ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....



Θέλω να σε...νικήσω. Με όποιο σκορ να΄ναι. Θέλω όμως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σε βάλω πλάτη. Η ισοπαλία ΔΕΝ μου κάνει. Θα΄ναι σαν ήττα για μένα. Γιατί έχεις βγάλει πολύυυ γλώσσα, κοκόνα μου. Ιδίως τελευταία. Σου΄δωσα βέβαια κι΄εγώ το δικαίωμα γιαυτό, με τις πρόσφατες εμφανίσεις μου. Αν και ανέκαθεν, ήσουνα γλωσσού. Σε αναντιστοιχία με το μέγεθός σου συγκριτικά με τον Ολυμπιακό. Πάντα Αεκάκι ήσουνα, καθώς το΄χε παραδεχτεί κι΄ο μεγάλος σου πράγματι σέντερφορ, ο Νέστορας. Σε θυμάμαι από παιδάκι....Απ΄τον καιρό του Δελαβίνια, του Στέλιου Σεραφείδη, του Κανάκη, του Πούλη, του Νεστορίδη, του Σταματιάδη και του Εμμανουηλίδη ( εγώ τους ξέρω, εσείς αεκάκια, ιδίως σύγχρονα, τους ξέρετε αυτούς; Την ιστορία σας, την ξέρετε; ). Ήσουνα μια επικίνδυνη ομάδα, ναι, ήθελες προσοχή, ήσουνα όμως τρίτη. Μετά από ΄μένα και τον Βάζελο. Στο διάβα της ιστορίας. ΓΕΝΙΚΑ. Μπροστά μου, είσαι μικρότερη. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ... Λιγότερους τίτλους, λιγότερες νίκες συνολικά, λιγότερο κόσμο, μικρότερο μέγεθος. ΚΑΙ με το ανεξίτηλο στίγμα της αυτοκαταβαράθρωσής σου στην υπόγα της Γ΄Εθνικής για οικονομικούς λόγους, απόλυτα εγγενούς αιτιολογίας. Οι "εκλογικεύσεις" τις οποίες από χρόνια  κινητοποιείς με τους τόνους ΑΡΔοσανού για να δικαιολογηθείς στους οπαδούς σου, όσον αφορά την αξιοσύνη μου στις ριπές των τιτλοκατακτήσεων που σας έχουν κάνει μαζί με τους άλλους δύο αφόρητα καταθλιπτικούς, δεν επαρκούν. Ούτε επαρκούσαν. Οι ψυχοδυναμικοί μηχανισμοί άμυνας του πληγωμένου σου ΕΓΩ, είναι - με ευθύνη ΣΟΥ - για χλευασμό και τίποτ΄άλλο. Κοροϊδεύεις και κοροϊδεύεσαι. Εικοσιτρία χρόνια για να σηκώσεις πρωτάθλημα ( απ΄το 1994 ), είναι πάααρα πολλά μικρή μου Κωνσταντινουπολίτισα...

Τα΄φερε λοιπόν η προγραμματική ρότα και θα τα πούμε σε δυο μέρες σπίτι σου και υπό τας συνθήκας του "εξυγιαντικού" 50:50. Με Σιδηρόπουλο και Κωσταρά. Θα το δούμε το διαιτητικό τρίο πώς θα παίξει την Κυριακή, κάτω από...κουροπαλάτεια πίεση. ΚΑΙ "ΥΨΗΛΗ" ΟΜΠΡΕΛΑ... Δεν μιλάω για τους οπαδούς. Αυτοί τη δουλειά τους θα κάνουν. Φτάνει να μην προβούν σε τίποτα...υπερβάσεις. Και μάλιστα ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ. Θα τα παρακολουθήσουμε όλ΄αυτά.

ΕΜΕΙΣ, όμως, απ΄τη μεριά μας; Τί θα κάνουμε; Πώς θ΄ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της ΕΙΔΙΚΗΣ αναμέτρησης; Θα δώσουμε κι΄άλλο οξυγόνο πρωτοπορίας στην γλωσσού ή θα θυμηθούμε και θα θυμίσουμε και σ΄όλο το εγχώριο ποδοσφαιρικό σύμπαν, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ; Αυτός ο αγώνας μ΄ενδιαφέρει πρωτίστως. Στην Ευρώπη, με την κλήρωση που΄χαμε και μετά τον πρώτο μας αγώνα με την Σπόρτινγκ, δεν εύχομαι παρά μόνο ένα: τη διατήρηση στοιχειωδώς της αξιοπρέπειάς μας. ΕΔΩ όμως, θέλω να τσακίσω το γνωστό τροπαιοπενικό τρίο και πρώτη και καλύτερη αυτή την κυρά με τη...μακρογλωσσία. Που όπως είπε ο...εν τοις πράγμασιν ( ρεζίλια υπεύθυνοι ) μετά από νίκη της, χαμογελώντας αυτάρεσκα και σκύβοντας το κεφάλι καθώς περνούσε μπροστά απ΄τους ματσουκοκρατούντες,  "θα΄χουμε και συνέχεια"... Εμ, πώς να μη λέει τέτοια, και να τα πιστεύει, όταν ΕΣΥ χάνεις τόσες ευκαιρίες από αβδηριτισμό με την Ξάνθη και κάνεις τέτοιες απαράδεκτες εμφανίσεις όπως με τους Αρκάδες στο πρωτάθλημα; ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ΄ΣΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ;

ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΚΥΛΙΣΙΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ( ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ), ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΣΤΟ "ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ". ΘΑ΄ΧΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΛΙΝΩΣΕΙ. ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΠΤΟΗΘΟΥΜΕ ΚΙ΄ΑΜΑ ΔΕΕΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ, ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣ΄ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ...ΤΙΤΛΟΦΟΡΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ: ΠΑΙΞΤΕ ΟΣΟΙ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΠΟ΄ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΗΣ ΨΙΘΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤ΄ΑΥΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ν΄ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΚΙ΄ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΑ. ΑΛΛΙΩΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΑΛΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,  ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....

Υ. Γ. Το προσθέτω σε δεύτερο χρόνο: Άσχετο, αλλά επίκαιρο. Το άρθρο του κ. Μ. Λεάνη στο gazzetta με τον τίτλο " Όταν το τριφύλλι μίσησε τον εαυτό του", που μόλις διάβασα, βρίσκεται παντελώς έξω από την πραγματικότητα. Είναι κύημα που θέλει να...πρωτοτυπήσει και τελικά αποδεικνύεται ως μη έχον ουδεμίαν σχέσιν με την αλήθεια. Ο άνθρωπος δεν έχει ΙΔΕΑ του τί είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. ΙΔΕΑ. Στο μυαλό του Παναθηναϊκού οπαδού, δεν υπήρξε, υπάρχει και ούτε θα υπάρξει, παρά  ΕΝΑ ΜΟΝΟ. Πρωτίστως. Το πώς θα νικήσει τον Ολυμπιακό ( ακόμα και στις...αμάδες ) και πώς θα του πάρει τους ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ τίτλους. Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και τανάπαλιν. Όλα τα άλλα τα οποία αναφέρει, περί Ευρώπης, Μίλαν και τα ρέστα για τον Βάζελο, αποτελούν κάτι σαν... αθλητικογραφική τυμβωρυχία σ΄ένα -εν δυνάμει- πτώμα, για το οποίο έχω γράψει επανειλημμένως εδώ και αρκετό καιρό στο RATM ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. Αυτά.

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Εικόνα NovoCeLats

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Εικόνα NovoCeLats

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Εικόνα NovoCeLats

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΜΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ???

Εικόνα NovoCeLats

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΜΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ???

Εικόνα Harry red logic

Με πνίγει η οργή, ξεχειλίζει η πίκρα! Μαύρη σελίδα!
Το ξέρω ο απέραντος θυμός είναι κακός σύμβουλος!
Όμως θα αποτολμήσω κάποιες σκέψεις και ερωτήματα έστω υπό το κράτος της ανυπόφορης θλίψης,ζητώ συγνώμη αλλα πνίγομαι πρέπει να ξεσπάσω στο πληκτρολόγιο:
-Σιδηρόπουλος μας έστησε με το αναμενόμενο επιστημονικό του χειρουργείο αλλά μην μας αποπρασανολισει…δεν είναι υπεύθυνος αυτός για το απίστευτο χάλι κυρίως της αμυντικής μας λειτουργίας …
-Ο Χάσι απέδειξε και πάλι αυτό που υποψιαζόμαστε δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, δεν ξέρει να χτίζει ομάδες ,δεν ξέρει να διδάξει αμυντική λειτουργία και έτσι συνέβαλλε όχι μόνο σήμερα αλλά κυρίως με τις μεταγραφές που εισηγήθηκε ότι είναι ελάχιστος,του πήρε το όποιο πτυχίο έχει ένας μέτριος προπονητής ο Χιμενεθ!
Κοινώς τον πούλο, τώρα όχι αύριο!
Και τώρα κάποια ερωτήματα για τον μέγα τεχνικό Διευθυντής Χουσίγιο, τον Καρεμπέ, τον Μοντέστο και όλες τις μπαλαδόφατσες συμβούλους του Προέδρου
1. Έχουμε τερματοφύλακα επιπέδου C.L? Δεν βλέπουν αυτό που βλέπουν και οι αόμματοι δηλαδή ότι γεμίζει την καρδάρα με δυο αποκρούσεις και μετά την χύνει?
2. Έχουμε σέντερ μπάκ? Δυο χρόνια φωνάζουμε ότι πάσχουμε. Φέραμε τον Σέρβο και πήγε στο νοσοκομείο, άσε που δεν μας έπεισε ότι είναι Μελμπεργκ η έστω ο Μανωλάς!
3. Ο Ρισβάνης είναι χειρότερος του Εγκελς?
4. Αν ο Εγκελς κοστίζει 7,5 εκατ, πόσο κάνει ο Τσόσιτς της κούλας ο Πασαλίδης του Αστέρα?
5. Έχουμε ακραία μπάκ? Πήραμε το Μίλιτς 1,5 εκατ! Πόσο έκανε ο Κατράνης του Ατρομήτου?για να μην πω δυο τρείς άλλους ακραίους από μικρομεσσαίες ομάδες η τον δικό μας τον Τσιμίκα?
6. Ο Ομάρ παιδιά είναι σε μεγάλη σε παρακμή, ο Φιγκείρας δανεικός για τον Βύζαντα Μεγάρων... συμπαθώ)
7. Ο Ρομαό βαφτίστηκε σεντερ μπάκ, και έτσι χάσαμε ένα καλό αμυντικό χάφ!
8. Ο Ζιλέ προσφέρει περισσότερα από τον Σιώπη? για να μην αναφέρω δυο-τρία ακόμη 6άρια μικρομεσαίων ομάδων του πρωταθλήματος
9. Τελικά βρε μπαλαδόφατσες πείσατε το ν Πρόεδρο να ξοδέψει 23 εκατομμύρια(κατά τα δημοσιεύματα) ο νιαουυρίδης πόσα ξόδεψε? 3? 4? 5 το πολύ! Μήπως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πιο μάγκας?
…………………………………………………………………………………………………………………..
Μια ήττα τόσο οδυνηρή όπως αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη, αν ο Πρόεδρος θέλει να δεί την αλήθεια . Δηλαδή ότι, αυτή η ομάδα δεν είναι Θρύλος, ο νιαούρίδης μας έκανε πελάτες! Άρα κάτι φταίει. Τα λεφτά που ξοδεύεις δεν έχουν ανάλογο αντικρυσμα! . Πρόεδρε

βρες το είσαι γνήσιος γάβρος, ξερω ότι πονάς και εσύ, άρα άλλαξε ρότα γρήγορα!
Διαφορετικά ο Φλαμπουράρης θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα και θα πανηγυρίζει και ο Στρατάρχης !
Πρόεδρε με σύνεση,μέτρησε τα λάθη,έλεγξε τους συμβούλους σου,βρές τις αιτίες, κάνε γρήγορα διορθωτικές κινήσεις... πάμε στα βράχια!

Εικόνα Panos77777

Συγγαυρε Harry στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου και ιδιαιτερα για τους συμβουλους του προεδρου.Εχω καποιες ενστασεις σχετικα με τη κριτικη σου προς καποιους παίχτες.Το θέμα είναι οτί πέρα απο το να έχεις καλους και ποιοτικούς παίχτες στο ρόστερ πρέπει και αυτοί να κουμπώνουν μεταξύ τους.Οταν για παράδειγμα τα εξτρεμ σου δεν μαρκάρουν τα χαφ σου θα πρέπει να είναι σαιτες για να διορθώνουν και τα λάθη των εξτρεμ.
1)Ο Ενγκελς δείχνει οτι το κατέχει το τόπι αλλα είναι αργός. Αν λοιπον τον ανεβάζεις στη σέντρα πίσω θα έχεις τρικυμία .
2)Ο Ζιλέ δεν είναι κακός αλλα για μένα δεν είναι εξάρι ή αν είναι εξάρι δεν είναι το εξάρι που χρειάζεται ο Θρύλος.
3)Τα μπακ σου όντως ειναι σε τραγική κατάσταση και όταν τα περνάνε σαν σταματημένα και αναγκάσουν να βγει το στοπερ στο πλαι πάλι έχεις τρικυμία πίσω.
Το ελαφρυντικό που δίνω στην διοίκηση είναι οτι από τα φιλικά και τα πρώτα παιχνίδια βλέποντας τη μπάλα κάτω έβλεπα οτι κάτι αλλάζει .Το οτι στο κέντρο ήμασταν αργοί και τα αμυντικά προβλήματα ήταν σχεδόν ίδια με τα περσινά τα έβλεπα αλλα πίστευα πως με τη πάροδο του χρόνο θα διορθωθούν.Αυτό που δε ξέρω γιατι δεν έχω παιξει μπάλα ειναι μήπως οτι προκειμένου να περάσουμε στο CH.L η προετοιμασία ήταν μονο για αυτό και τώρα κάνουμε κοιλιά?
Τέλος πιστεύω οτι φέτος έχουμε τέτοιο ρόστερ που επιτρέπει στο προπονητή να παίξει όπως θέλει αυτός όμως που είχαμε δεν ήταν προπονητής.
Εξηγούμαι :
1) Εξτρεμ : Σεμπά-Πάρντο-Μπεν(δεν τον έχει δοκιμάσει) Παίχτες με δύναμη και με πολλές βοήθειες στο ανασταλτικό παιχνίδι
Καρσελά-Μάριν για να σου ανοίγουν άμυνες αρκεί να κόβει και κάποιος πίσω
2) Αμυντικά Χαφ : Ρομαό-Ζντίελαρ Κόφτες σκυλιά για μένα χώραγε και ο Σιώπης.
3) 8αρια : Οφόε-Ταχτσιδης-Ζιλέ-Μάρτινς(Ο μαναδικός που παίζει κάθετο ποδόσφαιρο ξεχασμένος)
4) Δεκάρια :Φορτούνης-Μαρίν-Οφόε(κατα συνθήκη)
5) Σεντερ Φορ : Τζουρτζεβιτς-Εμενίκε
6) Αμυνα :Σισε-Μποτια-Βουκοβιτς-Ενγκελς: Αργοί αλλά αν για παράδειγμα έχεις Ρομαό ή Ζντιελαρ μπροστά τους ?
7) Στα μπακ : Μίλιτς-Φιγκειρας-Ομαρ-Κούτρης : Εδώ όντως έχεις πρόβλημα γιατι αλλίως ήταν ο Ομαρ το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα
8) Τέρμα: Κόλλησε με τον καταπίνω εδώ όντως έχεις θέμα.
Ρε φίλε με το παραπάνω ρόστερ πόσες δοκιμές μπορείς να κάνεις και πόσα διαφορετικά συστήματα μπορείς να παίζεις ανάλογα με τον αντιπαλο ? Αυτός ο άσχετος τι δοκίμασε ?Είχε κολλήσει με Ζιλέ-Οφόε στα χαφ μαριν καρσελα φορτουνη μπροστα για να μη μαρκαρει κανεις! Γιατι όσο και ναθέλει να μαρκαρει ο Μαριν ή Φορτουνης ή ο Καρσελα σωματικά δεν μπορουν. Ζιλέ και Οφοε δεν είναι καθαροί κόφτες και ο Ζιλέ είναι και αργός αρα δεν θα μπάζει η άμυνα ?
Κρατάμε το θετικό οτι έφυγε ο Αλβανόπουστας και προχωράμε !

Εικόνα ThomasK

Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου, Harry. Μόνο
που φοβάμαι οτι εμείς τα λέμε εμείς τ' ακούμε. Οι
κατ' εξοχήν αρμόδιοι και υπεύθυνοι που ανέφερες
στην πολυτελή βόλεψη και καρακοσμάρα τους. Ο
πρόεδρος ας αφήσει τις ευγένειες και ας αρπάξει
έναν χάλπο και για κάποιους από αυτούς.

Εικόνα Harry red logic

και κατι ακόμη!Ο νέος προπονητής(επιβεβλημένο κατα την γνώμη μου) δεν πρέπει να επιλεγεί με συναισθηματική φόρτιση. Αγαπώ τον Sir Τάκη αλλά δεν νομίζω οτι είναι αυτ;o που χρειάζεται ο Θρύλος των ονείρων μας!
Ισως ο Τάκαρος σύμβουλος του Προέδρου για τις μεταγραφές η με υπεύθυνο πόστο στην ΠΑΕ!

Εικόνα andre

αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κατι καλυτερο που να ξερει και την ομαδα....
φερνεις τον Τακη που σιγουρα θα ειναι καλυτερος απο τον Χασι....
εχουμε Ευρωπη μεσα στην βδομαδα και πρεπει να μαζεψουμε τα συντρίμμια μας γρήγορα γιατι αν σου κανει η Κουλα απο 0-2 3-2 φαντασου τι εχουμε να δουμε με την Γιουβε.... ελπιζω να χασουμε αξιοπρεπως γιατι με την εικονα που εχει η ομαδα (και την ψυχολογια) φοβαμαι οτι ερχονται μαυρες μερες....

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ο-Λ-Α. ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 32 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΕΤΥΧΕ. Η ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ( ΒΛΕΠΕ ΛΕΓΚΙΑ ). ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Εικόνα ThomasK

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά η κατάσταση δείχνει
μη αναστρέψιμη, Απόστολε. Ο προπονητής θ' αλλάξει,
όμως η αταίριαστη με την ομάδα νοοτροπία αρκετών
παιχτών δεν θ' αλλάξει ούτε με θαυματοποιό. Πόσο
μάλλον η αγωνιστική ανικανότητα ή ανεπάρκεια
κάποιων. Είθε να καταπιώ τη γλώσσα μου.

Εικόνα andre

δυστυχως για μια ακομη φορα επιβεβαιωθηκε οτι ο Αλβανος ΔΕΝ ξερει μπάλα....
οταν κερδάς (που λέει και ο Σαββας) στο 50 με 0-2 κρατας μπαλιτσα και προσπαθείς να φας τον χρονο για να εκνευρίσεις τον αντίπαλο.... δεν του δίνεις χώρους για να σου ξαναμπεί στο παιχνίδι....
διωξε τον αμπαλο και φερε τον Τακη....ΤΩΡΑ!!
ΆΙΝΤΕ ΝΑΟΥΜΕ...ΑΡΚΕΤΑ!!

Εικόνα ThomasK

Ελεος, Χάσι και παίχτες! Ούτε ένα 0-2 δεν
μπορείτε να διαχειριστείτε για 45 λεπτά;
Τόση ανιακανότητα, τρομάρα και βλακεία
σας δέρνει;

Πρόεδρε, ν’ αφουγκράζεσαι λίγο και την κοινή
αντίληψη της συνριπτικής πλειονότητας των
γαύρων. Ο Χάσι ήδη έπρεπε να έχει πάρει δρόμο.

Εικόνα andre

και δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ δεν εχουν φερει ακομα τον Τακη που ξερει την ομαδα και το DNA των γαυρων...

Εικόνα griondim1

Κρίμα μόνο για τον κόσμο που πικράθηκε απόψε. όλοι οι υπόλοιποι είναι στον κόσμο τους. Ο πρόεδρος έκανε το καθήκον του -έτσι του λένε οι γύρω του- κι αγόρασε ένα σωρό παίκτες, όμως το βασικότερο έδωσε 7 εκατομμύρια και πήρε το Βέλγο παικταρά. Νωρίτερα είχε κάνει την υπέρβαση και πήρε Αλβανό για προπονητή (στις διαρήξεις;) Επειδή έχουμε (?) τερματοφύλακα πήρε κι αναπληρωματικό έτσι για νάχουμε και μάλιστα του εξήγησαν ότι έρχεται για δεύτερος. Κι αυτός αισθάνθηκε υπερήφανος που θα είναι αναπληρωματικός του Καπίνο. Κια μετά όλοι μαζί ξυπνήσαμε. Κι είδαμε ότι ο περσινός δεξιός μπακ είναι ο φετεινός αροστερός, αν και έχουμε δώσει 2 εκατομμύρια για να αγοράσουμε έναν αριστερό από το καμπιονάτο. Και πήραμε δυό-τρεις σέντερ μπακ όμως παίζει εκεί ο καλλίτερος αμυντικός χαφ του πρωταθλήματος, προκειμένου να παίζει στη θέση του ο ξυραφάκιας. Κι έγινε προπονητής ο Μανόλο που αν δεν έκοβε ταχύτητα ο Βαλβέρδε θα τον είχε κάνει Φωστήρα στο Καραϊσκάκη. Μ' έπιασε ζάλη. Μόνο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας αυτά.

Εικόνα gavrina

Δε γράφουμε ποτέ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αλλα είμαι αρκετά νηφάλια για να πω:ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ! Πραγματικά, τον Τακαρο και γρήγορα! Οχι για να πάρει το πρωτάθλημα αλλα για να τους μάθει τι στο διαολο σημαίνει αυτή η ΦΑΝΕΛΑ! Δεν είναι δυνατόν να σου κανει πλάκα στην κατοχη ο λαζαρος και ο κλωναριδης! Ευτυχώς ημουν ρεαλιστρια και ακομα κ στο 0-2 δεν ειχα το διπλό σίγουρο, φαντάσου που καταντήσαμε! Ειλικρινά η κατασταση ειναι τραγικη κ χρειάζεται αμεσο σοκ η ομαδα.

Εικόνα nichio 1971

Το μάτς το "γυρνάει" ο ΚΑΠΙΝΟ.
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΤΟ 1ο γκόλο της κούλας ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΥΓ Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Φιγκέιρας για να παίξει ο Κούτρης? Μίστερ Χάσι ακούει?
Δεν χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ, έχουμε ΔΡΟΜΟ ακόμα...

Εικόνα NovoCeLats

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ,

ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ?

Εικόνα Μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα

Διωχτε τον τυχαρπαστο που φερατε για προπονητη, που καταφερε να χασει ματς που κερδιζε με 2-0 στο ημιχρονο (μονο με Ντουσαν τετοια σκηνικα..), κ παρτε επιτελους ενα τερματοφυλακα της προκοπης, ο Καπινο μονο για κωνος προπονησης κανει.. Προλαβαινουμε να χασουμε κ το πρωταθλημα με δαυτον.

Ψυχραιμη αναλυση οταν ηρεμησω.

Εικόνα NovoCeLats

ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΟΥΜΕ...

Εικόνα NovoCeLats

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΣΙ, ΚΑΠΙΝΟ, ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ ΚΑΙ ΖΙΛΕ... Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

Εικόνα NovoCeLats

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΩΡΑ...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ???

ΕΙΠΑΜΕ: "ΠΑΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ" ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ...

Εικόνα NovoCeLats

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑ Η ΟΜΑΔΑ... δις

Εικόνα NovoCeLats

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑ Η ΟΜΑΔΑ...

Εικόνα NovoCeLats

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

Εικόνα CostasS

Τα είπες ολα με 5 λέξεις!
Σημεία των καιρων: Α' ημίχρονο φαουλ ΘΡΥΛΟΥ 12 - φάουλ ΑΕΞαρας 2.... Κάποια στιγμή νόμιζα οτι σφυριζε ο Πηλοιδης! Φυσικά και ΔΕΝ ειναι αυτή η αιτία της ήττας.
ΥΓ Καποιος να προλάβει να φιμώσει τον κ.Σάββα πριν εκτεθεί περισσότερο

Εικόνα andre

εχουμε το παιχνιδι στην Ιταλια με την Γιουβε και πολυ αμφιβάλω αν θα δουμε τους παίχτες μας να βαζουν τα ποδια στην φωτια....
κανεις δεν θελει να χασει το ματς της Τεταρτης....
αυτά τα έκαναν κάποτε οι Ελληνες που δεν υπολόγιζαν τίποτα....
ελπίζω να κανω λάθος

Εικόνα takis xwsiar

H ταξη σιγα σιγα αποκαθίσταται.Ο εξ από δω εχασε.Ο Μπαοκ με φυσιολογικες συνθηκες δεν το βλεπω να ξεμπερδευει με τα Ιωάννινα.Οι ζήτουλες αυριο ελπιζω να εχουν να κανουν με τη Νεμεσι της αξιοκρατιας.Ελπιζω δηλαδή Αποστολε ότι αυριο θα ερθουν τουμπα τα "πραματα" απ ότι τα περιμεναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι φιλοι τους.Κυριως από εμας εξαρτάτε.Εαν δεν επανελθει η φυση στην κανονικοτητα της,τοτε θα πρεπει να αναλαβει ο μεγαλοδυναμος (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ)να την αποκαταστησει. ΥΣ.1 Δεν ξερω αν ηταν μια τυχαια καλη εμφανιση αλλα το αριστερο μπακ του Παναιτωλικου(ΛΟΥΙΣ ΡΟΤΣΑ.ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ,24 ΕΤΩΝ)εκανε μια φανταστικη εμφανιση!Τον εβαλε και αριστερο χαφ στη συνεχεια και τους εκανε μπουρδελο τους βαζελους.Ας τον εχουν υποψιν αυτοι που πρεπει. ΥΣ.2 Η Δευτερα θα είναι ενδιαφερουσα μερα!Θα εχουμε την ευκαιρια να δουμε τη συμπεριφορα αρκετων βολευτων απ όλα τα κομματα,απεναντι στον Ολυμπιακο και τον προεδρο του,ελπιζω να είναι αυτό το κυριως θεμα που θα ασχοληθούμε. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Το πόσο γουστάρω που μας βλέπω όλους τόσο κουρδισμένους δε περιγράφεται!
Κάποιος από την ΠΑΕ να μαζέψει τους παίκτες και να τους μεταφράζει αναρτήσεις και σχόλια από εδώ μέσα. Μιλάμε για -ΤΟ- ψυχολογικό ντοπάρισμα...

Εικόνα apostolos gaganis

Για να δούμε φίλε μου Ορέστη. Για να δούμε...

Εικόνα jole11canezza

Γεια σας κυρ Αποστολε, την κυριακη οι παικτες μας αν χρειαστει θα πρεπει να δωσουν και το ΑΙΜΑ για να παρουμε την νικη...τιποτα λιγοτερο αντε μηπως και ζητησω και με σκορ με τις δικεφαλες κοτες που εχουν γινει ξαφνικα ΒΡΑΖΙΛΙΑ των 70ς. Νουμερα που στην πολη τους ειναι δευτεροι και στην ελλαδα τριτοι!!!!!
Νικη μονο νικη και τελικα 8α το ζητησω, θελω να τραγουδησω το γνωστο τραγουδακι επιτυχια ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΑΡΑ!!!!
Κυρ Αποστολε ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Γαυροι διπλα στην ομαδαρα μας.

Υ.Γ. Για ΤΟΡΙΝΟ το εκλεισα σημερα το εισητηριο αφου εβρισα τα παιδια στα γραφεια και ζητω συγνωμη αλλα η προσμονη μεγαλη
ΥΓ 2 Αν κυρ Αποστολε ερθετε να μου γραψετε στο mail μου που εχετε, σας εστιλα και πριν δυο βδομαδες μηνυμα, για να σας δωσω το κινητο μου και να βρεθουμε.
ΥΓ3 Μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν θα πάμε τελικά. Αλλαγή πλεύσης... Καλή τύχη να΄χουμε. Θα την χρειαστούμε και μπόλικη. Σ΄ευχαριστώ πάντως Τζόλαρε!

Εικόνα NovoCeLats

Μακάρι την Κυριακή να "ξυπνήσει" μέσα τους Ο Γεωργάτος και ο Αμανατίδης ...

Εικόνα NovoCeLats

Οι περισσότεροι από τους παίχτες του Θρύλου περνάνε πιο πολύ χρόνο με τους μάνατζέρ τους για το επόμενο στάδιο της καριέρας τους και λιγότερο με τους Ελληνικούς αγώνες, Δυστυχώς και το βλέπω και με τους Ελληνες πιτσιρίκους που έχουμε...

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε από το keyb Σου και στου Θεού το αυτί,

Δύσκολο πάντως αυτοί οι παίχτες του Ολυμπιακού να μπουν με το μαχαίρι στο στόμα, ΔΕ το έχουν κάνει ποτέ σαν παίχτες στην καριέρα τους στα πρωταθλήματα της Ελβετίας του Βελγίου κλπ

Αυτά τα κάνουν οι Ιγκλέσιας και σια, από τα Βαλκανικά πρωταθλήματα...

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμμ... Δεν θέλω να πω τίποτα, πλην αυτών που έγραψα Νοvo.

Εικόνα takis xwsiar

Ετσι ακριβως Αποστολε!Λεξη λεξη όπως τα λες,και με αυτό το υφος!Αυτη τη στιγμη μονο ετσι πρεπει να σκεφτόμαστε.Ολα τα αλλα(επιλογή παικτων,συστημα ομαδας,κτλ) ουτε καν μου ερχονται στην κεφαλα.Μονο η ΝΙΚΗ,ολα τ αλλα από Δευτερα. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ........

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι και δεν είναι θέμα προσώπων. ΕΙΝΑΙ όμως σίγουρα θέμα ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, με το οποίο θα πρέπει να κατέβει και να παίξει η ομάδα...

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε συμφωνώ με κάθε λέξη, πρόταση ακόμα και με τα σημεία στίξεως όσων είπες !!! Να προσθέσω μόνο, Ι Τ Ε Π Α Ι Δ Ε Σ Τ Ο Υ Θ Ρ Υ Λ Ο Υ !!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Διάβασε και το υστερόγραφο του άρθρου...

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα Απόστολε! Με εκφράζεις απόλυτα, δεν νε νοιάζει το ποιος, δεν με νοιάζει το σκορ, ούτε πότε θα μπει το γκολ! 0,5-0 ακόμα καλύτερα! Μόνο πάθος και τρελα για φανέλα και νίκη! Μου θυμίζει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε πέρυσι τετοια εποχη πριν το ματς με το αεκακι παλι. ΘΡΥΛΕ ένα πράγμα σου ζητώ..

Εικόνα apostolos gaganis

Πάθος...Τρέλα... Μακάρι να΄τανε ιοί, να τους έβαζα μέσα σε μια ένεση και να την έκανα ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΩΣ στους παίχτες μας στ΄αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, κανα μισάωρο πριν απ΄την έναρξη του αγώνα. Εμείς, τα΄χουμε αυτά απ΄τον καιρό που λατρέψαμε την ερυθρόλευκη φανέλα. ΑΥΤΟΙ να δούμε τί θα παρουσιάσουν μεθαύριο...

Εικόνα gavrina

Μακάρι να γινόταν αυτό! Τον ρόλο της ένεσης όμως θεωρώ πως τον αντιπροσωπεύει επάξια ο Κυρ Σάββας. Βασιζω πολλά σε αυτόν για το ντοπάρισμα της ψυχολογίας.

Εικόνα ThomasK

Ετσι, Απόστολε!
Εκφράζεις, απόλυτα θα ‘λεγα, τον καθένα μας
χωριστά και όλους μας μαζί για το τι θέλουμε να
κάνουμε στην Κούλα και πώς θα το πετύχουμε
στο bordello της μεθαύριο.
Φυσικά εκφράζεις, πέρα από την πραγματική και
ιστορική διάσταση και κατάταξη της Κούλας και
το χάσμα που μας χωρίζει, και τις σκέψεις μας
για την ομάδα μας και τις απαιτήσεις μας από
τους παίχτες ειδικά από την επερχόμενη μάχη
στον βρόμικο και διαρκή πόλεμο των τελευταίων
ετών.

Παίχτες, το τόπι το κατέχετε. Αρματωθείτε και με
τις διαχρονικές ιδέες και αξίες του Θρύλου και,
ύστερα μάλιστα από τις τελευταίες απογοητευτικές
τουλάχιστον εμφανίσεις, κατεβείτε όχι απλώς
παθιασμένοι αλλά ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! ΝΙΚΗ! Για τον
Θρύλο, για σας και για μας!

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ όλων μας, ό,τι γράφεις.

Θα περιμένουμε να δούμε...

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Πάντα μια κατ' οίκον "εξυπηρέτηση" της κούλας έχει την αξία της. Κυρίως γιατί της υπενθυμίζει ποιά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ της θέση απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Απο κάτω.
Για μένα το παιχνίδι θα κριθεί πρίν και πάνω απ' όλα στο ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΧΑΣΙ. Αν αφήσει στην άκρη τα κολλήματα που έχει φάει τελευταία και παρατάξει την ομάδα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, οι παίκτες θα κάνουν αυτό που ΜΠΟΡΟΥΝ και ΠΡΕΠΕΙ. Για να μπορέσει να βγεί και στο χορτάρι η ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά των ρόστερ. Δεν μπορώ να καταλάβω πχ πως μετά και τον αγώνα της Τρίτης ΔΕΝ θα παίξει αριστερά ο Κούτρης και δεξιά ο Φιγκέιρας....
Σε ότι αφορά τον Σιδηρόπουλο, θεωρώ ότι είναι ένας διαιτητής που έχει ΕΦΕΣΗ στο ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΘΟΣ ανά πάσα στιγμή ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ. Το κλειδί για μένα την Κυριακή είναι η συμπεριφορά του στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου οι παίκτες της κούλας θα μπουν για να κλωτσήσουν και να τσαμπουκαλευτούν γενικώς. Αν εκεί δείξει πυγμή και κόψει τον αέρα με καμιά καρτούλα, έχει καλώς. Αν τώρα ακολουθήσει το περσινό παράδειγμα του Μάνταλου και ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ σε κλωτσομπουνίδια των παικτών της κούλας τότε ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
Είμαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ για το αποτέλεσμα κυρίως λόγω του ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥ γεγονότος που θέλει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ΑΝΤΙΔΡΑ και να βγαίνει από ΚΡΙΣΕΙΣ πετυχαίνοντας ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ σε ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ϊδωμεν.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

ΥΓ Ιδανική ενδεκάδα κατά την ΤΑΠΕΙΝΗ προσωπική μου γνώμη. Καπίνο, Κούτρης, Ένχελς, Ρομάο, Φιγκέιρας, Ζντίελαρ, Ταχτσίδης, Οφόε, Μπέν (αριστερά), Καρσελά, Εμενίκε.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μπήκα, εσκεμμένα, σε πρόσωπα. Για να διαβάσω από΄ΣΑΣ, ονόματα. Δεν θέλω να φάμε πρώτοι γκολ και ειδικά νωρίς. Και το τί θέλω, το΄γραψα.

Εικόνα John Zolo

Γεια σου Αποστολη.
Επικροτω το αρθρο σου. Ιδιαιτερα την υπενθυμιση της ιστοριας της κλαψας...

Αλλα οπως λες..."ΕΜΕΙΣ, όμως, απ΄τη μεριά μας; Τί θα κάνουμε; Πώς θ΄ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της ΕΙΔΙΚΗΣ αναμέτρησης;"

Θεωρω οτι θα προσπαθησουν ο Προεδρος, ο Σαββας και αλλοι Ελληνες παραγοντες να εμψυχωσουν τους ξενους και να τους δωσουν να καταλαβουν τι σημαινει να τσακιζεις την "μαρθα βουρτση".
Επισης στα αποδυτηρια θελει μαγκες Ελληνες με τσαμπουκα και ιστορια...οι οποιοι δυστυχως δεν υπαρχουν. Οι Ελληνες πια ειναι φλωρια...δυστυχως. Που ειναι ο Ανατολακης, ο Αμανατιδης, ο Αντζας και τοσοι αλλοι...δεν παω παλαιοτερα...οταν δεν πλησιαζαν τον Φωντακα σε αποσταση 2-3 μετρων.
Αλλα ακομη και ξενοι οπως ο Τζολε και τελευταια ο Καμπιασο και ο Τσορι ήταν προσωπικοτητες που δυστυχως δεν υπαρχουν σημερα ή ακομη δεν τους ειδαμε...Μπορει να βγουν. Μακαρι.
Αντε Θρυλε μου...καντους την κηδεια και τοτε θα δουμε τους ΑΡΔ της σαβουρας και τον επενδυτη του κωλου τι θα λενε...

Εικόνα Eleni

Θα νικήσουμε σίγουρα.Εκείνο που με εξιτάρει αυτή την στιγμή,είναι η διαφαινόμενη διάλυση του Βάζελου.

Ας πάει στον αγύριστο και το Αεκάκι έχω καιρό να το γλεντάω!

Απόστολε είσαι καλλιτέχνης στο γράψιμο.