Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΑΣΗΜΕΝΗΣ ΤΡΟΦΗΣ...



Έδωσε στο Ζέεφελντ την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στους αθλητικούς συντάκτες. Κι΄επειδή εμένα μ΄αρέσουν οι συνόψεις, γιατί έτσι μαθαίνει κι΄εμπεδώνει κανείς καλύτερα αντί να διαβάζει ΓΕΝΙΚΑ "σεντόνια" ή δυσνόητα ή βαρετά κείμενα ή και όλα μαζί, καταχωρίζω τα κυριότερα σημεία της θεωρώντας πως όσα είπε εν προκειμένω παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Άσχετα με το τί θα του προσθέσω ΤΕΛΙΚΑ στην κεφαλή σ΄αυτή την φωτογραφία της ανάρτησης, στο μέλλον. Στέμμα ας πούμε ή...καμιά λεμονόκουπα. Αν και με τους γαύρους, δεν είναι ίσως υπερβολή να ισχυριστώ πως κάτι τέτοιο θα ίσχυε ακόμη και για τον...Μουρίνιο. Όσοι πιστοί λοιπόν, καθήστε αναπαυτικά και πάμε στο "διά ταύτα". Παράθεση, ΧΩΡΙΣ σχολιασμό εκ μέρους μου:

1. Θέλει 23 - 24 ποδοσφαιριστές εν συνόλω, και 4 τερματοφύλακες.

2. Στο Ζέεφελντ επικεντρώνει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, για την οποία θεωρεί πως ο Ολυμπιακός υστερούσε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Επιθυμεί τοπ φυσική κατάσταση. Στη β΄φάση της προετοιμασίας, στο Γκενγκ, το βάρος θα δοθεί στην τακτική.

3. Κρίνει ως πολύ θετικά την ενότητα και το οικογενειακό κλίμα που εμφανίζει η ομάδα, με αφορμή ιδίως το περιστατικό Ρέτσου.

4. Έχει εικόνα μέχρι τώρα για το 80% του ρόστερ.

5. Οι ομάδες με τις οποίες θα παίξει ο Ολυμπιακός κατά την προετοιμασία του στο εξής, θα είναι παρεμφερούς δυναμικότητας με εκείνες τις οποίες θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ.

6. Γνωρίζει τόσο από προκριματικά Τσ. Λ. όσο και από πλέϊ οφ ( λόγω Βελγίου ). Ζητούμενο, η φρεσκάδα της ομάδας μέχρι πέρατος του μαραθωνίου της νέας σεζόν.

7. Από τους νεαρούς παίκτες ζητάει αμείωτο ενδιαφέρον, είτε αυτοί προωθηθούν στην α΄ομάδα είτε επανέλθουν στην ομάδα των νέων.

8. Στόχος ως προς τους καινούριους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η ποιότητα, γιατί από ποσότητα υπάρχει αρκετή. Απαιτείται επομένως να επιδειχθεί υπομονή, μιας και η απόκτηση εκείνων που χρειάζονται είναι δύσκολη ( συμβόλαια, υψηλά κόστη ) και προς τούτο οι υπεύθυνοι στη διοίκηση εργάζονται υπερεντατικά. Χρειαζόμαστε, δήλωσε, σέντερ φορ και παίκτες της προσωπικότητας των Τσόρι, Καμπιάσο, Καρντόσο. Τον Οφόε τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση για την ποιότητα και προσωπικότητά του, γιαυτό και τον θέλει 100% θεωρώντας τον ως έναν απ΄τους καλύτερους παίκτες της τελευταίας 20ετίας στο Πολωνικό πρωτάθλημα, όπως και ποδοσφαιριστή που με τις μπροστινές μπαλιές του μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τον Φορτούνη. Ο Κάμπελ, μακάρι να ερχόταν, νομίζει όμως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

9. Πρώτοι στόχοι για την ομάδα, η είσοδός της στο Τσ. Λ. ( επιθυμεί σφοδρά να το ¨"ζήσει" αυτό ) και το να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έτσι, χρειάζεται σκληρή δουλειά εκ μέρους όλων και ειδικά βεβαίως των ποδοσφαιριστών, ώστε όλοι μαζί να παρουσιάσουν ένα θέαμα αντάξιο των πολύ καλών χρημάτων τα οποία παίρνουν καθώς και εκείνων τα οποία δίνει ο οπαδός, ερχόμενος στο γήπεδο για να δει την ομάδα του.

10. Είναι θιασώτης της πειθαρχίας τόσο εντός των γηπέδων όσο και εκτός ( ξενοδοχείο ), καθώς και σε όλες γενικά τις δραστηριότητες της ομάδας. Κάθε πράγμα να γίνεται, τόνισε, στην ώρα του. Είναι επίσης αυστηρός αλλά ΚΑΙ κοντά στους παίκτες του, όταν χρειάζεται. Αν μάλιστα διαπιστώσει ότι δίνουν το 100% για την ομάδα, δήλωσε πως θα κάνει με τη σειρά του το παν γιαυτούς.

11. Οι ομάδες των προκριματικών για τους ομίλους του Τσ. Λ. είναι δύσκολες, γιατί είναι προπονημένες από καιρό πάνω σ΄αυτό, ενώ ο Ολυμπιακός, αν και καλή ομάδα, δεν έχει πείρα από τέτοιες δοκιμασίες. Οφείλει συνεπώς να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά αυτή τη φάση, χωρίς να υποτιμήσει λόγω - θεωρητικής - ανωτερότητάς του, τον αντίπαλο. ΚΑΙ,

12. Θέλει ποδόσφαιρο επιθετικό, κυριαρχίας, για τον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι ο Ομάρ θα παραμείνει στην ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να έχει ΕΩΣ το Γκενγκ τους νέους παίκτες στην ομάδα και όχι λίγο πριν από την έναρξη των προκριματικών για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ.

ΑΥΤΑ....

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

Φταίω εγώ μετά ρε Απόστολε άμα δε μας αφήνουν να αγιάσουμε...

Ο κατα τα άλλα, "μαζεμένος" και "κοινότυπος" λόγος του νέου προπονητή δε με βρίσκει αντίθετο, ΑΛΛΑ ρε μεγάλε, η ονομαστική αναφορά σε πάιχτη (Οφόε) προς απόκτηση και άρα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, ΔΙΝΕΙ τεράστιο διαπραγματευτικό πλεονέκτημα, leverage, που λένε και στα states, στην πλευρά του παίχτη και βάζει πίεση στην ομάδα.

Χμμμμ

Strike 1...

Εικόνα Pavlos

Εκτός εάν υπάρχει ήδη συμφωνία... ο Χάσι μου φαίνεται αρκετά πονηρός για να κάνει τέτοια γκάφα.

Παρά τις έντονες αρχικές μου επιφυλάξεις, ό,τι βλέπω και ακούω μέχρι στιγμής, παρότι ομολογουμένως πολύ περιορισμένο και πιο πολύ εξωαγωνιστικό, μου δημιουργεί θετική εντύπωση. Ο καθρέφτης βέβαια είναι το γήπεδο... εκεί θα δούμε.

Ευχαριστούμε, Απόστολε, για την ψύχραιμη σοφία σου, και...
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

"Σοφός είν΄ο άνθρωπος που γνωρίζει αυτά που οι άλλοι αγνοούν και αγνοεί αυτά που οι άλλοι γνωρίζουν". Πάρτον ένα και χτύπα τον άλλον, δηλαδή...

Την καληνύχτα μου και τις ευχαριστίες μου, Παύλο.

Εικόνα apostolos gaganis

"Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει"... Αν και για να ονοματίσει ο κόουτς, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Δεν το πάω παρακάτω, ευελπιστώντας σε εξέλιξη που να βοηθάει την ομάδα. Αυτό μ΄ενδιαφέρει στο φινάλε.

Εικόνα dimitrov7

Αυτή η ντουζίνα παρατηρήσεων ήταν αρκετή για να τον "ερωτευθώ" τον Χάσι .... μακάρι και καλή επιτυχία σε όλους.
Ξέρει τι θέλει, τι πρέπει και τα εκτιμά μέχρι στιγμής σωστά. Μακάρι να τα κάνει πράξη στο ακέραιο.
Και πολύ προσοχή με τα φράγκα που θα δώσουμε.
Να πιάσει τόπο και το τελευταίο σεντ στις μετεγγραφές.
Περί αντιδράσεων παικτών για Ρέτσο.
Ναι μεν αλλά .....ας τα κόψουμε λίγο αυτά τα αδερφίστικα. Κι εμείς τρομάξαμε με το παιδί αλλά όχι και κλάματα. Να θυμηθούμε και τους αρχαίους ..... την Σπαρτάτισα μάνα .... ή ταν ή επί τας ... εν βήμα πρόσθες .... κλπ,κλπ,κλπ.
Ας φέρουμε το πρότυπο του Γιώργου Φούντα στη "Στέλλα", για τον παίκτη του Ολυμπιακού.
Δεν ξέρω τι ομάδα ήταν ο Φούντας αλλά ήταν αντρουά στην ταινία. Όχι τατουάζ, μπράτσα, 2μετροι αράπηδες και φουμπου, πούσταγραμ και αχ χρυσή μου ...
Ελπίζω ο "ουτσεκάς" προπονητής να τους αντρέψει και λιγάκι γιατί οι Ίβηρες(πλην Μίτσελ) μας τους κατσιφλωρέψανε.

Εικόνα apostolos gaganis

Απ΄ότι ξέρω, ο μακαρίτης ήτανε βάζελος... Τώρα για τα άλλα, περί αντιδράσεων στα του Ρέτσου, τί να σου πω; Δεν ήμουνα και μπροστά στο συμβάν. Όπως τα βλέπει κανείς. Κι΄αυτό το σέβομαι, ανεξάρτητα αν συμφωνώ απόλυτα, εν μέρει ή καθόλου.

Εικόνα Harry red logic

....
Στόχος ως προς τους καινούριους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η ποιότητα, γιατί από ποσότητα υπάρχει αρκετή!!!

... επικεντρώνει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, για την οποία θεωρεί πως ο Ολυμπιακός υστερούσε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Επιθυμεί τοπ φυσική κατάσταση.

...χρειάζεται σκληρή δουλειά εκ μέρους όλων και ειδικά βεβαίως των ποδοσφαιριστών, ώστε όλοι μαζί να παρουσιάσουν ένα θέαμα αντάξιο των πολύ καλών χρημάτων τα οποία παίρνουν....

...να έχει ΕΩΣ το Γκενγκ τους νέους παίκτες στην ομάδα και όχι λίγο πριν από την έναρξη των προκριματικών για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ.
................................................................................
Δεν διαφωνώ.Το αντίθετο υπερθεματίζω!
να δούμε τι θα γίνει στην πράξη!

Εικόνα apostolos gaganis

Έκανες σύνοψη της...σύνοψης. Μέσα είσαι.

Εικόνα ze ηλιας

Φέτος μας παίρνει να δώσουμε το μεγάλο βάρος στην είσοδο στους ομίλους του CL(έστω με περιορισμένο budget) λόγω του οτι ο πρωταθλητής βγαίνει από τη διαδικασία των play off οπότε δεν παίζει σπουδαίο ρόλο η κατάταξη στην βαθμολογία.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι. Τα δύο τα εγχώρια πάντως, φυσικά και τα θέλουμε και τα μπορούμε. Αν κι΄έμαθα ότι ο Κόλκας κι΄ο Κέτσε έχουν αντιρρήσεις ως προς αυτό και δεν μας υπολογίζουν, λένε, για διεκδικητές. Πάω για το Ladose μου....