HARRY-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ; (VIDEO)



Φάση στο 10' της αναμέτρησης Ξάνθη-Ολυμπιακός πριν λίγο, που έληξε ισόπαλη 1-1, με το σκορ σε εκείνο το χρονικό σημείο να είναι 0-0. Ας την δούμε. Εικόνα.
Τι έπρεπε να δώσει εδώ ο Αθηναίος οπαδός του ΠΑΟ Harry Kαλογερόπουλος; Υπάρχει πέναλτι του Λισγάρα; Επίσης, απλώνοντας το χέρι, προσπαθεί να παίξει την μπάλα ο Λισγάρας ή μήπως προσπαθεί να ανακόψει την πορεία της αντικανονικά; Μήπως λοιπόν, παρά την τροποποίηση των κανονισμών για τη μη αποβολή σε περιπτώσεις πέναλτι του αμυνομένου, εδώ υπάρχει ΚΑΙ κόκκινη κάρτα;
 
 
O Λισγάρας που δεν αποβλήθηκε σε αυτήν τη φάση, λίγο αργότερα ισοφάρισε το ματς πετυχαίνοντας γκολ. Με το δικό του γκολ έκλεισε και το σκορ. Μήπως λοιπόν έχουμε ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ αλλοίωση αποτελέσματος; Ο οπαδός του ΠΑΟ Harry Καλογερόπουλος τι έχει να πει; Αλήθεια, το Μελισσανίδη τον γνωρίζει ο Harry; Το Θωμά Μητρόπουλο; Θα επανέλθουμε αναλυτικότατα από αύριο..

Σχόλια

Εικόνα koropi48

ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ και το ξερουν ολοι. πρεπει να ειμαστε καταιγιστικα καλυτεροι για να κερδισουμε. Οι ψευτοαριστεροί, μετά τις επιτυχίες τους για την αλλαγή της μορφής της ευρώπης, τον κοινωνικό μετασχηματισμό, τη δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, την πάταξη της λαθρεμπορίας, της αισχροκέρδειας και του μαυραγοριτισμού, μετά την αισθητή αναβάθμιση του κόσμου της εργασίας και την εμπέδωση των δικαιωμάτων του, θα ολοκληρώσουν με το μετρό της νύφης του βορά και με πρωτάθλημα σε μπουγάτσα ή αεξάρα, ανάλογα με το πώς θα κάτσει η συγκυρία και βολέψει η βαθμολογία.
Θέλω να κάνω μια ευγενική και πολιτισμένη επισήμανση σε όλους τους δηοσιογράφους των αθλητικών εφημερίδων: χαμούρες, ξεπουλημένοι, γλείφτες, αγράμματοι, τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων και οι τίτλοι στα σάιτ σας, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, πανηγυρίζετε και επιβραβεύετε το σακάτεμα ενός ανθρώπου (όποιος κι αν είναι), κάνοντας γελοία λογοπαίγνια για το παιχνίδι της ομάδας αυτού που έδειρε με την ομάδα αυτού που εδάρη, είναι ανεπίτρεπτα για πολιτισμένες κοινωνίες. Θα τα βρείτε μπροστά σας, όταν κάποιος για τους δικούς του βάσιμους ή αβάσιμους λόγους, σας στείλει στο νοσοκομείο ή στον τάφο, εσάς ή κάποιο πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Και τότε θα είναι αργά.
Σας τα ξαναθυμίζω, ως μνημείο της κατάντιας, τόσο της δικής σας προσωπικά όσο και εκείνων που σας δίνουν χώρο να εκτοξεύετε τους εμμετούς σας.
SPORTDAY: ΤΗΝ... ΕΔΕΙΡΕ. Η ΕΝΩΣΗ "ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΛ.
ΨΩΡΑ: ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ !!!!!!!!!!!!!!
LIVE ΣΠΟΡ: ΠΑΡΩΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και σακατεμένος δηλαδή και μηνυόμενος και κρυβόμενος να μη συλληφθεί. Ο ορισμός της διαστροφής της πραγματικότητας και της σαπίλας που έχουμε περιέλθει. Όλοι τον είδαν να δέρνει, αλλά αυτός παλληκάρι, πήγε γήπεδο χωρίς να φοβάται (τί και ποιον να φοβηθεί αλήθεια; τους αυτοφωράκηδες τσιλιαδόρους του;). Ο άλλος κρύβεται γιατί φοβάται τη μήνυση για δυσφήμιση!!!
Φλαμπουρότσιπρα , να τους χαίρεστε κι αν νομίζετε ότι θα πάρετε ψηφαλάκια από άνεργους, άφραγκους, καταχρεωμένους, απελπισμένους, επειδή ευνοείτε την ομάδα τους, θα το δείτε στις κάλπες. Υπομονή.
Αν κανένας φίλος έχει να προστέσει κανένα άλλο τέτοι χυδαίο τίτλο, να το κάνει, για να μείνει στην ιστορία της δημοσιογραφίας του τάληρου.

Εικόνα Romain

Εξετέλεσε την αποστολή του ο Καλογερόπουλος.

Ακριβώς όπως στο τελεαυταίο ματς που μας έπαιξε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο ματς με την αεκουλα ΕΔΩΣΕ 2 κοκκινες + 1 πέναλτι εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Και τώρα...

ΔΕΝ έδωσε 2 κόκκινες + 1 πέναλτι υπερ μας.

Για τους παίκτες ξεχωριστά:
Κακοί οι Καπίνο, Μάριν.
Σεμπά και Τζούρτζεβιτς χάσανε τα άχαστα.

Προπονητής: Είχε μαζί Φουρτούνη, Μάριν που εκτός από ένα παιχνίδι, δεν έχουν αποδώσει παίζοντας μαζί. Άσε που και ο Οφόε μπορεί να κάνει τη δουλειά του δημιουργού. Είναι σαν να είχε μαζι τρία 10ρια. Σε κακή μέρα ο Χάσι. Ελπίζω αυτό με τους Φουρτου Μάριν, να μην του είναι εμμονή.

Λισγαήδαρος: Πολύ κόμπλεξ και μετά στις δηλώσεις του μεγάλος ψεύτης. Τον ρωτήσανε για την χερούκλα, και αυτός φοβότανε να αρθρώσει τη λεξη ...χέρι. Όσην ώρα και αν μιλούσε.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φαίνεται ότι οι απειλές του νιάου στον Καλογερόπουλο, προ διετίας, έχουν πιάσει τόπο σε μόνιμη βάση. Το "θα σου σπάσω τα πόδια" δεν ξεπερνιέται εύκολα...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με αυτήν την αμυντική λειτουργία θα κλάψουνε μανούλες στο ΤσΛου.
Ο Καπίνο συνεχίζει την πτωτική του πορεία και είναι πλέον επικίνδυνος.
Ο Φορτούνης περπατάει όταν αμυνόμαστε και όταν κάνουμε επίθεση αντί να ζητήσει τη μπάλα κρύβεται ή απλά κουβαλάει τη μπάλα. Είναι νωθρός γενικότερα, ακόμα και στη φάση με το χέρι του Λισγάρα, αντί να την πέσει ως αρχηγός κανονικά στον Καλογερόπουλο και να γίνει χαμός, εκείνος απλά του ψέλλισε κάτι σαν παιδάκι. Όσοι ήμασταν στο γήπεδο ούτε που καταλάβαμε ότι υπήρχε χέρι στη φάση αφού έγινε στην απέναντι εστία. Όμως ούτε μια αντίδραση των παικτών δεν υπήρξε ώστε να πάρουμε κι εμείς χαμπάρι. Κάτι λέει αυτό.
Ο Σεμπά πέταξε μια ευκαιρία στα σκουπίδια και ούτε που γύρισε να κοιτάξει τους συμπαίκτες του που του διαμαρτύρονταν επειδή δεν τους έδωσε την πάσα.
Ο Μαρίν λίγος.
Μονόπατη ανάπτυξη από αριστερά με Κούτρη. Με τόσους καλούς παίκτες στο κέντρο είναι απορίας άξιο πώς τελικά καταλήγουμε να στηρίζουμε την επιθετική μας ανάπτυξη τόσο πολύ σε έναν αριστερό μπακ.
Οι ακραίοι δεν λειτουργούν όπως πρέπει, δεν δημιουργούν ρήγματα, ούτε και ο Καρσελά που μπήκε έδειξε ότι μπορεί να κάνει κάτι.
Ο Εμενίκε είναι παίκτης περιοχής και μόνο. Φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να προσφέρει, είναι βαρύς γενικά και δεν βλέπω να γυαλίζει το μάτι του.
Μια κουβέντα τέλος για τον Ζιλέ: Αρχοντικός παίκτης. Μακράν ο ποιοτικότερος χαφ. Όταν κουράστηκε έγινε φανερό ότι δύσκολα θα βγάλουμε φάσεις αφού Μαρίν και Φορτούνης ήταν πολύ μέτριοι.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα και φίλτατοι σύγγαυροι,
1. Θα πάρει τα εύσημα του Γραμμένου!(και o Sampidi κάτι θα κάνει και αυτός πιο χειροπιαστό)
2. Θα πάρει τα εύσημα του Δέδε και Φιλιππούση ,θα έχει σίγουρη συμμετοχή στα Joker …και πολλές προαγωγές…
3. Θα πάρει τα εύσημα του Πυγμάχου «ξέρω που μένεις» ,θα του παρέχει δωρεάν αντικλεπτικό συναγερμό στο σπίτι του…με φύλακα τον ψηλό!
4. Θ πάρει τα εύσημα του χαχανιστού καταληψία που του άρεσουν τα κοστούμια και οι διακοπές διότι θα βοηθήσει στην έξοδο από τα μνημόνια μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον “Sever Sampidi”
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Η ρίζα ΤΟΥ ΚΑΚΟΎ βρίσκεται στους αφελείς που πιστεύουν τους αρχιψεύτες παραμυθατζήδες!
Αν δεν ξυπνήσουν οι αφελείς , αν δεν ενισχύσουμε την μνήμη τους, οι αρχιψεύτες, φανφαρόνοι και η διαπλοκή τους ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Υ.Γ και ασφαλώς να μην βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας!

Εικόνα Harry red logic

διόρθωση:"server Sampidi" δηλαδή του καπνεργάτη που σε λίγα χρόνια έγινε, χάρι στις ικανοτητες του εκατομμυριούχος ,και εξυπηρετεί τους διακεκριμένους αρχιψεύτες!
Δεν καταλάβατε?
....αυτού που βοηθάει τον Ηρακλή και τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Εικόνα PGK

Ανεξάρτητα από την δολοφονική διαιτησία του Καλογερόπουλου ο Ολυμπιακός που ήταν;
Με έναν Φορτούνη να περπατάει πάλι μέσα στο γήπεδο και έναν Καπίνο να μη ξέρει που είναι η θέση του τερματοφύλακα. Με έναν Μάριν να στριφιγυρίζει σαν ζαλισμένη μύγα και με χωρίς κεντρικό επιθετικό. Με έναν Ολυμπιακό ανοικτό σε όποια αντεπίθεση έκανε η Ξάνθη. Έτσι θα πάμε για το 8ο; Δεν ξεπερνιούνται οι διάφοροι Καλογερόπουλοι με τέτοια ομάδα συνγαυροι. Ένα ημίχρονο που έπρεπε να είναι 5-0 υπέρ του Θρύλου τελικά κατέληξε σε μία άδικη ισοπαλία και ας μη τα βάζουμε μόνο με τον σε διατεταγμένη αποστολή Καλογερόπουλο.

Εικόνα Kostas Kollias

Απο τη σελιδα 101 εδω: https://www.dutchreferee.com/laws-of-the-game-2017-2018/ (κεφαλαιο "sending-off offences"), γινεται σαφες η αλλαγη του κανονισμου για τις αποβολες δεν περιλαμβανει το χερι. Αρα εχουμε καθαρη κοκκινη καρτα και πεναλτι στη φαση του Λισγαρα.

Εικόνα dimitrov7

Γενικά αυτός ο πούστ&ς ο Λισγάρας δημιουργεί μια "σχέση" με την ομάδα μας. Παράδοση θα έλεγα. Από πέρσι. Με την καρατιά στον Σεμπά και την αποβολή τελικά και του Σεμπά ελέω Σολτάνι και κόρακα.
Ο τελευταίος αν θυμάστε παρίστανε τον Ναπολέοντα και δεν έδινε την κόκκινη στον Λισγάρα. Και δεν θα την έδινε αν δεν έβγαζε και τον Σεμπά.
Φέτος είναι μέσα σε ξεκάθαρη φάση ο ίδιος παίκτης. Δεν αποβάλλεται σκανδαλωδώς και τελικά ισοφαρίζει πετυχαίνοντας και το τελικό σκορ! Από τα περίεργα της ζωής και της μπάλας.

Εικόνα matrasimca

Απο το πουστης υπαρχει κατι χειροτερο.
Ο Γενιτσαρος πουστης.
Αυτος μας μισει και το δειχνει με καθε τροπο.
Εχει πικαριστει γιατι δεν τον κρατησε η ομαδα.
Για καρατε καλος ειναι παντως.

Εικόνα matrasimca

Τι να πει ρε Σαββα?
Θα ζητησει το εργοσημο απο τον Σαββιδη.
Απο το νιαου δεν εχει γιατι στις τσεπες ως γνωστον λενε κατι Αεκτζηδες φιλοι μου οτι εχει καβουρια και κοροιδευει τον κοσμο.
Δεν θα τους περασει ομως γιατι ενωμενοι και δυνατοι στο τελος θα εχουμε οκτω στη σειρα.
Απο μας εξαρτατε ομως.
Μαθαινω στον Απολλωνα εχουν ηδη δωσει γη και υδωρ.
Οταν μαθουν οι παικτες καλα το παιγνιδι ο ενας του αλλου θα κανουμε περιπατο.

Εικόνα takis xwsiar

Φυσικα και είναι αλλοιωση αποτελέσματος,αλλα το ξεραμε αυτό.Το περιμεναμε,γι αυτό τους βαζεις 2,3 γκολακια και αστους να τρεχουν.Τα λεγαμε ολη τη βδομαδα,αλλα μαλλον δεν το καταλαβαν καποιοι.Δεν μπορω να βλεπω ρε φιλε τις περισσοτερες επιθεσεις μας να τις κανει ο Κουτρης,η τον Ρομαο,να μπερδευετε,και τη μια να παιζει σεντερ μπακ και την άλλη να λειπει απ τη θεση του,και να βοηθα την αμυνα σαν χαφ!