ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΒΑΓΓΕΛΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΟ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;



ΣΙΛΒΙΟ ΠΡΟΤΟ.

Πασίγνωστος σε όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Διεθνούς κλάσης φύλακας διχτυών. Ολοκληρώθηκε χθες η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο ίδιος το΄θελε πολύ, δήλωσε ευτυχισμένος που μας ήλθε κι΄ έκλεισε τον κύκλο των μεταγραφών του 2017 για τον Θρύλο.

Βρίσκεται πια στη δύση της μεγάλης καριέρας του. Θέλω όμως να πιστεύω, ότι "κρατάει" ακόμα. Είναι από΄κείνα τα σκαριά, ξέρετε, τα..."καρολοειδή", που αντέχουν. Ειδικά σ΄αυτή τη θέση. Τώρα, αισθάνομαι πιο ήσυχος για το ζήτημα τερματοφύλακας στην ομάδα μου. Πρώτο βλέπω τον Καπίνο, αλλά στηριγμένο πλέον σε πολύ έμπειρες πλάτες πίσω του. Με αφθονότατες παραστάσεις, από μια σαφέστατα πιο προηγμένη σε σχέση μ΄εμάς ποδοσφαιρικά χώρα.

Είναι 34 χρόνων, 1.86 ύψος, 77 κιλά, Βελγοϊταλός ( εξ ου και το Σίλβιο ). Δεν ξέρω πόσο μας κόστισε, ξέρω μονάχα ότι η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 1.2 εκατ. ευρώ. Προηγούμενη ομάδα του η Οστάνδη, στην οποία είχε πάει τον Ιούλιο του ΄16 από την Άντερλεχτ. Μ΄αυτή την τελευταία, συνέδεσε τ΄όνομά του ως γκολκίπερ επί μια 7ετία. Από το 2009 έως το 2016. Η υψηλότερη τιμή της αξίας του σημειώθηκε το 2012 φθάνοντας τα 4 εκατομμύρια. Είναι 13 φορές διεθνής, ενω το Σεπτέμβρη του 2008 έβαλε το μοναδικό γκολ(!) στην καριέρα του. Κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 4 Σούπερ Καπ. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι του ήταν πριν από λίγες μέρες, στις 27 του Αυγούστου εναντίον της Αντβέρπ.

Να και 3 βίντεο με αποκρούσεις του:

https://www.youtube.com/watch?v=bf_Wu5YVbKk

https://www.youtube.com/watch?v=Y-p9Qh8F7pg

https://www.youtube.com/watch?v=OZbbTLTGu5U

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΙΛΒΙΟ!

-------------------------------------------------------------------------------------

Υ Γ. 1. Η πλάκα με τους γελοίους απέναντι που προσπαθούν μάταια να υποβαθμίσουν τις μεταγραφές του Ολυμπιακού αλλά και να αμφισβητήσουν, να υποσκάψουν, ΙΔΙΩΣ τη ζοφερή για δαύτους αλήθεια απ΄την απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα πώληση του νεαρού Ρέτσου στη Μπάγιερ, συνεχίζεται... Παρακολουθούμε υποδοχές, θριαμβολογίες, "κατακτήσεις" από τώρα πρωταθλημάτων και τα συνηθισμένα συναφή και μιας και ως γνωστόν το γέλιο μακραίνει τη ζωή, το απολαμβάνουμε δεόντως...

Υ Γ. 2. Σχόλια με περιεχόμενο και στιλάκι γραφής ΞΕΝΟ προς το επίπεδο της παρέας εδώ, δεν θα γίνονται δεκτά. Το΄χω ξανατονίσει επανειλημμένα. Ή θα το κρατήσουμε εκεί που επιθυμώ ή κατεβάζω, προσωπικά, τα ρολά μου. Για να τελειώνουμε. Δεν μπορεί να κουράζομαι, να βρίσκω στοιχεία, να καταναλώνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απ΄τον χρόνο μου για να γράψω ένα άρθρο κ.α. και να΄ρχεται κάποιος, ο οποιοσδήποτε, και να μου μουτζουρώνει με όσα γράφει και κυρίως με το ΠΩΣ τα γράφει, τη γωνιά μου. Αλλού αυτά. Στο RATM, όχι.

Σχόλια

Εικόνα comper

Αποστολε συνεχισε οπως εισαι, ο Αποστολος της αληθειας μας, με ηθος, αξιοπρεπεια και αγαπη για τον θρυλο μας.
Εχεις την πληρη στηριξη ολων των αληθινων Ολυμπιακων.

Εικόνα koropi48

Μη θυμώνεις απόστολε. Άσε να κάνει ο καθένας το σχόλιό του και συνέχισε να κάνεις την κάβλα σου και να μας διασκεδάζεις. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει πάνω του από ένα: άποψη και κωλοτρυπίδα. Ιστορικά ακριβές αυτό. Όσο για τον τίτλο, τί εννοείς; Ξέρεις κάτι;

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα θύμωσα και μ΄εσένα. Δε...σου λέω τί πληροφορία έχω ( από ασφαλή και μη επιδεχόμενη αμφισβήτηση πηγή ). Γιαυτό και θα΄σαι ο τελευταίος που θα το πω. Για να...μάθεις! χεχε! Γεια σου ρε Κορωπιώτη!

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλημέρα και καλό μήνα σ όλους τους σύγγαυρους της παρέας μας.κι η διοίκηση της ομάδας μας έκανε το χρέος της κι ενίσχυσε πλήρως το ρόστερ με μεταγραφές επιπέδου κ παίκτες που επιθυμούσε ο προπονητής μας κι ο κόσμος του Θρύλου αντίστοιχα έκανε το καθήκον του με τα εισιτήρια διαρκείας που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.
ίσως να πληροφορηθήκατε κι εσείς παιδιά,πως εξασφαλίστηκαν 1600 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.με χαροποίησε μεν η απόφαση αυτή της ομάδας αλλά ταυτόχρονα μου δημιούργησε και πλείστες όσες ανησυχίες.από την μια χαίρομαι που οι παίκτες μας θα χουν την συμπαράσταση του πύρινου λαού μας αλλά από την άλλη δεν παύω να σκέπτομαι πως ίσως υπάρξουν περιστατικά προβοκατόρικα κι έχουμε ανάλογες αντιδράσεις από τους φιλάθλους μας που θα ταξιδέψουν στην ακριτική πόλη.
μεγάλη προσοχή λοιπόν ,αυτοσυγκράτηση σε πιθανές προκλήσεις κι επιστροφή με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές παικτών τε και φιλάθλων !
επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στις εθνικές ομάδες μπάσκετ κ ποδοσφαίρου που αγωνίζονται σήμερα και αύριο .

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλημέρα μου, Ρούγκο, και τις ευχές μου για ένα καλό και γαύρικο μήνα. Παίζονται πολλά!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε μην ξεχνάμε τον μυστακοφόρο λάτρη του Ιωσήφ...απο τον παγωμένο βορά!Ξέρεις του κολλητού του νιαούριν
που λατρεύει τα κοράκια!

Εικόνα takis xwsiar

Εχουν κανει αλλου μεταγραφες αυτοι, κομματα-επο-διαιτητες-μεσα ενημερώσεις,και σε ηλιθηους οπαδους.Ο καθενας πρατει όπως εχει μαθει και ξερει!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός.

Εικόνα Romain

Απόστολε επανέρχομαι.

Τί έχουν ξοδέψει για μεταγραφές. Και οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα.

ΣΟΥΜΑ:

ΠΑΟΚ: 3.870.000 ή το 19% του Ολυμπιακού

ΠΑΟ: 1.550.000 ή 8% του Ολυμπιακού

ΑΕΚ: 1.153.000 ή το 6% του Ολυμπιακού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 20.610.000 (χωρίς τον Προτό μέσα)

Και οι τρείς μαζί: 6.573.000 ή το 32% των μεταγραφων του Ολυμπιακού.

Και οι τρείς μαζί, έκαναν μεταγραφές λιγότερο απο το ενα τρίτο (1/3 ) αυτών που έκανε ο Ολυμπιακός.

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΤΙΜΟΥΡΗΣ...

Εικόνα REDNYC

ΜΠΡΑΒΟ ΡΩΜΑΙΝ, ΣΩΣΤΟΣ! ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ. ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΖΙΖ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!

Εικόνα Romain

Για να μην τους αδικούμε όμως, υπάρχει και το σημερινινό πρωτοσελιδο της Κοντής "αντικειμενικης" που τα βάζει όλα σε μια ...σωστή σειρά:

ΠΛΗΡΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΟ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ... (πιό λογικό το... football league)

ΤΡΕΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ο Ουζουνιδης ψάχνει φορ ΘΗΡΙΟ και κεντρικο1 αμυντικό στην αγορα των ΑΖΗΤΗΤΩΝ (συγνώμη ελεύθερων)

Εικόνα apostolos gaganis

Χρήσιμο το σχόλιο. Καλά έκανες και το πρόσθεσες.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια μετά το μεταγραφικό τσουνάμι του Βαγγέλα (που πιστεύω ότι ολοκληρώθηκε η έχει κι άλλο με ελευθέρους?) και ….τον πρωτοφανή θρίαμβο των:
-Sport Fm ---Sport Day(Τουίτης)= ψαρεύει παντού στα θολά , γόπες και σαφρίδια για να πανηγυρίσουν τα χανούμια-βαζέλια –μπουγάτσες και να φάνε τζάμπα μακαρονάδα τα αρδάκια
-Sport 24-Contra (Sampidi)= ως ανωτέρω,
που εκμεταλλεύονται την αφέλεια μερικών ανεγκέφαλων και καλλιεργούν τον φανατισμό στην υπηρεσία των:
Νιαούριν,ιγκνιάτεβιτς και βησιαριόνοβιτς-κοντονοσβίλι

Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε να χτίσουμε την ομάδα που μπορούμε με την ποιότητα αυτού το ΡΟΣΤΕΡ!
που ΑΞΙΖΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ!
Δουλειά του τσομπανόσκυλου!Η ευκαιρία του να φτιάξει και αυτός το όνομα του και να τον στείλουμε μεταγραφή... στην Ρεάλ η Μπάγερν η Αρσέναλ η..…σε δύο χρόνια τι λέτε?

Υ.Γ. Κ. Απόστολε σας παρακαλούμε τα φώτα σας: τι προβλέπεται για την αποθεραπεία των: Εμενίκε , Ταχτσίδη , Μποτία? έχουν και αυτοί ακριβά συμβόλαια!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Δεν γνωρίζω ουσιαστικά πράματα, για να πω. Για τον Εμενίκε τα΄χω γράψει, μπρο. Για τους άλλους δυο, δεν ξέρω. Θα χρειαστούν, πιθανόν, αλλά δεν μου πολυλείπουν κιόλας. Για τον Εμενίκε, είμαι περίεργος...

Εικόνα takis xwsiar

Γεια σου φιλε Αποστολε,θα ηθελα να γραψω κατι για τη φραση που τακτικα λεγεται από πολλους,φιλους "Τα περσινα λαθη".Μην ξεχναμε ότι την χρονια του Σιλβα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επαιξε ωραια μπαλα,και αν δεν υπηρχε το παιχνιδι με τον Καλογεροπουλο και την Κουλα,θα είμασταν αηττητοι στο πρωταθλημα!Μετα την σεζον αυτή,ο Σιλβα,μια ημερα πριν φυγει η ομαδα για την καλοκαιρινη προετοιμασια, επαθε τα ψυχολογικα του,και μετα από λιγες μερες αποσυρθηκε,οχι μονο από τον Ολυμπιακο,αλλα και από άλλες ομαδες που τον ζητουσαν στη συνεχεια.Το σιγουρο είναι ότι δεν ειχε κανενα πρόβλημα με τον Προεδρο η γενικοτερα με τον Ολυμπιακο. Εάν ειχε μεινει τοτε ο Σιλβα με 3,4 μεταγραφες οι πουθεναδες και οι τσαμπα μαγκες θα ειχανε στον κωλο τους,ακομη πιο πολλα αγγουρια από αυτά που εντελλει αποκτησαν στη σεζον.Ως εκει λοιπον δε νομιζω ότι εχει καποια ευθυνη ο Προεδρος,εκτος και αν απαιτουμε να παιζει και τον ρολο του ψυχιατρου!Απο κει και περα επρεπε να ειχαν γινει πιο προσεκτικες κινησεις.Το πρόβλημα όμως δεν ξεκινησε από ¨αστοχια" του Μαρινακη. Υ1.Μου λεει σημερα γνωστος μου Ολυμπιακος επειδή δεν πηραμε τον Μιραλα, "Τελικα τιποτα δεν εκανε παλι ο Μαρινακης,μας κοροιδευε τοσο καιρο με τον Μιραλα,τα ιδια με περσυ θα ειμαστε!!" Και του απαντω {Γαμησε τα,ετσι που τα εκανε να δεις που θα χασουμε και από την Μπαρτσελονα!ΞΕΦΤΙΛΑ!! Μη μασας φιλε αποστολή, κουραγιο!Εμεις θα ασχολούμαστε με το καλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας εδώ περα,ολα τα αλλα είναι χασιμο φαιας ουσιας.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουμε παίχτες, πολλούς και καλούς. Δουλειά του Χάσι να επιλέξει τους καταλληλότερους και να στρώσει μια ομάδα που θα μας κάνει περήφανους και θα χαλάσει...όλο το 24ωρο των απέναντι κι΄όχι μονάχα τ΄απογεύματά τους. Για την απόκτηση του Μιραλάς ( παιχτάρα, ο.κ. ), για νάμαι ειλικρινής, δεν πέταγα και τη σκούφια μου. Όχι ότι αν τον παίρναμε, θα δυστροπούσα. Αλίμονο. Αλλά να.... Δεν κλαίω και που δεν μας ήρθε. Η ομάδα προχωράει... Κοιτάμε μπρος! Ο Τζούρτζεβιτς να "βγει" κι΄οι γαύροι θα τα ξεχάσουν όλα. Και όσοι αμετανόητοι, να λένε το πολύ πολύ: "Ναιαι... Αλλά άμα είχαμε και το Μιραλάς, ΤΟΤΕ να δεις...". Χεχε! Intractable case, που λέγαμε κι΄εμείς παιδιά στη Μακρυράχη...

Εικόνα μαουνιέρης

Το RATM είναι σαν το Καραϊσκάκη. Ζητάει ήθος γαύρο και ολυμπιακό. Είναι το "γήπεδό" μας, η "έδρα" μας. Απαγορεύεται το μαγάρισμά του. Σε φιλώ, Απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Μegaγαυρε Γιώργο, άνθρωπε που με τιμάς με το σχόλιό σου. Σε χαιρετώ και σε ασπάζομαι αδελφικά.

Εικόνα Warrior 7

Καλημέρα Απόστολε,

Κάποια σύντομα σχόλια για το ροστερ μας μετά την επίτευξη του βασικού μας καλοκαιρινού στόχου και το τέλος των μετεγγραφών. Θέλω να πιστεύω ότι ο Προτό θα λειτουργήσει ένα επιπλέον κίνητρο και θα κρατήσει τον Καπίνο σε εγρήγορση, ενώ θα μπορέσει να μεταδώσει και κάποιες από τις εμπειρίες του στους δικούς μας "μικρούς". Στην άμυνα μένει να δούμε πώς θα δέσουν οι κεντρικοί αμυντικοί και αν θα υπάρξει μόνιμος και βασικός παρτενέρ του Ενγκελς, ενώ στα αριστερά έχω μια μικρή επιφύλαξη αν και θα πρέπει να δούμε το Μίλιτς σε περισσότερα παιχνίδια. Στον κεντρικό άξονα υπάρχει μια πληθώρα επιλογών και λογικά και μεγαλύτερη άνεση για κάποιο λογικό rotation κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στη θέση του αριστερού εξτρεμ μένει να δούμε αν θα υπάρξει μόνιμη λύση ή αλλαγές ανάλογα με τον αντίπαλο. Θεωρητικά υπάρχουν 4-5 παίκτες που μπορεί να παίξουν εκεί. Είναι θετικό ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών που μπορούν να ανταποκριθούν σε 2-3 διαφορετικές θέσεις, κάτι που δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια στο Χάσι να κάνει αλλαγές ανάλογα με τον αντίπαλο, φυσική κατάσταση, τραυματισμούς κλπ.

Συνεπώς έγιναν οι κινήσεις που έπρεπε από την πλευρά της διοίκησης και το περυσινό πάθημα έγινε μάθημα. Η λογική λέει ότι θα δούμε πολύ καλύτερο θέαμα, αλλά θα χρειαστεί υπομονή από όλους. Οι αντίπαλοι θα συνεχίσουν να μας περιμένουν στη γωνία με τα γνωστά αθέμιτα μέσα, οπότε καλό είναι να παραμείνουμε συσπειρωμένοι και κοντά στην ομάδα ειδικά αν υπάρξουν και κάποια αρνητικά αποτελέσματα τα οποία θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν οι απέναντι επικοινωνιακά για να δημιουργήσουν εσωτερικές έριδες και διαμάχες.

Εικόνα apostolos gaganis

Ώριμο, μεστό σχόλιο. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Θα το...χαλούσα.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Μάλλον τελειώσαμε. Με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ τρόπο. Δημιουργήθηκε μια ομάδα ΥΨΗΛΩΝ προσδοκιών & απαιτήσεων. Τα υπόλοιπα στο χόρτο.
23 εκατομύρια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ, όχι συμβόλαια. 8 (οκτώ ολογράφως) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! οι υπόλοιποι "επενδυτές" ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ...
77,5!!! εκατομύρια η αποτίμηση του ρόστερ βάση transfermarkt... Νούμερο ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ για την Ελλάδα του 2017. Προσωπικά και με 60, πάλι χαρούμενος θα ήμουν.
Όσο για τα δημοσιεύματα ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, καταλαβαίνω ότι είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ να κερνάς κανένα σουβλάκι μερικούς "δημοσιογράφους", παρά να ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ παίκτες ΑΞΙΑΣ. Μοναδικό πρόβλημα, η ΒΥΘΙΣΗ στις βαθμολογίες της ΟΥΕΦΑ σε ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑ βάθη και οι αποκλεισμοί από ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ομάδες του αρκτικού κύκλου...
Συνέχισε να γράφεις τα άρθρα σου ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ, το σύνολο της παρέας εδώ σε ΕΚΤΙΜΑ και σε ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. Troll, haters 8 πιτσιρικάδες που ΔΕΝ έχουν δει ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, δεν μπορούν και πιθανώς δεν τους ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να καταλάβουν τι έχει πετύχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το 1996 και μετά. Δεν αξίζουν λοιπόν ούτε την περιφρόνησή μας, έχουμε άλλο ΕΠΙΠΕΔΟ εδώ μέσα...
Keep walking

Εικόνα apostolos gaganis

Άριστα τα γράφεις. Και μεταξύ μας: Και μ΄εμένα ο Βαγγέλας μ΄ένα πιτόγυρο διπλό ήθελε να τη βγάζει, αλλά του το...ξέκοψα. "Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν", του είπα. Τύφλα να΄χει ο...Ενροτό, δηλαδή. Ααααα! Στην "Αγία Κυριακή", για την οποία προορίζομαι σε λίγα χρόνια, θέλω σουίτα και τιβί των 42΄΄ να βλέπω μεγάλη τη Θρυλάρα....

Εικόνα thita

Γεια σου Απόστολε Ακρίτα.

Μισή κουβέντα μόνο: συγκινητική η προσπάθεια των ΑΡΔ να εξισώσουν δανεισμούς και μεταγραφές ελεύθερων παικτών με τα δεκάδες εκατομμύρια που έσπρωξε ο Βαγγέλας στις ομάδες των παικτών που αποκτήσαμε. Το φαινόμενο ευδοκιμεί πλέον (μετά δηλαδή τις συμφωνίες Ιβάν με Μάρη για την διαχείριση του Ε) ακόμη και σε μέσα που διέθεταν μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρωί στο ραδιόφωνο σπορτ24, από Θαναηλάκη (που κατηγορείται από τους απέναντι ως γαύρος), ακούστηκε το εξής εκπλητικό: η μεταγραφή του Βιερίνια κόστισε λέει στον παοκ όσο η μεταγραφή του Ενγκλς στον Ολυμπιακό. Εγώ στα ρεπορτάζ του ιδίου μέσου διάβασα πως ο μεν παοκ έδωσε στην ομάδα του κοντού κάτω από 1,5, ενώ ο Μαρινάκης στην Μπριζ 6-7 εκατομμύρια. Πως εξισώθηκαν αυτά τα δύο? Προφανώς ως εξής: 1,4 η ομάδα + 1,3 Χ 3 χρόνια ο κοντός + φόροι = λεφτά Μαρινάκη στην Μπριζ (κι αυτό περίπου ε...). Το ότι ο Βαγγέλης θα πληρώνει με μεγάλο συμβόλαιο κάθε χρόνο τον παίκτη (και βεβαίως και τους φόρους) προφανώς δεν μπαίνει στην εξίσωση. Αν ακουστεί όμως καμιά αποδοκιμασία στα ΑΡΔάκια, θα βγάζει ανακοινώσεις η ΕΣΗΕΑ.

Ελπίζω ειλικρινά ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι πλέον όχι απλά υποψιασμένος, αλλά σε επαγρύπνηση/επιφυλακή.

Εικόνα REDNYC

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΕ, ΑΨΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξέρεις, η συνεχής και αυξημένη έκκριση αδρεναλίνης έχει και κάποιο όριο. Αν το υπερβείς, σε εξαντλεί. Λέω λοιπόν να τη φυλάξω φέτος μόνο για το Καραϊσκάκη. Όλοι τους, μα όλοι τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι ίδιοι ή περίπου ίδιοι.

Εικόνα Romain

Καλημέρα Απόστολε,

Καλή και σοβαρή προσθήκη ο Προτό.

Δύο εντεκάδες, ίσως και τρεις έχει ο Θρύλος. Δεν υπάρχει σύγκριση με τους άλλους.

Τελικά είχε δίκιο ο Αναστό που είπε ότι ο Βαγγέλαρος είναι ο καλύτερος πρόεδρος που είχε ο Ολυμπιακός. Συμφωνώ μαζί του γιατί παίρνω (όπως λένε μερικοί) το εικοσαρικο ή και το δεκάρικο. Ποτέ όμως... σουβλάκι. Αυτό είναι γνωστό ποιοι το παίρνουν.

Πήρε βέβαια και η αεκουλα τον Αραουχο. Δανεικός χωρίς οψιον αγοράς.

Και άρχισαν οι κωλοτουμπες των τσατσογράφων. Την μια μέρα ο τσατσος Τσατσάλης που γράφει για την κουλαρα στο sportfm γράφει ότι ένα τέτοιο ντιλ (δανεισμός χωρίς οψιον αγοράς) είναι ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ. Και ο Μελισσανιδης αποκλείεται να το δεχθεί διότι δεν είναι μαλακ@ς.

24 ώρες αργότερα και χωρίς κάτι να αλλάξει, ο ίδιος γράφει: "Απόλυτη επιτυχία της Αεκ με Αραουχο "

Τώρα ποια η διαφορά του ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΟΣ με την ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ μπορεί να μην έχει σημασία για το τσατσονη. Από την στιγμή βέβαια που την απόφαση ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ, την πήρε ο... διοικητής.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ο αέρας, αδελφέ. Αυτοί αλλάζουνε...

Εικόνα dimitrov7

Μάλλον τελειώσαμε ... αν και .... ίσως ο μαμιάς για το τέλος ..... θα δούμε.
Αναμονή τώρα για λίστα τσου λου και το ποιός ακόμα θα φύγει. Καλή φώτιση κε Χάσι και είπαμε ... κράτα πολλούς. Και όλους τους φορ.
Όσο για το Υ.Γ.1 να είσαι καλά που μας μεταφέρεις κλίμα. Εγώ τους άλλους ούτε που τους κοιτάω. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Απλά φαντάζομαι.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ένστικτο της...αυτοσυντήρησής σου, δουλεύει επομένως καλά. Εμένα, το...δημοσιογραφικό μου καθήκον με οδηγεί και σε μονοπάτια μαζοχισμού πολλές φορές, μ΄αυτά που διαβάζω κι΄ακούω. Μέχρις ορίου πάντως. Που αν το υπερβώ, ακούω αμέσως μια φωνή μέσα μου να μου λέει κοφτά: "Τέρμα! Κλείστο!"...

Εικόνα John Zolo

Καλημερα Αποστολη...και συγγαυροι
Το ξαναγραψα...φετος ο προεδρος μας κανει πραγματικα να ονειρευομαστε. Εκανε ο,τι δεν εκανε τα προηγουμενα χρονια. Ελπιζω και ευχομαι να εχουμε τα αποτελεσματα που προσδοκουμε ολοι διοτι καλα ειναι τα ονοματα και τα λεφτα που πεφτουν αλλα η ουσια ειναι το...χορταρι. Ας ειναι ολοι υγιεις (κι εμεις μαζι) και θα δωσουμε τις απαντησεις που πρεπει.
Οσον αφορα τους γελοιους...μονο γελωτα και οικτο προκαλουν ! Το γνωριζουν και οι ιδιοι αλλα ειπαμε το ψωμακι να βγαινει και γραφουν ο,τι τους πουν τα αφεντικα τους...! Ο φιλαθλος κοσμος στην συντριπτικη πλειοψηφια ξερει ΚΑΙ να διαβαζει ΚΑΙ να εκτιμα. Βλεπει τι δουλεια γινεται στον Θρυλο και κρινει τους ξεφτιλισμενους που εχουν για "παραγοντες", "επενδυτες", "διαχειριστες" και αλλα παρομοια... Τους ποναει παρα πολυ...Μη τσιμπατε λοιπον και αφηστε τους στον πονο τους...
Αυτο το χθεσινοβραδυνο με το "λυκακι" καλο ειναι να πνιγεται εν τη γεννεσει του...ωστε να μαθουν και οι επιδοξοι μιμητες...
Καλο μηνα σε ολους !!! (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ετοιμασου...)

Εικόνα apostolos gaganis

Ασφαλώς. Στο χόρτο, Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εικόνα Red Kokkinos

Καλημερα Αποστολε.
Ειναι εντυπωσιακα γελοια η προσπαθεια των απεναντι να αντισταθμισουν τις μεταγραφικες μας κινησεις με φανφαροτιτλους στα ΑΡΔικα τους εντυπα και μη.
Μου προξενει εντυπωση παντως, και θα ηθελα πολυ να το γνωριζα, τι ποσοστο αλλοθρησκων αποτελει αυτη η "εθελοτυφλοβλακωδης" παραδοχη παραποιησης.
(ριχνοντας που και που ματιες και στα πολιτικα εντυπα διακρινω και εκει εναν κοσμο ..."θαυματων". Εχουμε ξεφυγει τελειως!)

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΝ οι προσδοκίες που έχουμε φέτος, ΑΝ, επαληθευτούν στα γήπεδα, θα πρέπει η χρονιά να΄ναι πολύ ξεχωριστή. Μακάρι.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Συμφωνώ σε όλα και ιδιαιτέρως στα ΥΓ.Είναι πάντως απίστευτη η προπαγάνδα.Οι μεταγραφές Ένγκελς και Ρέτσου με μικρές εικονίτσες και οι δανεικοί σε όλη τη σελίδα.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα λέμε.Για να μη συζητήσω για τους συμψηφισμούς ποσών με βάση τα πόσα πιθανώς και αν θα πάρουν οι παίκτες που ήρθαν , επαναλαμβάνω , είτε δανεικοί είτε ελεύθεροι στους άλλους αναξιοπαθούντες.ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ.

Εικόνα REDNYC

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλημέρα φίλε, επειδή είμαι πέρα για πέρα σύμφωνος με το σχόλιό σου να προσθέσω και κάτι ακόμα..έτσι όπως το πάνε με τη προπαγάνδα, στο τέλος θα διαβάζουμε ότι με τα ψέματα οι άλλοι θα σκίζανε τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους..!

Φαντάσου να συνέβαινε το αδιανόητο, να είμασταν στην ανάποδη θέση εμείς με αυτούς, τι θα διαβάζαμε..

Εικόνα apostolos gaganis

Το ΠΑΡΑΛΟΓΟ στην υπηρεσία της ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. Αθλητικογραφία στην Ελλάδα του 2017. ΜΠΟΥΝΙΑ στην ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ νοημοσύνη από κονδυλοφόρους απίστευτα χαμηλού επιπέδου. Και έπεται συνέχεια...