ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ (VIDEO)



Απολογισμός διαιτητικών λαθών στα ματς της Superleague του Σαββατοκύριακου Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1 και Κέρκυρα-ΠΑΟ 1-0.

- Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1. Στο 11' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λισγάρας της Ξάνθης απλώνει το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και κόβει σουτ του Φορτούνη του Ολυμπιακού που πήγαινε γκολ. Όπως εξηγούν οι δύο καθηγητές-τηλεκριτικοί διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης στην ΕΡΤ και Παναγιώτης Βαρούχας στον Sport 24 Radio 103.3 FM, έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και κόκκινη κάρτα στο Λισγάρα, αλλά ο διαιτητής Harry Καλογερόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών, γνήσιο τέκνο του ''Ολυμπιακάρα'' προέδρου της Ένωσης Δημητρίου και του Θωμά Μητρόπουλου, έδειξε κόρνερ. Λίγο αργότερα ο Λισγάρας ισοφάρισε για την Ξάνθη, άρα μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος...
 
 
Όπως γράψαμε και στο προφίλ μας στο facebook, ο Βασιλάκης με το Βαρούχα έκριναν πως λίγο αργότερα μέσα στο ματς, στο 25' της αναμέτρησης με το σκορ 0-1, έπρεπε να αποβληθεί ο Ζιλέ του Ολυμπιακού για επικίνδυνη προβολή με τις τάπες στον Καμαρά της Ξάνθης. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ήταν λάθος απόφαση του Harry να μην δείξει κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά η φάση έπεται του πέναλτι Λισγάρα. Ας έμενε η Ξάνθη από το 11' με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ, ας έβγαινε έξω ο Λισγάρας που ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ και αν έκανε την ίδια προβολή ο Ζιλέ, ας έπαιρνε την κόκκινη που κακώς δεν πήρε.

- Κέρκυρα-ΠΑΟ 1-0. Στο 11' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Τσάβες του ΠΑΟ ξεχύνεται μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Κέρκυρας και λίγο πριν μπει στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Γρομητσάρης τον αγκαλιάζει και τον πετάει κάτω. Ήταν φάουλ και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Κέρκυρας, αφού ο Τσάβες ήταν σε προφανή θέση για γκολ, αλλά ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας του σημερινού προέδρου της ΕΠΟ και ενεργούμενου του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γραμμένου, δεν έδωσε τίποτε. Στο 87' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Καμπέθας του ΠΑΟ ετοιμάζεται να σουτάρει προς την εστία της Κέρκυρας κι αφού φεύγει η μπάλα από το πόδι του, ο Σοϊλέδης των γηπεδούχων τον βρίσκει με τις τάπες. Ήταν πέναλτι που και πάλι δεν έδωσε ο Παπαδόπουλος. Με τον ίδιο τρόπο κρίνουν τις δύο φάσεις οι δύο καθηγητές-τηλεκριτικοί διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης στην ΕΡΤ και Παναγιώτης Βαρούχας στον Sport 24 Radio 103,3 FM.
 
 
2 αλλοιώσεις αποτελεσμάτων εις βάρος Ολυμπιακού και ΠΑΟ. Τα πρώην συνεταιράκια που πλέον δεν μιλιούνται, Μελισσανίδης-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', έχουν ξεκινήσει για τα καλά την ''εξυγίανση''. Και να'χαν και καλές ομάδες, πάει στο διάολο. Ο ΠΑΟΚ σπρώχνεται στη Ριζούπολη, παίζει με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά κόντρα στο νεοφώτιστο Απόλλωνα και δεν μπορεί να κάνει φάση. Τα χαφ άξονα της ΑΕΚ είναι πιο αργά κι από τα χαφ ομάδας της ελληνικής Football League. Εμείς λέμε από τώρα ότι αν συνεχιστεί αυτή η δουλειά μέσα στη σεζόν, ο πρωταθλητής ΔΕΝ θα αλλάξει, ο Ολυμπιακός είναι ΠΟΛΥ καλύτερος όλων των άλλων. Το μόνο που θα αλλάξει είναι η υγεία κάποιων στημένων, γενικώς και ειδικώς...

Σχόλια

Εικόνα holland74

H εχθρική διαιτησία κόντρα σε Ολυμπιακό και ζέλα έχει αρχίσει από πέρυσι...
Αν το δούμε και λίγο χιουμοριστικά όμως, ότι θα έβλεπα σε ιστοσελίδα του Ολυμπιακού πως αδικήθηκε η ζέλα από τη διαιτησία, χαχαχαχα...Χωρίς πλάκα όμως έτσι είναι...
Αυτό που δεν έχει πλάκα όμως είναι αυτό που άκουσα χθες στην κρατική τηλεόραση... Ο Χατζημ@#$% παίρνει συνέντευξη από τον Μπαντζάρεβιτς και λέει κάποια στιγμή πως οι παίκτες της Ελλάδας έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα λόγω Ολυμπιακού και Παο και κυρίως αυτοί του Ολυμπιακού... Και μεταφράζει ο Χατζημ@#$%: Οι παίκτες της Ελλάδας έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα λόγω Ολυμπιακού και Παο και κυρίως αυτοί του Παο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιο ελεεινός πεθαίνεις, ξεφτιλισμένο @#$%##πανο... Σάββα αν μπορείς κάνε ένα ποστ, μιλάμε για κρατική τηλεόραση και ο ξεφτιλισμένος αλλοιώνει δηλώσεις του προπονητή της Ρωσίας με την μετάφρασή του, και δεν τον διορθώνει κανένας στο στούντιο, δυστυχώς ούτε ο Παπαλουκάς που ήταν καλεσμένος...Ντροπή!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Romain

Νομίζω ότι φωνάζουμε πολύ με τη διαιτησία.

Θα πρέπει να υπάρχει και λίγη κατανόηση για τους ... διαιτητάς. Φαίνονται και είναι αγχωμένα τα παιδιά.

Που είναι ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ? ή ακόμη ο Αλέξης? Να φτιάξουν ένα νέο κανονισμό ή μια φωτογραφική διάταξη (ξέρουν αυτοί) για να διευκολύνουν την κατάσταση.
Να απαγορεύεται στους αντιπάλους ΠΑΟΚ και ΑΕΚΟΥΛΑΣ να ξεκινούν τον αγώνα με 11 παίκτες.
Ή αν τον ξεκινούν με 11, κάποια στιγμή ΠΡΙΝ το ημίωρο, να μένουν με 10. Αλλά αυτό να γίνεται αυτόματα.

Έτσι και οι ...διαιτηταί θα είναι πιό ήρεμοι και δεν θα αγχόνονται όπως τώρα.

Εικόνα PGK

Υπάρχει και μία άλλη λύση λίγο πιό extreme. Στέλνεις τους Καλογερόπουλους σπίτι τους για πάντα και διατάσεις επανάληψη των αγώνων όπου υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Πολύ extreme αλλά εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση μόνο με δυναμικά μέτρα είναι δυνατόν να δούμε λίγο φως. Και κάτι άλλο. Ο στοιχηματισμός στηρίζεται στο παίξιμο ποδοσφαίρου και όχι στις αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Εάν δε οι αλλοιώσεις είναι εσκεμμένες τότε το αδίκημα είναι ποινικό. Στην περίπτωση του Καλογερόπουλου έχουμε επανάληψη αλλοιώσεως αποτελέσματος εις βάρος του Ολυμπιακού άρα δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Υπάρχει όμως δικαιοσύνη σ' αυτή την χώρα; Απλώς ρωτώ.

Εικόνα Romain

Με κυβέρνηση Τσιπρα, Κοντονή καί Ψεκασμένου μην περιμένεις κάτι ούτε από την δικαιοσύνη.

Φέτος όμως το πρωτάθλημα θα είναι πιό γλυκό.

Διότι δεν θα υπάρχουν ούτε οι γνωστές δικαιολογίες.

Αν συνεχίσουν έτσι οι μπουγάτσες, βλέπω να τους κυνηγάνε οι ίδιοι οι ούγκ.

Η κουλλάρα δεν έχει ούτε παίκτες για να ακολουθήσει.

Εικόνα PGK

Συμφωνώ απόλυτα !!!