ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ; ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ; ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ


Tags: -

Γράφει ο centaurus
 
Αναρωτιέται με προεφηβική αφέλεια ο ΔΙΑΣ σε προηγούμενη ανάρτηση, γιατί τέτοιος απροκάλυπτος πόλεμος στο γαύρο.
Δία μου, απλώς έλαχε η φράξια που έχει τα ηνία και τις κουτάλες του "κράτους", να είναι αλλόθρησκοι και μάλιστα φανατικοί. Τσίπουρας, συγκαμμένος, φλάμπουρας ο ρετσινομανής, παππάς ο εξ απορδήτων, ασταθάκης, πουτσακαλώτος, σαπίρτζης , φασιλειάδης, κοντομουνής και το κακό συναπάντημα. 
Είναι και μόδα να είσαι αντιολυμπιακός τα τελευταία χρόνια και όντας αντιολυμπιακός, ελπίζεις να τσιμπήσεις και ψηφαλάκια από τα απογοητευμένα απρωτάθλητα πρασινοκιτρινόμαυρα γκόλουμ. 
Τακιμιάζοντας με τη μαφία, ποντάρεις ότι θα γλείψεις κι εσύ κοκκαλάκια από το φαγοπότι. Βάλε ότι ο γαύρος δεν έχει ΜΜΕ και σάιτ δικά του, όπως έχουν πληθώρα οι άλλοι... 
Δένει το γλυκό κι απαντάται το ερώτημα, γιατί τόσο μένος για το κόκκινο.
 
Άσε που οι απέναντι "ξέρουν που μένουν" οι πολιτικοί. Είναι άσοι στις καταγραφές και τις παρακολουθήσεις (έχοντας υπαλλήλους τους σύσσωμο το παρακράτος), πράγμα που σημαίνει ότι τους κρατάνε με κεφαλοκλείδωμα και δεν τολμούν να φέρουν αντίρρηση και να ήθελαν, που αμφιβάλλω. 
Σκεφτείτε μόνο ότι η (ριζο)σπαστική νεοφιλελεύθερη αχριστερά, τόσο καιρό τώρα, κλείνει το μάτι φανερά και με νόημα στις φράξιες του αριστερού μπάχαλου σε κάθε ευκαιρία. 
Και τους καταληψίες εγκαταλειμμένων κτιρίων δεν ενοχλούν και τους ρουβίκωνες αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα και στις ταξιαρχίες των εξαρχείων κρατάνε το φανάρι, όταν λεηλατούν την αθήνα. Και τον μεγάλο πατέρα του σοσιαλισμού τσοχατζόπουλο άφησαν ελεύθερο για λόγους υγείας, να συνεχίσει τις διακοπές του τρώγωντας τα χρήματά μας. Και για κάποια παντελώς άγνωστη λαϊκή αγωνίστρια ονόματι Ηριάννα (όχι Rhyanna) βγήκε πρόσφατα σύσσωμος ο κυβερνών θίασος να ψέξει τη δικαιοσύνη, επειδή δεν την άφησε ελεύθερη. Πολλά τα παραδείγματα... Σε ποιά περίπτωση μόνο δεν υποστήριξαν αριστερομπαχαλική παρέα;;;;;;;;;;; Μόνο μια περίπτωση! 
 
Αν δεν το βρήκατε, είναι η περίπτωση της αναρχικής ομάδος "στρούγκα" της Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία δέρνεται χρόνια τώρα, καταστρέφονται οι χώροι συνάθροισής της, απειλείται, κυνηγιέται, χωρίς η πολυχρονεμένη μας ακυβέρνησις να παίρνει το μέρος της, χωρίς να λέει ούτε μια γλυκιά λέξη συμπόνοιας για τους συντρόφους ο ακυβερνητικός διπρόσωπος. 
 
Ο λόγος της διαφορετικής αυτής έως και ρατσιστικής αντιμετώπισης ετουτονεδώ των αριστερών; 
Μα η δράση τους. 
Η οποία επικεντρώνεται χρόνια τώρα στο να μη γίνει το γήπερδο - ανωMΑLL του κροίσου τίγαρη της νικαίας επί των δημοσίων χτημάτων, συμπεριαρπαζομένου και τεμαχίου του άλσους.
 
 
 
Ο οποίος τίγαρης, έχοντας αγοράσει μπιτ (πα)παρά όλα τα ερείπια και τα χωράφια πέριξ του ποδονίφτου, της παλιάς Κολούμπιας και της (χα)ριζούπολης, φιλοδοξεί να στήσει το μεγαλύτερο εμπορικό-αναψυχής κέντρο της ευρώπης, προσβάσιμο άμεσα με όλες τις -σταθερής και μη τροχιάς- συγκοινωνίες και όλους τους μεγάλους οδικούς άξονες (αχαρνών-πατησίων-κηφισός-αττική οδός), σε περιοχή που ενώνει τα βόρειαδυτικά με τα νότιαανατολικά προάστεια της αττικής. Ουσιαστικά δηλαδή η περιοχή αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί γεωγραφικά ως "το αιδοίο στο κορμί της αθήνας". Γι αυτό έπεσε ο βαρύμαγκας να του κάμει έρωτα βαρύ κι ασερνικό.
 
Για το λόγο ετούτο, η μεγάλη αυτή αεκιτζήδικη ύπαρξη δεν κτίζει το γήπεδο και να το χαρίσει στο ερασιτεχνικό αεκ, ως μέγας ευεργέτης, αλλά το προορίζει ως περιουσιακό στοιχείο της δικεφαλλός ΑΕ. Μεγάλη εμπορική κονόμα με όραμα, βρύση που θα τρέχει αιωνίως χρυσάφι, με τεράστια αξία μεταπώλησης.
Η οποία κονόμα, για να ευδοκιμήσει, υπερνικώντας όλες τις παρανομίες δόμησης (μιας κι ο γεωρ/γαμαλής που προοριζόταν για τις χρειαζούμενες αβάντες, έχασε τη δημαρχίδια από το βασιλοπαίδι), έπρεπε πλέον να περιβληθεί με ένα λαϊκό μανδύα, με ένα κάλυμμα ιστορικότητας και ιστορικής μουνήμης, να κολακεύσει, να βρει υποστηριχτές, λαϊκό έρεισμα, εύκολη ροή χρηματοδότησης, να βγάλει στους δρόμους πρόθυμα τάγματα εφόδου, να δείρουν, να εκβιάσουν, να απειλήσουν, να πάρει πρωτοσέλιδα και δημιοσιογραφικές κραυγές συμπαράστασης... Πώς γκενέν αυτό; 
 
Απλό. "Σώζοντας" το αεκ από την καταστροφή, ¨εξυγιαίνοντάς" το, μοιράζοντας αφειδώς σανό του τύπου "ερχόμαστε" και εξαγγέλλοντας την ιερή αγιασοφιά, που θα αποτελέσει το εμβληματικό μνημείο των μικρασιατών, των κωνσταντινουπολιτών, των ποντίων, των εργατών, των παραπληγικών, των πασχόντων από διαβήτη, ρευματοειδή αρθρίτιδα, ουλίτιδα, πυτιρίδα και ποδάγρα.
Άντε τώρα να πας κόντρα σε αυτούς τους μεγάλους πληθυσμούς! 
Καμια κυβέρνηση δεν μπορεί. Άσε πουστον (που στον) ιερό αυτό σκοπό, εύκολα έρχεται η ανεμοΔούρου και ρίχνει στο δίσκο του ζητιάνου  20 μύρρια από την προσωπική της περιουσία, με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια.
Αργότερα δε, που τα τεράστια ίδια κεφάλαια (1.800.000 ολόκληρα ευρώ) του κατασκευαστού θα τελειώσουν ξαφνικά και απροσδόκητα, οι κρατικές τράπεζες θα διαταχθούν να ρίξουν κεφάλαια, αφού πρώτα οι τσίπουρες και οι κοντομουνήδες θα φροντίσουν να απαλλάξουν με ντροπολογία τα στελέχη των τραπεζών από τυχόν ποινικές ευθύνες! 
 
Αλλιώς, ποιος θα έριχνε δημόσιο χρήμα σε έναν επιαχρειματία να χτίσει μια περιοχή με MALL; Ενώ άμα φυτέψεις μια αγιασουφριά στη μέση αλλάζουν τα κόζα. Τίθεται ο απαιτούμενος φερετζές (συμβολικόν).
Διαόλους αυτούς τους λόγους η μνημονιακή κυβέρνεψη τσίπουρα-κατακαμμένου δεν ιπποστηρίζει τους στρούγκες και την exegersi και δεν χαλάει τον κόσμο όταν δέρνονται. Γιατί αν το κάνουν, πάνε κόντρα στο πραγματικό αφεντικό της κηφινοεξουσίας, τον άρχοντα των ελαίων και των μαύρων πετρελαίων. Πού αρχή δια να ομιλήσει εναντίον του; Θα της βγάλει στη φόρα τις κασσέτες και τις φωτοκόπιες των τραπεζικών λογαριασμών. Υπάρχουν άντερα ή τα κάναμε όλα κοκορέτσι; 
 
Τα κάναμε κοκορέτσι η απάντηση. Να το μυρίζει από τον τάφο του ο Βελουχιώτης και να αγαλλιάζει, διαπιστώνοντας ότι δικαιώνονται τα πιστεύω, τα πεπραγμένα και η αυτοκτονία του.
Γι αυτό λοιπόν, ω Δια, ο γαύρος των χιλίων πρωταθλημάτων σε όλα τα σπόρια, δεν παίρνει ούτε σπόρι από το κράτος, αν εξαιρέσουμε την ξεχωριστή τιμή να φιλοξενεί δωρεάν στο ιδιόκτητο γήπεδό του την εθνική ομάδα. Ούτε χαρισμένο γήπεδο μπάσκετ, όπως έφτιαξε ο μπενιζέλας στον μπάουγκα, ούτε κολυμπητήρια για το νερόμπαλο (πόλο) και τα ατομικά αθλήματα, ούτε γήπεδο για το βόλλευ, τί γήπεδο, ούτε φιλέ για τα μαλλιά!. Ούτε λεφτά από τη ριζοσπάστρια δούρου να βελτιώσει τα προπονητήρια των εφηβικών, που γεμίζουν παιχτάρες τα εθνικά συγκροτήματα. Ούτε βγήκε καμια επι χρήμασι να πει "πάρε ρε ερασιτέχνη το χωράφι του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ να το χρησιμοποιείς εφ όρου ζωής", όπως χάρισαν χωράφια φιλέτα στα αεκ, τα παο και τα άλλα πικραμένα. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! Μόνο βρισιές, προσβολές και κυνήγι.
 
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΑΡΙ, ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΜΑΝΩΝ.

 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Αδελφέ centaurus, εξαιρετικό! Ανάλυση, άρθρο, ροή, βάθος, νόημα, χαρακτηρισμοί, ονομασίες, όλα με προδιαθέτουν για μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη ανάγνωση. Ευχαριστώ.

Εικόνα stavrakas7-5

Αστο γυεστ ρεντ τα χεις κάνει λίγο αχταρμά μες στο μυαλό σου δεν χρειάζεται να είσαι τοοοσσο ΝΟ POLITICA
ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΑ ΒΑΛΕΣ?Γενικότερα μην τα τσουβαλιαζουμε ρε μαγκες ολα κ δεν το συνεχίζω εγώ για Ολυμπιακο μπήκα να διαβάσω.

Εικόνα CEN-TAURUS

Σταύρακα, δηλαδή εσύ εδώ δεν διάβασες για ολυμπιακό; Αλήθεια; Οι κατευθυνόμενες συνεχείς δικαστικές εμπλοκές της ομάδας και της διοίκησης, με ταυτόχρονη ασυλία όλων των υπολοίπων, δεν είναι ολυμπιακό θέμα; Η ανεξέλεκτη δράση του τράκη, παρά τις συνεχείς αποφάσεις απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, δεν είναι ολυμπιακό θέμα; Η "αδυναμία" των αρχών να συλλάβουν το σαγόνια μέσα σε ένα κτίριο, δεν είναι; Η συνεχής αναμετάδοση από το άτομο αυτό δικογραφιών, προσωπικών δεδομένων, οχετών ψεμάτων, παράνομων ηχογραφήσεων, υπό την πλήρη αδράνεια της δικαιοσύνης, δεν είναι; Η συνεχής παρουσία τίγρη ως ηγέτη του αεκ σε όλα τα αθλητικά φόρα, ακόμα και σε συναντήσεις με υπουργούς, ενώ επίσημα δεν έχει και δεν μπορεί να έχει (λόγω ποινικού μητρώου και ιδιοκτησίας στοιχηματικής εταιρείας) τέτοια ιδιότητα, δεν είναι ολυμπιακό θέμα; Η αναβολή του τελικού κυπέλου από τον κοντονή, μέχρι να βρεθεί επόπτης που το όνομα της πεθεράς του να αρχίζει από "Ψ" δεν είναι; Η αποκαθήλωση όλης της νόμιμα εκλεγμένης ΕΠΟ και η εγκαθίδρυση ενός νεφελώματος ακριβοπληρωμένων υπαλλήλων (κατά σύμπτωση όλοι των απέναντι), δεν σε αφορά;
Η επίσημη επανειλημμένη αναφορά από πρωθυπουργό σε παράγκες που επιτέλους γκρεμίστηκαν, ενώ δεν υπάρχει καμια καταδίκη κανενός και για τίποτα σχετικά με παράγκες, δεν είναι ολυμπιακό θέμα; Οι βρισιές του σουράρι, οι χειρονομίες και τα κωλοδάκτυλα καμμένου, δεν σε αφορούν; Οι κρυφές καθημερινές συναντήσεις τίγρη-κοντονή, δεν είναι ολυμπιακό θέμα; Οι συνεχείς ντροπολογίες για να χτίσει mall το αεκ, οι εξαγγελίες για γήπεδο στο γουδί, τα 20 εκ. της περιφέρειας στο αεκ και τα 8 στον ποα, δεν είναι ολυμπιακό θέμα; Τη στιγμή μάλιστα που ο Βλάχος του πόλο βγαίνει σήμερα και λέει ότι του χρόνου ΔΕΝ θα υπάρχει κολυμβητήριο για τις ομάδες πόλο; Τα τετ-α-τετ όλης της κυβέρνησης στα γήπεδα του τίγρη και του ιβάνη, τη στιγμή που σφαγιάζεται και υβρίζεται ο ΘΡΥΛΟΣ, δεν σε αφορά; Ούτε η βρώμικη υπόθεση γιαννουσάκη, όπου όλη η κυβέρνηση και το κράτος πιάστηκε να προσπαθεί να χώσει μέσα τον πρόεδρο επειδή τους έφαγε τη δημαρχία και μπήκε στα ΜΜΕ χωρίς να τους ρωτήσει;
'Η πρέπει να μιλάμε μόνο για τα μπούτια του Φορτούνη και τα καλάμια του Μαρίν; No parties ναι no politica όχι και όποια εξουσία θίγει τον ευρύτερο θρύλο, θα ακούει τη σκληρή κριτική μας. Όλοι εδώ συμφωνούμε σ΄αυτό και το βλέπεις απ΄τα σχόλια. Αν όλα αυτά θίγουν τις πολιτικές σου πεποιθήσεις, απολογούμαστε, αλλά δεν πάει άλλο.

Εικόνα ΔΙΑΣ

Η "ευαισθησια" των ροζ για την Ηριανα αναφερεται για να τονιστει η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τη ΣΤΡΟΥΓΚΑ. Μπορεις να μας δωσεις μια πιθανη εξηγηση. Το NO POLITICA που το ειδες; FULL θα ελεγα εγω.ολυμπιακος δεν ειναι μονο οι μεταγραφες και τα συστηματα. Κι αυτοι που τα βαζουν με το ΘΡΥΛΟ θα σεντραρονται.

Εικόνα stavrakas7-5

ΤΟ ΝO POLITICA EINAI TOOΣΣΟΟ ΝΟ POLITICA ΟΣΟ Κ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ 7 [KOSOVO IS SERVIA].H ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΛΗ, ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ
ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΣΟ ΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ [ΒΛΕΠΕ ΗΡΙΑΝΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ 99,9 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ Κ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΔΕΝ "ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ" ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ"].ΟΣΟ Κ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΕΞΗΠΥΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Κ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ [ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑΚΙ ΕΞΤΡΑ ΙΦ ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ ΓΟΥΑΤ ΑΕΙ ΜΙΝ]ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ Κ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

Εικόνα Harry red logic

NO POLITICA!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΝΤΖΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΗΘΕΝ, ΔΗΘΕΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!ΚΑΤΑΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΎΝ=ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ,ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΧΑΝΑ ΜΕ ΑΘΩΑ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ!
Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε εξαιρετικό !Είμαι σίγουρος ότι ο περίφημος Στίβεν Κινγκ η παλιότερα ο Εντγκαρ Άλαν Πόε
θα έβρισκαν πλούσιο υλικό για νέα τρομακτικά μυθιστορήματα φρίκης!
Το τέλειο συνάφι.. οι απίθανοι φρικαλέοι τύποι με κοινό παρονομαστή τον διαχρονικό διακομματικό δαιμόνιο αλουροειδές που πάντα καταφέρνει να μαθαίνει τις διευθύνσεις όλων των κατοίκων της χώρας αλλά και ευρύτερα Κύπρου, Ελβετίας κλπ ανεξαρτήτως αξιώματος η αντιλήψεων..
Το ζήτημα είναι να προνοεί να προλαμβάνει να δρα και όχι να αντιδρά ο ερυθρόλευκος λαός και κυρίως οι ερυθρόλευκοι ηγέτες διοικούντες και μη, όλοι από κάθε μετερίζι και στις τέσσερις εξουσίες
για να αναχαιτίσουν τηνν καταχρηστική βία της διαπλεκόμενης αντιολυμπιακής εξουσίας.
Όλοι παρακολουθούμε τον καπνέμπορα , τον νιαουρίδη, τον χουντονή και όλο το κακό συναπάντημα να μεθοδεύουν την άλωση της ΕΠΟ και μύρια άλλα ορατά και αόρατα σχέδια κατά του Θρύλου.
Το απεύχομαι σφόδρα αλλά δεν είναι απίθανο να γράψουν νέες ασύλληπτες σελίδες αδικίας κατά του Θρύλου με τους «κορυφαίους Διαιτητές» ,με παρατηρητές, με πλατανιάδες και πολλά άλλα γκαγκστερικά κόλπα!
Ο Βαγγέλας άριστα κάνει και ενδυναμώνει την αγωνιστική αξία της ομάδας άλλα χρειάζεται να ορθώσει τεράστια τείχη κατά των απίστων (φαντάζομαι δουλεύει και σε αυτόν τομέα)
Γιατί και την μικτή κόσμου να φτιάξουμε,μπορεί να μας κατασφάξουνε με την κούλα και τις μπουγάτσες και όχι μόνο.. !

Εγρήγορση και Αγώνας παντού!ΘΡΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!