ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 1 - 1...



Τον είδα κι΄εγώ τον αγώνα χτες, όπως πολλοί πιστεύω από΄μας. Τί έχω συγκρατήσει:

1. Σε σχέση με αντίστοιχους αγώνες προετοιμασίας πέρσι, ο Ολυμπιακός μου φάνηκε καλύτερος.

2. Η ομάδα μπορεί να παίξει σε έντονο ρυθμό, ακόμα, το πολύ για καμιά ώρα. Ίσως και λιγότερο. Κατανοητό.

3. Κάτι γίνεται με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Η μπάλα, για παράδειγμα, παίζεται κυρίως συρτά, ενώ οι παίχτες τη δίνουν γρηγορότερα από πριν σε συμπαίκτη τους. Είδα φαντασία, ξεμαρκαρίσματα, γρήγορο τρανζίσιον, γενικά πιο πειθαρχημένο τρόπο ανάπτυξης, αλλά και μερικά πάλι προβλήματα, που έχουν επισημανθεί πάντως και για τα οποία δεν επιθυμώ τώρα να επεκταθώ...

4. Ο Ρομαό παίζει όπως θα΄θελα. Παίχτης να τον εμπιστεύεσαι. Ο Σισέ επίσης, σαν να με κερδίζει και εφ΄όσον συνεχίσει βελτιούμενος.Ο Σεμπά, στα ίδια χνάρια. Πολύ χρήσιμος. Απ΄τον Μάριν περιμένω σαφώς περισσότερα. Κούτρης, Σιώπης, πιστεύω ότι θα παραμείνουν στην ομάδα, όπως κι΄ο Ρισβάνης. Φιγκέϊρας, ο γνωστός. Περιμένω να δω τί θα γίνει με τον Ομάρ. Ο Καπίνο να προσέχει περισσότερο την πρώτη μπαλιά του, έχει προβληματάκι εκεί, ενώ στο γκολ που δέχθηκε βρισκόταν πιο μπροστά απ΄όσο θά΄πρεπε απ΄την εστία του. Δύσκολο να το΄πιανε πάντως. Ήταν τεχνικό σουτ στο γάμα.

5. Τα νεαρά παιδιά απ΄τα σπλάχνα μας, φυσικά και μπορεί να βοηθήσουν. Επικουρικά πιθανότατα. Δεν είμαι σίγουρος πάντως ότι θα παραμείνουν φέτος όλα στην ομάδα. Ποντάρω για την ώρα περισσότερο σε Ανδρούτσο και Ρέτσο, που θα περιμένω να τον δω στη συνέχεια. Εκπλήξεις, δεν αποκλείω. Πολιτική βέβαια της ΠΑΕ είναι η στήριξη και προώθησή τους. Σωστή θέση. Να βοηθήσουν όμως κι΄οι νεαροί περισσότερο. Αν μπορούν...

6. Κεφάλαιο Φορτούνης. Ποιοτικός πάντα, ξεχωριστός, και το ξέρουμε όλοι. Πιο δυνατό, μαχητικό κι΄αποφασιστικό τον θέλω. Πιο αθλητικό. Μάρτινς; Για την ώρα, δεν με γεμίζει. Καμιά σχέση με τον αρχικό, περσινό Μάρτινς. Έχει καιρό τώρα που έχει επιπεδωθεί, χαμηλά, σε απόδοση αλλά και δυνάμεις. Για Βέργο και λοιπούς απ΄τους νέους στην ομάδα, δεν είμαι σίγουρος. Ανώριμοι μου φαίνονται πάντως για Ολυμπιακό. Να δούμε Ανσαριφάρντ και λοιπούς, τώρα στη δεύτερη φάση της προετοιμασίας.

7. Περίπτωση Κασάμι. Παρά την αρχική αισιοδοξία μου, για τον ΚΑΛΟ Κασάμι, η εικόνα του δεν είναι ( για την ώρα; ) όπως ευελπιστούσα. Υποτονικός. Τουλάχιστον. Τα σημάδια δεν δείχνουν ενθουσιασμό μαζί του και από πλευράς Χάσι. Διάβασα κάπου ότι ο ατζέντης του ψάχνεται, λέει, για ομάδα. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ και να δοθεί σύντομα λύση. Έχει προσόντα πρωταγωνιστή, πρέπει και να ΘΕΛΕΙΣ όμως κάτι τέτοιο.

8. Μεταγραφές. ΠΡΕΠΕΙ πλέον αυτή τη βδομάδα, να΄χουμε οριστικές εξελίξεις. Παραπέρα χρονοτριβή θεωρώ πως θα΄ναι επιζήμια, αγχογόνος. Ο Ολυμπιακός, για να πετύχει φέτος τους στόχους του σε Ευρώπη και Ελλάδα ( με τις προδιαγραφόμενες συνθήκες ), χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ στο κέντρο της άμυνας, στη μεσαία γραμμή τόσο στη δημιουργία ( ειδικά σ΄αυτήν ) όσο πιθανότατα και κόφτη, στα πλάγια της επίθεσης και έναν σέντερ φορ. Ενδεχόμενα και αρ. μπακ. ΙΔΕΩΔΩΣ ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν ξέρω βέβαια τί θ΄αποφασιστεί να γίνει τελικά, αλλά αυτό το ατέλειωτο γαϊτανάκι των ονομάτων που παρελαύνουν καθημερινά απ΄τους αθλητικογράφους ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ! ΜΕ ΕΡΓΑ! Έχει εκνευριστεί πια, δικαιολογημένα, ο κόσμος μας. Ναι, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες ή και τί να κάνουν κι΄οι κακόμοιροι οι δημοσιογράφοι - πρέπει να πουλήσουν τα ΜΜΕ και τα ρέστα, αλλά η υπομονή των γαύρων καλώς ή κακώς σώνεται και βρίσκεται ΗΔΗ σε...προθανάτιο ρόγχο. Εμπρός λοιπόν, αποφάσεις και υλοποιήσεις. Για να δοθεί και ΚΑΠΟΙΟΣ χρόνος με στόχους την περαιτέρω άνοδο του ποιοτικού επιπέδου μας, την ομοιογένεια και την στοιχειώδη αφομοίωση της ακολουθητέας αγωνιστικής τακτικής στα δύσκολα που έρχονται. Την είδαμε την Λουντογκόρετς χτες. Πιο έτοιμη απ΄μας και με παίχτες πιο τσαμπουκάδες απ΄τους δικούς μας, πιο παθιασμένους για την νίκη. Τέτοιες θα βρούμε μπροστά μας στα προκριματικά για τους ομίλους. Το΄παμε. Εντάξει, είναι αρχή ακόμα για΄μας, φιλικό το παιχνίδι, καλά κάνανε οι δικοί μας για ν΄αποφευχθούν τραυματισμοί κλπ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ: Στα κρίσιμα, τέρμα οι νωθρότητες, τα "όχι καθαρό" μυαλό και τα "μείναμε από δυνάμεις" μετά το χι λεπτό... ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΕΤΟΣ! ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ, ΠΕΙΣΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠ΄ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΙ΄ΟΧΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΙΔΙΚΑ, ΦΤΗΝΑ, ΓΚΟΛ...

9. Νομίζω, ως κατακλείδα, ότι χθες τα πράγματα για αρκετούς από΄κείνους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θ΄ανταλλάξουμε συντόμως...τελευταίον ασπασμόν, αποσαφηνίστηκαν αρκετά. Έχω την αίσθηση ότι ο κόουτς είδε μπόλικα, θετικά και αρνητικά, σε ορισμένους. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποιες αμφιταλαντεύσεις. Φυσικό είναι. Που θα λυθούν πάντως, έτσι κι΄αλλιώς. Η clearance δεν αχνοφαίνεται. Ξεπροβάλλει με σαφήνεια. Οι μεταγραφές και το επόμενο βραχύ χρονικό διάστημα στην προετοιμασία, θα επιταχύνουν την οριστικοποίηση των απόψεων και συνακόλουθα τη λήψη τελικών αποφάσεων. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΦΡΟΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ...

Σχόλια

Εικόνα oprs

Απόστολε, ταυτίζομαι. Απόλαυση να διαβάζω τις σκέψεις και την γνώμη σου για τον Ολυμπιακό μας. Μεγαλώνω και συγκινούμαι όλο και περισσότερο από την ομάδα μας. Σημειωτέον, έχουμε αρκετά κοινά. Πολλές ευχές για υγεία και ένα καλό καλοκαίρι για όλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε χαιρετώ και σε ασπάζομαι συγγαυρικά, αδελφέ. Καλό καλοκαίρι!

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Μετά τα δύο πρώτα φιλικά έχω και γω να πως τα εξης γενικά:

1. Η ομάδα έχει τις ίδιες αρετές αλλά και τα ίδια προβλήματα όπως τα τελευταία 2 -3 χρόνια.
2. Η ΑΜΥΝΑ έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα, πανικός, αδυναμία να φύγει η μπάλα, λάθος θέσεις, κακοί στα στημένα, άμα πιστούν την πατάνε και τη χάνουν τη μπάλα ή πίσω στον τερματοφύλακα και μετά αυτός αράουτ... κλπ κλπ

Εικόνα apostolos gaganis

Η άμυνα θέλει έναν έμπειρο, έναν ηγέτη. Τ΄άλλα θ΄ακολουθήσουν...

Εικόνα NovoCeLats

3. Ο Σιώπης είναι φοβερός κεντρικός αμυντικός, αν ήταν 15 - 20 πόντους ψηλότερος θα ήταν ήδη έξω... Θα κάνει τη διαφορά στον ανασταλτικό τομέα.
4. Ο Σισέ πολύ καλός
5. Ο Φορτούνης ξεκινάει καλά, αλλά...

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, 3 και 4. Ο Φορτούνης μπάλα ξέρει, δυνάμεις χρειάζεται.

Εικόνα Red Kokkinos

Ολο το ...ζουμι : "ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ: Στα κρίσιμα, τέρμα οι νωθρότητες, τα "όχι καθαρό" μυαλό και τα "μείναμε από δυνάμεις" μετά το χι λεπτό... ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΕΤΟΣ! ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ, ΠΕΙΣΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠ΄ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΙ΄ΟΧΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΙΔΙΚΑ, ΦΤΗΝΑ, ΓΚΟΛ..."
Και οχι μονο στα κρισιμα αλλα και στα ΜΗ κρισιμα. Εχω βαρεθει κι' εγω να βλεπω νωθροτητα, σαχλαμαρες και τσαμπατζιδικα γκολ.
Καλημερα

Εικόνα apostolos gaganis

Καλημέρα Ερυθροκόκκινε!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ακριβής όπως πάντα στην κριτική σας,κύριε Απόστολε.

Θα αναφερθώ όμως σε κάτι που δεν στηλιτεύτηκε ιδιαίτερα στον λογαριασμό του RATM στο facebook,ούτε κι απ'τους ΑΡΔ. Αναφέρομαι στη δήλωση του πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ,Απόστολου Τερζή για το Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2 στις 7/12/2014,μια αγωνιστική μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 για τη σεζόν 2014-2015.Δήλωσε στον βόρειο ραδιοσταθμό του Νίκου Πετρουλάκη(ή Πετρουλλλάκη),τον Arena Fm 89.4 ότι "Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ… Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Κάτι γινόταν από μέσα".Δηλαδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν επίτηδες 4-2 από την Ξάνθη.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/terzhs-kapoioi-paiktes-hksera...

Τερζής: "Κάποιοι παίκτες ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ"!
Επιμέλεια: Sport24.grΔημοσίευση: 26 Ιουν. 2017 20:00

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ επί ΄Άγγελου Αναστασιάδη, Απόστολος Τερζής, προχώρησε σε φοβερή καταγγελία σε ραδιοφωνική συνέντευξή του για το ματς Ξάνθη - ΠΑΟΚ, στις 7 Δεκεμβρίου 2014.

Μία δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις έκανε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ επί εποχής Άγγελου Αναστασιάδη, Απόστολος Τερζής (αριστερά στη φωτ.). Ο βετεράνος γκολκίπερ μιλώντας για τον αγώνα Ξάνθη - ΠΑΟΚ το 2014, μία αγωνιστική μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, όταν ο Δικέφαλος ήταν πρώτος στη βαθμολογία και μπορούσε να πάει στο +7 από τους "ερυθρόλεκους" αλλά έχασε με 4-2, τόνισε: "Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ… Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Κάτι γινόταν από μέσα".

Αναλυτικά όσα είπε στον "Arena 89,4":

Για το πώς ο πρωτοπόρος τότε ΠΑΟΚ δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Ξάνθη στον εκτός έδρας αγώνα είπε:

"Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ… Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Δεν γίνεται να κερδίζεις τον Ολυμπιακό και να τρως τέσσερα γκολ από τον Ξάνθη και μετά άλλα τρία από τα Γιάννενα. Κάτι γινόταν από μέσα.

Όπως είπε και ο κ.Ίβιτς με τον Τζαβέλλα. Ο Άγγελος γιατί του είχε πει να φύγει; Το θέμα ήταν ότι μέχρι τον Ολυμπιακό παίζαμε και φοβερό ποδόσφαιρο. Ξαφνικά μετά τελείωσαν όλα. Τι να πω… Δεν μπορώ να εξηγήσω τι άλλο μπορεί να έγινε".

Για το αν υπήρχε και άλλος πλην του Τζαβέλλα:

"Δεν ξέρω, όλα μέσα στο πρόγραμμα, ο κ.Ίβιτς ξέρει καλύτερα".

Για το θέμα του Τζαβέλλα:

"Δεν μπορεί όλοι οι προπονητές να ήταν λάθος. Ο Ίβιτς είδε τι γινότανε και για μένα καλά έκανε"'

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω, αδελφέ; Περίεργα όλα αυτά. Τουλάχιστον. Απ΄την άλλη βέβαια, ακούς πολλά περίεργα να λέγονται και να γράφονται εκεί πανω...

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε συμφωνώ 110 % με τα λεγόμενά σου !! Μακάρι να δούμε φέτος τον Θρύλο με ΑΛΛΟ αγωνιστικό πρόσωπο (ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ...) !! Η διοίκηση έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι... Ας ενισχύσει το περισσότερο δυνατό την ομάδα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου αγαπητέ έπαρχε! Ελπίζω να΄στε όλοι καλά...