Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ...



ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕΙ. Όλη η ομάδα της Παρτιζάν να προσεχτεί. Και τούτο θα γίνει σίγουρα. Γιατί αυτός είναι ο κεντρικός προσανατολισμός μας, όποιος και να ήταν ο αντίπαλος. Που τον ξέρουμε οριστικά πια από χτες το βράδυ. Είχα περάσει από μια "ακτινογραφία" πρόσφατα στο σάϊτ τους Σέρβους. Και θα συνεχίσω σήμερα το ίδιο, αφού μας εμφάνισαν μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής, άρα έχουμε νέα δεδομένα. Έτσι, ας πούμε ότι κάνω στην αντίπαλό μας συμπληρωματικά εδώ και μια...τοπική ακτινογραφία με κέντρο της ένα κοντόσωμο 10ρι απ΄τη Γουινέα, που αγοράστηκε με ποσό ρεκόρ απ΄την Παρτιζάν, της ανήκει απ΄τις 13 Ιουλίου κι΄έχει ως στόχο να μας...ανακατέψει πίσω. Να σημειώσω ότι χθες τον είδα τον αγώνα της με την Μπουντούτσνοστ. Περιορισμένων πάντως δυνατοτήτων η τελευταία. ΑΛΛΑ, θα μας δυσκολέψουν οπωσδήποτε οι Σέρβοι. Κι΄εκεί και στο Φάληρο. Είμαστε βέβαια το θεωρητικό φαβορί, έχουν  όμως μια ομάδα αθλητική, πεισματάρα, με παίκτες δυνατούς και καναδυό ιδιαίτερα τεχνίτες, πειθαρχημένη, που βρίσκονται εύκολα μεταξύ τους και που μπορούν να μας δημιουργήσουν καταστάσεις ειδικά στην κόντρα, μα όχι μόνο. Μπορούν και να μας πιέσουν. Και θα το κάνουν, ΕΚΕΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ, γιαυτό και φέρανε κάτι που έκριναν ότι τους έλειπε. Κάποιον που, εκτός απ΄τον Λεονάρντο, να μπορεί γενικά να ξεκλειδώνει άμυνες.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ:

Αποκτήθηκε απ΄την Παρτιζάν, όπως ανέφερα, με ποσό ρεκόρ. Η χρηματιστηριακή του αξία ήταν 650 χιλιάδες ευρώ, οι Σέρβοι όμως τα΄χωσαν. Από 1.1 εκατ. ευρώ μέχρι 1.6, γράφτηκε. Το υψηλότερο ή το τρίτο υψηλότερο που΄χει καταβάλει ποτέ αυτή η ομάδα. Πολλά λεφτά για τους ασπρόμαυρους. Τη θέλουνε ΠΟΛΥ την πρόκριση. Το δείχνουνε. Κι΄εμείς φυσικά. Και όλοι, εδώ που τα λέμε, σ΄αυτή τη μοίρα...

ΣΕΪΝΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥΜΑ λοιπόν, τ΄όνομά του. Διεθνής. Πολύ κοντός ( 1.61, 64 κιλά, σκεφτείτε ο Σιώπης είναι 1.71 ), 26χρονος, απ΄τη Γουινέα, με μυώδη μπούτια, χαμηλό κέντρο βάρους, έξυπνος, σβέλτος, απρόβλεπτος, με ντρίπλα και προσποίηση, ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης, δεν χάνει εύκολα την μπάλα, τύπος ζογκλέρ ( μου θύμισε ΚΑΠΩΣ Φετφατζίδη μερικές στιγμές, όταν τον παρατηρούσα στα βίντεο ), πεισματάρης, καλή πάσα, ΚΑΙ κάθετη, δυνατό σουτ και με τα δύο πόδια. Δεκάρι βασικά, αντι-Φορτούνης. Δεν ξέρω σε τί κατάσταση βρίσκεται, έχει παρθεί όμως για να μας ταλαιπωρήσει καθ΄ότι ο κλασικός τύπος του "ανακατωσούρα" των αμυνών. Και στο Καραϊσκάκη, προσοχή κυρίως στην κόντρα μ΄αυτόνα...

https://www.youtube.com/watch?v=tT1N7bMhowY

https://www.youtube.com/watch?v=fqGr3CY0xPo

Έπαιζε στη Σλοβακία, στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, πριν τον πάρουν μέχρι το 2020 οι Σέρβοι. Παρένθεση: Είχε πάρει κάποτε, το 1969, Κύπελλο Κυπελλούχων στην Ευρώπη αυτή η ομάδα κερδίζοντας με 3 - 2 τη Μπαρτσελόνα στη Βασιλεία. Κλείνει η παρένθεση... Στη Σλόβαν είχε κάνει...θητεία και πριν, απ΄το 2013 ως το 2015, και τελευταία πάλι απ΄τον Ιούνιο του 2016 μέχρι τις 13 Ιουλίου του 2017 που τον αγόρασε η Παρτιζάν. Πρώτος σκόρερ, κάπου διάβασα, πέρσι στο Σλοβάκικο πρωτάθλημα. ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ. Να δούμε λίγα στατιστικά του στη Σλόβαν: Ως 10ρι ( ή επιθετικός μέσος ), σε 33 παιχνίδια 18 γκολ και 7 ασίστ. Και γενικά στη Σλόβαν, 103 ματς, 35 γκολ, 16 ασίστ. Όσο για τα διεθνή του...καθήκοντα, έχει παίξει μέχρι τώρα συνολικά με την εθνική Γουινέας σε 21 παιχνίδια, 11 για το Αfrica Cup και 5 γκολ, 6 για τα προκριματικά στην Αφρική του Παγκοσμίου Κυπέλλου και 2 γκολ και 4 φιλικά.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

Κ     Α     Τ     Α     Κ     Λ     Ε     Ι     Δ     Α

Σήμερα παίζουμε στο Φάληρο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον πρώτο κρίσιμο αγώνα μας στις 25 του μήνα με την Παρτιζάν. Αντίπαλός μας, ο Αστέρας Τρίπολης. Θα δοκιμάσει και θα δει ο Κοσοβάρος. Ο...διαβασμένος από χτες, Κοσοβάρος. Κανονικά, ΠΡΕΠΕΙ να΄χει κόσμο το βράδυ. Από πολλές απόψεις κομβικό, ετούτο το φιλικό. Δεν χρειάζεται γιατί. Ξέρουμε όλοι γιατί. Όχι μόνο καύλα για τα διαρκείας. ΘΕΛΕΙ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΨΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΛΙ, ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΑΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ. ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ. ΤΟ΄ΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΓΑΛΗ...

Σχόλια

Εικόνα KCS

Γεια σας κύριε Απόστολε και όλοι οι σύνγαυροι.

Αντίθετα με πολλούς εδώ είχα και έχω κάκιστη γνώμη για τον νυν προπονητή και γι'αυτό για δεύτερο σερί καλοκαίρι είμαι πολύ απαισιόδοξος. Δεν το εύχομαι καθόλου αλλά ίσως χρειαστεί να χαιρετήσει μέσα στον Αύγουστο. Πάντως για να είμαι δίκαιος προκριματικά με την Παρτιζάν θα ήταν δύσκολα για τον οργανισμό Ολυμπιακός με όποιον προπονητή. Πιο συγκεκριμένα έχω τους εξής προβληματισμούς:

1. Εμενίκε ανέτοιμος, άλλος σέντερ φορ ψηλού επιπέδου δεν υπάρχει. Γενικότερα φοβάμαι ότι για τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός ο πιο άμπαλος αλλά και πιο "σεντερ φορ περιοχής" Ιντέγε είναι πιο κατάλληλος. Μακάρι να διαψευστώ. Η έλλειψη σέντερ φορ παραμένει το μεγάλο πρόβλημα παρά την διορθωτική κίνηση της διοίκησης με τον Εμενίκε.

2. Κέντρο άμυνας προλαβαίνει να δέσει σε μια βδομάδα?

3. Για εκτός έδρας ματς όπως στη Σερβία χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ο ΣΕΜΠΑ , ΔΕΝ ήταν σε όλα λάθος ο ΜΠΕΝΤΟ και όποιος ξινίζει τα μούτρα του καθώς το διαβάζει κρίμα που δεν μπορώ να του το πω κατά πρόσωπο. Πολύ κρίμα.

4. Ο προπονητής ελπίζω να έχει καταλάβει ότι μπορεί να ψάχνει για ομάδα από αρχές Αυγούστου. Μακάρι να προκριθούμε και να μην χρειαστεί.

Στα δικά μου μάτια όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Ελπίζω όπως πέρυσι η ομάδα ν'αντέξει στα δύσκολα, μακάρι να κάνω εγώ λάθος και η ομάδα να προχωρήσει καλά. Προσωπικά έχω το διαρκείας μου στην 4 από 9 Ιουλίου και ότι και να γίνει θα είμαι εκεί. ΖΗΤΩ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν θα σταθώ στην ουσία του σχολίου σου. Ο καθένας έχει την άποψή του. Και η δική μου, διαφέρει απ΄τη δική σου. Σε αρκετά σημεία. Θα σταθώ στο στιλ της γραφής σου. Που το βρήκα σωστό και συνετό, σύγγαυρε Κεϊσιε. Την καλημέρα μου.

Εικόνα Harry red logic

Παρακολούθησα το παιγνίδι με τεταμένες τις αισθήσεις αναζητώντας και προσδοκώντας μια εμφάνιση στο επίπεδο που διακαώς όλοι προσδοκούμε!
Εντάξει είναι πολύ νωρίς ακόμη λαμβάνοντας υπόψη σημαντικές παραμέτρους αλλά και μόλις 6 ημέρες πριν από ένα επίσημο παιγνίδι πολύ μεγάλης σημασίας.
Αυτοσυγκράτηση λοιπόν ,ψυχραιμία και προς το παρόν θα αρκεστώ σε λίγες σκέψεις:
1. Θέλει πολύ δουλειά η αμυντική λειτουργία και ιδιαίτερα το κέντρο της άμυνας(στις κόντρα αντεπιθέσεις ,στις στημένες φάσεις).
2. Θέλει αρκετή δουλειά η επιθετική λειτουργία ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα ,δυό- τρία κλίκ δηλαδή μερικά δευτερόλεπτα ταχύτερα οι επιθετικοί στο τελείωμα των φάσεων.
3. Θέλει αρκετή δουλειά η δημιουργική λειτουργία, η ευστοχία στην τελική καθοριστική πάσα.
Θα αποφύγω να κάνω κριτική των παικτών προς το παρόν με μικρή εξαίρεση τα θετικά σχόλια για Ρομαό , Κούτρη , Σιώπη και μερικές επιφυλάξεις για Οφόε , Εμενίκε Καρσελά , βλέποντας την απόδοση τους σήμερα συγκριτικά με τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησαν κάποιοι δημοσιογράφοι.

Υ.Γ.
1 Θα είναι πολύ δύσκολα τα παιγνίδια με τις Σέρβο-μπουγάτσες.
Χρειάζεται οι παίκτες μας να αποδώσουν το 100% με αυτοσυγκέντρωση, ωριμότητα και μεγάλο πάθος! και βέβαια λίγη τύχη !

2. Ο Προπονητής φαίνεται σοβαρός ,μου αρέσει το παιγνίδι με την μπάλα κάτω και την καλή κυκλοφορία, προσδοκώ μεγαλύτερη ταχύτητα στην εκδήλωση των επιθέσεων,μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα!

Εικόνα apostolos gaganis

Σοβαρό και αξιοπρεπές σχόλιο. Όπως πάντα.

Εικόνα John Zolo

Σχολια μετα απο αυτο που ειδαμε σημερα...
Ειδαμε μπαλα σημερα ;
Ειδαμε καμμια ομαδα σημερα ;
Ειδαμε καποιον συνδυασμο σημερα ;
Χτιζουμε ομαδα γυρω απο τον Φορτουνη ; Περαστικα μας...!!!
Οταν χανει την μπαλα, ως συνηθως, ξεχναει να σηκωθει και να ξαναπαιξει...
Μονο προσθηκες στους τραυματιες ειδαμε !

Αυτη η ομαδα θα παιξει με την Παρτιζαν ; Ελπιζω να δουμε μια αλλη ομαδα και "αλλους" παικτες...διοτι αυτοι δεν κανουν για τον Ολυμπιακο...!!!

ΘΥΡΑ 7 : Το πανο το ειδατε KOSOVO IS SERBIA....και ο νοων νοητω !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μ΄αρέσει το σχόλιό σου. Έτσι, αν είναι να συνεχίσεις σ΄αυτό το υφάκι, γιατί άποψη δικαιούσαι - όπως όλοι - να έχεις, δεν θέλω να ξανασχολιάσεις κείμενά ΜΟΥ εδώ. Παρ΄όλο που συμφωνώ λίγο πολύ με ΟΡΙΣΜΕΝΑ που γράφεις. Καθαρά πράματα. Ειδικά διαφωνώ ριζικά με το ΥΓ σου, που δεν έχει θέση κάτω από άρθρο μου με τίποτα. Κι΄αφού θέλεις να χρησιμοποιείς λόγιες εκφράσεις, κάντο σωστά: νοΕΙτω.

Εικόνα John Zolo

Εχεις δικιο για το "νοειτω"...και μεχρι εκει..διοτι αφου εκτιθεσαι με τα αρθρα σου δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελεις να στα σχολιαζουν κιολας με οποια σχολια (οχι υβριστικα τουλαχιστον).
Οσον αφορα το ΥΓ ειναι γνωστο οτι η Θ7 δεν θελει τον Κοσοβαρο/Αλβανο...εκανα απλα μια καταγραφη της πραγματικοτητας...καλημερα

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς. Ξέρεις τί εννοώ πάντως. Δεν είναι κακό, απεναντίας το θεωρώ απαραίτητο, να κρατάμε εδώ ένα επίπεδο, μέσα σ΄συτό το αχαρακτήριστο επικοινωνιακό τσουνάμι που βιώνουμε. Δεν θέλω καθόλου "απόνερά" του στη γωνιά μου. Είναι ζήτημα "ηθμού", πριν πληκτρολογήσει κανείς. Όσο για το "εκτίθεσθαι", ξέρω καλά τί σημαίνει. Με την καλή έννοια, μια ζωή. Πέντε δεκαετίες.

Εκτιμώ τον τρόπο που ανταπάντησες.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλησπέρα σ όλους τους αγαπητούς σύγγαυρους
εύχομαι οι δυο μεταγραφέντες από Τουρκία στην ομάδα μας να αποδώσουν τα μέγιστα και να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων μας .
να είναι μια απόδειξη πως δεν έχουνε καμιά σχέση με άλλους παίκτες όπως Ντουρμάζ ή Καρντόσο που ήρθαν από το πρωτάθλημα της γείτονος χώρας και δεν προσέφεραν τ αναμενόμενα .

Εικόνα apostolos gaganis

Όλοι το ευχόμαστε αυτό που γράφεις, Ρούγκο. Είναι νωρίς ακόμα πάντως. Πολύ νωρίς. Ας περιμένουμε, στοιχειωδώς, να δούμε. Θα τοποθετηθώ εκτενέστερα σε άρθρο που θ΄ανεβάσω.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε είστε εξαιρετικός,όπως πάντα.Θα κάνω τα εξής σχόλια

1.Ο κιτρινόμαυρος σουβλακοφάγος ΑΡΔ-υπάλληλος του Αλαφούζου στον ΣΠΟΡ FM-χουλιγκάνος με πένα(ή PC) και αρθρογράφος του Gazzetta,Γιώργος Τσακίρης απάντησε σε σχόλιο σύγαυρου στο gazzetta:
"Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πως ενισχύθηκαν?Με ποιους?Με δανεικούς (Μακ-Καρσελά)όπως όλες οι ομάδες και με τον Όφοε? Μη σε κοροϊδεύουν όπως κάθε χρόνο. Έχεις στοίχημα προπονητή και στοίχημα ρόστερ πάλι"

2.Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης είναι συλλεκτικό.Όχι για το ποδόσφαιρο,αλλά για το μπάσκετ τους.Στο κατω μέρος.:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/07/19/23593429_1854.jpg

Γράφουν για τον Κρις Σίνγκλετον:"Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROLS,ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΑΓΚΑΘΙΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ"ΣΤΑ 3,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ."
Προφανώς "ξεχάσανε" την ιστορία με την επιστροφή με το πούλμαν μετά τη σκούπα απ'τη Φενέρ στους προημιτελικούς της περασμένης Ευρωλίγκας.Το πούλμαν δεν το ξέχασαν όλοι...
Επίσης,οι ψεύτες υπάλληλοι ΑΡΔ του Τράκη πρόσθεσαν ένα ακόμα πρωτάθλημα.Ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει 35 πρωταθλήματα.Από που κι ως που πήρε 36???

3.Έπεσε φάπα σβουριχτή απ'την UEFA στον νόμο Κοντονή.
http://www.a-sports.gr/articles-154223/psalidizetai-o-nomo-kontonh.htm#....

"ΓΓΑ | Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 - 15:58
«Ψαλιδίζεται» ο νόμος Κοντονή

Ελαφρύτερες ποινές ζήτησαν οι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ στη συνάντησή τους με τον Βασιλειάδη * Τι υποστήριξε επισήμως η ΓΓΑ

Τα αυτοκρατορικά προνόμια που έδινε ο αθλητικός νόμος Κοντονή στον εκάστοτε υφυπουργό Αθλητισμού τελειώνουν...
Σε συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ την Τρίτη (18/7), μεταφέρθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού ότι η ομοσπονδία θεωρεί «καταχρηστική» τη δυνατότητα που είχε βάσει του νόμου του προηγούμενου υφυπουργού ο εκάστοτε κάτοχος του συγκεκριμένου αξιώματος να επιβάλει έξτρα ποινές σε ομάδες για πειθαρχικά παραπτώματα ή φαινόμενα βίας.
Αντίθετα, όπως αναμενόταν, ζήτησαν να υπάρξει ελάφρυνση των ποινών, αντιπροτείνοντας λύσεις όπως η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, το κλείσιμο της θύρας των φανατικών οπαδών και τέλος τη διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές.
Όπως σημείωσαν, η αναβολή αγώνων θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση.
Ο Βασιλειάδης κινείται προς την ίδια κατεύθυνση και έτσι ο νόμος Κοντονή οδεύει ολοταχώς προς... ψαλίδι.
Επισήμως το υφυπουργείο Αθλητισμού θέλησε να τονίσει προς τις επικείμενες αλλαγές σε θέματα ασφαλείας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και αυτό για να διασκεδάσει, όπως είναι λογικό, τις εντυπώσεις… Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ αναφέρει τα ακόλουθα: «Ευρεία σύσκεψη με βασικό θέμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας στα ελληνικά γήπεδα είχε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τον πρόεδρο του Πανευρωπαϊκού think tank για θέματα ασφαλείας στο ποδόσφαιρο, David Bohannan.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο επικεφαλής θεμάτων ασφαλείας της UEFA, Marc Timmer, ο επικεφαλής ομοσπονδιών της UEFA, Άγγελος Ρηγόπουλος, ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο προϊστάμενος του κλάδου τάξης ΑΕΑ, Δημήτριος Αθανασόπουλος και ο επικεφαλής του τμήματος αθλητικής βίας της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Φαββατάς.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η ενσωμάτωση στην ελληνική έννομη τάξη της συνθήκης του Συμβούλιο της Ευρώπης για τα θέματα ασφαλείας των ποδοσφαιρικών αγώνων, που υπέγραψε η Ελλάδα στις 3 Ιουλίου 2016, καθώς και συνολικά το νέο πλαίσιο για θέματα ασφαλείας που θα πρέπει να σχεδιαστεί για την πάταξη της βίας στα ελληνικά γήπεδα.
Μετά από εκτενή διάλογο αποφασίστηκε η άμεση συγκρότηση ομάδας εργασίας, η οποία θα δημιουργήσει τον οδικό χάρτη των δράσεων για ένα ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο το συντομότερο δυνατό. Ταυτόχρονα συζητήθηκαν οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν προς την κατεύθυνση της αυστηροποίησης του ποινικού πλαισίου για αδικήματα αθλητικής βίας, με προτεραιότητα την επιτάχυνση των διαδικασιών»."

4.Κατέθεσε προσφυγή ο Βέμερ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ,διεκδικώντας 550.000 ευρώ. Ετοιμάζτεαι κι ο Τελάντερ.Κι όμως,αδειοδοτείται κανονικά εδώ και 7 χρόνια ο ΠΑΟ και δεν ασχολείται κανείς.
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/prosfygh-o-vemer-kin...

Εικόνα apostolos gaganis

Άφεριμ, Ερυθρόγιαννε παιδί μου....

Πάντα τεκμηριωμένος.