ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ.



ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ας ορίσουμε τη λέξη πρώτα. Το να διακατέχεται κάποιος απ΄την ισχυρή θέληση να πετύχει κάτι και να το κάνει αργά ή γρήγορα πράξη. Το να θέλει κάποιος ΠΟΛΥ να υλοποιήσει μια επιδίωξή του και να το ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. Έδειξε αποφασιστικότητα, λέμε, και πέτυχε το σκοπό του.

ΓΚΕΛΑ. Ας ορίσουμε κι΄αυτή τη λέξη. Στον αθλητισμό ειδικά, η αποτυχία να φέρεις το λογικά αναμενόμενο και επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα με κάποιον, μολονότι είσαι ισχυρότερός του.

Πάμε όμως τώρα στην πρόσφατη ιστορία με την Γαλατά Σαράϊ και την Έστερσουντ. Διδακτική για πολλοστή φορά και κάθε άλλο παρά ασυνήθης. Απεναντίας. Συχνή, για να μην πω συχνότατη ή και...απαραίτητη ακόμα. Τη Γαλατά την ξέρουμε. Ομάδα γνωστή, όνομα που μετράει διεθνώς, λεφτού, με κοσμάκη πολύ και φανατίλα πίσω της, μεγάλο γήπεδο, επικοινωνιακά μέσα άφθονα στη διάθεσή της κ.α. Η Έστερσουντ ποιά είναι; Είναι η ομάδα της ομώνυμης πόλης στην κεντρική Σουηδία, με πληθυσμό σαν της Κομοτινής να πούμε, σε μια λίμνη χτισμένη και μακριά απ΄τη Στοκχόλμη όσο περίπου η Αθήνα απ΄τη Σαλονίκη. Πέμπτη για την ώρα στο πρωτάθλημα της χώρας της. Iδρύθηκε το 1996, έπαιζε στη τρίτη κατηγορία μέχρι το 2013, μετά πήγε στη δεύτερη για δυο χρόνια και τον Οκτώβρη του΄15, την ημέρα των γενεθλίων μου(!), μπήκε στην πρώτη. Κάτι από... αεκούλα λίγο. Έχει και 8500 θεσούλες περίπου το γήπεδό της. Τί έγινε μ΄αυτούς τους δύο; Ο κατακλυσμός. Χάνουν οι Τούρκοι τον πρώτο αγώνα εκεί πάνω, με 2 - 0 περικαλώ. Απερίμεντο, λογικά. Τρία σουτ στη εστία της Γαλατά οι Σουηδοί όλα κι΄όλα, δύο τα γκολάκια, και τα δύο από λάθη και αδυναμίες των γειτόνων μας ΠΙΣΩ και ειδικά το δεύτερο, που τους το΄χωσε στο 91΄ κάποιος Χόπκατ, άγνωστος σε όλους πλην της μητρός του, ξεφτιλίζοντας όλη την αντίπαλη άμυνα... Χαμός στους γείτονες, κουτσουρεμένες αρκετά οι ελπίδες αλλά πολλά τα λόγια για τη ρεβάνς στην Πόλη ( λίγο το΄χετε ;), γίνεται το παιχνίδι, γκολ δεν μπαίνει με τίποτα απ΄τους μεμέτες, άγχος κυριεύει το γήπεδο κι΄όλο το Βόσπορο και τσουπ! Τρώνε και πρώτοι το τεμάχιο με πέναλτι. Μηδέν - ένα... Κι΄άλλο άγχος, αφόρητο τώρα, αποδοκιμασίες πλέον κάργα απ΄τους απογοητευμένους και εξοργισμένους...φανς των "λιονταριών", ισοφαρίζουν εν τέλει τσάτρα-πάτρα μέσα σε - αναπόφευκτο - ουουουου και η παράσταση λαμβάνει οριστικό τέλος. Ακολουθούν βεβαίως "μούτρα' από τηλερεπόρτερς, "Τσάρτες" και "Γκούμες", απορία, κατήφεια, αρές εναντίον του ατυχούς Τούντορ κλπ κλπ.

Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ, φυσικά, δεν έχει καμιά σχέση με την Έστερσουντ. Στη θεωρία. ΟΛΑ στη θεωρία είναι. Για ΑΠΑΝΤΕΣ. Τα΄ χουμε πει. Είναι ομάδα δυνατή και με έδρα καθόλου...Σουηδική. Έχει και μπόλικους -ιτς ( ψωνίζουμε κι΄εμείς τέτοιους ), που΄ναι σκληροτράχηλη φυλή. Σαν τους Σουηδούς. Υπάρχουν όμως και ομοιότητες με το προηγούμενο στόρι ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Όπως πρώτος αγώνας ΕΚΕΙ, ρεβάνς εδώ. Παιχνίδι κατοχής στο φιλικό με τον Αστέρα στο Φάληρο, εμείς όμως τρώμε ΠΡΩΤΟΙ το γκολ. Από λάθη της άμυνας τα μεμέτια, από αμυντικό λάθος μας κι΄εμείς απ΄τους Αρκάδες. ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΕΤΟΙΑ... ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΩ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΩ ΤΟ ΠΑΖΛ. ΑΝΟΜΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ, ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...

Τί πρόσεξα κυρίως, βλέποντας πολλά βίντεο απ΄τους δυο αγώνες της Γαλατά με τους Σουηδούς ( όρεξη που την έχω...). Είδα εκεί, στη χώρα του Βορρά, ότι η μία ομάδα, η "μικρή", το "καφενείο" ρε παιδί μου, η...Μπερ Σεβά ας πούμε, έδειχνε ΣΕ ΚΑΘΕ φάση, μια ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Την ισχυρή θέληση του αδύνατου εν προκειμένω, να ΚΑΜΨΕΙ τον δυνατό. Ενώ ο τελευταίος ήτανε σνομπ, με σηκωμένη μύτη, ψιλοράθυμος, αναπαυόμενος ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ στις...δάφνες του και δείχνοντας με το - κακό - παιχνίδι του εκείνο το γνωστό "νταααξ μωρέ, ό,τι και να γίνει θα το χώσουμε, άσε που΄χουμε και τη ρεβανς στην Κωνσταντινούπολη να τους γαμήσουμε ΄κει κάτω...". Κι΄όταν έκατσε το εκτός 2 - 0 και δεν ερχόταν ΣΥΝΤΟΜΑ το γκολάκι στην Τουρκιά, να το πετιέται! Πετιέται! ΤΟ ΑΓΧΟΣ! Το άγχος το πούστικο, που σε παραλύει προοδευτικά, σε καθιστά ανίκανο να σπρώξεις τη...θεά στο πλεχτό και αντίστοιχα σου κόβει τα ποδάρια πίσω, με συνέπεια την ΓΚΕΛΑ:ΤΡΩΣ ΚΙ΄ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΓΚΟΛ...

Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικά ανώτερος της Παρτιζάν. ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΤΗ ΡΩΜΑΛΕΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ. Αν είχα 11...Σιώπηδες π.χ. ή Κούτρηδες, θα΄μουνα πιο ήσυχος. Ηττοπάθεια δεν έχω. Ξηγημένα. Απεναντίας. Σκυλιάζω για την πρόκριση. ΣΚΥΛΙΑΖΩ! Ε, αυτό θέλω να δω κι΄απ΄τους παίχτες που εκπροσωπούν σήμερα την ΙΔΕΑ του δαφνοστεφανωμένου. Εμείς οι γαύροι, ξέρουμε καλά τί σημαίνει ετούτο. Αυτοί που θα παίξουνε ζητάω ν΄αγωνιστούν με το ΠΑΘΟΣ εκείνο που απαιτούν οι συνθήκες. Μπορούνε; Ευελπιστώ. Άλλο, δεν μπορώ να κάνω. Κανείς μας. Μόνο αυτοί. ΞΑΝΑΛΕΩ: ΣΤΟΝ ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΕΚΒΑΣΗ. Μπορεί, εκτός απ΄τα γιλεκάκια ( την αξία των οποίων έχω επαινέσει επανειλημμένα ), να δουλευτεί έτσι ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ κυρίως ΤΟΜΕΑΣ στους ποδοσφαιριστές μας ώστε, όταν βγουν στο γήπεδο την Τρίτη και στις 2 του Αυγούστου, να δείξουν με το πρώτο ΟΤΙ ΕΓΩ, ΡΕ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΙ΄ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΛΑΤΗ; Ασφαλώς τα συστήματα, οι τακτικές, οι επιλογές παιχτών, το κοουτσάρισμα στη διάρκεια των αγώνων, η τύχη, η διαιτησία, παίζουν ΟΛΑ τον - σημαντικό - ρόλο τους. Η ΨΥΧΗ κρίνει όμως τελικά το πού θα γείρει η ζυγαριά. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Κι΄όχι μόνο στην μπάλα. Του λόγου μου, ΑΥΤΗΣ της Σχολής είμαι.

Τελειώνω, θυμίζοντας ( έτσι για να το παίξουμε και λίγο...κουλτούρα, πριν πιούμε το τσιπουράκι μας κάτω απ΄την καστανιά ):

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ  ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η      Α-Π-Ο-Φ-Α-Σ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Τ-Η-Τ-Α      ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ...

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Σε κάθε περίπτωση παίζεις με αντίπαλο που δεν χωράει ναι μεν αλλά και δεν ήξερα κλπ,κλπ. Τον ξέρεις ... ξέρεις τι να περιμένεις οπότε ντου και ξύλο (με την καλή έννοια). Πάρε το αποτέλεσμα να γίνει μετά της εταίρας εδώ. Να είναι καλά και οι μπουγάτσες της Βασιλεύουσας που μας έβαλαν στο κλίμα με τις μπουγάτσες Βελιγραδίου. Υπηρεσία μας προσέφεραν. Ματς για άντρες ... Ρομαό, Σιώπη, Κασάμι(λείπει), Φιγκέρα, Μίλι(αυτός κι αν λείπει), Σεμπά. Και κορυφή ο πάντα χρήσιμός και σημαντικός Μπεν. Ιρανός και Εμενίκες πάγκο για αρχή. Μάριν θα πέσει σε καμία τρύπα στο γήπεδο. Φορτού δεν ξέρω. Κανένας ζντιέλαρ ίσως .... κάνας Αντρούτσος.

Εικόνα PGK

Τελικά θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας με την Παρτζάν;

Εικόνα ze ηλιας

Όποιος έχει παίξει μπάλα Απόστολε σε οποιοδήποτε επίπεδο καταλαβαίνει τι λες.
Καταλαβαίνει τη διαφορά του πηγαίνω χαλαρά-τουπέ με το τρώω σίδερα.
Το έχουμε δει εκατομμύρια φορές παρακολουθώντας αγώνες όταν κάνει "πίπα" κάποιος παίκτης δωρίζοντας τη μπάλα πως πέφτει με τα μούτρα να επανορθώσει (και εμείς λέμε γιατί να μην παίζει έτσι σε όλο το παιχνίδι)
Βλέπω τώρα τον αγώνα U20 της Εθνικής με την Ισπανία.Δίχως να υπερτερούμε τεχνικά τους παίρνουμε παρτούζα στο ημίχρονο γιατί μάχονται οι δικοί μας με το μαχαίρι στα δόντια.

Ώρες ώρες φαντάζομαι τους εκλεκτούς φίλους της παρέας του RATM αν ήντουσαν παίκτες με την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ τι θα γινόταν
στο χορτάρι.
ΑΠΛΑ ...ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Όντως, πεζοναυτόγαυρε... Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός, δε λες τίποτα. ΕΚΕΙ εστιάζω. ΑΥΤΟ ζητάω. ΨΥΧΗ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΙΧΤΟ! Μην τα χάσεις. Μην αγχωθείς. Μην πανικοβληθείς. Μη φας γκολ στο πρώτο 10λεπτο ας πούμε και μάλιστα φτηνό, μέσα σε μια κόλαση από δαύτους. ΕΤΟΥΤΑ με απασχολούν μέσα μου. Μπέτε ρε, όπως γράφεις, με το μαχαίρι στο στόμα! Γιαυτό και δεν συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ με το ΠΝΕΥΜΑ του "Πρωταθλητή" σήμερα. Λέει με μεγάλα "Παρτιζάν δεν μας τρομάζεις", αλλ΄από τα μικρά γράμματα δίπλα δείχνει να τη φοβάται, όπως τα παιδιά το σκοτάδι παρά το ότι μουρμουράνε περνώντας το "δε σε φοβάμαι, δε σε φοβάμαι...". Άστοχο πρωτοσέλιδο 100%. ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΒΑΜΑΙ! Εδώ δεν φοβήθηκα την Άρσεναλ στο Λονδίνο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΡΕΣ! ΟΧΙ ΚΛΑΝΕΣ! Έτσι για να το πούμε καθαρά! Εκεί να γίνει δουλειά!

Εικόνα PGK

Αγαπητέ Απόστολε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το μαχαίρι στο στόμα όμως θα πρέπει να το βάλλει και ο Φορτούνης. Διαφορετικά ας κάτσει στον πάγκο.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ ονόματα δε λέω... Φωτογραφίζω μόνο... Γκουχ! Γκουχ! Καλοκαιριάτικο κρυολογηματάκι...

Εικόνα Harry red logic

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Η θέληση για να βρούμε την δύναμη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Η ακριβέστερα να ξεπεράσουμε τις συνήθειες μας να ξεβολευόμαστε από τις επιτυχίες μας να ανεβαίνουμε το κακοτράχαλο ,δύσβατο μονοπάτι προς την κορυφή της τελειοποίησης να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες μας!
Όσο ψηλότερα ανεβαίνουμε να ανακαλύπτουμε ότι υπάρχει ακόμη ψηλότερη κορυφή!
Αυτό ισχύει για μένα αλλά και…. για Φορτούνη , Μάριν, Καπίνο, Σεμπά, Σιώπη, Εμενίκε, Πάρντο και όλο τον κόσμο ,αθλητές και μη…
Πέρα απο το όποιο ταλέντο διαθέτει κάποιος,υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης στον καθένα μας αλλά αυτό απαιτεί πίστη , αυτοπεποίθηση, ατέλειωτη δουλειά-προπόνηση! (ρωτήστε και τον Γκάλη, τον Πετρούνια τον Αντετοκούνμπο,Ρονάλντο, Μέσι, και πολλούς άλλους υπεραθλητές).
Επομένως=χαλύβδινη, αταλάντευτη, ακατάπαυστη ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Υ.Γ.
1.Υπάρχουν στην ομάδα μας εμψυχωτές ,παιδαγωγοί , ηγέτες που να καθοδηγούν, εμπνέουν, αναπτύσσουν σωματικά και ψυχικά τους παίκτες?(αυτές είναι οι αρετές των πολύ μεγάλων προπονητών που τους κάνουν να διαφέρουν από τους άλλους, αν δεν κάνω λάθος χαρακτηρίζουν π.χ Σερ Άλεξ, Μουρίνιο, Κόντε κλπ ).
Δεν ξέρω ο Χάσι τι βαθμό παίρνει σε αυτά…θα δείξει!
2.Τι εστί Μίλιτς? Αυτός είχε προτεραιότητα τώρα ? η κάποιο φόρ που να έχει επαφή με τα δίχτυα?

Εικόνα apostolos gaganis

Υστερόγραφα: Στο πρώτο, δεν ξέρω. Έχω κάτι στον νου μου, αλλά δεν θα το πω ΤΩΡΑ. Κάποια στιγμή, ίσως. Στο δεύτερο, υποθέτω. Ο Νικολακόπουλος έχει σήμερα ένα κατατοπιστικό άρθρο για τον Μίλιτς. Κάποιο λόγο θα΄χουνε πάντως. Δεν μπορεί να΄ναι ξεκάρφωτη κίνηση. Φεύγει ο Ισπανός, τον αναπληρώνει ο Κροάτης ( που τον θεωρούν προφανώς καταλληλότερό του ) για να΄ναι πάλι δύο αριστερά, έτσι και τύχει κανας τραυματισμός ας πούμε ( ξου...ξου... ) στον Κούτρη. Ας δούμε όμως ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΟΛΑ τί θα "κάτσει" την Τρίτη. Ένα ένα...

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Συμφωνώ πως θέλει αποφασιστικότητα και τσαμπουκά αλλά, περισσότερο θέλει οργάνωση σύστημα και ποιότητα...

Δηλαδή αν Δεν ξέρεις μπάλα τι να τον κάνεις τον τσαμπουκά ? Θα είσαι ο Καλιτζάκης η ο Γκαρσία...

Αν είσαι τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και έρχεται μια αργή ψιλοκρεμαστη μπάλα στην μικρή σου περιοχή και ΔΕΝ καθαρίζεις τη φάση αλλά αντίθετα κάνεις βουτιά με τα δύο χέρια σε πρόθσιο.... Χαιρέτα μας τον Πλάτανο...

Ποιότητα Οργάνωση και Σϋστημα πρώτα, σωστό ποδόσφαιρο και μετά σίγουρα και τσαμπουκά (που διστυχώς έχει χάσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια...)

Το πιασες το υπονοούμενο για τον Καπίνο ...

Παρ όλα αυτά τολμώ να κάνω πρόβλεψη: 0 - 2 εκεί και 3 - 1 εδώ.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Η ποιότητα, ναι. Ο τσαμπουκάς, ναι. Η τύχη, ναι. Η οργάνωση, ναι. Το σωστό κοουτσάρισμα, ναι. Η διαιτησία, ναι. Ό,τι άλλο ζητάς, ναι. Το ποιό νομίζουμε πάλι ότι πρωτεύει, ανάλογα με τον καθένα, Ο.Κ. Ολα να τα΄χεις πάντως, άμα δεν έχεις ΙΣΧΥΡΟ "ΘΕΛΩ" δεν πας πουθενά. Την ποιότητα την έχουμε σε σχέση μ΄αυτούς. Όχι και μεγάλο βέβαια το άνοιγμα της ψαλίδας... Τα παιχνίδια θα΄ναι ΝΤΕΡΜΠΙ. Το άλλο ζητάω, γιατί σε μερικούς δεν το πολυβλέπω ακόμη. Φιλικά, θα μου πεις. Ε, ήρθε και η ώρα των επίσημων...

Μακάρι να επαληθευτείς στην πρόβλεψή σου. Δε με νοιάζει πώς την έβγαλες. Αληθινός να βγεις.

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,
αίσθηση άντερου αλλά και λίγο εκπαιδευμένη μαντεψιά, που λένε και οι φίλοι μας οι φονιάδες των λαών...

Εικόνα apostolos gaganis

Γένοιτο.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε είστε εξαιρετικός όπως πάντα.

Δείτε εδώ τι έγραψε ο γνωστός τρομοκράτης της φάπας,Πάμπλο Γκαρσία(charrua5 στο instagram),νυν προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ στον λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη(υιού του Ιβάν) στο instagram.
"Τώρα θα τους γαμήσουμε όλους":
https://twitter.com/redsagainst/status/888718223423811584

Ας θυμηθούμε την άσεμνη χειρονομία του στον κόσμο του Θρύλου στο ματς των Κ20 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0,που έγινε στις 23/10/2016 στο Ρέντη:
https://twitter.com/redsagainst/status/888719842248990720

Αυτό το "ήθος" μαθαίνει στα παιδιά τα οποία προπονεί.Αυτό που δεν είχε κι ως παίκτης.Έλα με την όπισθεν μαλαματινομάχε της πλάκας...

Υ.Γ.:Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι τα μεγάλα γνωστά "αντικειμενικά" αθλητικά ΜΜΕ δεν καυτηρίασαν ιδιαίτερα το τι είπε ο Πάμπλο Γκαρσία.Το θεώρησαν ως κάτι φυσιολογικό.Άμα τα έλεγε π.χ.ο Βούζας,θα τον είχαν κράξει.
Μετά μην απορεί κανείς αν τους λέμε ΑΡΔ.

Εικόνα apostolos gaganis

"Όμοιος ομοίω αεί πελάζει".

Εικόνα Γιάννης ο Red

Συμφωνούμε απόλυτα κύριε Απόστολε. Αλήθεια,λόγω του πρώτου αποτελέσματος του ματς της Γαλατασαραϊ είδατε το δεύτερο παιχνίδι ή επειδή την τελευταία την προπονεί ο Τούντορ?

Εικόνα apostolos gaganis

Είδα τα βίντεο των αγώνων σήμερα πολύ πρωί πριν γράψω το άρθρο, ξέροντας τ΄αποτελέσματά τους και τον αποκλεισμό της Γαλατά.

Εικόνα John Zolo

Ξερετε εαν θα εχει τηλεοπτικη καλυψη ; Δεν εχει ανακοινωθει τιποτε ακομη...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω. Θα δούμε.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Ετσι όπως τα λες ειναι Απόστολε.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και τσαμπουκάς με οποιαδήποτε ομάδα.

Εικόνα apostolos gaganis

Με οποιαδήποτε. Αρχής γενομένης, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, απ΄την Τρίτη.