Γιατί τόσο ΜΕΝΟΣ κατά του Ολυμπιακού;


Tags: -

Χθες ανακοινώθηκε ότι  διατέθηκαν ήδη 15.000 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ταυτόχρονα έχουν διατεθεί και 2.000 εισιτήρια για τον αγώνα της τετάρτης με την Παρτιζάν. Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού, και με την οικονομική ασφυξία να έχει δημιουργήσει απελπισία στους περισσότερους έλληνες, οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, στερούνται για να είναι κοντά στη ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ. Ταυτόχρονα , οι τρείς βασικοί αθλητικοί ανταγωνιστές μας ΜΑΖΙ, αθροιστικά, δεν προσεγγίζουν καν αυτά τα νούμερα.
 
Βλέποντας και τα χάλια των τριών αντίπαλων κρατικοδίαιτων σωματείων, του παναθηναικούλη που ταυτίζεται με το  σκληρό πυρήνα του ελληνικού δημοσίου, αλλά και τις δυο ΔΕΚΟ , που έχουν για ηγέτες έναν «Τσάρο» κι έναν «Εθνάρχη», προσπάθησα να συνδυάσω καταστάσεις και να εξηγήσω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ όλων των Κυβερνήσεων κατά του ΘΡΥΛΟΥ, και ειδικότερα των δύο τελευταίων, δηλαδή της Κυβέρνησης Σαμαρά – Μπαλτάκου – Ντογιάκου – ΝΙΑΟΥ και φυσικά της ΡΟΖ «Αριστεράς» Φλαμπουράρη – Τσίπρα – Καμένου – Κοντονή – ΝΙΑΟΥ.
 
Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί δικές μας απόψεις (του site), αλλά και άλλων σύγαυρων, παραγόντων, μέσων που είναι πιο φιλικά προς τον Ολυμπιακό, για τα αίτια που προκαλούν το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ κατά του ΘΡΥΛΟΥ.
 
Τελικά αυτό που τους ΠΟΝΑΕΙ, δεν είναι  ΜΟΝΟ οι ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ και οι ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ διακρίσεις μας. Θα μπορούσαν και να το αντέξουν. Συνηθισμένοι είναι εξάλλου 92 χρόνια τώρα να μας βλέπουν με τα κιάλια.
 
Αναλογιστείτε ΣΥΓΑΥΡΟΙ. Πόσα οργανωμένα μέλη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Νέα Δημοκρατία, τα δύο μεγαλύτερα κόμματα και πόσα μέλη έχουν τα μικρότερα; Πόσοι από αυτούς έχουν πραγματική ψυχική ένωση με τα ΟΛΑ τα γελοία κόμματα; Οι περισσότεροι αποσκοπούν σε «κάτι». Πόσοι ασχολούνται καθημερινά με το κόμμα τους; Πόσοι είναι πρόθυμοι και διαθέσιμοι να τρέξουν, να βοηθήσουν , να προσφέρουν;
 
Γιατί λοιπόν χτυπιέται ο Σύλλογός μας; Γιατί οι Πρόεδροί μας , τόσο ο Σωκράτης Κόκκαλης πριν, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τώρα, μπήκαν στο στόχαστρο ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν ΣΤΗΜΕΝΕΣ διώξεις;
 
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι Ο ΘΡΥΛΟΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, είναι το τελευταίο ΜΑΖΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Είναι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ που ενώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, με ψυχική ένωση χιλιάδες έλληνες από θεωρητικά διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και με διαφορετικές οικονομικές δυνατότητες. 20.000 άνθρωποι θα είναι φέτος ΜΕΛΗ ΤΟΥ και άλλοι 60.000 θα αποκτήσουν την κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού για να είναι τις Κυριακές, αλλά και μεσοβδόμαδα στα ευρωπαικά ματς, στις εξέδρες του Καραϊσκάκης. 80.000 έλληνες με συντηρητικούς υπολογισμούς, είναι στρατευμένοι στο πλευρό του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ. Αν βάλουμε και τους ΣΥΓΑΥΡΟΥΣ της επαρχίας που αντικειμενικά έχουν δυσκολία να είναι όσο κοντά θα ήθελαν στην ομάδα μας, μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για μια εν δύναμη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΙΣΧΥΟΣ που αυτή τη στιγμή είναι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ από τους ΣΑΠΙΟΥΣ. Και που εμείς οι ίδιοι αδυνατούμε ίσως να συλλάβουμε την πραγματική δύναμή της κι ας λέμε από διαίσθηση ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ.
 
Για το λόγο αυτό, οι ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ παράγοντες που εξουσίαζαν τη χώρα, προσπαθούν να μας ελέγξουν. ΠΩΣ;
 
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ
-          Σε ντροπαλούς κι αδίστακτους
-          Σε καλούς και κακούς
-          Σε ηθικούς κι ανήθικους
-          Σε «υπάλληλους» κι «αντιπολίτευση»
-          Σε χρυσαυγίτες κι αντιφασίστες
 
Έχουν αμολήσει τα παπαγαλάκια και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ τους, στα ΜΜΕ κυρίως τα ιντερνετικά και προσπαθούν να μας διχάσουν. Μαζεύονται. Τρώνε καλαμαράκια με τα δικά μας χρήματα. Οργανώνουν και σχεδιάζουν τις επιθέσεις τους. Καταστρατηγούν νόμους και σύνταγμα. Στήνουν μαρτυρίες. Πιέζουν και διαχειρίζονται ευάλωτους κρατικούς λειτουργούς.
 
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.
 
ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΓΕΜΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
 
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.
 
ΚΑΙ…
 
ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ.

 
 

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Εγκλημα και τιμωρια του Φιοντορ Ντοστογιεφσκι δεν εχει διαβασει ο κ. Καμμενος
Λιγο υπομονη μεχρι την τιμωρια, ο καιρος περνα γρηγορα ματα το 45ο πρωταθλημα ερχονται εκλογες και εκει καθε Γαυρος θα μιλησει με την ψηφο του.
Δεν ξεχνω Κοντονη και Καμμενο, δεν ξεχνω τις προσβολες, δεν ξεχνω τις ομοβροντιες περι Ε.Ο., δεν ξεχνω τα κεκλισμενα των θυρων χωρις να εχω κανει τιποτα, δεν ξεχνω τα κολοδακτυλα, δεν ξεχνω τους αντιολυμπιακους της κυβερνησης των Συριζανελ, δεν ξεχνω τα 8,000,000 στον ΠΑΟ και τα 20,000,000 χαρισμενα χρηματα της Δουρου
ΔΕ ΞΕΧΝΩ ΡΕ

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί αδερφέ... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Εικόνα Romain

Δια, πιστεύω ότι τα πολλά Αντι-Ολυμπιακά ΜΜΕ δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα, ότι στο ποδόσφαιρο για τις αποτυχίες όλων φταίει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ( ο μόνος μη αποτυχημενος) και ούτως ή άλλως η Αντι-Ολυμπιακή κυβέρνηση θεώρησε ότι είναι προς το συμφέρον της να στηρίξει αυτή την τάση και να εναγκαλιάσει τους διαμαρτυρόμενους, τους καταγγέλλοντες, άτιτλους, στερημένους. Δεν θα το έκανε αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το άρρωστο Αντι-Ολυμπιακό κλίμα με τις
στημένες κατηγορίες, με στημένους και κατά παραγγελία εισαγγελεις, και η συντονισμένη προσπάθεια ενοχοποιησης του προέδρου του Ολυμπιακού από τα ΜΜΕ και τους Αρδομεμέδες είναι και αυτά μέρος του σχεδίου.

Που πιστεύω ότι έκαναν λάθος? Σε δύο τομείς.

1) Διότι έχουν καταπατησει τους νόμους, και έχουν βάλει τις προσωπικές τους φιλοδοξίες πάνω από την αλήθεια που μπορεί να αργήσει αλλά στο τέλος συνήθως θα φανεί.

2) Δεν έχουν καταλάβει, και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ότι έχουν βάλει απέναντι τους τον μισό ελληνικό πληθυσμό που είναι οπαδοί ή φίλοι του Ολυμπιακού. Βέβαια έχουν την συμπάθεια του άλλου μισού θα πει κάποιος. Δεν είναι όμως το ίδιο. Άλλο να έχεις τον Ολυμπιακό απέναντι σου διότι τον αδικεις κατά συρροή, άρα σε έχει στο μάτι και με την πρώτη ευκαιρία θα θελήσει να σου ανταποδωσει, και άλλο να έχεις κάποια συμπάθεια από τους... εξυγειαντες. Οι οποίοι είναι μεν εναντίον του Ολυμπιακού αλλά δεν είναι τόσο δεμενοι με το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν θα σκιστουν να στηρίξουν ΣΑΝΕΛ με το ίδιο μένος που εμείς οι Γαύροι θα θέλουμε να το ξεσκίσουμε.

Γιαυτό μετρούν μέρες και οι ΣΑΝΕΛ και οι υποστηρικτές των σκευωριών εναντίον του Ολυμπιακού.

Εικόνα Brainstorm

Τουλαχιστον ο Τσιπρας ειναι βαζελος, και το συναφι του γυρω γυρω πρεπει να ειναι τρομακτικα αντιολυμπιακοι με αποκορυφωμα τον Καμμενο ο οποιος ειναι ο γνωστος τυπος Αεκτζη με το συνδρομο Μπαγεβιτς.

Για τον Σαμαρα που εσκαγε καθε τρεις και λιγο στο Καραισκακη, τι να πεις?

Εικόνα PGK

Και φροντίστε να μη ξαναδούν ψήφο κάποιοι Καμμένοι και Κουΐκηδες ψευτοολυμπιακοί. Ούτε να τους επιτραπεί η είσοδος στον Ναό. Ας βλέπουν τον Θρύλο από την ΚαραληNOVA.