Μια απάντηση σε κάτι δηλώσεις, άγνωστο πού...



Είπα να ξεκουραστώ σήμερα, αλλά πούουου; "Ουκ εά με καθεύδειν" το του...gazzetta δημοσιευματάκι. Γράφτηκε από κάποιον κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο, τον οποίον δεν γνωρίζω και για να΄μαι ειλικρινής πρώτη φορά πρόσεξα. Το διάβασα τ΄απόγευμα, ενώ κοινοποιήθηκε μέσω της προαναφερθείσης αθλητικής ιστοσελίδας στις 12.48 το μεσημέρι. Ο ανωτέρω αθλητικογράφος μεταφέρει άνευ σχολίων δηλώσεις περί Χάσι του βετεράνου Ολλανδού τεχνικού Γιόχαν Μπόσκαμπ, τιτλοφορώντας το ειδησάριό του με τα λόγια " Μπόσκαμπ: Ρισκάρει ο Χάσι με τους παίκτες που φέρνει στον Ολυμπιακό". Και μέχρις εκεί καλά. Αυτό είδε ο κ. Γεωργόπουλος, αυτό και μετέφερε. Ωστόσο, νομίζω ότι χρειάζονται μερικά σχόλια πάνω στο συγκεκριμένο κειμενάκι. Μικρό το δέμας, αλλά αρκούντως...τσουχτερό. Να ενημερώσω εισαγωγικά ότι ο Μπόσκαμπ, 70 ετών σήμερα, έκανε αξιόλογη καριέρα και ως παίκτης και ως προπονητής. Ως παίκτης σε Φέγενορντ, Χάγη, Μόλενμπεκ, Λιρς και ως προπονητής σε Λιρς, Μπέβερεν, Άντερλεχτ ( 1993 ), Δυναμό Τιφλίδος, εθνική Γεωργίας και Αλ Ασλί. Ταύτα από το Google. Πάμε όμως στις περιβόητες δηλώσεις και ακολούθως στον σχολιασμό μας επ΄αυτών.

Ο     Ι        Δ     Η     Λ     Ω     Σ     Ε     Ι     Σ

"Για παράδειγμα Ζιλέ, Προτό, Οτζίτζα, Καρσελά, Ένγκελς. Είναι κάπως ριψοκίνδυνο αυτό που κάνει ο Χάσι. Φέρνει ποδοσφαιριστές, που ξέρει όμως ότι θα είναι κάπως ζόρικα τα πράγματα εάν τ΄αποτελέσματα δεν είναι ευνοϊκά. Έκανε το ίδιο και στη Λέγκια και έφυγε μετά από δύο ήττες στο Τσάμπιονς Λινγκ".

Ο       Σ     Χ     Ο     Λ     Ι     Α     Σ     Μ     Ο     Σ

1. Πρώτα πρώτα, δεν αναφέρει ο αθλητικός συντάκτης του gazzetta το βασικότερο. Πού έκανε τις δηλώσεις του αυτές ο κύριος Μπόσκαμπ. Οι οποίες και αναπαρήχθησαν εδώ από άλλα μέσα. Σε εφημερίδα, ιστοσελίδα, περιοδικό, ραδιόφωνο, τηλεοπτικό σταθμό, πού; Συγκεκριμένα. Λείπει η σχετική πληροφόρηση. Και σε ποιά γλώσσα, ώστε ν΄αξιολογήσουμε ΚΑΙ τη μετάφραση; ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΕΓΑΛΗ. Ένα. Προχωρούμε παρακάτω.

2. ΚΑΘΕ μεταγραφή έχει το ρίσκο της. Θεωρητικά, μεγάλο, μέτριο, μικρό και η ΠΡΑΞΗ δείχνει εν τέλει αν η περίπτωση ήταν άξια κοτίνου ή...μούντζας. Επομένως, "δεν κομίζει γλαύκα εις Αθήνας" ο βετεράνος Ολλανδός τεχνικός. Ορισμένες απ΄τις αναφερόμενες επιλογές του Χάσι έγιναν ( όπως και η πρόσληψή του κατά βάση στην ομάδα ), με γνώμονα να μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους με το...σεντόνι. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Οπότε, κανένα ρίσκο μ΄αυτές. ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Απεναντίας. Χρησιμότατες αποδείχθηκαν. Όσο για τις άλλες προσθήκες;  Αυτές έγιναν για να καλυφθούν καλύτερα διαπιστωθέντα κενά, προκειμένου να μεγαλώσει η ποιοτική ψαλίδα με τους εγχώριους αντιπάλους στον ανταγωνισμό μας μέσα και ΕΞΩ από τα γήπεδα, αλλά και να ενισχυθεί βεβαίως η ομάδα κατά το δυνατόν ώστε να αυξηθούν έτσι οι πιθανότητές της για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ παρουσία στον ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΟ όμιλο που της έτυχε. Το λογικότερο είναι να μην περάσουμε - ΚΑΙ ΕΤΣΙ - ούτε στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ, σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων, σε τέτοιο γκρουπ που πέσαμε. ΥΠΕΡΒΑΣΗ και μάλιστα σημαντικότατη θα είναι, να συνεχίσουμε εκεί. ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. Άσε το παραπάνω... Κι΄ακόμα, τί σχέση έχουν τα της Λέγκια στην Πολωνία με τα ισχύοντα για τον Θρύλο; Πλάκα κάνουμε κύριε Γιόχαν μου; ΑΡΑ κουβέντες για να περνάει η ώρα πετάς, κάνοντάς με ν΄αναρωτιέμαι μέχρι και για τη διανοητική ή και την ψυχική σου κατάσταση όταν εκστόμιζες τέτοιες περισπούδαστες...παρόλες, μιας και αγνοώ τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σου σχέσεις πριν απ΄όλα με τον Χάσι αλλά ΚΑΙ τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ σου ακόμα, όταν διαβάζω τέτοια...

3. Εδώ θα αναφερθώ στην γενικότερη πολιτική της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το δημοσιευματάκι. Δεν πρόκειται για περίπτωση "εξ όνυχος τον λέοντα". Όοοοχι... Υπάρχει, νομίζω, ΣΥΡΡΟΗ ενδείξεων. Με αποδεικτική σχεδόν ισχύ. Την παρακολουθώ στενά από καιρό και έχω καταλήξει. Δεν ασκεί...πολυχρωματόφιλη πολιτική. ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ - ΚΑΘΟΛΟΥ - ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΙΑΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΤΟ "ΒΓΑΙΝΕΙ" ΑΝΑΓΛΥΦΑ  Μ-Ε-Σ-Α  ΑΠ΄ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ. Προβάλλει μεν τις αφορώσες στον Ολυμπιακό πληροφορίες, έχει άρθρα άποψης από ρεπόρτερ της ομάδας μας ή και άλλους, αλλά συχνά πυκνά είτε με τίτλους ειδήσεων είτε με το περιεχόμενό τους είτε με άρθρα "αντικειμενικοειδή",  βάλει κατά του Ολυμπιακού με τρόπο έμμεσο, που θα τον χαρακτήριζα ακόμη και ύπουλο. Ειδικά, αν τα συνδυάσει κανείς αυτά με χρονικές ενίοτε συγκυρίες.  ΘΑΑΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ... Α! Μην ξεχάσω και τα σχόλια. Τα σχόλια των αναγνωστών της. Βέεεβαια. Τόσο ο αριθμός τους σε σχέση με το ενδιαφέρον του δημοσιεύματος ( π.χ. πολύ ενδιαφέροντα ασυζητητί κείμενα - 0 σχόλια και αντιστρόφως ), όσο και κυρίως το περιεχόμενό τους. Όζουν μια...περίεργη τουλάχιστον "αντικειμενικίλα". Σαν να γίνονται κάτι...εσκεμμένα θα΄λεγα μίγματα...

Γνωστά θα μου πείτε τα παραπάνω. Σε πολλούς. Επηρεάζουν όμως τους ευάλωτους. Και τους επιρρεπείς σε άφρονες μέχρι γελοιότητας συχνά, κριτικές. ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, έστω. Γιαυτό και....γαυρικώς επικίνδυνα. Προς γνώσιν λοιπόν από μια παλαιά αλώπεκα...

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Στην αρχή σκέφτηκα ποιός τον γαμεί και αυτόν και το βαζελέτα και γιατί στεναχωριέται ο κ.Απόστολος.Μετά όμως μου ήρθε η επιφύτηση .Αυτός που τους πηδά είναι Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Το΄χουμε...εμπεδώσει αυτό, μπρο. Κι΄εμείς ΑΛΛΑ κι΄αυτοί...

Εικόνα Falcon7

Αγαπητέ απόστολε, όπως πάντα τα άρθρα σου είναι τομές. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Όσο κι άν θέλει να κρυφτεί πίσω από τον μανδύα της όποιας δήθεν αντικειμενικότητας, δεν καταφέρνει παρά να εκτίθεται και να γελειοποιείται στα μάτια των έμπειρων αναγνωστών-συνοπαδών μας. Προσωπικά δεν σχολιάζω τα της ομάδας μας ΠΟΤΕ και σε κανένα σάϊτ πλήν των δικών μας. Πλήν όμως δεν αφήνω αναπάντητο κανένα σχόλιο απαξιωτικό ή ειρωνικό που αναφέρεται στον Θρύλο μας. Σαν Falcon7 τους περιποιούμαι ανάλογα. Όπως και αρκετοί άλλοι συνοπαδοί μας. Οι δε αυτοί του μπάουγκ είναι οι 'αγαπημένοι' μου. Το συγκεκριμένο σάιτ πιστεύω ότι είναι στο άρμα του λαθρέμπορα και του φιλοξενούμενου. Επειδή όμως έχει επισκεψιμότητα πολύ υψηλή από τους συνοπαδούς μας, προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα αλλά με αμφίβολη επιτυχία. Συνέχισε Απόστολε να μας δίνεις τα φώτα σου!

Εικόνα apostolos gaganis

Εσύ πέτα! Πέτα ψηλά κι ό,τι βλέπεις κάτω σου, κάρφωνέ το! Το μάτι το΄χεις...

Εικόνα Red Kokkinos

ειναι αργα Αποστολε, μολις επεστρεψα. Θα ψαξω να το βρω και θα στο μεταφρασω ακριβως. Ο Μποσμαν ειναι ενας περιφερομενος σχολιαστης, "ελαφριων κυβικων" στο στουντιο σπορτ της Ολλανδιας και εκφραζεται παντα με χαλαρο στυλακι και σχετικοποιημενη αποψη.

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστώ Ερυθροκόκκινε. Να το δούμε κι΄αυτό προσεκτικότερα.

Εικόνα Red Kokkinos

Καλη σου μερα Αποστολε!
Εισαγωγικα οσον αφορα τον Johan Boskamp, τον Aad de Mos και 2-3 αλλους "περιφερομενους" (Ολλανδια, Βελγιο) τηλεοσχολιαστες, εκφραζουν παντα μια προσωπικη ελαφρια σχετικη αποψη. Μη ...ειδημωνιον θα ελεγα, σχολιαζουν ηδη τα πεπραγμενα, φασεις, γκολ, κλπ και γενικευουν συμπερασματικα.
Ο τιτλος ειναι, "Ο Boskamp προειδοποιει (οχι ρισκαρει) για την επιλλεκτικη τακτικη του Χασι. Στην Λεγκια αποχωρησε γρηγορα"
Στο κειμενο. Ο Μπεσνικ Χασι εφερε πολλα γνωστα ονοματα στον Ολυμπιακο. Αυτο εχει τα πλεονεκτηματα του - επειδη ο κοουτσ τους γνωριζει απο το παρελθον - αλλα και μειονεκτηματα, οπως προειδοποιει ο Johan Boskamp.
Δημιουργειται μια Βελγικη λεγεωνα στον Ολυμπιακο. Με Silvio Proto, Björn Engels και νωριτερα ηδη τους Odjidja en Gillet ενεργοποιουνται αρκετοι παιχτες της Jupiler Pro League στην Ελλαδα.
"μπορει να γινει η παγιδα σου" προειδοποιει ο Γιοχαν Μποσκαμπ στο Het Belang van Limburg (στο ιντερνετικο μεσον, " Η Σημασια της Λιμβουργιας"). "Επειδη αν δεν εχεις τα αναμενομενα αποτελεσματα , τοτε γρηγορα (οι μεταγραφικες σου κινησεις) μπορει χρησιμοποιθουν εναντιον σου"
Αυτο συνεβει με τον Odjidja και τους αλλους στην Legia Warschau: "Εχασε δυο φορες στο Champions League και αποχωρησε. Τωρα (στον Ολυμπιακο) πρεπει να αποφυγει την επαναληψη".
Αποστολε στην κυριολεξια η μεταφραση, χωρις ελληνικο εκφραστικο ...."σιδερωμα". Σημασια παντως εχει να γνωριζει καποιος πως ο τροπος που εκφραζονται δεν ειναι απολυτος αλλα μια παρα πολυ σχετικοποιημενη προσωπικη αποψη χωρις καμια καθολικοτητα.
Σου ευχομαι μια ευχαριστη μερα. Χαιρετωσε.

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να πω; Ευγνώμων για την προσφορά σου, που δείχνει πρώτ΄απ΄όλα την αγάπη σου για τον Θρύλο κι΄ύστερα ότι ενδιαφέρεσαι ειλικρινά και έμπρακτα για τούτο το σάϊτ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ...ΓΙΕΝΙΦΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!

Εικόνα Red Kokkinos

Καθε παιχνιδι και ντερμπυ! Ακριβως ετσι. Πρεπει να το εμφυσησουμε και στους παιχτες μας. Οι φιλαθλοι μας δε, πρεπει να ειναι παρα πολυ προσεκτικοι, μεσα-εξω. Εαν δεν εχει γινει ακομη κατανοητο το ...στησιμο που μας εχουν, τοτε θα εχουμε αρκετα προβληματα.

Εικόνα Harry red logic

Κ. Απόστολε,
Πιστεύω ότι όλοι αυτοί υπηρετούν βαρόνους των ΜΜΕ και άλλων διαπλεκόμενων παραγόντων που εχθρεύονται τον Θρύλο μας.
Οι πιο επικίνδυνοι είναι οι ύπουλοι μασκαράδες,ψευτο-αντικειμενικοί που καθημερινά εκτοξεύουν αυτό που έχουν σε αφθονία μέσα τους: Δηλητήριο!
Δυστυχώς το αντιολυμπιακό στρατόπεδο που αποτελείται από ετερόκλητους και διαπλεκόμενους με την εξουσία Φαρισαίους , επένδυσε πολλά στην δημιουργία βιομηχανίας δημοσιογραφικής λάσπης και συκοφαντίας που σαφώς απαιτούν λιγότερα κεφάλαια από ότι η επένδυση σε δημιουργία ισχυρών ομάδων με προοπτική και μέλλον όπως πράττει ο δικός μας Πρόεδρος.
Είναι γεγονός ότι η πλειονότητα των αθλητικών sites διάκεινται εχθρικά στον Θρύλο. Υπάρχουν βέβαια σε αυτά δημοσιογράφοι με Ολυμπιακά φρονήματα αλλά κατά κανόνα είτε τους υποβαθμίζουν σε δεύτερο πλάνο είτε και οι ίδιοι κιοτεύουν να υψώσουν το ανάστημα στον εργοδότη τους.
Κοντολογίς οι :
-Sport Fm και Sport Day που ανήκουν στον Τουίτη ,
-Sport 24, Contra ,SDNA ανήκουν στον Igkniatevic,
-Real Fm του Χατζηνικολάου με το φερέφωνο του νιαούριν τον ξεδοντιάρη),
-Gazzetta( δεν γνωρίζω τους ιδιοκτήτες),
-ΕΡΤ(ελέγχεται από κυβερνητικούς με αντιολυμπιακή γραμμή),
-και άλλες δημοσιογραφάρες όπως οι Τσάρλυ, Τσώχος, Σαμπράκος κλπ
πολεμάνε τον Θρύλο, φανερά η ύπουλα, αφενός γιατί έτσι τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους και αφετέρου για να ψαρέψουν αναγνωστικό κοινό από τους οπαδούς των τιτλοστερημένων για προφανείς οικονομικούς λόγους.
Το θέμα της επικοινωνιακής στρατηγικής είναι τεράστιας και καταλυτικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων όσων ασχολούνται, συναλλάσσονται η απευθύνονται στην κοινή γνώμη!
Ο Πρόεδρος άργησε αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα συνειδητοποίησε την τεράστια δύναμη των Μ.Μ.Ε και εισέρχεται δυναμικά και σε αυτό τον χώρο ,παρά τον άγριο πόλεμο που δέχεται. Υποθέτουμε ότι κάτι θα σχεδιάζει και στον τομέα την αθλητικής επικοινωνίας και ενημέρωσης, όπου οι εχθρού μας βυσσοδομούν βλέπε SDNA, Δίκη του Σαγώνια( άσχετα αν τελευταία για λόγους που γνωρίζει ο Τουίτης έχει λίγο ανακόψει την εκτόξευση λάσπης στον Θρύλο)
Παράλληλα όλοι εμείς πρέπει να ξεμπροστιάζουμε, όλους τους Αρδακες,όπως ο κ.Απόστολος σήμερα, και να ενημερώνουμε ανελλιπώς το λαό του Θρύλου για κάθε περίπτωση αντιολυμπιακής προπαγάνδας, μαύρης η γκρίζας!

Εικόνα Red Kokkinos

Καλημερα Harry red logic.
Σε ολα σωστος και επαυξανω ...συμφωνωτας. Δεν θα ηθελα ομως να ενταξω την αναφορα "καποιου" Μποσκαμπ σε μια συστημικη ...στρατηγικη των γνωστων ελληνικων καρκινογονων. Εξεφρασε μια προειδοποιηση που αφορα τον προπονητη μας, σκιστηκαν οι αντιΟλυμπιακοι κορακες ΑΡΔακηδες -που δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να ψαχνουν για φανφαροκορωνες με αντιΟλυμπιακο περιεχομενο - και τσουπ, αμεσως προσδωση ...συμπαντικων διαστασεων.

Εικόνα apostolos gaganis

Η γραμμή μου Χάρυ, όπως ξέρεις, είναι ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Αυτόχθονα, ας τα χαρακτηρίσουμε. Αν υπάρξει όμως κάτι που υποπέσει στην αντίληψή μου και το θεωρήσω σημαντικό ( άσχετα αν είναι...μικρό το δέμας, όπως το περί ου ο λόγος ), θα το σχολιάσω εδώ σε άρθρο.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε, είστε εξαιρετικός, όπως πάντα.

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος του Gazzetta απάντησε στον λογαριασμό του RATM στο τουίτερ ως προς το που βρήκε τις δηλώσεις Μπόσκαμπ για Χάσι.
https://twitter.com/YanniRamone/status/904791900091273216

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2017-09-04/johan-boskamp-zie...

Δεν απάντησε βέβαια στα υπόλοιπα που αναφέρατε...Γνωστό βέβαια το παρελθόν του Gazzetta.

Εικόνα apostolos gaganis

Τη δέχομαι την απάντηση, και μολονότι δεν γνωρίζω τη γλώσσα, πάνω κάτω ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να λέει αυτά που αναφέρονται στο ειδησάριο του GAZZETTA. Γενικά πάντως, οι πηγές σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα θα πρέπει να αναφέρονται εξ αρχής και όχι κατόπιν...τσιγκλίσματος, έτσι ώστε ο αναγνώστης να ενημερώνεται όπως πρέπει και επιτάσσει η δημοσιογραφική - ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - δεοντολογία. Διαφορετικά, αφήνεται χώρος για δημιουργία σκέψεων...

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Όπως φαντάζομαι γνωρίζεις και συ. ΤΡΕΙΣ ΦΑΡΕΣ είναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ κατά 80% για το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ αυτού του τόπου.
Πολιτικοί, δικαστικοί και δημοσιογράφοι. Κάθε είδους.
Θλιβερά υποκείμενα που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για τη σημασία του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ που επιτελούν και ξεπουλάνε τα πάντα για μερικά "σουβλάκια".
Το εν λόγω site έχει δώσει ΠΟΛΛΑ τέτοια δείγματα γραφής, και το παρακολουθώ επειδή είμαι οπαδός του ρητού "κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς κοντύτερα".
Πρόσφατα διάβαζα κάτι αντίστοιχο,
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ampdoun-sunithismeno-na-stinod...
Η μέθοδος γνωστή και πατενταρισμένη, σαλαμοποίηση και παρερμηνεία δηλώσεων που έχουν γίνει σε άλλα μέσα και σε άλλες χώρες με σκοπό να περάσει το μήνυμα που αυτοί θέλουν. ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως για ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ είναι ΓΙΓΑΝΤΑΣ και αυτοί ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ που συνεχώς ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ.
Μη ξαναχαλάσεις λοιπόν το ρεπό σου για ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. Δεν αξίζει.
Περιμένω με ΑΓΩΝΙΑ την επόμενη τοποθέτησή σου πάνω στα θέματα της ομάδας μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχεις δίκιο. Πάρτο, κατ΄εξαίρεσιν εκ μέρους μου, επειδή το ειδησάριο το βρήκα ιδιαιτέρως...προκλητικό. Θα την επαναλάβω πάντως τη στάση μου, αν κάτι με προκαλέσει πάλι. Σε...προειδοποιώ. Χεχε! Καλό βράδυ.

Εικόνα takis xwsiar

Φιλε νασαι καλα που μετα από πολύ καιρο βρηκα αλλον ένα πραγματικο Ολυμπιακο (μετα τον μεγιστο κατ εμε ΜΑΝΩΛΗ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ)να διαβαζω τα αρθρα του αλλα και να ενημερώνομαι για τον ΘΡΥΛΟ και ότι τον αφορα.Δεν είναι τυχαιο που όλα τα σκατοσαιτ ασχολούνται με μας.Καταρχην οτιδήποτε ασχολειται με τον Ολυμπιακο πουλαει.Η χωρα μας εχει Ολυμπιακούς και αντιΟλυμπιακους!Δηλαδη όταν καποιος ασχολειται με τον Ολυμπιακο εχει τον πλυθησμο της χωρας μας για πελατες.Εκτος βεβαια αυτους που ασχολούνται με την ομαδα μας επειδή ο Ολυμπιακος είναι κομματι της ζωης τους!Θα μου πεις και μεις δεν ασχολούμαστε με τους ¨ΑΛΛΟΥΣ¨?Όχι φιλε,δεν είναι το ιδιο.Οταν ο άλλος κανει παρανομιες με κρατικους παραγοντες,βλεπε γηπεδο ΚΟΥΛΑΣ,τοτε αυτό μας αφορα ΟΛΟΥΣ!Ακομη και οσους δεν πολυασχολουνται με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα.Εμεις όμως ποτε δεν θα ασχοληθούμε κατινίστικα και πουστροενημερωτικα με θεματα καθαρα αθλητικα και εσωτερικα της ομαδας τους,λες και δεν εχουμε δικη μας ομαδα να ασχοληθούμε.Οσο αφορα τους "ευάλωτους και επιρρεπεις" Ολυμπιακούς,εγω φιλε δεν τους υπολογιζω,γιατι οΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι σαν τον ΑΝΤΡΑ!Η εισαι αντρας η δεν εισαι.Ολιγον αντρας και ολιγον πουστης δεν παιζει,και αυτά τα "υποσυνείδητα" συνηθως είναι πουστροσυνειδητα!

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι μια άποψη αυτή την οποία διατυπώνεις, που θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι ενέχει ικανή δόση αλήθειας. Να΄μαστε καλά, αδελφέ, να τα λέμε για τον Ολυμπιακό ΜΑΣ.