξει θεσμικό παράγοντα στη χώρα...), Κωστή Στεφανόπουλο, με τον ''καπετάνιο'' Γιώργο Βαρδινογιάννη να λέει ''αν θες βοήθεια με τα πολιτικά θέματα της χώρας, πες μου να πάρω τηλέφωνο τον Κλίντον, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, να τα λύσουμε όλα''. Στο ίδιο φύλλο της ίδιας εφημερίδας, λίγο παρακάτω, διαβάζουμε αυτά εδώ.
 
 
Ήταν η εποχή που ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, οπαδός του ΠΑΟ από μικρός, παρακάλαγε να υπογράψει στην αγαπημένη του ομάδα,
 
 
αλλά ο τότε πρόεδρος της ομάδος του Πανηλειακού, στην οποία αγωνιζόταν ο Γιαννακόπουλος, ο Σάκης Σταυρόπουλος, τα είχε βρει με το Σωκράτη Κόκκαλη που του έδινε περισσότερα για να πάρει πακέτο Τζόρτζεβιτς-Γιαννακόπουλο και απέφευγε τη συνομιλία και τα ραντεβού με τον ''καπετάνιο''. Σύμφωνα με τη φιλοπαναθηναϊκή ''Ηχώ'' και όχι το φιλο-ολυμπιακό ''ΦΩΣ'' λοιπόν, όλοι οι πολιτικοί της χώρας κάθονταν σούζα μπροστά στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ και το ίδιο έκανε ο οπαδός του ΠΑΟ και τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Κώστας Τριβέλλας.
 

Εδώ και μια φωτογραφία του προέδρου της ΕΠΟ Τριβέλλα και του προέδρου της ΕΠΑΕ (η τότε Superleague) Δέδε δίπλα στον ''καπετάνιο'', στην πρεμιέρα της σεζόν 1997-98, 7 Ιουλίου 1997, στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟ στην Παιανία...
 
 
Φανταστείτε τώρα να κάνει την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός και να τρέχουν να στηθούν δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Superleague. Ή να γινόταν αυτό επί Κόκκαλη, παλαιότερα. Ω ρε τι θα ακούγαμε. Τι ωραία χρόνια ήταν εκείνα ρε παιδιά. Τι αγνό που ήταν το ποδόσφαιρο. Πώς το κατέστρεψε έτσι ο Ολυμπιακός, με τον Κόκκαλη και το Μαρινάκη, από το 1996 και μετά...

Σχόλια

Εικόνα mkpap7

Τι ηδονή. Τότε μόλις είχαμε πάρει το 1ο πρωτάθλημα μετά απο τα πέτρινα χρόνια... Τα τσουτσέκια είχαν ελπίδες ότι θα ανακάμψουν. Φευ... μετράνε 19/21 απο τότε. Φυσικά μετά και την πιο εύστοχη δήλωση που έχει γίνει ποτέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από το Ρινγκο : Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά... Χαχαχα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία!

Εικόνα el trick

Το φόραγε και στο κοστούμι το τριφυλάκι ο Τριβέλας ή μόνο στη ρόμπα;;;;
Με αυτή την αγωνία θα μείνω....

Εικόνα Aprosarmostos17

Ωραίες εποχές. Τότε που απολαμβάναμε τις Κυριακές μας με γιγαντοσυγκρούσεις παο-οφη.

Εικόνα Romain

Οι αγνες εποχές του Ρίσκο.

Εικόνα Romain

Σορι.

....ΡΙΓΚΟ.

Εικόνα holland74

Έτσι ακριβώς, α ρε τι εποχές θυμήθηκα, εποχές..Ρίνγκο...

Εικόνα thita

τι υπέροχες εποχές, τις θυμάμαι πάντα με τόση νοσταλγία, αγνό καθαρό και αμόλυντο ποδόσφαιρο τότε, δέδες στην επαε, τριβέλλας στην επο, τζόνι βεκρής και αριστείδης καμάρας νομικοί σύμβουλοι να αποφαίνονται επί των κανονισμών, ερωτόκριτος ερωτοκρίτου αθλητικός δικαστής, μπαλτάκος στα πρώτα του βήματα, κλπ.

άντε βρε παλιόπαιδα, με κάνατε και δάκρυσα

ναιιιι αλλά επί βαρδινογιάννη έπαιρναν πρωτάθλημα όλες οι ομαδες εεεε?

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html

Εικόνα savvas gridlock

Και α και ου και ου και Πάνος Τραϊανού.