Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας από 13.09 έως 26.09.2017



Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μετά από μια μικρή .... διακοπή δύο εβδομάδων, επιστρέψαμε για να δούμε τα νεότερα όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού μας. 
 
Πάμε λοιπόν!

 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, κατέκτησε στις 17 Σεπτεμβρίου το «2nd International Olympiacos Tournoument» που διοργάνωσε ο σύλλογος μας στο «Δ.Α.Κ. Γλυφάδας» και το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της Εθνικής Νορβηγίας με 96-35(!), της Γκιόρ με 67-41 και της Ρώσικης Σπαρτάκ με 79-57 την 3η ημέρα της διοργάνωσης και με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς κατέλαβαν την πρώτη θέση. 
 
 
Μετά το τέλος του τουρνουά, η προπονήτρια της ομάδας μας δήλωσε τα εξής:
 
Ελένη Καπογιάννη: «Τα συμπεράσματα είναι μόνο θετικά για την ομάδα μας. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα πολύ νεανική και πάρα πολύ γρήγορη. Μας έκανε πάρα πολύ καλό αυτό για να δούμε που πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια σημεία στην άμυνα μας. Να δουλέψουμε στην επίθεση απέναντι σε άμυνα που αλλάζει συνέχεια που εμείς δεν έχουμε φτάσει ακόμα την ύλη μας εκεί. Παρόλα αυτά η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, είναι εδώ, αντιδράσε με η χωρίς σκάουτινγκ, με ή χωρίς προετοιμασία προπόνησης. Έχουμε ένα ροτέισον που ανταποκρίνεται τέλεια. Βρίσκουμε τώρα το ροτέισον που μας ταιριάζει. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για την εποχή και προχωράμε. Βγάλαμε ενέργεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εμείς φροντίζουμε να κρατάμε τις αθλήτριες μας φρέσκιες και οι αθλήτριες ανταποκρίνονται καλά».
 
Λίγες μέρες αργότερα η ομάδα μας ταξίδεψε στη Σικελία και συμμετείχε σε ένα ακόμα διεθνές τουρνουά μαζί με τις Βίρτους Ραγκούσα και Νάπολι. Παρών στο τουρνουά έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών, Κώστας Μίσσας. Στο τέλος, η ομάδα μας επέστρεψε από την Ιταλία με ένα ακόμα τρόπαιο. Ο "ερυθρόλευκες" με τις δυο νίκες τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Ραγκούσα και Νάπολι κατέκτησαν την πρώτη θέση του "Secondo Memorial Francesco Passalacqua". Οι νταμπλούχες Ελλάδας είχαν ρεπό την τελευταία μέρα καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε τον αγώνα Ραγκούσα-Νάπολι με τις φιλοξενούμενες να επικρατούν με 63-56 και να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση.
 
 

Βόλεϊ Ανδρών: Η Ινεγκόλ θα είναι η αντίπαλος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο Challenge Cup. Η Τούρκικη ομάδα κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο επικρατώντας με 3-1 σετ της CSM Βουκουρεστίου στον τελικό που διοργάνωσε στην Πούρσα και εξασφάλισε την παρουσία της στο Challenge Cup, όπου θα βρεθεί στο δρόμο του Θρύλου. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί 21-23 Νοεμβρίου στην Τουρκία και ο επαναληπτικός στις 28-30 του ίδιου μήνα στο Ρέντη. Ο προπονητής της ομάδας με τους παίκτες θα αναλύσουν την ομάδα με σκοπό να παραταχθούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.
 
 
Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League για την αγωνιστική σεζόν 2017-18. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας στις 21 Οκτωβρίου τον Παμβοχαϊκό. Μια εβδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι όμιλοι του League Cup με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον δεύτερο από τους τέσσερις με τον Εθνικό Πειραιά και την Κηφισιά. Ο πρώτος από κάθε όμιλο θα προκριθεί στο Final-4 της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο.
 
 

Βόλεϊ Γυναικών: Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση των αθλητριών του είχε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Θέτιδα Βούλας που διεξήχθη στο Ρέντη στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 4-0 σετ και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο στο συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας. Η Νιεμέρ ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους  και ακολούθησαν με διψήφιο αριθμό η Νομικού με 15 η Χίπε με 13 και η Λαμπρούση με 10. 
 
 
Λίγες μέρες αργότερα, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε τη δεύτερη νίκη στα φιλικά προετοιμασίας επικρατώντας με 4-0 σετ της Ηλιούπολης στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ.Μερκούρη» στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκες» μετά την νίκη με το ίδιο σκορ επί της Θέτιδας Βούλας, αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς την Κατερίνα Γιώτα (μικροπρόβλημα τραυματισμού στη μέση), την Αλίκη Κωνσταντινίδου και την Φραντζίσκα Πολ (θα ενσωματωθεί τέλος του μήνα με την υπόλοιπη ομάδα).  Πρόσθεσαν ωστόσο μια ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους δείχνοντας ότι η προετοιμασία βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη με τον Πορφύρα στο Ρέντη και στη συνέχεια η προσοχή της ομάδας του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα στραφεί στο δυνατό διεθνές Τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος την μεθεπόμενη εβδομάδα.
 
 
 
Μπιτς Βόλεϊ:  Ξεκίνησαν από τις 31 Αυγούστου οι εγγραφές στο τμήμα Beach Volley του Ολυμπιακού το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βοτσαλάκια του Δήμου Πειραιά. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 στα τηλέφωνα: 2104190902-3 και 6977716615. Η έναρξη των μαθημάτων υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαμάη, έγινε τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα για κάθε γκρουπ.
 
 
 
Πόλο Ανδρών: Οι εξετάσεις των αθλητών της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Οι πολίστες του Θρύλου περνούσαν τις προηγούμενες ημέρες ανά γκρουπ από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά οι πολίστες που επισκέφθηκαν το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου είναι οι εξής: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας και Γιώργος Δερβίσης.
 
 

Πόλο Γυναικών: Οι ιατρικές εξετάσεις στην Κλινική Π. Φαλήρου του Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησαν για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων των υπόλοιπων τμημάτων και συγκεκριμένα του Χάντμπολ Ανδρών του Μπάσκετ Γυναικών του Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και του Πόλο Ανδρών, σειρά πήραν οι «ερυθρόλευκες» πολίστριες. Έτσι, το πρώτο γκρουπ, αποτελούμενο από τις Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Τζούλια Έμολο βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου και υποβλήθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο. Ο κύκλος των εξετάσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με τα υπόλοιπα γκρουπ.
 
 
Λίγες μέρες αργότερα είχαμε τη Media day της ομάδας του Ολυμπιακού, με τον προπονητή της ομάδας μας Χάρη Παυλίδη να δηλώνει τα εξής:
 
«Εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο ο στόχος μας είναι να πάμε στο Final-4. Έχετε δει ότι υπάρχουν 7-8 ομάδες πολύ καλές ομάδες. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές, τα χιαστί παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα ανεξαρτήτου αντιπάλου οπότε σαν πρώτο στόχο έχουμε να πάμε στο Final-4 όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια και αφού πάμε εκεί σαφώς το να κερδίσουμε το κύπελλο θα είναι ο πρώτος και ο μεγάλος μας στόχος και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι κάναμε πέρυσι. Είχαμε μια αρνητική εξέλιξη για εμάς, θετική για την αθλήτρια. Η Καναδέζα η Ρόμπινσον που ήρθε πριν από δυο μέρες και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό είχε κάνει μια αίτηση σε ένα πανεπιστήμιο για μια υποτροφία και έλαβε ειδοποίηση ότι κέρδισε την υποτροφία. Για ένα μεταπτυχιακό σε πολύ καλό πανεπιστήμιο. Σήμερα το πρωί είχαμε κάποιες συζητήσεις, το καλύτερο για την ίδια και για την ομάδα μας εφόσον δεν μπορούσαμε να την έχουμε για όλο το διάστημα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Της ευχηθήκαμε καλή συνέχεια. Με εντολή του προέδρου έχουμε αρχίσει ήδη διαδικασίες για να αντικαταστήσουμε τη Ρόμπινσον. Είναι δύσκολο λόγω του timing, δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερες παίκτριες. Θα δούμε αν βρούμε κάτι που θα ταιριάζει στον Ολυμπιακό και στο επίπεδο των υπόλοιπων αθλητριών μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε απλά μια αθλήτρια για να γεμίσουμε το ρόστερ μας. Θέλουμε να πάρουμε μια αθλήτρια που θα ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε. Θα είναι ένα κίνητρο παραπάνω για εμάς ο τρόπος που χάσαμε πέρυσι το κύπελλο. Τα κορίτσια είναι μια ακόμα χρονιά πιο έμπειρα, έχουμε ένα πολύ καλό Ελληνικό κορμό ο οποίος ενισχύθηκε και ακόμα περισσότερο με τη Χριστίνα την Τσουκαλά και τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, δυο από τις πολύ καλές Ελληνίδες παίκτριες. Θεωρώ ότι η δύναμη μας είναι οι Ελληνίδες παίκτριες και οι ξένες είναι να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες  κάνουν τη διαφορά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και εξαρτάται σε τι κατάσταση θα είμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή».  
 
 
Χάντμπολ Ανδρών: Εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Hanball Premier πραγματοποίησε ο «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.»-Όμιλος Ξυνή που επικράτησε άνετα με 40-17 του Πανελληνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη. Με επιβλητική εμφάνιση στον ιστορικής σημασίας αγώνα και τον κόσμο του Θρύλου να δίνει δυναμικό παρών,  οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου συμβάδιζε στο σκορ με τους φιλοξενούμενους, ήταν επιβλητική σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Από τα μέσα του 1ου ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» ξεδίπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο τις επιθετικές αρετές τους, σκόραραν πολλά τέρματα στον αιφνιδιασμό και απέκτησαν μεγάλη διαφορά φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε την καλύτερη πρόβα τζενεράλε ενόψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη  το ερχόμενο Σάββατο (30/9, 15:00, ΕΡΤ 2).
 
 

Κολύμβηση: Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τμήμα κολύμβησης η οποία έλεγε το εξής:
 
«Το διοικητικό προσωπικό και το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας Κολύμβησης ανοίγουν για ακόμη μια χρονιά την αγκαλιά τους σε όλα τα παιδιά 3,5 ετών και άνω. Παράλληλα δίνουν στους γονείς κάθε απαραίτητη πληροφορία για να στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους, θυμίζοντας τους ότι η Κολύμβηση διδάσκεται από μικρή ηλικία, γυμνάζει ολοκληρωμένα όλο το μυοσκελετικό σύστημα του ανθρώπου και αποτελεί παγκοσμίως την καλύτερη σωματική εκγύμναση με άριστα σωματικά και ψυχικά αποτελέσματα. Στην Ακαδημία κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.  τα παιδιά θα εξοικειωθούν με το νερό και θα το αγαπήσουν. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα θα κοινωνικοποιηθούν και θα αποκτήσουν ανεξαρτησία και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους μέσα από μια σειρά προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, που έχουμε επιλέξει. Η μικρή πισίνα θα λειτουργήσει, όπως και πέρσι, με τμήματα των 45 λεπτών ανά διδακτική ώρα και όχι 30 λεπτών, όπως συνηθίζεται σε άλλες σχολές κολύμβησης, προσφέροντας έτσι σωστότερη εκμάθηση και ταχύτερη πρόοδο των παιδιών σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστούμε λοιπόν πολύ όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Όσοι πάλι επιθυμείτε να μπείτε φέτος στην παρέα μας δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε εμάς, βάζοντας κι εσείς την κολύμβηση στη ζωή και στο πρόγραμμα των παιδιών σας. Οι εγγραφές στην Ακαδημία του τμήματος κολύμβησης για την σεζόν 2017-2018 θα πραγματοποιούνται καθημερινά 15.00 -18.00 στο Π.Καπαγέρωφ (Χαιδαρίου 18) στο γραφείο του Ολυμπιακού. Στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Λεωφ. Χατζηκυριακού 145) οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 25 Σεπτεβρίου και τα μαθήματα στις 2 Οκτωβρίου».
 
 

Στίβος: Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν δύο αγώνες, το "Run Greece" στην Αλεξανδρούπολη και ο "5ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος" στη Λειβαδιά. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχε γίνει γνωστό αν υπήρξε αθλητής ή αθλήτρια του Ολυμπιακού που να συμμετείχε σε κάποια από τις παραπάνω διοργανώσεις.
 
 

Κανοέ Καγιάκ: Οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών του τμήματος κανόε καγιάκ συνεχίζονται κανονικά εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται. θυμίζουμε πως οι ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που στεγάζουν το τμήμα , βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.
 
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 
 
 

Κωπηλασία: Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του τμήματος Κωπηλασίας στους Διασυλλογικούς Αγώνες οι οποίοι διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας. Ο σύλλογός μας έλαβε μέρος με 10 αθλητές και αθλήτριες και απολογισμός ήταν 1 χρυσό, 3 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.
 
Αναλυτικά οι διακριθέντες αθλητές:
 
1η θέση-χρυσό μετάλλιο:  Χατζή Βένια (1χ Κορασίδων) 
2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Σταματέα Μαρία (2χ Κορασίδων)
2η θέση-ασημένιο μετάλλιο:  Ευκαρπίδης Ηλίας (1χ Εφήβων)
2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Στυλιανουδάκης Βαγγέλης (1χ Ανδρών)
3η θέση-χάλκινο μετάλλιο: Ευκαρπίδης Ηλίας-Βενεκές Γιώργος (2χ Εφήβων)
 
 
Ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Τάσος Μαρίνος δήλωσε στο osfp.gr «Οι αθλητές μας έδειξαν πάθος. Τα παιδιά, γεννημένα στον Ολυμπιακό, έφεραν σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα μας. Η συνεργασία μου με τον Προπονητή των Ακαδημιών ειναι εξαιρετική για την δημιουργία του μεγάλου Ολυμπιακού και στην Κωπηλασία» .
 
SUP (Σανιδοκωπηλασία): Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στη Σύρο "Διασυλλογικός Αγώνας SUP", όπου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σωματεία της Ελλάδας. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχε γίνει γνωστό αν υπήρξε συμμετοχή αθλητή από πλευράς του Ολυμπιακού.
 
 

Ιστιοπλοϊα: Την προηγούμενη εβδομάδα παραλείψαμε να αναφερθούμε στην πολύ μεγάλη επιτυχία με την οποία στέφθηκε η συμμετοχή του Ολυμπιακού μας στον διασυλλογικό αγώνα "Κύπελλο Αρμάτας 2017" που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Σπετσών στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η ομάδα μας κατέκτησε τρία μετάλλια και συγκεκριμένα δύο χρυσά και ένα αργυρό. Στην κατηγορία των κοριτσιών 1η κατετάγη η  Κατερίνα Αποστολάκη και 2η η Ζωή Ζούπα ενώ στην κατηγορία των αγοριών 1ος κατετάγη ο Ηλίας Τσαταλιός. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Στράτος Βόκουρας και ο έφορος του τμήματος Γρηγόρας Δέδες έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των αθλητών.
 
 
Πινγκ Πονγκ: Στην Ελευσίνα όπου διεξάγεται το πρώτο αγωνιστικό διήμερο της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών ο Ολυμπιακός, με τους Τάσο Ρηνιώτη, Γιάννη Σγουρόπουλου και Γιώργο Σταματούρο στη σύνθεση του, επικράτησε με 4-0 του Άρη Νικαίας και με 4-1 της ομάδας του Ελληνικού. Νίκη και τη δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος της Α1 των Ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση για τον Ολυμπιακό. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αποτελούμενοι από τους Τάσο Ρηνιώτη, Γιάννη Σγουρόπουλο και Γιώργο Σταματούρου επικράτησαν 4-2 του Α.Ο. Πεύκης. Οι "ερυθρόλευκοι" χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολία έκαναν το τρία στα τρία το πρώτο αγωνιστικό διήμερο της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών που ολοκληρώθηκε στην Ελευσίνα και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το επόμενο αγωνιστικό διήμερο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 14 και 15 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ.
 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.
 
 
Πυγμαχία: Οριστικοποιήθηκε το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 για το τμήμα Πυγμαχίας των  Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, με την έναρξη των πρωινών προπονήσεων Δευτέρα-Τρίτη- Πέμπτη, 11:00 με 13:00 που εντάσσονται στην καθημερινότητα της «ερυθρόλευκης» Σχολής. 
Παράλληλα οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά  στη γραμματεία των Πολεμικών Τεχνών.
Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές:
Τηλέφωνο: 210 4816383 & 6943 626252 καθημερινά από τις 16:00 - 22:30.
 
 
ΤαεΚβοΝτο: Οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών του τμήματος τάε κβο ντο συνεχίζονται κανονικά εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται. 
 
 
Κικ Μπόξινγκ: Οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών του τμήματος κικ μπόξινγκ συνεχίζονται κανονικά εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται. 
 
 
Καποέϊρα: Οι απογευματινές προπονήσεις της καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά όσον αφορά το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν τις αρετές της πολεμικής αυτής τέχνης κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 16:00 και μέχρι τις 17:00. Εννοείται πως τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό το ερυθρόλευκο τμήμα.

 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.
 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ’ αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Γαλάτσι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ. Η ομάδα μας πέτυχε ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 2’ και είχε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει πολλά γκολ. Μετά από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τις 3 νίκες στη διοργάνωση και πλέον κοιτάει τον αγώνα της Τετάρτης με την Γιουβέντους στο Τορίνο για την 2η ημέρα του Δ’ ομίλου του UEFA Youth League. 

 
Σ’ αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Σταμάτα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Τάσου Θέου έφτασε στις τρεις νίκες στη διοργάνωση και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το 1-0 σημείωσε στο 33’ ο Μαρτίνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο72’ ο Γεωργαντής με σουτ έκανε το 2-0  και ο Μπουλάρι με σουτ στο 78’ το 3-0. 
 
 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου. Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Της εξυγείανσης το κάγκελο έγινε πάλι τις προηγούμενες ημέρες...
ΥΓ4: Στο καλό και να μη μας γράφεις... Κι αν ισχύει αυτά που άκουσα για κάτι περίεργα "δωράκια" είσαι για κλώτσους...
ΥΓ5: Κατεβάστε και κανένα τμήμα στην Α1 ρε σεις... Πώς θα μεγαλώσουμε το σερί νικών?
ΥΓ6: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα

Σχόλια

Εικόνα holland74

Όπως πάντα εξαιρετικός Μάκη.....
Το ΥΓ 4 δεν το έπιασα,αναφέρεται για κάποιο τμήμα του ερασιτέχνη ή πάει στον Χάσι;;
Μία γαυρίνα της ιστοσελίδας η Ελένη βρήκε αυτό: https://olympiakossfpredking-7.blogspot.gr/2017/01/blog-post_23.html
1623 τίτλοι, χωρίς να είναι όλοι καταγεγραμένοι, σχολίασέ το σε παρακαλώ...

Εικόνα MakTheBet

Στον Χάσι αναφερόμουν...

Όσο για τους τίτλους, αν δεν κάνω λάθος είναι όλοι οι τίτλοι που έχουν γραφτεί έστω και μια φορά στη Βικιπαίδεια...

Οι περισσότεροι ισχύουν, αλλά δεν υπάρχουν πηγές για όλους... Και εκτός αυτού, συμπεριλαμβάνονται και ατομικοί τίτλοι στη λίστα...

Εικόνα Eleni

Καλημέρα αδελφέ!Εδώ είναι και οι τάχα μου 1500 τίτλοι των ζελέδων http://panathinaikos1908.gr/filemanager/files/titloi_pao.pdf

Οι 1100 είναι μαλακίες τούμπανα ,διπλογραμμένοι,ανύπαρκτοι,κλπ.

Κοίταξε τους,να δείς τι μαλάκες είναι.

Εικόνα MakTheBet

Μπορείς να μας καταγράψεις κάποια "κραχτά" παραδείγματα?

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη, όπως πάντα είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος.

1. Μεγάλη δικαίωση(ως προς το θέμα του ντόπινγκ) για την Όλγα Χατζηνικολάου, στην οποία βέβαια κανείς ΑΡΔ δε ζήτησε συγγνώμη. Έχασε ένα Ευρωμπάσκετ στο οποίο η Εθνική έγραψε ιστορία φτάνοντας στην 4η θέση(κάνοντας μια υπέρβαση) χωρίς καμία βοήθεια ή στήριξη από την μούμια, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο(ΕΟΚ)και τους αυλικούς του.

2. Ίσως καλύτερα που ο Μίσσας δεν είναι προπονητής στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, αλλά τεχνικός διευθυντής. Αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ. Εδώ ο Μπαζάρεβιτς είπε:«Ευχαριστώ την Ελλάδα που έπαιξε με πέντε παίκτες σε όλο το ματς» για το χθεσινό παιχνίδι με τη Ρωσία.

3.Στο πόλο γυναικών δεν ανέφερες ότι επέστρεψε στον Θρύλο η Καναδέζα Μόνικα Έγκενς, παίκτρια την οποία ξέρει πολύ καλά(όπως και την Ρόμπινσον)ο κόουτς Χάρης Παυλίδης από την εθνική ομάδα του Καναδά(όντας κόουτς εκεί), όπου στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξήχθη στη Βουδαπέστη κατέκτησε την 4η θέση. Στα συν η παραμονή της Έμολο. Θα ήθελα να έμενε κι η Μπιανκόνι.

4.Στο πόλο ανδρών, στα συν η προσθήκη του Δημήτρη Νικολαϊδη στον Θρύλο. Οι προσθήκες των ξένων, εξαιρετικές.

5.Πάμε στο βόλεϊ ανδρών. Τα τρία αρχίδια έφυγαν. Και δη ο ένας το έπαιζε και "Ολυμπιακάρας" τρομάρα του.

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-0/p480x480/20615761_2812005...

http://www.redking.gr/photos/w_800px/articles/201708/1727643__.jpg?0.195...

http://paokvoice.com/wp-content/uploads/2017/08/filipov-paok-savvidis.jpg

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΝΤΙΜΑ.

6.Πάμε στον πελάτη σ'όλα τα σπορ παντοτινό. Ο Μπαλτάκος έφυγε απ'τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ και ο Παναθηναϊκός λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει διοίκηση πρωτοδικείου. Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του βάζελου υποβιβάστηκε(και δεν θα παίζει σε καμία κατηγορία!!), το τμήμα πόλο ανδρών υποβιβάστηκε στην Α2 ενώ είναι άγνωστο το μέλλον του τμήματος βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟ(μάλλον θα υποβιβαστεί). Βέβαια στο μπάσκετ γυναικών ο "πρωταθλητής σ' όλα τα σπορ παντοτινός" θα συμμετάσχει στην Α1, αλλά με έφηβες και νεανίδες(μαζί με 1-2 τριαντάρες).Οπότε οι συντριβές θα πάνε σύννεφο.
Οι ξεφτιλισμένοι για να μη γράφουν ήττες από τον Ολυμπιακό κατεβάζουν τα τμήματα σε χαμηλότερες κατηγορίες.Αν είναι δυνατόν.Φέτος θα έχουμε -4 σίγουρες νίκες.

7. Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά τα μπλουζάκια(δώρο της Μπύρας 13) που φόραγαν οι παίκτριες του ΠΑΟ μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησαν το 2009 έναντι του Θρύλου στο βόλεϊ γυναικών που έλεγε "ΤΣΟ & ΛΟ ΘΥΡΑ 13", δηλαδή πούτσο και ξύλο(στον πουσταρά τον Θρύλο, σύμφωνα με το σύνθημα της Μπύρας 13).Και με τα οποία βγήκαν να πανηγυρίσουν.

http://media.interactive.netuse.gr/filesystem/images/20090508/low/goalne...

ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2. ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΖΩΗ, ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

8.Εδώ το βαζελοσαϊτ Panathinaikos Press αναφέρεται στον Θρύλο του χάντμπολ:
http://www.panathinaikos-press.com/2017/06/sinexizei-na-tima-tin-anithik...

"Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017
Συνεχίζει να τιμά την ανήθικη ιστορία του ο Ολυμπιακός: Αγοράζει την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ!

Η συνταγή του 2015 με την αγορά της πρωταθλήτριας ομάδας στο γυναικείο μπάσκετ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και δύο χρόνια μετά είναι έτοιμος να αγοράσει την πρωταθλήτρια ομάδα του χάντμπολ αντρών!

Σεβόμενη την ανήθικη ιστορία τους, οι διοικούντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας χάντμπολ ΙΕΚ Ξυνή, ώστε του χρόνου το σωματείο του Πειραιά να εμφανιστεί στα παρκέ του αθλήματος από το πουθενά και ξεκινώντας σαν φαβορί για το πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα που ξεχνά σε χρόνο dt και οι ηθικές αξίες πάνε περίπατο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αγοράζει ομάδες και πρωταθλήματα με μοναδικό του στόχο να πιάσει σε τίτλους τον πολυνίκη του Ελληνικού Αθλητισμού, Παναθηναϊκό και να αλλάξει την ιστορία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Χωρίς ηθικές αναστολές, χωρίς ίχνος ρομαντισμού και ευθιξίας ο Ολυμπιακός έχει λεφτά και δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να χτίσει ομάδες. Τις αγοράζει απευθείας και δίνει μια άλλη διάσταση στο «ευ αγωνίζεσθαι».

ΥΓ: Δύο χρόνια μετά το πρώην Ελληνικό είναι αήττητο εντός συνόρων στο γυναικείο μπάσκετ. Δύο χρόνια μετά οι νίκες και οι τίτλοι πιστώνονται στον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά κανένας δεν θυμάται. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός που έχτιζε το ρόστερ του και με προσεγμένες επιλογές τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος και άξιος διεκδικητής του πρωταθλήματος, βρέθηκε το 2015 να χάνει το πρωτάθλημα για ένα λάθος σφύριγμα και λίγους μήνες μετά από φαβορί έγινε αουτσάιντερ έξαιτίας μια νέας ομάδας που εμφανίστηκε από το πουθενά.

Σήμερα, κάποιοι γκρινιάζουν που ξεφτιλιζόμαστε από τον Ολυμπιακό στο γυναικείο μπάσκετ. Αύριο κάποιοι άλλοι θα γκρινιάζουν που ο Ολυμπιακός σηκώνει πρωταθλήματα και στο χάντμπολ.

Προσωπικά κάτι τέτοια με κάνουν να νιώθω περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός. Είπαμε...ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο που έχει σαν στόχο του να είναι πρωταθλητής με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Είναι πολλά παραπάνω. Τέτοιες πρακτικές να μας λείπουν..."

Και οι ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟ για το τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας του:
http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=421

http://panathinaikos1908.gr/deltia_typou.php?id=214

Ενώ μας κράζουν για τη συγχώνευση με το Ελληνικό και τον Δικέα για μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ ανδρών αντίστοιχα, κουβέντα για τη δική τους συγχώνευση-απορρόφηση με την Αθήνα 90' στο ποδόσφαιρο σάλας(futsal). Μούγκα βέβαια εκεί. Για να μην σχολιάσουμε τις δήθεν Παναθηναϊκές αξίες σε αρκετά αθλήματα(πυγμαχία, μπεϊζμπολ κλπ.)

9.Το sdna για τον Ολυμπιακό ήταν λαλίστατο:
http://www.sdna.gr/alla-spor/xantmpol/article/342893/episimo-olympiakos-...

"Αυτό που είχε βγει ως φήμη τα τελευταία χρόνια είναι πλέον πραγματικότητα με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την... συγχώνευσή του με το τμήμα χάντμπολ του ομίλου Ξυνή και να μπαίνει στο χώρο. Στο δρόμο που χάραξε το γυναικείο μπάσκετ και η προ διετίας εξαγορά του Ελληνικού από τον Ολυμπιακό μπαίνει πλέον και το χάντμπολ."

Για τον ΠΑΟ ουδέν σχόλιο. Κατάπιαν τα πληκτρολόγια τους οι τσάτσοι χρηματοδοτούμενοι απ'τον Ιβάν Σαββίδη ΑΡΔ του sdna:
http://www.sdna.gr/alla-spor/article/360985/sto-podosfairo-salas-o-panat...

Ανώνυμα, βεβαίως-βεβαίως...

10. Αρκετοί ξεχνάνε ο Σπάρτακος Γλυφάδας έγινε παράνομα ΠΑΟ στο μπεϊζμπολ

http://www.sport-fm.gr/article/polemos-ari-panathinaikou-sto-mpeizmpol/3...

"Για την ένσταση που έγινε απ’ τον Άρη κατά του Παναθαναϊκού: «Μετά την ένσταση του Άρη στον ΑΣΕΑΔ, αποσυρθήκαμε εμείς και το Μαρούσι, όμως το πρωτάθλημα συνεχίστηκε κανονικά. Η ένσταση έγινε για ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα αλλά με τους διοικούντες τους, Δεπούτη και Μαζαράκη, οι οποίοι διαχειριστήκαν την ομάδα χωρίς να έχουν κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά ο Σπάρτακος Γλυφάδας. Οι παίκτες του Σπάρτακου, χωρίς να γίνει συγχώνευση, άνοιξαν δελτίο στον Παναθηναϊκό. Επίσης, κοινοτικοί παίκτες αγωνίστηκαν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ζητήσαμε να δούμε τα χαρτιά τους, είπαν ότι δεν υπάρχουν. Η ένσταση απορρίφθηκε απ’ τον ΑΣΕΑΔ, χωρίς όμως να έχουν απαντήσει σ’ αυτά που καταγγείλαμε. Θα προχωρήσει το θέμα στα πολιτικά δικαστήρια. Μάλιστα, ζητούσαμε το φύλλο αγώνα του ματς απ’ την ομοσπονδία, το οποίο δεν μας έδιναν. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Το όφελος είναι ηθικό».

Πάμε στο σημαντικό κομμάτι.

"Ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά ο Σπάρτακος Γλυφάδας. Οι παίκτες του Σπάρτακου, χωρίς να γίνει συγχώνευση, άνοιξαν δελτίο στον Παναθηναϊκό. Επίσης, κοινοτικοί παίκτες αγωνίστηκαν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ζητήσαμε να δούμε τα χαρτιά τους, είπαν ότι δεν υπάρχουν. Η ένσταση απορρίφθηκε απ’ τον ΑΣΕΑΔ, χωρίς όμως να έχουν απαντήσει σ’ αυτά που καταγγείλαμε."

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141108/apates-kai-sto-mpeizm...

Αυτά δεν θα τα βρείτε στο sdna.

11.Μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τα τμήμα βόλεϊ γυναικών και χάντμπολ ανδρών μέσα απ'την ιστοσελίδα της ΙΔΙΑΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τα οποία δεν αναφέρει κανένας.

http://www.aek.gr/volley-gunaikon

"Η ομάδα ξεκίνησε την λειτουργία της το 2000-2001, όταν και εξαγοράστηκε η ομάδα της Καλογρέζας. Για πολλά χρόνια βρισκόταν συνεχώς στο μεταίχμιο της Α1 και της Α2. Όσες χρονιές κατάφερε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία,την επόμενη χρονιά ξαναέπεφτε στην Α2."

http://www.aek.gr/handball

"Το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ δημιουργήθηκε το 2005 επί διοίκησης Αχιλλέα Κουρέπη. Η ομάδα προήλθε από συγχώνευση(και απορρόφηση) με τον Γ. Σ. Ηλιούπολης και έτσι αγωνίστηκε άμεσα στο πρωτάθλημα της Α1."

Κατά τα άλλα, ειρωνεύονται εμάς τα χανούμια. Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ...

(Aυτό δεν θα το βρείτε στο sdna κλπ.)

12.Το ανενεργό τότε τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ συγχωνεύτηκε με τον Φιλαθλητικό Θεσσαλονίκης το 2003 και τη σεζόν 2003-2004 έπαιξε στην Α1 βόλεϊ γυναικών ως Φιλαθλητικός/ΠΑΟΚ. Την επόμενη σεζόν ο Φιλαθλητικός ανεξαρτητοποιήθηκε και διαλύθηκε το 2006.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0.%CE%91.%CE%9F.%CE%9A._(%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7_%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD)

Κουβέντα βέβαια για την συγχώνευση με Φιλαθλητικό Θεσσαλονίκης στο site του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:
http://www.acpaok.gr/tmimata-akadimies/petosfairisi/petosfairisi-ginaikon

13.Μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τα τμήμα χάντμπολ ανδρών μέσα απ'την ιστοσελίδα του ΙΔΙΟΥ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τα οποία δεν αναφέρει κανένας.

http://www.acpaok.gr/el/page/18-xeirosfairish-andrwn

"Το ανδρικό τμήμα Handball του ΠΑΟΚ ιδρύθηκε το 1999 μετά από συγχώνευση(και απορρόφηση) με τον ΜΕΑΣ Τρίτωνα Θεσσαλονίκης."

(και σελίδες 8-9. Στις σεζόν 1997-1998 και 1998-1999 συμμετείχε στην Α1 ο Τρίτωνας)
http://tritonthess.gr/index.php/2016/10/09/istoria-tmima-xeirosfairisis/

Και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ:
http://www.acpaok.gr/el/page/15-podosfairo-gynaikwn

"Το 2001 ο Α.Σ ΠΑΟΚ, ιστορικό Σωματείο με Πρόεδρο τον κ.Αθανάσιο Κατσαρή, και Γενικό Γραμματέα κ.Αθανάσιο Καπετανάκη , το οποίο ιδρύθηκε το 1926 παίρνει την απόφαση να ιδρύσει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου η οποία μετά από συγχώνευση με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 , η οποία αγωνίζεται ήδη στην Α’ Εθνική Κατηγορία ,συμμετέχει αμέσως στο Πρωτάθλημα 2001-2002."

14. Ιστορικό το ντεμπούτο της ομάδας χάντμπολ του Θρύλου. Πάμε να σηκώσουμε τα εγχώρια σκήπτρα.

15. ΥΓ.3=Για τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο-Καμμένο-Μελισσανίδη αναφέρεσαι?
ΥΓ.4=Περί Χάσι ο λόγος?
ΥΓ.5=Έπεσε και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟ ή μήπως κάποιο άλλο τμήμα τους?

Τα σχόλια σου για τα παραπάνω, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα.

Εικόνα ThomasK

Μπράβο Γιάννη Red!
Τρομερό ενημερωτικό των γαύρων-και αποστομωτικό
των δήθεν- δίδυμο με τον MakTheBet.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Εύγε σας και σας ευχαριστώ αδέρφια για την τρομερή δουλειά που κάνετε και μας προσφέρετε!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

Εικόνα MakTheBet

1) Δεν περίμενα κάτι περισσότερο φίλε... Όταν πρωτοβγήκε το θέμα χίμιξαν τα αγρίμια.. Μετά τη δικαίωσή της, οι περισσότεροι μούγκα

2) Κοίταξε, στην Ελλάδα με το ρόστερ που έχουμε ο Ολυμπιακός θα έκανε περίπατο ακόμα και με τον Μίσσα στον πάγκο...Πολύ διαφορετικές συνθήκες... Ακόμα κι έτσι πάντως ο Μίσσας αναλαμβάνοντας το πόστο όταν η καρέκλα έκαιγε απέδειξε ότι έχει κάκαλα...

3) Χωρίς την Καναδέζα, Ρόμπινσον, θα πορευτεί, τελικά, ο Ολυμπιακός, αφού κέρδισε υποτροφία για μεταπτυχιακό σε πολύ καλό πανεπιστήμιο, όπως αποκάλυψε στη media day των ερυθρόλευκων ο Χάρης Παυλίδης. Πάμε γι άλλα λοιπόν...

4) Ήρθε η ώρα επιτέλους νομίζω... Και ποτέ ξανά να μη χαριστεί Κύπελλο όπως πέρυσι...

5) Κρίμα, κρίμα, κρίμα... Για πολλούς λόγους ο καθένας ξεχωριστά...

6) Ισχύει αυτό, τα λέμε και μεταξύ μας... Και στο μπάσκετ γυναικών θα παίξουμε με τον παο 1η αγωνιστική πριν καλά καλά φορμαριστούμε... Τυχαίο?

7) Ρόδα είναι και γυρίζει... Αυτά πληρώνουν τώρα...

8) Τα παραδείγματα πολλά... Όλοι έχουν κάνει ομάδες με συγχώνευση... Αλλά μόνο ο Ολυμπιακός τους πονάει...

9) Περίμενες κάτι καλύτερο?

10-13) Τα γνωστά...

14) Έχει πολύ δρόμο φέτος.. Δεν είναι τόσο ευκολα τα πράγματα...

15) Μέσα στα 2/3... Όσο για το τρίτο, μιλάω γενικά για τα τμήματά τους που τα ρίχνουν...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Όπως πάντα, με καλύπτεις με τις απαντήσεις σου.

Εικόνα MakTheBet

Κι εσύ όπως πάντα συμπληρώνεις τα άρθρα τέλεια με τα σχόλια - παρατηρήσεις σου...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τα οποία σχόλια άνετα φτιάχνουν ολόκληρο άρθρο...

Εικόνα holland74

Εύγε και σε σένα αδερφέ, εξαιρετική δουλειά...

Εικόνα MakTheBet

Ναι, είναι φανταστικός...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

και ο ποα πήρε κατι μετάλλιο στην ποδηλασία και χαίρονται...

μα κατά βάθος είναι όλοι ...ποδηλάτες

Εικόνα MakTheBet

Εδώ απέκτησαν υποστηρικτές στο e-sports

Εικόνα ThomasK

Να 'σαι καλά, MakTheBet!
ΥΓ3: Και το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξανάριξε
τόνους λάσπη σήμερα στη Βουλή.
Υ/Γ4: Χάσι;
ΥΓ5: Μόλις αναλάβει κάποιος κάργας, ένα
κουτσαβάκι.

Εικόνα MakTheBet

Έχεις δίκιο σε όλα...