ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...



Διαβάζω εντατικά αυτές τις μέρες. Τις κάμποσες μέρες. Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην προετοιμασία της ομάδας. Βλέπω διάφορα σάϊτ και βίντεο κυρίως με νέα του Θρύλου, ρίχνω όμως και μια ματιά στα των αντιΟλυμπιακών. Μια ματιά μοναχά, γιατί δεν μου περισσεύει ούτε καιρός ούτε διάθεση. Μπαίνω και σε μια αθλητική ιστοσελίδα που αντιπαθώ, μα που΄χει αναμφισβήτητα πολλά και φρέσκα νέα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Και τα δίνει με μια σχετική πληρότητα, σε ανεκτή γλώσσα και έγκαιρα. Το ομολογώ. Αλλά έχει, δείχνει καλύτερα, μια...ΚΑΚΙΑ για την ερυθρόλευκη οικογένεια συνολικά. Την πολυπληθέστερη, σημειώνω,  της χώρας. Μια...κακοτρόπως λανθάνουσα, υποβολιμαία αντιπολιτευτική διάθεση. Όπως αυτή τουλάχιστον μου "βγαίνει", ΚΑΙ μέσα από ορισμένους τίτλους της οσάκις αναφέρεται στον Ολυμπιακό, αλλά ΚΑΙ απ΄τα συνοδά κείμενά τους. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.... Δεν ξέρω μάλιστα κι΄αν προσπαθεί να τα κρύψει. Αμφιβάλλω. "Δε γαμιέσαι', λέω μέσα μου... Αλλά, ναααα... Μέσα απ΄τα σκατά, προσπαθώ αρκετά συχνά να βρω εκείνο που ζητάω για να κορέσω την οπαδική μου δίψα. Α ρε Θρύλε... Θυσίες που εξακολουθώ να κάνω για την πάρτη σου, μωρή αρρώστια...

ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ, ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ...

Τί παρατηρούμε λοιπόν, εμείς οι γαύροι, τελευταία; Ένα μπαράζ μεταγραφών. Τους τέσσερις πιο πρόσφατους ( Εμενίκε, Καρσελά, Οφόε, Ταχτσίδη ), αλλά και τον Πάρντο με τον Ομάρ, μέσα τους βάζω. Σημαντικές προσθήκες, οι δυο τελευταίοι. Φτάνει ο τέως υπέρβαρος να μην...υποτροπιάσει και ο Ελαμπντελαουί να συνεχίσει ανεμπόδιστα την επανενταξιακή του πορεία. Τους πρώτους τέσσερις, θα τους δούμε και θα τους κρίνουμε κι΄αυτούς. Όπως όλους. Παρατηρώ επομένως...εν σειρά εκτοξεύσεις πυραύλων, ας πούμε, η ισχύς και το βεληνεκές των οποίων αναμένουμε να αποδειχθούν κατά το δοκούν ΣΥΝΤΟΜΑ, ευχόμενοι δηλονότι ολοψύχως μακριά από...στρακαστρούκες. Που, λογικά, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα. Ποτέ δεν ξέρεις πάντως με σιγουριά, αν δεν δεις - όσα και όσο πρέπει - στο χόρτο.

Διαπιστώνω απόκτηση ΕΜΠΕΙΡΩΝ παικτών. Έμπειρος, δεν σημαίνει βετεράνος. Το λέω τούτο για κάποιους "παντογνώστες" του διαδικτύου ( κατά κανόνα ). Γιατί υπάρχει μεν η ηλικία της ταυτότητας στον άνθρωπο, υπάρχει όμως και η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ του ηλικία. Η ηλικία των αγγείων του και εν προκειμένω για ποδοσφαιριστές, ΚΑΙ το προηγούμενο, αλλά ΚΑΙ η κατάσταση του μυοσκελετικού του ιδίως συστήματος. Έχει σχέση με τη...φτιαξιά του και με τη ζωή που΄χει κάνει, επαγγελματική και εξωεπαγγελματική. Αυτή είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. Grosso modo, και δεν επεκτείνομαι περαιτέρω. Δεν είναι άλλωστε επιστημονικό φόρουμ το RATM, έστω κι΄αν καμιά φορά χρειάζεται να προσφεύγουμε και σε τέτοιου είδους πληροφόρηση. Μια ματιά π.χ. στον Ρομαό, πείθει. Και όχι μόνο. Μετά λογου γνώσεως αυτά και κλείνω...

Εμπειρία λοιπόν. Το ένα. Κι΄από ΄κει και ύστερα, ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ - ΠΙΣΤΕΥΩ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Κανείς άξιος, off. Kαλές οι ατομικές τεχνικές αρετές, τα βιογραφικά, τα στατιστικά, το υποσχόμενο ταλέντο κλπ, αλλά αν δεν δουλέψεις σκληρά, δεν πρόκειται ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δεις βασική ενδεκάδα. Θα γίνει χαμός για μια θέση. Ακόμα ΚΑΙ στον πάγκο... Είναι ολοφάνερο. Τα παντζάκια κάποιων...παλιών, έχουνε πάρει ήδη φωτιά. Έχουν καταλάβει, νομίζω, όλοι, ότι μ΄αυτόν τον τύπο που μπλέξανε  "αν δε βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως". Ολοι τους, θα κριθούν - σε πρώτη(;) φάση - απ΄την έκβαση της προσπάθειας ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΤΟΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ... ΑΡΑ, ΣΚΙΣΤΕΙΤΕ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ( ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠ΄ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ), ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Τελικά, φαίνεται πως μας έκανε καλό το ματσάκι με τον Ιστορικό. Εκείνο ντεεε... Που μας καταδίκασαν κλπ προγνωστικώς τα γνωστά κώλεθρα. Σε αντίθεση φυσικά με την τουλάχιστον αβρή αντιμετώπιση του τριγώνου της συμφοράς. Για τους γνωστούς λόγους... Όπως μπορεί ο καθένας, ρε! Σας καταλαβαίνω, εδώ που τα λέμε. Πρέπει κι΄εσείς τέσπα να ζήσετε, με τον τρόπο που επιλέξατε να το κάνετε. Πριν αποχαιρετίσω γι΄απόψε όμως, κι΄όπως υποσχέθηκα εν αρχή, ας καταχωρίσω ένα σχολιάκι οπαδού του Ολυμπιακού ( υποτίθεται ) για τις τελευταίες μεταγραφές που κάνει η ομάδα μας. Στο γνωστό "αντικειμενικό" σάϊτ, νιάου νιαου στα κεραμίδια...

Χωρίς τόνους, χωρίς κεφαλαία, χωρίς διαστήματα, κινητό προφανώς, πιτσιρικάς ( στο μυαλό ): "μονος που ξεχωριζω σαν ονομα ειναι ο εμενικε.σαν ονομα ομως και τιποτα παραπανω.δωσαμε ( Σ.Σ. έδωσε κι΄αυτός....) ενα σκασμο λεφτα για να παρουμε 30 χρονους και 35 χρονους.αυτος δεν ειναι σχεδιασμος μεγάλης ομαδας.συνταξιοδοτικο προγραμμα ειναι".

ΠΟΣΟ Ν΄ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΧΙ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ. ΠΟΣΟ Ν΄ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Υ Γ. Περιμένω ακόμα Βούκοβιτς και Ζιλέ. Λογικά, σύμφωνα με την ειδησεογραφία...

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

Oρισμός επαρκέστατος, επιστημονικά τεκμηριωμένος από τον RED KOKKINO,αποδεκτός από την διεθνη ιατρική κοινότητα,που τον καθιερώνει γιά τους βαζελόγαυρους : "Σύνδρομο Επιδειξιακής Αντιδραστικής Πολυξερίας "

Εικόνα apostolos gaganis

Γνωστόν και με τα αρχικά Σ.Ε.Α.Π ( σου θυμίζει τίποτα απ΄τα νιάτα μας στο στρατό; ). Στα αγγλικά, θα πρέπει για να κάνει διεθνή καριέρα, Demonstrative Reactive Know-it-all Syndrome ή D.R.K. Syndrome....

Εικόνα REDHERAKLIO

ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Εικόνα holland74

Καλημέρα αδέρφια...
Αυτό που παρατήρησα και πολύ μου άρεσε είναι πως οι παίκτες που αποκτήσαμε έχουν όλοι καλή τεχνική κατάρτιση, έκρηξη και ταχυδύναμη..Πάρντο, Ομάρ αλλά και Μάριν με Ρομαό είναι επίσης μεταγραφές..Αυτό πιστώνεται στον Χάσι..Όλα βέβαια θα κριθούν στο χορτάρι, αλλά τα δείγματα γραφής είναι εξαιρετικά..Πολύ πιθανόν να έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ο Ουσίγιος..Είναι το πρώτο καλοκαίρι που νιώθω πως ο σχεδιασμός είναι πολύ καλός, στα πρότυπα μεγάλων ομάδων της Ευρώπης...Αν μπούμε στου ομίλους, πιστεύω θα κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις..

Εικόνα apostolos gaganis

Προσυπογράφω.

Εικόνα Romain

Γειά σου Απόστολε.

Στην αρχή μας έλεγαν "θα την κάνει για την Νοτιγχαμ... ο πρόεδρας "

Για προπονητή..."ακούγονται πολλά ονόματα για να καταλήξει στον Λεμονή "

Μετά..."όλο υπόσχεται και μεταγραφές δεν κάνει "

Τώρα τι να πούνε?

Δύσκολοι καιροί για άτιτλους. Βλέπεις τον πρωταθλητή να ξοδεύει και εσύ μόνο για ψυχουλα ή να χάνεις και τα ασημικα.

Έτσι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την προσποίηση.

Σου λέει είμαστε "αγανακτισμενοι γαυροι". Ότι χρειάζεται για την υποστηρικτικη γραμμή του σκατοσαιτ.

Από το "δεν ξοδευουμε" στο "ξοδευουμε πολλά" για "συνταξιουχους". 28 και 30 χρονών.

Δύσκολο να τα βάλεις με... την στέρηση!

Τώρα αν υπάρχουν και βαζελογαυροι που τους ακολουθούν, "Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι"!

Υ. Γ. Ανησυχώ που δεν αναδείχθηκε ακόμα ο πρωταθλητής καλοκαιριού.

Εικόνα apostolos gaganis

Μόλις πάρουμε ακόμα Βούκοβιτς και Ζιλέ ( μπορεί και Ομπράντοβιτς ), θα τον ανακηρύξουνε....

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΡΑΤΜΙΤΕΣ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ (ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΙΤ (ΞΕΡΕΙΣ, ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΡΟΥΛΗΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ.) ΑΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ, Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ, Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

ΜΟΝΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ -

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου MEGAγαυρε, πάντα δυνατός!

Εικόνα dimitrov7

Αγαπητοί, εγώ έκοψα τελείως τα σάιτ τα αντιολυμπιακά .... εμφανή και κρυφά. Βλέπω μόνο τα δικά μας και δεν έχω ιδέα τι γίνεται στον βόθρο. Από τα δικά μας μαθαίνω μέσες άκρες.
Περί Ιστορικού το θεωρώ χιούμορ. Μάλλον σταφρίδια μας ήταν....
Επίσης διαφωνώ με την άποψη περί καθυστέρησης. Προσωπικά πιστεύω πως οι υπεύθυνοι δούλεψαν μεθοδικά από όλες τις απόψεις και τώρα έχουμε τα αποτελέσματα μαζεμένα.
Παρόλα αυτά επαναλαμβάνω πως με ενδιαφέρει η δουλειά που γίνεται με την υφιστάμενη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες θα μας κάνουν τη δουλειά.
Όσο για τις απόψεις ορισμένων .... έχω κλείσει τα ώτα. Ειδικά για τους ιντερνετικούς που δρουν στην ανωνυμία. Βασικά πιστεύω πως είναι αρκετοί τρολ. Κάποιοι άλλοι νομίζουν πως είναι ολυμπιακοί. Και κάποιοι, λίγοι είναι απλά μαλάκες.
Πέραν τούτου θα επαναλάβω την άποψη πως σαν λαός είμαστε περίεργα τραίνα οι γαύροι. Μεγάλα νούμερα. Αυτός είναι κι ένας λόγος που έγινα γαύρος. Σας έχω ξαναγράψει και διάφορα για τύπους στο γήπεδο που είδα πέρσι.
Και για τον κολλητό - πρώην συνάδελφο αν θυμάστε. Ε αυτός κανένα μήνα έσκουζε ... και α και ου και δεν κάνω και δεν δείχνω .... Χθες μου είπε να πάμε το Σάββατο για διαρκείας στην κανονική μπάλα. Του λέω ... έχω ανανεώσει από τη 2η μέρα κυκλοφορίας. Τώρα τρέχα μόνος σου .... να περιμένεις στην ουρά. Θα πάει ....

Εικόνα apostolos gaganis

Δημητρό, δεν πειράζει αν διαφωνούμε στο αν υπήρξε ή όχι καθυστέρηση στις μεταγραφές. Σημασία έχει να δικαιωθούμε στα αποτελέσματα. Πέμπτη μεταγραφή ( αν γίνει τελικά του Βούκοβιτς ) σε μιάμισι βδομάδα, εμένα μου θυμίζει το "τρεχάτε ποδαράκια μου", καθ΄ότι το ματς με τον Πανιώνιο, φιλικό ξε-φιλικό, αφιερωματικό ξε-αφιερωματικό, "μίλησε". Και "είπε" πολλά. Και το μήνυμα ελήφθη και μετουσιώθηκε ΤΑΧΙΣΤΑ σε πράξεις. ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ! ΠΑΜΕΕΕΕ!

Εικόνα Red Kokkinos

π.χ. διαβασα ξια τον Μιλαν Τομιτσ στο μπασκετ... Τοσα χρονια παιχτης μας, τοσα χρονια στην θεση βοηθου, απεριοριστη διακριτικοτητα, προσεκτικος στα λογια του, ερχεται τωρα που ασπρισαν τα μαλια του να του κανει προταση η Εσκι Σεχιρ με πολλα χρηματα.... Ουτε καν το σκεφτηκε, απορριψη! Η καρδια του εχει βγαλει αρτηριες και φλεβες εξωσωματικα και εχει συνδεθει με τον Συνδεσμο στο Πασαλιμανι... Αναρωτιεται κανεις τι ειναι ΑΓΑΠΗ!

Εικόνα apostolos gaganis

Παίζει ρόλο η προσωπικότητα. Και η οργάνωση που΄χεις κάνεις πια στη ζωή σου. Ασφαλώς και αγαπάει τον Θρύλο. Πήραμε από αυτόν, πήρε κι΄εκείνος όμως πολλά απ΄τον δαφνοστεφανωμένο και τον κόσμο του...

Εικόνα Red Kokkinos

Α ρε Θρύλε... Θυσίες που εξακολουθώ να κάνω για την πάρτη σου, μωρή αρρώστια...

Ακριβως ετσι Αποστολε, ΑΡΡΩΣΤΙΑ ανιατη,εφ' ορου ζωης, ειτε εχεις αλλα στο μυαλο, ειτε μιλας για αλλα, νταααααν νασου και σου ερχεται ο Ερυθολευκος Συνδεσμος Φιλαθλων Πειραιως, πλανητη Γη, Γαλαξια και Συμπαντος σαν αστραπη στην σκεψη. 3000 χμ μακρυα και πηρα αεροπλανο για να μας δω με τον ....Πανελευσενιακο. Δεν γλυτωνεις με τιποτα, δεν σε αφηνει ρε φιλε, γραφει στο DNA.

Οσον αφορα τα υπολοιπα εχει να κανει σε γενικες γραμμες με την ανυπομονησια του Ελληνα και δη γαυρων αλλα και με την ταση επιδειξιακης αντιδραστικης πολυξεριας.
Χαιρετω σε.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ Ερυθροκόκκινεεε.....