Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...



Τρία τα θέματα σήμερα. Η λίστα των παιχτών μας στην ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λινγκ, το ένα, η σημερινή κατάσταση στο αντιΟλυμπιακό τρίο όπως την παρουσιάζει μεγάλη μερίδα του αθλητικού τύπου, το δεύτερο, και το πρωτάθλημα 2017-18, το τρίτο. 

Στο πρώτο: Διεκδικούμε την είσοδό μας στο Γιουρόπα Λινγκ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οποιαδήποτε άλλη ευχάριστη εξέλιξη, θα την εντάσσαμε στα πλαίσια του δυνατού μεν θεωρητικά, αλλά με εξαιρετικά ελάχιστες πιθανότητες υλοποίησής του. Ανεπανάληπτο θρίαμβο, θαύμα ακριβέστερα, θ΄αποτελούσε κάτι τέτοιο. Αντίθετα, τυχόν δυσμενέστερη εξέλιξη, καθόλου δεν αποκλείται. Γιατί η Σπόρτινγκ, είναι πολύ ισχυρή. Φτάνει να το δείξει. Παίζεται όμως. Αντιμετωπίζεται. Και τρέφω μια αισιοδοξία επ΄αυτού. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ. Ειδικά, όπως αρματωθήκαμε με τις τελευταίες προσθήκες σε έμψυχο υλικό.

Πάμε στη λίστα. Η λίστα Α περιλαμβάνει τους Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ομάρ, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέϊρας, Φορτούνη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδη, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ. Και η λίστα Β τους Ανδρούτσο, Νικολάου, Σκαφίδα.

Παρατηρήσεις: Αποκλείστηκαν οι Ανσαριφάρντ, Μάρτινς, Μίλιτς, Σισέ κι΄ο Σιώπης έφυγε. Υποθέτω ότι βγήκε ο Πέρσης για να μπει ο Τζούρτζεβιτς, ο Σισέ για να μπει ο Ένγκελς, ο Μίλιτς για να μπει ο Εμενίκε, και ο Προτό μπήκε στη θέση του Σιώπη (;). Μάλλον. Έφυγε κι΄ο Γιαννιώτης. Τέλος πάντων, τις βρίσκω λογικές αυτές τις επιλογές. Η μη ένταξη του Μίλιτς βέβαια, κάτι σηματοδοτεί ( ελπίζω όχι οριστικό ) και φαίνεται πως θ΄αρκεστούμε - με ό,τι αυτό συνεπάγεται - σε Κούτρη και Φιγκέϊρας αν χρειαστεί αριστερά, ενώ την παρουσία του Μποτία, παρά το ότι ήθελα σβύσιμο του παρελθόντος μας στο κέντρο της άμυνας, μάλλον τη βλέπω θετικά τώρα. Είναι έμπειρος. Φτάνει να΄ναι υγιής. Διατηρώ ένα ερωτηματικό ως προς το τί μπορεί να προσφέρει ο Εμενίκε. Μου βουρλίζει λίγο το κεφάλι αυτό... Δεν άρχισε καλά... Και θεωρώ πως βρίσκεται, σίγουρα, στο στόχαστρο όλων για την ωφελιμότητα εν τέλει της απόκτησής του. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα... Ας του δώσω λοιπόν ένα τράτο κι΄ας ελπίσω να διασκεδάσει τον προβληματισμό μου. Μααα, τόσο πίσω σε φυσική κατάσταση;... Ερωτηματικό έχω και για την αξία του Ταχτσίδη. Ίδωμεν.

Το κλείνω έτσι. ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ πώς αισθάνομαι, σήμερα, σε σχέση με την πορεία μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ, θ΄απαντούσα ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. Για την είσοδό μας στο Γιουρόπα. Πολύ δύσκολος όμιλος. Πολύ. Να κάνουμε όσο γίνεται πιο αξιοπρεπή εμφάνιση με τα δύο θηρία εκτός ( ιδίως την Μπάρτσα ), να τα δώσουμε όλα στο Φάληρο εναντίον τους κι΄ό,τι προκύψει, να πάρουμε την Σπόρτινγκ εδώ και να κόψουμε ένα χινάρι στη Λισαβόνα. Αυτά "παίζουν" μέσα μου...

Ας πάμε στο δεύτερο θέμα μας τώρα. Στη σημερινή αγωνιστική κατάσταση του αντιΟλυμπιακού τρίο, όπως την περιγράφουν ΣΗΜΕΡΑ τα αθλητικά φύλλα, πλην των τριών δικών μας εννοείται.

ΥΠΕΡΟΧΗ, θα΄λεγα. Σαλπίσατε, σαλπίσατε! Υπάρχει άκρατος ενθουσιασμός για τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής, ιδίως στην πλευρά των δύο δικεφάλων. Ο Βάζελος ακολουθεί σε ένταση θριαμβολογιών, ίσως έχει(;) περισσότερο απ΄τους άλλους το "γνώθι σαυτόν", αλλά και τούτος δεν υπολείπεται σε υποσχέσεις και αναγγελίες ισχύος. Σουμάρω για ΠΑΟΚ ( οι πιο...μακριά, προηγούνται ): "Ομαδάρα φτιάχνει ο ΠΑΟΚ, Ποτέ δεν είχε τόσο πλούσιο έμψυχο υλικό, Είναι πλήρης πλέον σε όλες τις γραμμές ( για τα...μέτρα του, θα συμπλήρωνα εγώ ), Επίθεση φωτιά και στόχος πλέον ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Έκσταση, Έκρηξη αισιοδοξίας στον κόσμο του ΠΑΟΚ από τον μεταγραφικό βομβαρδισμό. Ταυτόχρονα, διάφορες "πέννες" του πιέζουν ( ως συνήθως, για να΄χουν τα...μετόπισθέν τους εξασφαλισμένα ) την κατάσταση, δηλώνοντας " Ιερή υποχρέωση, Πρόσω ολοταχώς, Παίκτες κόσμος έχουν το λόγο - χωρίς καμιά δικαιολογία πια, Ο Σαββίδης έλαβε το μήνυμα και απάντησε καταλλήλως, Να νικήσουν εαυτούς ( να, μια μεγάλη αλήθεια επί τέλους... ) οφείλουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Να δούμε και μελλοντικά τί θα γράφουν...

Για την ΑΕΚ, στην ΜΑ ( Μετά Αραούχο ) εποχή: "Άλλη μπάλα με Αραούχο, ΑΕΚ ολέ, γλέντα ( εννοείται το...άλλο ρήμα ) τους Κονέ, Γιατί η ΑΕΚ φουλάρει για ΤΙΤΛΟ, Βλέπει ΤΙΤΛΟ, Νέα παράταση στα διαρκείας, που έφτασαν τα 10.000" κλπ. Και για τον Βάζελο, "Πλήρης ο νέος ΠΑΟ, αλλά δεν πατάει φρένο ( αυτό έλειπε...) και πάει για  τρελό φινάλε, Οι ξένοι ξέρουν τον...PANATHINAIKOS ( O Τάσος μια χαρά το δουλεύει εκεί πέρα ), Ανάλυση του περιουσιολογίου του τριφυλλιού και της υπεραξίας που έχει σήμερα η ΠΑΕ στα ταμεία της, Θέλω ΤΙΤΛΟΥΣ με το τριφύλλι, αποφασισμένος να σηκώσει ΚΟΥΠΕΣ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Χίλιεμαρκ" κ.α....

Και φτάνουμε στο τρίτο θέμα, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Χωρίς ειρωνίες τώρα και αστειάκια. Όσοι ισχυρίζονται ότι το πρωτάθλημα θα΄ναι περίπατος ετούτη τη σεζόν, μάλλον βιάζονται. Πρώτα πρώτα γιατί ο εξωγηπεδικός πόλεμος, με γηπεδική έκφραση, εναντίον μας, αναμένω να ενταθεί. Δεν πάν΄να λένε εποπτεία και τρίχες εκ μέρους της ΟΥΕΦΑ... Τα πρώτα δείγματα γραφής σε βάρος μας απ΄τους διεξαχθέντες αγώνες, υπήρξαν ΤΡΑΓΙΚΑ και άκρως ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. Το χαρτί της διαιτησίας θα παιχτεί κι΄απ΄τους τρεις όσο γίνεται περισσότερο και πάνω σ΄αυτό, περιμένω αντιδράσεις - όχι μόνο λεκτικές - της ΠΑΕ. Αποτελεσματικές. Δεν μπορεί. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει πίεσης για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 50:50. Επένδυσες πολλά Βαγγέλη εφέτος. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ! Και ύστερα, γιατί δείχνει να ενισχύθηκαν φέτος και οι τρεις. Οι δύο, πιο σίγουρα. Περιμένω επομένως αντίσταση μεγάλη, οπότε κάτι νωθρότητες, μπλαζέ υφάκια και βαριεστημάρες - καλή ώρα όπως στη φωτό από κάτω - με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους μας, ξεχάστε τα εκεί στο Ρέντη. Οι ΜΗ ΓΚΕΛΕΣ δίνουν τίτλους. Σπάνια τα ντέρμπι, που είναι κυρίως για το γόητρο. Αν και το "τσοπανόσκυλο', μου δίνει ελπίδες φέτος για αποφυγή τετοιων αδικιολόγητων χασμουρημάτων, λόγω...ανωτερότητος. ΚΑΝΕΙΣ αντίπαλος δεν είναι υποδεέστερός σου, αν ΔΕΝ το αποδείξεις πριν στο χόρτο...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ.... ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ. ΕΣΤΩ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤ΄ΑΥΤΟ...

Μεσημέριασε... Έχουμε κι΄άλλες δουλειές...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Καλησπέρα Σύγγαυροι ,θέλω να διατυπώσω λίγα απλά σχόλια για την Εθνική Μπάσκετ ,παρότι δεν είμαι βαθύς γνώστης του αθλήματος:
1. Αντικειμενικός σκοπός του αθλήματος είναι η ικανότητα να βάζεις την μπάλα στο καλάθι του αντιπάλου. Επομένως πρέπει να διαθέτεις ικανούς και εύστοχους παίκτες !
2. Ασφαλώς είναι σημαντικό να αποτρέπεις τον αντίπαλο να βάζει την μπάλα στο δικό σου καλάθι. Επομένως πρέπει να διαθέτεις εκπαιδευμένους παίκτες στην καλή άμυνα
3. Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω πρέπει να αναπτύσσεις τα συστήματα τις τακτικές και να κάνεις το κοτσάρισμα!

Με βάση τα πιο πάνω απλοϊκά σχόλια θα ήθελα να διατυπώσω δυο-τρείς απορίες:

1. Γιατί ενώ έχουμε πολύ μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο δεν βγάζουμε καλούς επιθετικούς και ιδιαίτερα σουτέρ των τριών πόντων?
2. Γιατί οι Βαλκάνιοι γείτονες μας βγάζουν εξαιρετικούς σουτέρ και εμείς όχι?(λαμβάνοντας υπόψη το προφανές αλλά και τα στατιστικά, ιδιαίτερα τα δικά μας χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα)
3. Γιατί τα δικά μας ταλέντα λαμβάνοντας υπόψη και τις διακρίσεις στις μικρές εθνικές ομάδες δεν έχουν, πλην εξαιρέσεων λαμπρή εξέλιξη?(οι λίγοι που πάνε NBA διακρίνονται μόνο για τα αμυντικά τους προσόντα)

Υ.Γ. Νομίζω ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Βγάζουμε καλούς αμυντικούς ,παίζουμε καλή άμυνα (πες το και ταμπούρι!)αλλά από δημιουργία και επιθετικούς, φτώχεια!

Οι γνώμες και αναλύσεις πιο εξειδικευμένων Σύγγαυρων, καλοδεχούμενες!

Εικόνα PGK

Αναφερόμενος στην Εθνική μπάσκετ έχεις απόλυτο δίκηο. Να προσθέσω μόνον ότι συνήθως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Δυστυχώς εδώ και κάμποσα χρόνια τις τύχες του Ελληνικού μπάσκετ τις ρυθμίζει, καθορίζει, όπως θέλεις πες το ένας κύριος Βασιλακόπουλος. Η κάθαρση - όποτε γίνει - από εκεί πρέπει να ξεκινήσει. Σε μία σοβαρή εθνική ομάδα φαινόμενα τύπου Μπουρούση/Παπά κόβονται στην ρίζα τους. Τους στέλνεις σπίτι τους και δεν τους ξανακαλείς ποτέ ξανά στο εθνικό συγκρότημα. Έτσι μόνο περνάς το μήνυμα της σοβαρότητος και ας χάσεις αγώνες από την απουσία τους. Έχεις κερδίσει όμως την αξιοπιστία σου. Πρώτα αξιοπιστία λοιπόν και μετά συζητάμε για περιφερειακό σουτ και τα τοιαύτα.

Εικόνα dimitrov7

Καλημέρα σε όλους για αρχή.

Να προσθέσω θέλω στο σκεπτικό για το τσου λου πως οι Πορτογάλοι είναι και κάπως λούζερς. Εδώ χάσανε ευρωπαϊκό στην έδρα τους το 2004 από του γκουμομπασινάδες! Και σε συλλογικό επίπεδο ακόμα χειρότερα. Οπότε έχουμε κι αυτήν την αβάντα. Με τους άλλους 2 σημαντική είναι η εικόνα και βλέπουμε τι θα γίνει. Διότι κι από αυτούς θέλει βαθμούς για την 3η θέση.

Στα σχόλια για τη λίστα συμφωνώ με την παρέα αν και ο Σιώπης είναι ειδική περίπτωση. Τα δικά μας λένε πως έφυγε μόνος. Αν αληθεύει κακώς. Έπρεπε να επιμείνει. Για μένα ήταν θέμα χρόνου να παίξει. Όσο για Προτό και Καπίνο καλή κίνηση. Αλλά μην κάνουμε άδικες συγκρίσεις με Αντώνη. Ή αν το θέλετε ο Καπίνο είναι 23(?). Ο Νικοπολίδης που ήτανε σε αυτή την ηλικία? Στη σκιά του Πολωνού. Τον Αντωνάκη δεν τον ήξερε κανείς τότε. Στόπερ και τερματοφίσκουλες είναι σαν το κρασί. Είναι καλύτεροι όταν ωριμάσουν. Για Μήδο περιμένω το καμ μπακ. Τον Ταχτσίδη ο Χάσι τον πιστεύει.

Για τους ... άλλους το κλίμα φάνηκε και η ουσία φάνηκαν από το 4-2 στο Μπέος vs Μπουγάτσα. Εκτός κι αν το είχαν σε τπτ ειδικά στη Μαλαισία. Κατά τα άλλα το σύνηθες κλίμα των άλλων τέτοια εποχή που ευννοεί τον θρύλο. Εμείς τη δουλειά μας.

Η τελευταία παράγραφος είναι όλη η ουσία κι όλα τα λεφτά. Όπως δίδαξε κι ο μεγάλος(για μένα) Ντούσαν Μπάγιεβιτς, το πρωτάθλημα το δίνουν οι "μικροί". Οπότε ούτε μισός βαθμός χαμένος. Κυρ Σάββα και Χάσι προσοχή και ντου από παντού. Μεγάλο ντέρμπυ αυτό με την Ξάνθη κι όχι η Σπόρτινγκ.

Όσο για τα κοράκια νομίζω πως θα παίξουν κι ο ένας ενάντια στο άλλο οι εξυγιαντές φέτος. Τουλάχιστον η βαζέλα. Εμείς φωνή, πάθος και κανένα λεξοτανίλ.

Εικόνα takis xwsiar

Νομιζω φιλε(Γιατι ουτε στο κεφαλι του Χασι είμαι,ουτε προπονητης είμαι),ότι προτιμησε να κοψει τον Σιωπη επειδή εχει τα εξης μειονεκτηματτα:Οταν η ομαδα δεχεται αντεπιθεση,το ένα αμυντικο χαφ ο Χασι το κανει σεντερ μπακ.Ο Σιωπης λογω υψους αυτό δεν μπορει να το κανει.Απ την άλλη όταν η ομαδα επιτηθεται,το αμυντικο χαφ το ένα πρεπει να προωθει σωστα(και επιθετικα)την μπαλα,και όχι ξανα πισω συνεχεια!Αυτο ο Σιωπης δεν το εχει.Ουτε και στον Πανιωνιο το ειχε.Εκει που ο Σιωπης κατά τη γνωμη μου είναι πολύ καλος,ειναι στο να κοβει στο κεντρο.Στο συνολο δηλαδή,σε συγκρηση με τους αλλους που εχει οΧασι ισως γιαυτο εκοψε τον Σιωπη.Για μενα επειδή είναι δικο μας παιδι θα ηθελα να τον ειχε στον παγκο,και όταν χρειαζοταν να τον εβαζε.Δυστηχως όλα δεν γινονται,αυτο που εχει σημασια είναι στο τελος να αποδειχθη σωστη η επιλογή του προπονητη μας! Ιδωμεν!

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Κι΄εγώ τον ήθελα τον κοντό, αλλά δεν χωράνε όλοι. Ποιόν να βγάζαμε; Άντε να τελειώνουμε με την εθνική και να μπούμε στο κλίμα πάλι...

Εικόνα matrasimca

Γεια σου Αποστολε,
Θα συμφωνησω με τα περισσοτερα μαζι σου αλλα θα επισημανω τα κατωθι.
Οταν στην εχουν στημμενη και θα σε παιζουν με λυσα θα αναζητας τον Σιωπη.
Ξερεις αλλον στο ροστερ του Θρυλου με το παθος του??
Ο Ρετσος που ειχε τον ιδιο ζηλο πουληθηκε και καλως βεβαια για το ποσον που δοθηκε.
Ο Καρσελα ειναι λαιτ, εξελιγμενος Μανθατης με πειρα ειναι θελει δυο μπαλες μονος του.
Αν κανω λαθος θα βγω να το πω, θα δειξει ο χρονος.
Ο Μανθατης εκειβπου δοθηκε αν διορθωσει τον ατομισμο τοτε κανει για μας.
Με την αποκτηση Προτο συμφωνω, ο Καπινο ειναι απλως καλος, τουλαχιστον ακομα. Ουτε Νικοπολιδης ειναι που κατειχε αριστα το ποδομπαλο ουτε Ρομπερτο.
Στον ομιλο χρειαζεται εμπειρια,την οποια δεν εχει.
Προτο λοιπον για Ευρωπη, Στεφανος για Ελλαδα.
Η ομαδα ενισχυθηκε αλλα για να αντιμετωπισεις την συμμαχια Σαββιδη,Μελισανιδη ΕΠΟ χρειαζεσαι 30 παικτες. Ασφαλως ειδες την αποβολη του παικτη μας χωρις να ακουμπισει αντιπαλο.
Αν παιξουμε με παθος μπορουμε να τους νικησουμε ολους στο Καραισκακης, γιατι κανεις δεν παιζει ακομα το ποδοσφαιρο που μπορει.
Ιστορικη ευκαιρια εχουμε να νικησουμε και την Μπαρτσα, δεν εχει την ιδια δυναμη με πριν.
Οσο για την κυβερνηση θα απαντησουμε. Μια ψηφος εχει εκαστος αλλα οι μισοι ειναι Ολυμπιακοι.
Οι Κοντονηδες και οι Καμμενοι θα λαβουν τα επιχειρα των καθημερινων προσβολων.
Κανεις δεν τα βαζει με μας αδικως χωρις να ηττηθη.

Εικόνα matrasimca

Γεια σου Αποστολε,
Θα συμφωνησω με τα περισσοτερα μαζι σου αλλα θα επισημανω τα κατωθι.
Οταν στην εχουν στημμενη και θα σε παιζουν με λυσα θα αναζητας τον Σιωπη.
Ξερεις αλλον στο ροστερ του Θρυλου με το παθος του??
Ο Ρετσος που ειχε τον ιδιο ζηλο πουληθηκε και καλως βεβαια για το ποσον που δοθηκε.
Ο Καρσελα ειναι λαιτ, εξελιγμενος Μανθατης με πειρα ειναι θελει δυο μπαλες μονος του.
Αν κανω λαθος θα βγω να το πω, θα δειξει ο χρονος.
Ο Μανθατης εκειβπου δοθηκε αν διορθωσει τον ατομισμο τοτε κανει για μας.
Με την αποκτηση Προτο συμφωνω, ο Καπινο ειναι απλως καλος, τουλαχιστον ακομα. Ουτε Νικοπολιδης ειναι που κατειχε αριστα το ποδομπαλο ουτε Ρομπερτο.
Στον ομιλο χρειαζεται εμπειρια,την οποια δεν εχει.
Προτο λοιπον για Ευρωπη, Στεφανος για Ελλαδα.
Η ομαδα ενισχυθηκε αλλα για να αντιμετωπισεις την συμμαχια Σαββιδη,Μελισανιδη ΕΠΟ χρειαζεσαι 30 παικτες. Ασφαλως ειδες την αποβολη του παικτη μας χωρις να ακουμπισει αντιπαλο.
Αν παιξουμε με παθος μπορουμε να τους νικησουμε ολους στο Καραισκακης, γιατι κανεις δεν παιζει ακομα το ποδοσφαιρο που μπορει.
Ιστορικη ευκαιρια εχουμε να νικησουμε και την Μπαρτσα, δεν εχει την ιδια δυναμη με πριν.
Οσο για την κυβερνηση θα απαντησουμε. Μια ψηφος εχει εκαστος αλλα οι μισοι ειναι Ολυμπιακοι.
Οι Κοντονηδες και οι Καμμενοι θα λαβουν τα επιχειρα των καθημερινων προσβολων.
Κανεις δεν τα βαζει με μας αδικως χωρις να ηττηθη.

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Ματρά. Περιμένω πια, όπως όλοι μας, να δούμε την ενσωμάτωση των προσθηκών που έγιναν στην ομάδα. Διαφορές απόψεων θα υπάρχουν πάντα. Μικρές, μεγάλες. Το θέμα είναι ΠΩΣ διατυπώνονται. ΕΔΩ, θα διατυπώνονται όμορφα κι΄αυτό θα το κρίνω στα άρθρα ΜΟΥ, εγώ. Δεν αφορά εσένα η παρατήρηση. Προχωράμε!

Εικόνα wolf7

κανονικα μεσα απο την ευρωπη θα δειξει ο Καπινο τι ειναι.. περσυ εβαζε λεαλι..φετος με παρτιζαν μεσα εκανε λαθη .αυτο που του φευγει η μπαλα και κανει 2πλη αποκρουση κρυος ιδρωτας...με την ριεκα τα ιδια...καλα εκανε που πηρε προτο αλλα αν δεν βαλεις και με σπορτινγκ ή με καμια αλλη τον καπινο ..τι περιμενεις να δειξει με λεβαδειακο και τα ρεστα?

Εικόνα matrasimca

Αδελφε μου, ο τερματοφυλακας ειναιη μονη θεση που κτιζεται ποιο αργα απο ολες.
Ο Νικοπολιδης ωριμασε μετα τα 30.
Για τον Λεαλι πιστευω πως εγινε λαθος στο συμβολαιο και επρεπε να εχει υποχρεωτικες συμμετοχες.
Ο Καπινο εχει ολα τα προσοντα να γινει αυτο που πρεπει αλλα αυτα κτιζονται σιγα σιγα.
Ηδη φετος πηρε εμπειριες κατω απο μεγαλη πιεση και σε πολλα σημεια ηταν εξοχως θετικος.
Θα πρεπει βεβαιως να γνωριζει τις αδυναμιες του και να προσπαθει να τις βελτιωσει.
Δεν ξερω πως προπονουνται οι τερματοφυλακες αλλα εγω θα τους εβαζα μια στις τρεις προπονησεις να παιζουν σεντερ μπακ για να αποκτησουν ανεση στον χειρισμο με τα ποδια.
Θυμασαι περυσι το κλαμα με τον Λεαλι που ηταν παντελως κακος χειριστης με τα ποδια?
Ο Καπινο θα πρεπει επισης κατα περιπτωσεις να δινει γρηγορα την μπαλα μπροστα, αυτο δεν το κατεχει ακομα για να μπορουμε να αιφνιδιαζουμε.
Αυτα δεν τα γραφω για να κατακρινω αλλα για να βελτιωνω. Αυτα πρεπει να ζητα καθε ανθρωπος απο τον δασκαλο του, να του επισημαινει τις αδυναμιες του.
Δεν πρεπει να στεναχωρουνται οι παικτες οταν μαθαινουν μονο οταν μενουν στασιμοι.
Οτι γραφω το γραφω με αγαπη, τα ιδια θα ελεγα και στο παιδι μου.

Εικόνα wolf7

δυο λογια για την κωλοεθνικη του βασιλακοπουλου που παιρνει γραμμη απο τον τρακη διπλα διπλα τα γραφεια εοκ-παο στο νικος γκαλης μην το ξεχναμε
αυτο το μπουρδελο ευχομαι να αποκλειστει
ας γυρισει καλα ο Πριντεζης και γρηγορα
μετα ο παπαπετρου παπανικολαου μαντζαρης και ο αδικημενος Αγραβανης
κανενας προπονητης δεν δεχεται να ερθει στην εθνικη του σωληνα ετσι οπως την εχει καταντησει
θα εχει πλακα τι θα γραφεται οταν θα αποκλειστουμε φταιει ο Μισσας .δεν ειχε αλλο 5αρι .ηταν λιγος ο αγραβανης κλπ
Ντραγκιτς Ντονσιτς κλπ αυριο καντε το χρεος σας

την εθνικη την εχω σιχαθει χρονια αλλα ακομα πιο πολυ απο τοτε που ειχε Τρινκιερι και ειχε βαλει σε αγωνα για το ευυρωμπασκετ ή μουντομπασκετ τι σκατα ηταν τραυματια τον Σπανουλη και μετα επαθε υποτροπη το 13 αν δεν κανω λαθος
..φωναζουν οι μπινεδες πληρωμενοι του τρακη για τον σπανουλη ,ο διαμαντιδης που ηταν που σταματησε το 2010? ε??
ο νοβιτσκι παρκερ γκασολ ντιαο τζινομπιλι και αλλοι πολλοι του νβα στα 35+ συνεχιζουν και μπραβο τους
-ευχομαι αυτο να ειναι το τελευταιο του Πριντεζη

συγνωμη αν θιγω καποιον πατριωτη φιλελληνα

ρε ΑΦΟΙ το 2014 οταν μας ειχε κατακρεουργησε η διαιτησια στον 4ο τελικο ειχατε πει κανενας παιχτης στην εθνικη γιατι το αλλαξατε και εμεινε οτι ειπωθηκε πανω στα νευρα της στιγμης??

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Χωρίς πολλά πολλά, για τα τρία θέματα που ΣΩΣΤΑ έθιξες.

Περί Ευρώπης. Απόλυτα σωστή η λίστα Χάσι, βάση της μέχρι τώρα εικόνας των παικτών. Ο Καρίμ μάλον δεν έχει καταλάβει ότι άλλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και άλλο Πανιώνιος. Δεν ξέρω κιόλας, αν θα προλάβει να καταλάβει τη διαφορά... Σε ότι αφορά τον όμιλο, ας αφήσουμε να γίνει το πρώτο παιχνίδι και μετά θα φανεί πολύ πιο ξεκάθαρα ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
Προσωπικά ΔΕΝ ξεγράφω τον ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, για τη 2η θέση. Έστω αυτές τις ΛΙΓΕΣ πιθανότητες. Λόγω ρόστερ και ΣΥΝΕΧΟΥΣ Ευρωπαΐκής παρουσίας.

Περί "διεκδικητών". Λένε ότι πάνε για πρωτάθλημα, γιατί αυτό πρέπει να πούνε στον κόσμο τους, Δεν έχουν και κάτι άλλον να κάνουν. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ διοικούνται και τρεις τους, χωρίς ΣΧΕΔΙΟ & ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. Όσο για το πρωτάθλημα, όπως σου έχω ξαναγράψει, θα έρθει ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ από το περσινό. Είναι της μοίρας τους ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

Περί πρωταθλήματος. Ο Μαρινάκης κατά τη γνώμη μου, φέτος το καλοκαίρι οδήγησε την ομάδα ΙΔΑΝΙΚΑ. Από κει και πέρα προσωπικά ΔΕΝ θέλω να ασχοληθεί ΞΑΝΑ με το ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του ποδοσφαίρου (Θωμάδες, Μπέους και άλλα ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ). ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, όσο μπορεί να κρατάει την ομάδα σε ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΥΓ Πολύ γκρίνια και αμφισβήτηση βλέπω για Εμενίκε. Εντελώς ΠΡΟΩΡΑ. Συνίστώ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ στα λόγια, γιατί μετά η κωλοτούμπα θα πάει σύννεφο αν βγάλει στο γήπεδο αυτά που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μπορεί...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα σχολιάσω τα περί Εμενίκε. Όταν ήλθε στον Ολυμπιακό και ειδικά μετά το άνετο γκολ του στην Παρτιζάν, οι προσδοκίες ήσαν - λογικά - αυξημένες. Τώρα, τη θέση τους έχουν πάρει οι ευχές και η ελπίδα. Είναι λογικό επομένως να ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ κάποιος προβληματισμός, όταν συμβαίνει μια ανατροπή σε σχέση με ό,τι περιμένει κανείς. Ασφαλώς και είναι πολύ νωρίς για την εξαγωγή οριστικότερων συμπερασμάτων, οπωσδήποτε όμως είμαστε στην ΑΝΑΜΟΝΗ, σε αντίθεση π.χ. με τις περιπτώσεις Οφόε ή Καρσελά ή Ζιλέ, απ΄τους οποίους έχουμε ήδη ΑΠΤΑ δείγματα του τί μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μελλοντικά.

Εικόνα Harry red logic

Καλησπέρα Σύγγαυροι.
Ορθολογική και ρεαλιστική ανάλυση , όπως πάντα η τοποθέτηση του κ. Απόστολου.
Να μου επιτρέψετε να προσθέσω και εγώ μερικές σκέψεις:
1.Πράγματι ο Πρόεδρος εφέτος κινήθηκε σωστά μεθοδικά και στο θέμα του προπονητή και των μεταγραφών. Ιδιαίτερα στο θέμα των μεταγραφών έκανε πολύ δυνατές προσθήκες.
2.Ως γαύρος με αθεράπευτη μανία για την τελειότητα θα ήθελα να σημειώσω ότι :
Α)-θα ήταν πολύ απαραίτητος, περισσότερο και από τον Μιραλάς(μακάρι να έρθει τον Γενάρη), ένας έμπειρος-ποιοτικός αριστερός μπάκ ακόμη!.
Β)-μακάρι να μας βγει όπως προσδοκούμε ο Έγκελς. Ελπίζω οι τραυματισμοί που πέρασε να μην έχουν αφήσει ευαισθησίες…(τι λέτε κ. Απόστολε?)Ακόμη ελπίζω να είναι ευκίνητος και γρήγορος ,αναγκαίο όταν δεχόμαστε κόντρα επιθέσεις απο γέγορους επιθετικούς)
3.Περιμένουμε πολλά γκόλ από τον Ούρος
4. Περιμένουμε μεγάλη άνοδο του Φορτούνη (αρκεί να πιστέψει και αυτός ότι μπορεί να ξεπεράσει το ... deal του Ρέτσου!!!! Να δουλέψει στο χέρι του είναι!
4.Περιμένουμε πάρα πολλά από το Τσομπανόσκυλο!
Δουλειά ,τακτική, δέσιμο, φυσική κατάσταση, ψυχολογία, καλό διάβασμα των αντιπάλων, όχι υποτίμηση των «μικρών»!
Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτόν. Για το καλό του Θρύλου και το δικό του μέλλον! Ευελπιστώ!
5. Οι απέναντι και κυρίως οι μπουγάτσες που ενισχύσθηκανκαν αρκετά και δεν έχουν ευρωπαϊκά ματς φαντάζουν σαν πιο επικίνδυνοι αν και δεν υποτιμώ καθόλου την πανουργία του νιαούριν!
Οι βάζελοι ?δεν μπορώ να κάνω προγνωστικά τώρα ,μετα τον Οκτώβρη , θα δούμε…
6.Γενικώς το αντίπαλο μέτωπο, δηλαδή: {Κυβέρνηση+Εξυγιαντές+ΕΠΟ+Διαιτησία} και ???ΟΥΕΦΑ(αλήθεια αλώθηκε και αυτή???) όπως τα έχουμε αναλύσει πολύ καλά, όλοι συμφωνούμε ότι θα κάνουν τα πάντα για να μας γκρεμίσουν με δολιότητα και αθέμιτα μέσα !
Θα στήσουν αμέτρητα ναρκοπέδια οι μάχες θα είναι άγριες.
7.Χρέος της Διοίκησης είναι να είναι διαρκώς σε εγρήγορση, να θωρακίσει ψυχολογικά την ομάδα, να αντεπιτεθεί επικοινωνιακά (και στα αθλητικά sites που υπολειπόμαστε σημαντικά) και θεσμικά (εννοώ στην ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί και εκεί να κάνει ότι θέλει ο Κοντο-Στάλιν!)
Επίσης να κινητοποιήσει επωνύμους και ισχυρούς Γάβρους να βοηθήσουν από κάθε μετερίζι.
8.Το πυρηνικό όπλο του Θρύλου είμαστε εμείς, ο πύρινος λαός του!
Ενωμένοι, μαχητικοί(σε αθλητικά πλαίσια) να δίνουμε το βροντερό παρών παντού να στηρίζουμε την Διοίκηση και την Ομάδα!

Εικόνα apostolos gaganis

"Σαλπίζεις" εγερτήρια, όπως πάντα. Κι΄εγώ στη θέση του αρ. μπακ, έχω έναν ενδοιασμό. Ειδικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Για τον Ένγκελς πάλι, το μπαλάκι στο ιατρικό τιμ που τον εξέτασε κι΄έδωσε το ο.κ. Προσωπικά, διαισθάνομαι πως είναι γερό σκαρί και είμαι αισιόδοξος ότι θα μας ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Δεν πρέπει να τα΄δωσε έτσι τόσα λεφτά ο Βαγγέλας. Θα΄χε τις πληροφορίες του για τον παίχτη, από πολύ έμπιστα πρόσωπα. Δεν πιστεύω να προδόθηκε. Για το κέντρο της άμυνας, είμαι σαφώς ησυχότερος από πέρσι. Εμενίκε, το μείζον ερώτημα...

Εικόνα PGK

Όλα σωστά τα λες Απόστολε.
Για τον Εμενίκε πιστεύω ενδόμυχα ότι κάποιος manager μας τον πάσαρε. Είναι το κοκαλο (φύρα) που έβαζε παληά ο χασάπης μέσα στον κιμά που αγοράζαμε. Κάτι παρόμοιο πρέπει να είναι και η περίπτωση Ταχτσίδη. Μέγα ερωτηματικό η απόκτησή του. Δεν είμαι καμμία ποδοσφαιρική ιδιοφυϊα αλλά ο Σιώπαρος έκανε για καμμιά 10ρια Ταχτσίδηδες. Για τον Μποτία έχω ξαναγράψει την άποψή μου. Ο θρύλος δεν είναι ανδρική πασαρέλα. Τον θεωρώ παρείσακτο. 100 φορές καλλίτερος ο νεαρός Σισέ.
Τώρα όσον αφορά στα υπόλοιπα που γράφεις, αν δεν σοβαρευτούν να παίξουν καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, φοβάμαι ότι θα έχουμε αποτελέσματα τύπου Λαμίας πολύ συχνά.
Για το Champions League δεν έχω μεγάλες ελπίδες παρά την υποτιθέμενη ενίσχυση. Μάλλον πάτους μας βλέπω. Ο Θρύλος δεν έχει παίξει ακόμη ποδόσφαιρο αξιώσεων. Αλλά μπάλα είναι αυτή, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.
Τώρα είναι η σειρά του Θεού να βάλλει το χέρι του γιατί ο Πρόεδρος έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω.
Ελπίζω και εύχομαι να πέφτω τελείως έξω στις ανησυχίες μου. Οψόμεθα.

Εικόνα apostolos gaganis

Οψόμεθαααα....

Εικόνα Romain

Γεια σου Απόστολε?

Πού βρήκες τον Γραμμένο και το καραβόσχοινο της ΣΕΚΑΠ και τους έβαλες στη φωτό?

Θα συνφωνήσω με τον φίλο REDNYC ότι μόνο η μπουγάτσες είναι αντίπαλος για το πρωτάθλημα κυρίως λόγω αντιμετώπισης ΕΠΟ/διαιτησίας, φιλικά με Πλατανιές, Κερκυρες, κ αλλους, αλλά και γιατί είναι εκτός Ευρώπης.

Ο ΟΠΑΠ δίνει τον Ολυμπιακό 1.30 για το πρωτάθλημα.

Στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ η Σπόρτινγκ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ο δε προπονητής της, ο Χέσους, είναι για 2η χρονιά και έχει 4ετες συμβόλαιο με 4 μυρια το χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Θα είναι άθλος αν τα καταφέρουμε και τους περάσουμε.

Μόνο ο Θρύλος βέβαια φέρνει ομαδάρες στην Ελλάδα όπως Γιούβε και Μπάρτσα.

Εικόνα apostolos gaganis

Η φωτό είναι διάσημου φωτογράφου. Καταλαβαίνεις ασφαλώς το νόημά της. Ο τύπος, ηλεκτρονικός και συμβατικός, εξακολουθεί να "σέρνει" σαν το σκοινί, τα μυαλά πολλών ακόμα. ΚΑΙ δικών μας αρκετών...

Εικόνα Romain

σορυ
. αντι ?

Εικόνα REDNYC

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ 22 ΕΚ, Κ-Α-Μ-Ι-Α ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΚΤΛ.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΝ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ / ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ (ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΦΕΤΟΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΟΙ ΒΡΑΚΑΔΕΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΔΕΣ, ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ, ΘΩΜΑΔΕΣ ΚΤΛ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ, ΚΕΡΚΥΡΕΣ ΚΤΛ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ, ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΤΟΣ.

Η ΑΕΞΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ, ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΜΠΑΚΑΚΗΔΕΣ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΑΝΕΣΤΗΔΕΣ, ΚΟΝΕΔΕΣ ΚΤΛ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΑ-ΟΥΖΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ / ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΠΑΛΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

Η ΒΑΖΕΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΕΦΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΑΡΧΙΔΙΚΑΣΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ.

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΘΩΡΑΚΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστά, μαχητικά και ντόμπρα τα λες. Κι΄εγώ πιστεύω ότι με τέτοιο...γραμμένο φέτος, μας την έχουν - και πολύ μάλιστα - και φέτος στημένη. ΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Μη δίνουμε αφορμές. Που δεν σημαίνει καθόλου να καθόμαστε να τρώμε καρπαζές, αλλά...

Εικόνα takis xwsiar

Γεια χαρα Αποστολη.Με την εισοδο μας στους ομιλους του τσαμ.λιγκ ξερουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγαλους αντιπαλους.Η εξτρα δυσκολια μας είναι κατά τη γνωμη μου ότι η ομαδα απ τον 4ο γκρουπ,θα μπορουσε να ηταν μια ομαδα με χαμηλοτερο μπατζετ,π.χ. Μαριμπορ.Απο τα αλλα γκρουπ,στη θεση της Μπαρτσελονα η της Γιουβεντους να ειχε τυχει ας πουμε καμμια Μπενφικα.Απ την άλλη ρε φιλε εχω παρατηρησει ότι εμεις περισσοτερο κινδυνεύουμε όταν παιζουμε με ομαδες που θεωρούμε ότι είναι του "χεριου" μας παρα όταν κοντράρουμε ομαδες που ξερουμε ότι αν δεν τα δωσουμε όλα,θα χασουμε.Τα παραδείγματα πολλα! Το καλο που βλεπω φετος στον Ολυμπιακο μας είναι ότι επιτελους παιζει με την μπαλα κατω και κυριως ότι εχει παικτες να το κανει αυτό.Επισης θεωρω ότι η προσθηκη του Τζουρτζεβιτς θα ανεβασει την επιθεση,με την σβελταδα του,την κινηση του στο χωρο με μπαλα η χωρις αλλα και με την ικανοτητα του να σκοραρει με πολλους τροπους. Οσο αφορα τον Εμενικε λιγα μπορούμε να πουμε και πολλα να περιμενουμε.Ισως επειδή είναι βαρυ σκαρι,να θελει το χρονο του για να επανελθει.Θα δουμε. Στο 2ο θεμα θα ηθελα να αναφερθώ στο Ολυμπιακο τριο.Το τριο αλλαξε φιλε.Πλεον δεν είναι τριο τρια σε ένα αλλα εγινε τριο δυο και ένα.Εδω όμως υπαρχουν αλλα ερωτήματα τα οποια εχουν σχεση και με το 3ο σου θεμα.Τι συμπεριφορα θα εχουν καποιες άλλες ομαδες εκτος απ τους γνωστους ΤΣΑΤΣΟΥΣ,οπως παράδειγμα ο Ατρομητος η τα Γιάννινα?Η βρωμα των ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ και ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ είναι σε όλα τα επίπεδα. ΥΓ.Αν δουμε τα μυρια που διαδιδουν οι φυλλαδες τους ότι ξοδεψαν,οι βρωμιάρηδες ισως ξεπερασουν και τα νουμερα που θα φερει η αναπτυξη του τσιπρα στην εκθεση θεσσαλονικης.ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!

Εικόνα dimitrov7

Για τα Γιάννενα είδες φίλε.
Γιόκ διαφήμιση από ΟΠΑΠ, γιόκ νίκη για την κούλα. Ο νοών νοείτο.
Αλήθεια τι σπόνσορα έχει ο ΠΑΣ? Τπτ νερά μήπως? Δεν ξέρω.

Εικόνα apostolos gaganis

Προβλέπω ενδιαφέρουσα χρονιά. Απ΄όλες τις απόψεις. Το πόσο, εξαρτάται απ΄το μίγμα που θ΄αντιμετωπίσουμε. ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ΄ΜΑΣΤΕ.