Ο ΗΡΑΚΛΗΣ , Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ...



Σήμερα θα ασχοληθούμε με την επικείμενη διάλυση του Ηρακλή και την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να αναμειχθεί με σκοπό την σωτηρία του.
Την είδηση την διαβάσαμε στην δημοσιογραφική ναυαρχίδα του Ιβάν το SDNA:
 

SDNA 7-9-17

Στο πλευρό του Ηρακλή ο Ιβάν Σαββίδης!
Το θέμα αυτό είχε πολλές προεκτάσεις αφού αρκετές ομάδες και οπαδοί συλλόγων εξέφρασαν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους οπαδούς του Ηρακλή, ενώ σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να ενημερωθεί για όλα όσα οδηγούν στην διάλυση του Ηρακλή. Μάλιστα ο ίδιος μετέφερε πως… «Ανεξάρτητα από τις οπαδικές κόντρες ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του πρέπει να συμπεριφερθεί με σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο της Πόλης ». Παράλληλα ζήτησε από τους συνεργάτες του να αναζητηθούν όλοι οι νομικοί και θεσμικοί τρόποι ώστε αν είναι δυνατόν να αποφευχθεί η διάλυση του Ηρακλή.

 

Άμεση ήταν η απάντηση των οπαδών του Γηραιού και συγκεκριμένα της «Αυτόνομης Θύρας 10» (δεν θα την βρείτε στο SDNA):
 

«ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10»   8-9-17
«Συνέχισε να μιλάς. Συνέχισε να μας προκαλείς. Συνέχισε να κομπάζεις γιατί μας έριξες παρασκηνιακά. Συνέχισε να διαλαλείς το τι είδους άνθρωπος είσαι και πόσο μαύρη ψυχή έχεις. Συνέχισε να μας φέρνεις εμετό. Συνέχισε την ύβρη που διαπράττεις. Συνέχισε μαζί με τους υπαλλήλους σου να πανηγυρίζεις για την πτώση μας. Συνέχισε να μεταβάλεις το σωματείο σου σε ότι πιο μισητό έχει φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό. Συνέχισε να γίνεσαι εσύ και το σωματείο σου ο ορισμός του άξεστου νεόπλουτου. Συνέχισε να μας πωρώνεις. Συνέχισε να μας συσπειρώνεις. Συνέχισε να μας κάνεις τόσο αποφασισμένους για το αύριο όσο ποτέ. Συνέχισε να χτυπάς τον εγωισμό μας ώστε να ριχνόμαστε στην μάχη για έναν μεγάλο ΗΡΑΚΛΗ με ακόμη μεγαλύτερη τρέλα. Συνέχισε και θα μας βρεις μπροστά σου…»
 

 

Η ιστορία αυτή δεν ξεκίνησε χθες αλλά έχει παρελθόν. Ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με τους οπαδούς του Ηρακλή που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα εσωτερικά της ομάδας τους είχε απλώσει το χέρι του στην ΠΑΕ Ηρακλής μέσω αχυράνθρωπων μάνατζερ από την αρχή κιόλας της περσινής χρονιάς. Η επικειμένη διάλυση της ομάδας δεν ήταν παρά μια προσχεδιασμένη αφορμή, μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου με σκοπό να  προχωρήσει χωρίς παρατράγουδα η μετάβαση στην νέα εποχή του Ηρακλή έτσι  όπως την  οραματίζεται ο τσάρος της βορείου Ελλάδας.
 
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά…
 
Στις 30-12-16 μετά την γνωστοποίηση της πώλησης του Λάμπρου από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ η «Αυτόνομη Θύρα 10» εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση (δεν θα την βρείτε στο SDNA):

 

«Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δυστυχώς επιβεβαιώνουν 100% αυτό που φωνάζαμε εδώ και καιρό σαν ΑΘ10. Πλέον οι μάσκες έπεσαν για όσους μας θεωρούσαν συνομωσιολόγους και κινδυνολόγους, Επαναλαμβάνουμε λοιπόν αυτό που αναφέραμε πριν λίγες μέρες στην τελευταία ανακοίνωση μας και σε παρέμβαση μας σε ραδιόφωνο της πόλης.
    Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗς είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Οι μπροστινοί του μάνατζερ και απατεώνες βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία και αυτή δεν είναι άλλη από την πλήρη διάλυση και καταστολή του οπαδικού κινήματος, της τελευταίας γραμμής άμυνας του συλλόγου, καθώς επίσης και η μετατροπή του ΗΡΑΚΛΗ σε δεύτερη ομάδα που θα δοκιμάζονται ΄΄ταλέντα΄΄ θα στήνονται αγώνες με αντικείμενο ποιος θα σκοράρει πρώτος (ξέρετε εσείς) και τέλος η πλήρη διάλυση του! »

 

Τέλη του 2016 όλα αυτά, όταν ακόμα η διάλυση του ΗΡΑΚΛΗ ήταν όχι απλά μακρινή αλλά αδιανόητη για τους περισσότερους φιλάθλους του.
 
Πάμε  παρακάτω…
 
Στις 26-2-2017 ο Ηρακλής υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο για την Super League. Πριν από τον αγώνα έγιναν επεισόδια και διαβάσαμε σε διάφορα μέσα πως οπαδοί του Ηρακλή άρπαξαν εισιτήρια από την ΠΑΕ τα οποία στην συνέχεια μοίραζαν δωρεάν έξω από το γήπεδο.

Η πρωτοβουλία αυτή των οπαδών του Ηρακλή έκρυβε μεγάλο παρασκήνιο από πίσω το οποίο δεν πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ. Την εξήγηση την έδωσαν οι ίδιοι οι οπαδοί με ανακοίνωση πάλι της «Αυτόνομης Θύρας 10» μια μέρα μετά (δεν θα την βρείτε στο SDNA):

 

«Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και επειδή η προπαγάνδα που κάνετε από χθες είναι πιο εμφανής και από το οφσάιντ γκολ που βάλατε, θα σας αφιερώσουμε μερικές αράδες αν και δεν αξίζετε ούτε μια στιγμή από τον χρόνο μας. Εδώ και εβδομάδες ο Καγιούλης είχε έρθει σε συμφωνία με τα σεκιούριτι που απασχολούνται στο Καυτατζόγλειο ώστε να πληρώσει τα χρέη του προς αυτούς, διαθέτοντας τους 500 εισιτήρια τα οποία θα πουλούσε η ίδια η εταιρεία σεκιούριτι και θα κρατούσε τα χρήματα από την διάθεση τους. Η εταιρεία ονομάζεται Athow Security και όλος τυχαίως είναι η εταιρεία η οποία «φυλάει» το Μακεδονία Παλλάς και το κρατικό γήπεδο μπάσκετ της Πυλαίας. Η συγκεκριμένη εταιρεία σεκιούριτι ήρθε σε συμφωνία με ανθρώπους της ασφάλειας του ΠΑΟΚ αλλά και με οπαδούς οι οποίοι συμφώνησαν να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έρθουν στο Καυτανζόγλειο και ενώ εμείς στον πρώτο γύρο δεν πήγαμε Τούμπα…..
Τελικά το όλο σχέδιο μαθεύτηκε τόσο πολύ που έφτασε μέχρι και στα δικά μας αυτιά και το καταγγείλαμε δημόσια όχι για να κόψουμε τις «ορδές» του λαού του ΠΑΟΚ, αυτοί είναι καλοδεχούμενοι, αλλά για να καταδείξουμε για άλλη μια φορά το πόσο στημένη και επικίνδυνη είναι αυτή η διοίκηση και για να καταλάβει ακόμα και ο τελευταίος φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ ότι  σωτηρία σημαίνει μόνο η απομάκρυνση των απατεώνων και των εντολοδόχων του Ιβάν Σαββίδη»

 

Ποιος είναι όμως ο Καγιούλης στον οποίο και αναφέρονται οι οπαδοί του Ηρακλή;
Είναι ποδοσφαιρικός μάνατζερ, ομογενής από την Γερμανία που «έτρεχε» τα διοικητικά του Ηρακλή κατά την περασμένη περίοδο ενώ εμφανιζόταν μέσα στο καλοκαίρι πρόθυμος να αναλάβει εξολοκλήρου την ομάδα σώζοντας την από την καταστροφή.
Ως μάνατζερ συνεργάζεται με διάφορους ποδοσφαιριστές, ας δούμε έναν από αυτούς.
 

Στις 12-7-2017 διαβάζουμε άρθρο του Σταύρου Κόλκα στο SDNA:

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
«Ο ατζέντης του Έργκους Κάτσε, Νίκος Καγιουλής, βρέθηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ για να συζητήσει με τον Λούμπος Μίχελ. Ο ατζέντης του νεαρού Αλβανού διεθνή, ουσιαστικά θέλησε να μάθει τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του μετά την περσινή περιπέτεια έτσι ώστε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.»

 

Μάνατζερ του Κάτσε ο Νίκος Καγιουλής, ο διοικητικός παράγοντας του Ηρακλή που σύμφωνα με τους οπαδούς του  έδωσε 500 εισιτήρια σε εταιρεία security που συνεργάζεται με το Μακεδονία Παλλάς του Σαββίδη και το κλειστό της Πυλαίας με σκοπό να διοχετευτούν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάνατζερ του Κάτσε παλιότερα και ενώ διαπραγματευόταν το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, οι διαπραγματεύσεις είχαν οδηγηθεί τότε σε αδιέξοδο και όλως τυχαίως την περίοδο εκείνη τυλίγεται στις φλόγες λόγω εμπρησμού αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του Κου Ευαγγελόπουλου. Οι έρευνες είχαν δείξει εμπλοκή στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αμέσως μετά  τον Ευαγγελόπουλο και πριν από τον Καγιουλή και αφού έμεινε χωρίς μάνατζερ για ένα διάστημα ο Κάτσε συμφώνησε με μια Γερμανική εταιρεία, την PROProfil UK Sports Management με εκπρόσωπο της στην Ελλάδα κάποιον Ζαχαρία Μπουγιουκλή.

 Η συμφωνία με την Γερμανική εταιρεία έκλεισε τον Φλεβάρη του 2016. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Καγιουλής που ήταν «φρέσκος» στα διοικητικά του Ηρακλή παραχωρεί συνέντευξη.

 
 https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj-wMbxhJbWAhWoJ8AKHdUOCbsQFgg4MAM&url=https%3A%2F%2Fwww.ekirikas.com%2F%25CE%25B7%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2582-%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2582-%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2582-%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CF%258C%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2582-%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2F&usg=AFQjCNFiZdFKuq-ByIZpWwkK5QWl160XwQ

Διαβάζουμε σε κάποιο σημείο για τα πρόσωπα που θα διοικούν :

 

«Τα ονόματα που διοικούν είναι γνωστά. Είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης, ο γιος του ο Μάικλ, είναι ο ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ, και ο Κωστάκης. Εγώ δεν είμαι σε κάποια θέση επίσημα»
 

Ο Μπουγιουκλής λέτε να έχει κάποια σχέση με τον Ζαχαρία Μπουγιουκλή τον εκπρόσωπο της Γερμανικής εταιρείας;
Μήπως οι οπαδοί του Ηρακλή να ψαχτούν με την συγκεκριμένη εταιρεία;

 
Στο άρθρο του SDNA που μας ενημερώνει για την επιθυμία εμπλοκής του Ιβάν για την σωτηρία του Ηρακλή διαβάζουμε την προτροπή του Ιβάν να σεβαστεί  ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του την δύσκολη κατάσταση του ΗΡΑΚΛΗ, ενός ιστορικού σωματείου της πόλης όπως ο ίδιος λέει...
 
Το πόσο σέβεται ο ίδιος ο Σαββίδης τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης  φαίνεται από το σύνθημα που διατυμπανίζουν αυτός και ο γιος του με κάθε ευκαιρία. ΠΑΟΚ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.  Καμία άλλη ομάδα δεν χωράει στην πόλη για τον Ιβάν και τον γιό του…
 
Ακόμα και στα ακριβά αυτοκίνητα τους έχουν κολλήσει την συγκεκριμένη φράση.

 
 
 
Επίσης το έδειξε και το χόμπιτ ο Γιωργάκης με τα υβριστικά συνθήματα έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Η επιδίωξη του Σαββίδη είναι ακριβώς αυτή, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…
Ο Άρης δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία και ο Ηρακλής διαλύεται. Αυτά που φώναζαν εδώ και μήνες οι οπαδοί του Ηρακλή τα παρακολουθούμε τώρα να συμβαίνουν.  
 
Σαν οπαδοί ευχόμαστε σε αυτούς του Ηρακλή (αν και χαλάνε το στόμα τους όταν ανεβαίνουμε) να κερδίσουν την ανεξαρτησία της ομάδας τους και την αξιοπρέπεια τους.
 
Μια συμβουλή προς τα παιδιά. Όταν το SDNA θα αρχίζει να ανεβάζει καθημερινά 5 με 10 διθυραμβικά άρθρα για την ομάδα σας, όταν το SDNA μαζέψει ένα πανέρι ρεπόρτερ της ομάδας σας (σαν τους Κόλκες, Τζαντζάρες και Βασιλοπουλους) και όταν σας φορτώσουν τεχνικό διευθυντή μπάρμπα ή ξάδερφο του πρασινοφρουρού τότε να ξέρετε πως το παιχνίδι θα το έχετε χάσει…
 
Καλή λευτεριά...
 

 
 
 
 

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παίζουν λες και είναι στο πρωτάθλημα Ελβετίας.... ενώ παίζουν στης Τουρκίας...

Εικόνα NovoCeLats

ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ???

Εικόνα PGK

Αφού αφεντικό είναι ο Ράντος με Καπίνο θα παίζουμε.

Εικόνα NovoCeLats

Δώσαμε 50εκ για να τα περιμένουμε ΟΛΑ από τον ΚΟΥΤΡΗ ???

Εικόνα PGK

Πήραμε την σάρα και την μάρα, κανα δυό αξίζουν τον κόπο και πάλι είμαστε χωρίς σεντερ φορ. Εκεί μπροστά μου φαίνεται ότι αγοράσαμε δύο καινούργια παλτά.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μπροστά στο PGK ξέχασες να βάλεις το D...

Εικόνα koropi48

Έκλεισα την τηλεόραση γιατί δεν αντέχω. Καλησπέρα Τσίφαρε με την αρθράρα σου! Υπάρχει πλέον κανείς που να αμφιβάλλει ότι τα πάντα στην ελλάδα διοικούνται από αχυράνθρωπους και μπροστινούς; Από την πολιτική μέχρι τις επιχειρήσεις. Άνοιξε ένα κωλόμπαρο στην περιοχή μου, σκέτη χλιδή. 300 λένε ότι στοίχισε το στήσιμο. Οι γλώσσες που ξέρουν λένε επίσης ότι το άνοιξε μπάτσος και για να μη φαίνεται, έβαλε μπροστινό ένα τύπο που ψάχνει κάθε πρωι ένα ευρώ να πάρει τυρόπιτα. Αμ το άλλο; Με τον κοτονιάου; Το μεγιπουστάνα που θα φέρει την εξυγίανση στα γήπεδα; Όχι μόνο ξέρει που μένεις αλλά ξέρει και πού πίνεις τον καφέ σου. Έχει δίκτυα πληροφόρησης και εντοπισμού σήματος κινητών, δώρο του εφοάπληστου Μητέρα. Πάει με τα τσιράκια του και σακατεύει τον άλλο. Και οι κάμερες σβησμένες και τα γκαρσόνια σε άδεια αορίστου και ο καφετζής μιλημένος... Παστρικές δουλειές, όπως ξέρει να τις κάνει τόσα χρόνια. Και φυσικά κανείς δεν θα τον βρει όσο διαρκεί το αυτόφωρο. Πλήρης κάλυψη από τους μπροστινούς του που είναι στην κυβέρνηση. Πριν ένα χρόνο έκλεψαν το κινητό της μάνας του τσίπρα, χωρίς να ξέρει ούτε τίώρα έγινε ούτε πού ακριβώς έγινε η φάση. Τα σαίνια της ασφάλειας βρήκαν το κινητό σε 3 ώρες και 40 λεπτά! Τον νιάου δεν; Ζοριζόμαστε;
Σακατεύω μέρα μεσημέρι, φάτσα κάρτα μπροστά στον κόσμο και δεν τρέχει τίποτα. Αλά νέα υόρκη του '20. Που σταματούσαν ξαφνικά στη μέση του δρόμου δυό αμάξια, έβγαιναν τα καλόπαιδα με τις καπαρντίνες και τα τόμιγκαν κι όποιον πάρει ο χάρος.
Πλήρης κάλυψη από τα λαμόγια. Δηλαδή ρε σαρανταφυλλόπουλε, αντικειμενικέ, αδιάφθορε, εσύ ήξερες με ποιον έτρωγε ο κούγιας; Κι αν έτρωγε με τον κωτσόνη, τί έγινε; Κατηγορείται για κάτι; Καταδικάστηκε για κάτι; Αυτός που υποστηρίζεις όμως, έχει 1800 τετραγωνικά μέτρα ποινικό μητρώο. Μ' αυτόν δεν είναι κακό να τρως, αλλά με τον κοτσώνη είναι; Κι όποιος τρώει με τον κωτσόνη σε δημόσιο χώρο μέρα μεσημέρι, είναι σωστό να τον σακατεύει ο αδέκαστος τίγρης, ο τιμωρός των κακών; Αν ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έδερνε με τους μπράβους του το δικηγόρο του λιμενικού που του έστησε την ιστορία ή του καμμένου που την ενορχήστρωσε, τί θα λέγατε; Θα τον καλύπτατε; Καλά θα έκανε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ; Θα είχε ελαφρυντικά ή.....στο πυρ το εξώτερο;
Ρε λαμόγια του μαδουρονεοφιλελευθερισμού, σ΄ αυτόν τον τύπο δίνετε λεφτά και μαιμουδένιες άδειες για να χτίσει το κέντρο μνήμης και πολιτισμού; Σ' αυτόν τον απολίτιστο και ανεξέλεκτο πρώφίλο του αντωνάκη; Δεν κοκκινίζετε ρε; Δεν σας πιάνει αυπνία ο βράδι; Ξέρω, κοιμάστε σαν πουλάκια.
Ρε μάγκες, ανέχεστε να ζείτε σ΄ αυτό το μπουρδέλο; Που όποιος έχει φράγκα, γαμάει και σακατεύει όποιον θέλει, κρύβεται δυό μέρες κι από δευτέρα κανονικά στο γραφείο του; Κι όταν γίνει η δίκη, μετά από καμια 50αριά χρόνια, θα επιβληθεί μια εξαγοράσιμη ποινή και τέρμα; Έτσι ανέχεται το αριστερό καθεστώς τη βαιοπραγία και το σαλταδοριλίκι των εχόντων οικονομική δύναμη; Γιατί το αυτόφωρο να μη διαρκεί δυο μήνες; Να σου πω εγώ ποια ...τάνα θα κουνηθεί μετά.

Εικόνα Aprosarmostos17

Αυτό είναι ρεπορτάζ. Ειλικρινά ένα τεράστιο μπράβο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μπράβο, ρε τσίφη, φοβερός. Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ ότι είναι το σχέδιο του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Να συσπειρώσει στον ΠΑΟΚ όλη τη Θεσσαλονίκη και να τονώσει το δίπολο βορά-νότου, Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Για να το καταφέρει, βλέπουμε ό,τι βλέπουμε στον Ηρακλή, ενώ ο Καρυπίδης κρατάει τον Άρη σε επίπεδο Β' εθνικής, με τις κακές γλώσσες να μιλούν ΚΙ ΕΔΩ για εμπλοκή Σαββίδη...

Εικόνα dimitrov7

Κοίτα να δεις τι συμβαίνει στον κόσμο! Στον καιρό της εξυγίανσης.
Αυτά να τα βλέπετε οι νεότεροι που μεγαλώσατε με τα πρωταθλήματα του Σωκράτη και τώρα το παίζετε ιστορίες. Να βλέπετε τι γινότανε στα "πέτρινα χρόνια". Εμείς αυτά τα ζήσαμε στο πετσί μας. Να είναι καλά ο Ιβάν που τα κάνει ακόμα πιό άξεστα αυτά που κάνει και ξεστραβώνεται ο κόσμος ο δικός μας. Να είναι καλά ο μαφιόζος να τον πηδάει ο Βαγγέλας μιά ζώη. Να του κάνει τον πάτο (κι αυτουνού και του άλλου) σαν την μπλε γραμμή του μετρό(της Αθήνας).

Εικόνα apostolos gaganis

Καιρός ήταν. Σωραίος...

Εικόνα Chief Bromden

Προφητικός ο Μπουτάρης, δήλωση του το 2014:

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&u...

Επιμένει στο «Μια πόλη, μια ομάδα» ο Μπουτάρης (metrosport.gr)
"Είχα πει παλαιότερα, τότε που ο Βαγγέλης Μυτιληναίος ήταν Πρόεδρος του Ηρακλή και ο Παναγιώτης Σπύρου ήταν Πρόεδρος στον Άρη, ότι δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη να αντέξει τρεις – τέσσερις ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Να έχουμε μια ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που να γεμίζει το γήπεδο. Δηλαδή, τι να κάνει ο Άρης με τρεις – τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια κατά μέσο όρο, άντε και οχτώ; Σε ποιο επίπεδο να μπορέσει να νιώσει ότι είναι μπροστά; Θέλει να παίξει στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα, διότι περί αυτού μιλάμε. Είναι δυνατόν να κάνουμε συγκρίσεις; Η πρόταση είναι μία ομάδα για το ποδόσφαιρο, δηλαδή ΠΑΟΚ γιατί έχει λαό"

Εικόνα apostolos gaganis

Όταν δεν υπάρχει ( ή δεν χρησιμοποιείται σωστά ) το χρήμα, δεν υπάρχει και ομάδα. Καθόλου ή για πολλά πολλά. Χρειάζονται και τα δύο. Ωμός ο Μπουτάρης, αλλά άσχετος με ΜΠΑΛΑ. Οι δηλώσεις του, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία. Τώρα τα πράματα έχουν ξεκαθαριστεί, μπροστά στο πανελλήνιο. Και τώρα είναι που θα ναυαγήσουν οριστικά οι όποιες σκέψεις του Ιβάν. Τώρα που βγήκαν ΟΛΑ στη φόρα. Είναι βλαξ τελικά. Θύμα πιθανότατα συμβουλατόρων, που τον τρυγάνε...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τσιφ είσαι εξαιρετικός όπως πάντα.

Για αρχειακούς λόγους θα ανεβάσω ολόκληρες τις ανακοινώσεις των οργανωμένων της γριάς.:

http://www.iraklis-g10.gr/anakoinwseis/2175-10-14
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ.10
Δημοσιεύθηκε : 28 Φεβρουαρίου 2017

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και επειδή η προπαγάνδα που κάνετε από χθες είναι πιο εμφανής και από το οφσάιντ γκολ που βάλατε, θα σας αφιερώσουμε μερικές αράδες αν και δεν αξίζετε ούτε μια στιγμή από το χρόνο μας.

Εδώ και εβδομάδες ο καγιούλης είχε έρθει σε συμφωνία με τα σεκιούριτι που απασχολούνται στο Καυταντζόγλειο ώστε να πληρώσει τα χρέη του προς αυτούς, διαθέτοντας τους 500 εισιτήρια τα οποία θα πουλούσε η ίδια η εταιρεία σεκιούριτι και θα κρατούσε τα χρήματα από τη διάθεση τους. Η εταιρεία ονομάζεται Athos security και όλος τυχαίως είναι η εταιρεία η οποία «φυλάει» το Μακεδονία παλλάς και το κρατικό γήπεδο μπάσκετ της πυλαίας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία σεκιούριτι ήρθε σε συμφωνία με ανθρώπους της ασφάλειας του παοκ αλλά και με «οπαδούς» οι οποίοι συμφώνησαν να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έρθουν στο καυταντζογλειο, ενώ εμείς στον πρώτο γύρο δεν πήγαμε στην τούμπα.

Αν κάποιος στην Θεσσαλονίκη πιστεύει ότι για μια συμφωνία τέτοιου είδους στην οποία εμπλέκονται μια εταιρεία σεκιούριτι, άνθρωποι που δουλεύουν στην ασφάλεια μιας ΠΑΕ και «οπαδοί», δεν είναι ενημερωμένο το τμήμα αθλητικής βίας της πόλης τότε είναι ή βλάκας ή στημένος. Το τμήμα αθλητικής βίας (τουλάχιστον ένα κομμάτι αυτού) ήξερε τα πάντα και σε συντονισμό με όλους τους παραπάνω ετοίμαζε την οπαδική μαγκιά του λαού του παοκ με μοναδικό σκοπό την εκδήλωση επεισοδίων και τη σύλληψη όσων περισσότερων οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ γίνεται.

Τελικά το όλο σχέδιο μαθεύτηκε τόσο πολύ που έφτασε μέχρι και στα δικά μας αυτιά και το καταγγείλαμε δημόσια όχι για να κόψουμε τις «ορδές» του λαού του παοκ, αυτοί είναι καλοδεχούμενοι, αλλά για να καταδείξουμε για άλλη μια φορά το πόσο στημένη και επικίνδυνη είναι αυτή η διοίκηση και για να καταλάβει ακόμα και ο τελευταίος φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ ότι σωτηρία σημαίνει μόνο η απομάκρυνση των απατεώνων και των εντολοδόχων του Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα αρχίζει η προπαγάνδα, αυτοί οι οποίοι συνεννοηθήκαν με σεκιουριταδες, ασφάλεια μιας ΠΑΕ και μπάτσους για να πάρουν εισιτήρια, μας κάνουν κήρυγμα για μετακινήσεις οπαδών και οπαδισμό. Αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν στο φιάσκο της λεωφόρου όπου αντάλλαξαν εισιτήρια με οπαδούς του παναθηναϊκού και έβαλαν ταφόπλακα στις οργανωμένες μετακινήσεις με τις βλαχομαγκιές τους, αναρωτιούνται γιατί δεν γουστάρουμε κανένα πάρε δώσε με αυτούς.

Τέλος στα παιδιά των βουνών θα θέλαμε να τους προτείνουμε να πάνε να ανάψουν μια λαμπάδα στα ματ οι οποίοι σταμάτησαν με άπειρα δακρυγόνα τους εκατοντάδες οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ οι οποίοι ήθελαν να τους πλησιάσουν για να τους δώσουν εισιτήρια για τον αγώνα. Να τους θυμίσουμε ότι το Κατσάνειο δεν είναι «Παρασκήνιο», επίσης να τους ενημερώσουμε ότι η ομάδα τους, κέρδισε στο πόλο την ομάδα της Χίου το Σάββατο με σκορ 8-5 και τέλος να τους προτείνουμε άλλη φορά που θα θέλουν να φτάσουν κρυφά κάπου, να μην ανάβουν πυρσούς και φωνάζουν συνθήματα.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ μην ασχοληθείς άλλο με τους αυτούς που περπατάνε χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να βγάλουν μια φωτογραφία, ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας, παραμένει δέσμιος του ρώσου ολιγάρχη και των απατεώνων, χρέος μας να παλέψουμε μέχρι την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για να τον ελευθερώσουμε!!!"

http://www.iraklis-g10.gr/anakoinwseis/2233-synexise

"Συνέχισε...
Δημοσιεύθηκε : 07 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέχισε να μιλάς.
Συνέχισε να μας προκαλείς.
Συνέχισε να κομπάζεις γιατί μας έριξες παρασκηνιακά.
Συνέχισε να διαλαλείς το τι είδους άνθρωπος είσαι και πόσο μαύρη ψυχή έχεις.
Συνέχισε να μας φέρνεις εμετό.
Συνέχισε την ύβρη που διαπράττεις.
Συνέχισε να μας θυμίζεις πόσο μεγάλη ομάδα έχουμε και πόσο μικρός είσαι εσύ.
Συνέχισε μαζί με τους υπαλλήλους σου να πανηγυρίζεις για τη πτώση μας.
Συνέχισε να μεταβάλεις το σωματείο σου σε ότι πιο μισητό έχει φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό.
Συνέχισε να γίνεσαι εσύ και το σωματείο σου ο ορισμός του άξεστου νεόπλουτου.
Συνέχισε να μας πωρώνεις.
Συνέχισε να μας συσπειρώνεις.
Συνέχισε να μας κάνεις τόσο αποφασισμένους για το αύριο όσο ποτέ.
Συνέχισε να χτυπάς τον εγωισμό μας ώστε να ριχνόμαστε στη μάχη για έναν μεγάλο ΗΡΑΚΛΗ με ακόμη μεγαλύτερη τρέλα.
Συνέχισε και θα μας βρεις μπροστά σου..."

http://www.iraklis-g10.gr/anakoinwseis/2175-10-14

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ.10
Δημοσιεύθηκε : 28 Φεβρουαρίου 2017

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και επειδή η προπαγάνδα που κάνετε από χθες είναι πιο εμφανής και από το οφσάιντ γκολ που βάλατε, θα σας αφιερώσουμε μερικές αράδες αν και δεν αξίζετε ούτε μια στιγμή από το χρόνο μας.

Εδώ και εβδομάδες ο καγιούλης είχε έρθει σε συμφωνία με τα σεκιούριτι που απασχολούνται στο Καυταντζόγλειο ώστε να πληρώσει τα χρέη του προς αυτούς, διαθέτοντας τους 500 εισιτήρια τα οποία θα πουλούσε η ίδια η εταιρεία σεκιούριτι και θα κρατούσε τα χρήματα από τη διάθεση τους. Η εταιρεία ονομάζεται Athos security και όλος τυχαίως είναι η εταιρεία η οποία «φυλάει» το Μακεδονία παλλάς και το κρατικό γήπεδο μπάσκετ της πυλαίας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία σεκιούριτι ήρθε σε συμφωνία με ανθρώπους της ασφάλειας του παοκ αλλά και με «οπαδούς» οι οποίοι συμφώνησαν να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έρθουν στο καυταντζογλειο, ενώ εμείς στον πρώτο γύρο δεν πήγαμε στην τούμπα.

Αν κάποιος στην Θεσσαλονίκη πιστεύει ότι για μια συμφωνία τέτοιου είδους στην οποία εμπλέκονται μια εταιρεία σεκιούριτι, άνθρωποι που δουλεύουν στην ασφάλεια μιας ΠΑΕ και «οπαδοί», δεν είναι ενημερωμένο το τμήμα αθλητικής βίας της πόλης τότε είναι ή βλάκας ή στημένος. Το τμήμα αθλητικής βίας (τουλάχιστον ένα κομμάτι αυτού) ήξερε τα πάντα και σε συντονισμό με όλους τους παραπάνω ετοίμαζε την οπαδική μαγκιά του λαού του παοκ με μοναδικό σκοπό την εκδήλωση επεισοδίων και τη σύλληψη όσων περισσότερων οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ γίνεται.

Τελικά το όλο σχέδιο μαθεύτηκε τόσο πολύ που έφτασε μέχρι και στα δικά μας αυτιά και το καταγγείλαμε δημόσια όχι για να κόψουμε τις «ορδές» του λαού του παοκ, αυτοί είναι καλοδεχούμενοι, αλλά για να καταδείξουμε για άλλη μια φορά το πόσο στημένη και επικίνδυνη είναι αυτή η διοίκηση και για να καταλάβει ακόμα και ο τελευταίος φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ ότι σωτηρία σημαίνει μόνο η απομάκρυνση των απατεώνων και των εντολοδόχων του Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα αρχίζει η προπαγάνδα, αυτοί οι οποίοι συνεννοηθήκαν με σεκιουριταδες, ασφάλεια μιας ΠΑΕ και μπάτσους για να πάρουν εισιτήρια, μας κάνουν κήρυγμα για μετακινήσεις οπαδών και οπαδισμό. Αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν στο φιάσκο της λεωφόρου όπου αντάλλαξαν εισιτήρια με οπαδούς του παναθηναϊκού και έβαλαν ταφόπλακα στις οργανωμένες μετακινήσεις με τις βλαχομαγκιές τους, αναρωτιούνται γιατί δεν γουστάρουμε κανένα πάρε δώσε με αυτούς.

Τέλος στα παιδιά των βουνών θα θέλαμε να τους προτείνουμε να πάνε να ανάψουν μια λαμπάδα στα ματ οι οποίοι σταμάτησαν με άπειρα δακρυγόνα τους εκατοντάδες οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ οι οποίοι ήθελαν να τους πλησιάσουν για να τους δώσουν εισιτήρια για τον αγώνα. Να τους θυμίσουμε ότι το Κατσάνειο δεν είναι «Παρασκήνιο», επίσης να τους ενημερώσουμε ότι η ομάδα τους, κέρδισε στο πόλο την ομάδα της Χίου το Σάββατο με σκορ 8-5 και τέλος να τους προτείνουμε άλλη φορά που θα θέλουν να φτάσουν κρυφά κάπου, να μην ανάβουν πυρσούς και φωνάζουν συνθήματα.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ μην ασχοληθείς άλλο με τους αυτούς που περπατάνε χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να βγάλουν μια φωτογραφία, ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας, παραμένει δέσμιος του ρώσου ολιγάρχη και των απατεώνων, χρέος μας να παλέψουμε μέχρι την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για να τον ελευθερώσουμε!!!"

http://www.iraklis-g10.gr/anakoinwseis/2150-anakoinosi

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δημοσιεύθηκε : 30 Δεκεμβρίου 2016

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δυστυχώς επιβεβαιώνουν 100% αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό σαν ΑΘ10. Πλέον οι μάσκες έπεσαν και για όσους μας θεωρούσαν συνομωσιολόγους και κινδυνολόγους. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν αυτό που αναφέραμε πριν λίγες μέρες στην τελευταία ανακοίνωση μας αλλά και σε παρέμβαση μας σε ραδιόφωνο της πόλης.

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στη ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο ιβάν σαββίδης. Οι μπροστινοί του μάνατζερ και απατεώνες βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία και αυτή δεν είναι άλλη από την πλήρη διάλυση και καταστολή του οπαδικού κινήματος, της τελευταίας γραμμής άμυνας του συλλόγου, καθώς επίσης και η μετατροπή του ΗΡΑΚΛΗ σε δεύτερη ομάδα όπου θα δοκιμάζονται "ταλέντα", θα στήνονται αγώνες με αντικείμενο ποιος θα σκοράρει πρώτος (ξέρετε εσείς) και τέλος η πλήρης διάλυση του!

Η διάλυση του συλλόγου μπορεί να έρθει μόνο όταν το τελευταίο του εν ζωή κύτταρο, ο ενεργός του κόσμος δηλαδή, σωπάσει. Η ευθύνη του καθενός μας απέναντι στην ιστορία και στις επόμενες γενιές είναι τεράστια. Ας αναλογιστεί λοιπόν ο καθένας όλα αυτά και ας πράξει κατά συνείδηση στις μέρες που έρχονται.

Εδώ και μήνες όλοι είμαστε μπερδεμένοι, ένας καταιγισμός δήθεν εξελίξεων, ψεμάτων και πάνω από όλα ο πόλεμος που έχει κυρηχθεί από την ΠΑΕ μετατρέποντας το καυταντζόγλειο σε Χαλέπι, δεν μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια, να σκεφτούμε καθαρά. Πλέον όμως ο εχθρός έχει ονοματεπώνυμο.

Με αφετηρία αυτή τη διαπίστωση καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ στο Κατσάνειο τη Πέμπτη 5/1/17στις 19:00, σε συνέλευση για να ορίσουμε πλέον τη στρατηγική μας για την απελευθέρωση του συλλόγου, από τον ολιγάρχη που σκοπό έχει την "πειραιωποίηση" της Θεσσαλονίκης.

Τέλος θέλουμε να απευθυνθούμε σε αυτόν τον ολιγάρχη ο οποίος είναι και ο αληθινός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Σαββίδη μια ρώσικη παροιμία λέει ότι "οι σταγόνες του νερού είναι αυτές που ακονίζουν ένα βράχο" για να το καταλάβεις στο γράφουμε και στα ρωσικά...

Вода́(ка́пля) ка́мень то́чит.

Βράχος είναι ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ και οι σταγόνες που τον ακονίζουν είναι οι μπράβοι, οι μπάτσοι, οι πίκρες και οι ραδιουργίες σου. Θα τα αντέξουμε όλα, θα τα υπομείνουμε όλα, έτσι ώστε όταν έρθεις να σηκώσεις αυτόν τον βράχο για να τον πετάξεις παραπέρα να κοπείς όσο πιο βαθιά γίνεται!!!

ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ 5/1/17, 19:00 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!"

Εικόνα Chief Bromden

Καλά έκανες Γιάννη! Αποτελούν σπάνια ντοκουμέντα και πρέπει να τα διαφυλάξουμε, μόνο εδώ και στην σελίδα τους θα τα βρίσκει κανείς...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Καλημέρα Τσίφ. Χαίρομαι που κατάλαβες γιατί τα ποστάρω ολόκληρα.