ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...



Ένα απ΄τα κακά που έχω, είναι ότι δεν ξεχνάω και δεν συγχωράω εύκολα... Το΄χω από μικρός. Κι΄είναι καλόκακο αυτό. Κακό, γιατί δεν είναι ίσως και πολύ...χριστιανικό, αλλά και καλό, γιατί έτσι έρχεται η ώρα που αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι σε μερικούς που ΠΡΕΠΕΙ. Μιλάω πάντα για το ποδόσφαιρο ( και για το μπάσκετ ). Τα υπόλοιπα, δεν ενδιαφέρουν και δεν αφορούν φυσικά ένα οπαδικό αθλητικό σάϊτ.

Τη νέα πραγματικότητα, την ξέρουμε από χθες. Εποχή Λεμονή στον Ολυμπιακό, τέταρτη φορά, το τί θα δώσει στην ομάδα θα το δούμε κι΄ας αφήσουμε τις προφητείες, τις γκρίνιες και τα ρέστα σχετικώς και να κοιτάξουμε να στηρίξουμε την ομάδα, ειδικά ΤΩΡΑ, που μας έχει περισσότερο ανάγκη.

Τέταρτη φορά, διαβάζω σήμερα για καλό στρατιώτη στα φύλλα... Κάτι δηλ. σαν προπονητικός Φουστέρ. Δεν μου πολυαρέσει, για να΄μαι ειλικρινής, αυτός ο χαρακτηρισμός. Τονίζει βέβαια με τη λέξη στρατιώτης το αφοσιωμένο στην ερυθρόλευκη ιδέα κλπ. άτομο, αλλά και το υποβαθμίζει κιόλας. Φαντάρος... Ηρωϊκός φυσικά, αλλά κι΄ο τελευταίος τροχός της αμάξης, κατ΄επέκταση η χρυσή ( αφού είναι καλός ) μετριότητα να πούμε, όχι όμως και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, τέλος πάντων ξύπνιοι είσαστε, καταλαβαίνετε τί εννοώ. Ακόμα δεν άρχισε βέβαια, βγήκαν ήδη στο ξέφωτο οι..Ησαϊες κι΄οι Ιερεμίες. Ας είναι. Το προσπερνάω και μπαίνω στο θέμα μου.

Και το θέμα μου είναι το σημερινό φύλλο της ΩΡΑΣ. Χεσμένοι οι τύποι απ΄την ανείπωτη χαρά που τους δώσαμε. Γιαυτό και η πρωϊνή τους οίηση, γιαυτό και η περισσή μακρογλωσσία τους. Χαρακτηριστικό των...μικρομεσαίων. Αφου ο πραγματικά μεγάλος, χαίρεται φυσικά την νίκη του σ΄ένα ντέρμπι, αλλά προχωράει στο επόμενο ραντεβού και δεν ίπταται εξακολουθητικά στους ουρανούς της επινίκιας μέθης. Μόνο οι ομαδίτσες της επαρχίας, όταν δείρουνε κανα μεγάλο, τα κανουν αυτά. Και βέβαια, μας...δείρανε. Αφού τους δώσαμε το δικαίωμα, προπονητής και παίχτες. Μαγκιά τους που μας πήρανε. Όχι μαγκιά τους όμως, ΚΑΘΟΛΟΥ, όσα διάβασα στο πρωτοσέλιδο της συγκεκριμένης εφημερίδας, πριν αρχίσω να πληκτρολογώ. ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ΄ΡΘΟΥΝΕ  ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ, ΟΙ...ΛΑΖΑΡΟΙ. Οι κυριολεκτικώς και μεταφορικώς Λάζαροι, όρα αυτοβύθιση στην Γ΄Εθνική και απρέ τα φετινά και η προοπτική να είναι Ευρώπη την άνοιξη εκείνοι, κι΄εμείς.... Έγραψα: μαγκιά τους. Για την...ΩΡΑ. Μιας κι΄έχει ο καιρός γυρίσματα. Επισήμανα στην αρχή, ότι δεν ξεχνάω. Και απαιτώ το ίδιο κι΄οι παίχτες μας. Οι παχυλά αμειβόμενοι. Όσοι παίξουν τότε. Ν΄ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ, ΙΔΙΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ΄ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

Τίιιι γράφει το λοιπόν η ειρημένη, στο πρωτοσέλιδό της για τον Ολυμπιακό;  Καταχωρίζω:

- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ...

- ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ "ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΑΜΕΣΩΣ: ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ! 6 ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΕ 19 ΜΗΝΕΣ! Η ΑΕΚ ΜΕΤΡΑΕΙ "3 ΣΤΑ 3" ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ Η "ΩΡΑ" ΤΑ...ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.

- ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ, ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ...ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΚΑΙ,

- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΟΣΦΠ ΗΡΘΕ, ΕΠΑΙΞΕ, ΕΧΑΣΕ ΚΙ΄ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Αυτά γράφονται σε βάρος της ομάδας μου, της ομάδας ΜΑΣ, κι΄ΑΥΤΑ θέλω να θυμούνται οι ΠΑΙΧΤΕΣ του Ολυμπιακού όταν έρθει η ώρα να κατέβει η μανδάμ στο Καραϊσκάκη. Η πινέζα, μπροστά στην ταβανόπροκα που λέγεται Θρύλος. Μην κάτσουμε τώρα δίπλα δίπλα και βάλουμε τις ιστορίες και τα επιτεύγματα και των δύο στην συνόλη πορεία τους, γιατί θα εξαφανιστούνε... ΟΜΩΣ, ό,τι γράφει η ικτερικιά, έχει γίνει. Πάει να δημιουργηθεί, πικρόν αλλά αληθές, μια...πελατειακή σχέση. Με ποιό; Με το ΑΕΚάκι. Ε, δεν είναι ΩΡΑ ν΄αρχίσουμε να τη ...νικάμε κι΄εμείς, γιατί έχουμε παρααργήσει και να της ξηγιόμαστε ( ποδοσφαιρικά πάντα και σοβαρολογώ ) στο εξής όπως αρμόζει σε μια μύγα, που της ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει...αφεδρώνα και ν΄αποπατήσει στον κόσμο όλο; Λέω... Απευθυνόμενος στους παίχτες μας κυρίως. Γιατί οι Λάζαροι των 200.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο μας γονάτισαν την Κυριακή και όχι ο Χιμένεθ...

ΣΟΥΜΑΡΩ:

Από χθες, ΟΦΕΙΛΕΙ ν΄αρχίσει να πνέει εντελώς άλλος αέρας στο Ρέντη. Κάθε...κατεργάρης, ΟΦΕΙΛΕΙ να πάει στον πάγκο του. Όλοι οι τύποις και ουσία υπεύθυνοι της ομάδας, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ν΄αναλογιστούν τις ευθύνες τους μπροστά στον τεράστιο όγκο με τ΄όνομα ΛΑΟΣ του Ολυμπιακού κι΄αυτός με τη σειρά του, ΟΦΕΙΛΕΙ να σταθεί δίπλα στη ομάδα με όλες του τις δυνάμεις. Το πρωτάθλημα ΤΩΡΑ αρχίζει για΄μας. Ξεκινάμε με μείον πέντε. Σαφώς όμως και μπορούμε να το πάρουμε. Φτάνει να είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ και να κάνουμε ΣΩΣΤΕΣ επιλογές. Μην ξεχνάμε. Εκτός από μπάλα, έχουμε μπροστά μας και τους πάσης λογής..."Καμμένους". Αλλά αυτοί είναι μια άλλη ιστορία...

Σχόλια

Εικόνα George_Str

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΜΠΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...ΤΟΝ ΣΕΜΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 5 ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΤΥΠΑΕΙ...ΑΣΟΨΕΤΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο << ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ>> ΝΤΕ ...ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ <<ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ>> ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ...

Εικόνα tile7

Η μόνη αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, με ευθύνη αυτών που διοικούν.
Μας λείπουν παίχτες ποιότητας σε κρίσιμες θέσεις, μάλλον σε όλο τον κορμό.
Και σίγουρα ένας προπονητής αξίας, προερχόμενος απο ποδοσφαιρική σχολή του εξωτερικού όπως οι Μίτσελ, Βαλβέρδε, Ζαρντίμ.
Ο Τάκης θα βγάλει πάλι πλάτη αλλά ώς πότε??Και γιατί να φτάσουμε ώς εδώ?

Ερώτηση : οι παίχτες του Ολυμπιακού για ποιον ακριβώς λόγο πανηγύριζαν για την κλήρωση??
Νομίζουν ότι θα ζούν το μύθο τους εις βάρος της ιστορίας του Θρύλου?

Καλή τύχη για το βράδυ...Και καλά μυαλά.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχω γράψει εδώ, φίλε, γιατί πανηγυρίζανε οι παίχτες μας ( κυρίως οι πιτσιρικάδες ) μόλις "έσκασε" η Μπαρτσελόνα στην κλήρωση, μετά την Γιούβε, εξηγώντας ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ την αντίδρασή τους. Απλά, όταν κάτι βλέπεις μπρος στα μάτια σου και σε ελάχιστο χρόνο ότι σε ξεπερνάει κατά πολύ και δεν έχεις καμιά απολύτως ελπίδα, ή κλαις ή το ρίχνεις στην πλάκα και γελάς. Τους "βγήκε" λοιπόν ενστικτωδώς το δεύτερο, αφού ξέρανε πια πως το παραμύθι είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει...

Εικόνα NovoCeLats

ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΕΧΕΙ Ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ... Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ...

ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ...

Εικόνα George_Str

O ΧΑΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΝΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΥΒΑΡΖΑΝΕ.....ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 60 ΛΕΠΤΟ...Ο ΚΑΠΙΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΟΜΑΔΑ..ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΣΓΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΕΣΑΙ.. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΣΕ ΨΩΝΙΖΕΙ , ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

Εικόνα nichio 1971

Καλή επιτυχία και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ απόψε...

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλημέρα σε όλους,

ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ (έχει το σεβασμό μου καθώς κόντρα στα σημεία των καιρών βάζει πάντοτε ΠΡΩΤΟ το καλό της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ) και πάμε γερά!

Προσωπικά είμαι συγκρατημένος για το βράδι. Δεν φοβάμαι ένα πιθανό μεγάλο σκορ, διότι δεν πιστεύω ότι η σοβαρή Γιουβέντους θα το επιδιώξει (εννοώ να μπει και να παίξει επίθεση τύπου όσα φάμε και όσα βάλουμε). Έχουν και αυτοί 0 βαθμούς και ουσιαστικά προέχει να διασφαλίσουν τη νίκη (ιδανικά χωρίς να φάνε γκολ). Αποκλείεται το scouting της Γιουβέντους να μην έχει δει ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα στην κόντρα και κυκλοφορεί τη μπάλα κάτω με τη μία και ταχύτατα. Κόντρα στα πιστεύω των περισσότερων πιστεύω θα σταθούμε πολύ καλά. Η ανησυχία μου είναι 1ον να μη φάμε το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος από τη Γιουβέντους και 2ον η διαχείριση των δυνάμεων της ομάδας μας από το 60 και μετά (αν στο 60-70' είσαι 0-0 τα παίζεις όλα για όλα ή κρατάς φρέσκους παίχτες για το ματς με τον Ατρόμητο;).

Επισημαίνω και τούτο, ήττα μας με σκορ μικρότερο, από την ήττα -θέλω να πιστεύω- της Σπόρτινγκ ισοδυναμεί με 1 πόντο (σε ενδεχόμενη ισοβαθμία μεταξύ εμάς και της Σπόρτινγκ μετράει η διαφορά τερμάτων συνολικά και όχι τα μεταξύ μας).

Καλή επιτυχία ΚΑΙ τύχη στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας σήμερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ

Εικόνα Kratistos_

Σύγγαυρε μάλλον ακριβώς το αντιθετο ισχύει.. Σε εναν ομιλο που ο Ολυμπιακος φαινεται ότι θα γίνει σακος του μποξ και που πολλά θα παιχτούν στις ισοβαθμίες, και με δεδομένο ότι η Γιουβεντους είναι στο -3 ήδη, απόψε θα επιδιώξει πάρα πολλά γκολ, όχι απλά πολλά γκολ.. Οι συγκυρίες είναι δυσοίωνες από παντού..

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Σύγγαυρε, ευτυχώς και για τους 2 μας επιβεβαιώθηκα εγώ! Κρίμα που δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ για να βάλουμε και πίεση στη Γιουβέντους! Πάμε για τη νίκη με τον Ατρόμητο. Νομίζω ότι η απάντηση θα είναι ηχηρή, περιμένω μεγάλο σκορ.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ένα σχόλιο για τον Τάκη. Του βγάζω το καπέλο για το γεγονός ότι βουτάει όποτε και να του πεις, όποιο και να είναι το βάθος της θάλασσας. Γνωρίζοντας ότι δεν θα μείνει. Και χωρίς να βγάζει πίκρα επειδή κάθε τόσο ξαναφεύγει. Και χωρίς να τον απασχολεί το πώς τον βλέπουν οι άλλοι (ρεζέρβα ή οτιδήποτε άλλο μειωτικό γι αυτόν).
Μεγαλείο ψυχής το λέω αυτό.

Εικόνα matrasimca

Αδελφε δεν νομιζω να μειώνεται κανείς παίρνοντας πέντε φορες τον μισθο του πρωθυπουργού, δηλαδη 500 χιλιαρικα.
Το να σε καλουν τοσες φορες να βοηθήσεις σημαινει πως σε εμπιστεύονται.
Απλα υπαρχει και το μάρκετινγκ πως ας πούμε αμα σε λενε ιτς η ερδε η οτι θέλετε πουλά παντα περισσότερο και εχει μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.
Πιστευω πως αν βαλει τους κοφτες εκει που πρεπει αντι για παγκο δεν υπαρχει περιπτωση να γελοιοποιηθουμε, και μονο εναν εκ των Φορτουνη, Μαριν

Εικόνα apostolos gaganis

Θέλω να τον δω πώς θα πάει. Για περισσότερους από ένα λόγους. Να βοηθήσουνε κι΄οι παίχτες βέβαια...

Εικόνα NovoCeLats

Ο Σισέ Δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη ?

Εικόνα apostolos gaganis

Όχι...

Εικόνα Eleni

Προτό
;Φιγκέιρας
;Κούτρης
;Ένχελς
;Ρομαό
;Ζντιέλαρ
;Πάρντο
;Οφόε
;Εμενίκε
;Φορτούνης
;Σεμπά

Tέρμα το χθες.Πάμε για το διπλό κι αν δεν έρθει,στ'αρχίδια μας τα δυο!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

...ΠΑΝΤΑ ΑΡ-ΡΩ-ΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Εικόνα Kratistos_

Ευτυχώς που λένε και οι Γιουβεντίνοι πόσο μας υπολογίζουν, αφού έχουν και αυτοι μηδέν ποντους, και δεν εχουμε τελειως χάσει την αυτοεκτιμησή μας..

Εικόνα apostolos gaganis

Έχεις το πριβέ κινητό του Τάκη; Πώς αλλιώς να εξηγήσω τούτη την ξαφνική...όρμα; Γεια σου Ελένκο!

Εικόνα george poly

Αποστολε κατα ενα φυσικο τροπο εκφραζεις ολες τις ενδομυχες σκεψεις ολων των ολυμπιακων.Βραζω και εγω με τετοια δημοσιευματα.Γιατι απλα χασαμε εμεις και δεν μας κερδισαν αυτοι,αφου καναμε ηρωες και νεκραναστησαμε μερικους ανυπαρκτους.Γιατι μας εκαναν 19 ευκαιριες για γκολ οταν ιστορικα δεν μας εκαναν τοσες, ομαδες οπως αρσεναλ η ρεαλ.Ειναι λοιπον,καραμπινατη ευθυνη του προπονητου αυτη η ηττα.Για να καιει μεσα στους παικτες μας ομως το μενος για εκδικηση στον δευτερο γυρο θα πρεπει να υπαρχουν στην ομαδα ατομα με ολυμπιακη αξιοπρεπεια που θα εχουν αναγκη την εκδικηση.Σε καθε περιπτωση ας μην ξεχναμε οτι ολες οι ομαδες ακολουθουν τον ποδοσφαιρικο νομο της....κοιλιας καθε εικοση χρονια.Και φαινεται πως ηρθε η σειρα μας.Σημασια λοιπον εχει να επανελθουμε το συντομοτερο δυνατον.Για την συγκεκριμμενη δε στιγμη ο λεμονης ειναι ο καταλληλοτερος για να εμφυσησει στην ομαδα αυτο που της λειπει,ολυμπιακη αξιοπρεπεια.

Εικόνα apostolos gaganis

Την κοιλιά, αδελφέ, την κάναμε λόγω ΕΠΙΛΟΓΩΝ. Να τα λέμε με τ΄όνομά τους: διοικητικών. Τώρα επιχειρούμε να διορθώσουμε την πορεία του σκάφους, γιατί ενώ ο πρώτος στόχος επετεύχθη, στη συνέχεια ως φυσικό επακόλουθο πηγαίναμε κατ΄ευθείαν για τα βράχια. Το διαπιστώσαμε, αφού έβγαζε πια μάτια, και πάλι η διοίκηση ( ως όφειλε ) γύρισε απότομα και γρήγορα το τιμόνι πριν να΄ναι αργά και γκρεμοτσακιστούμε. Νομίζω ότι προλαβαίνουμε να ισιώσουμε...

Εικόνα George_Str

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟΨΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΥΙΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ Η ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.. ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΑ .ΚΟΥΛΑ ΚΛΠ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΡΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΡΚΕΤΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑ ΠΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ . Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΕΤΕΙΝΙΤΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Εικόνα NovoCeLats

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ...

ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ...

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ...

Υ.Γ. Ο ΛΑΘΡΟΚΟΥΡΟΠΑΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ... ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΠΕΡΣΥ...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα μπορούσα να πω πολλά. Δεν το κάνω όμως. Και αρκούμαι σ΄αυτό που λέω συνήθως: "Θα δούμε...".

Εικόνα NovoCeLats

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΥΚΟΙ...

ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ/ΛΥΣΣΑ/ΠΑΘΟΣ Η ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ "ΔΙΔΑΞΕΙ"...

Εικόνα aprosssarmostos

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.Αν ηταν ετσι δεν επρεπε ποτε να κερδισει ο Ολυμπιακος ολες τις πανακριβες ομαδαρες που εχει κερδισει ως τωρα στο τσου λου.Θα εβαζαν τα συμβολαια...διπλα διπλα και θα κερδιζαν στα χαρτια.Το να λεμε και να ξαναλεμε ποσο ακριβους παιχτες εχουμε και ποσο παχυλα συμβολαια εχουν δεν βγαζει πουθενα.Αυτη τη στιγμη η κουλα ειναι σε καλυτερη αγωνιστικη κατασταση απο εμας και αυτο δεν επιδεχεται αμφισβητηση.Θες γιατι εχει τον ιδιο προπονητη,θες γιατι εκανε ορισμενες καλες μεταγραφες εστω δανεικων (παντως καλων παιχτων),θες γιατι εχει αστρο,θες γιατι εχει μεγαλυτερη διψα,ολα αυτα μαζι.Και για μενα το μεγαλυτερο κακο ειναι αυτο.ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Εστω και αυτη η κουλα δειχνει να σε ''εχει'',αυτο ειναι το μεγαλυτερο ζορι.Να χασω,μπαλα ειναι,αλλα να δειξω στο γηπεδο οτι ειμαι το αφεντικο.Και φυσικα αυτο οφειλεται στο οτι η κουλα εκτος απο ομοιογενεια λογω του σταθερου κορμου εχει Μανταλο και Λαζαρο που ειναι Ελληνες και παιζουν πραγματικα πολυ καλα και με τη προσθηκη Λιβαγια-Αραουχο εχουν πολυ καλη επιθεση,τρεχουν πολυ και παραγουν φασεις,ενω και το αμυντικο διδυμο Βρανιες-Τσοσιτς ειναι αρκετα καλο.Φυσιολογικα η κουλα δεν θα αντεξει στον πρωταθλητισμο καθως δεν εχει παγκο,μετα απο αυτους το χαος,αλλα εμας θα πρεπει πρωτιστως να μας ενδιαφερει πως θα βελτιωθει η δικη μας ομαδα.Πιστευω οτι η συζητηση για τη διαιτησια δεν κανει καλο στην ομαδα,ΔΥΣΤΥΧΩΣ κατα τη γνωμη μου δεν εχει παιξει καθοριστικο ρολο στη μεχρι τωρα βαθμολογια μας (εχει χαρισει βεβαια ανυπαρκτους βαθμους στους αλλους) αντε να ειχαμε 2 βαθμους παραπανω αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Με την αγωνιστικη μας εικονα δε μπορουμε να επικαλουμαστε τη διαιτησια.Παιξε εσυ μπαλα και αν σε αδικησουν φωναξε.
Το πρωταθλημα εχει ακομα παααρα πολυ δρομο.Εξακολουθουμε λογω ροστερ,τεχνογνωσιας,φανελας κτλ να εχουμε τον πρωτο λογο.Εχουμε τεραστιο προβλημα στα ακραια μπακ,εκ των οποιων κανενας δεν ειναι επιπεδου Ολυμπιακου,στις αλλες θεσεις μια χαρα ειμαστε.Μεγαλυτερα προβληματα ειναι η κακη νοοτροπια,η αδιαφορια ορισμενων και η κακη φυσικη κατασταση,αυτα πρεπει να διορθωθουν πριν απο ολα.Για τον Καπινο εχει δικιο η διοικηση.30 αποκρουσεις να κανει,αμα σε καθε ματς τρωει μια ''φαβα'' δεν κανει για Ολυμπιακο,πως θα γινει τωρα...

Εικόνα apostolos gaganis

Σε αρκετά σημεία, συμφωνώ με το σχόλιό σου. Εκεί που έχω άλλη γνώμη είναι στα συμβόλαια και στις αξίες. Όταν οι διαφορές με τους άλλους είναι μεγάλες, τα 8 στα 10 παιχνίδια θα τα πάρεις. Το ένα ή τα δύο έστω, μπορεί να τα χάσεις απ΄τον άλλο, αλλά θα΄ναι έκπληξη. Που δεν επαναλαμβάνεται τακτικά ή σε μακροπρόθεσμη πορεία ( βλέπε πρωτάθλημα ), αλλά μόνο ως εξαίρεση στον κανόνα. Αυτό άλλωστε ήταν και το βασικό επιχείρημά μας τόσα χρόνια, απαντώντας στους αλλόθρησκους που΄λεγαν τα δικά τους αμφισβητώντας την τιμιότητα των κατακτήσεών μας σε τίτλους. "Βάλτε πρώτα λεφτά τους λέγαμε να κάνετε ομάδες που να μπορούν να μας ανταγωνιστούν και μετά τα ξαναλέμε". Τούτη τη φορά, η πορεία μας είχε να κάνει με την απαίτηση για την πάση θυσία πρόκρισή μας στους 32. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ν΄ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ. Συν τα τραγικά λάθη του Κοσοβάρου. Οπωσδήποτε οι αριθμοί δεν παίζουν μπάλα. Πάντοτε. Αλλά ΠΑΊΖΟΥΝ. Είναι κι΄άλλα που έχουν συμβάλει στην κακή μέχρι τώρα εικόνα και πορεία μας. Μεγάλη συζήτηση... Ο αγώνας με την Γιούβε πέφτει και σε άσχημη στιγμή για΄μας, με πολύ κακή την ψυχολογία. Με προβληματίζει το πιθανό σκορ. Τα ξαναλέμε, φίλε...

Εικόνα George_Str

ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΡΟΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ?ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΣΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ....ΕΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΤΕ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η ΡΕΑΛ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛ ΚΑΙ Η ΛΕΒΑΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΑΝΤΕ....ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

Εικόνα aprosssarmostos

Θελω να πιστευω οτι ο Λεμονης θα στησει την ομαδα εξυπνα και οτι θα λειτουργησει και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης στους παιχτες καθως δεν παιζεις καθε μερα με τη Γιουβε στο Τορινο.Δεν περιμενω θεαματικη βελτιωση,αλλα λογικο στησιμο με τους πιο ''σκληρους'' μας παιχτες και φυσικα Μποτια στην αμυνα και Ρομαο στα χαφ πρωτιστως.

Εικόνα dimitrov7

Το πιθανό σκορ περιμένουν όλοι ......

Εικόνα REDHERAKLIO

Μέσα σε όλα έχουμε τους βαζελόγαυρους που ξαναβγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή να πανηγυρίσουν(όπως το λέω,πανηγυρίζουν οι κομπλεξικοί,γιατί αυτοί που είναι ξύπνιοι και με ανεξάρτητη σκέψη, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είναι πρόβατα-αφελείς -υπάλληλοι, "δικαιώθηκαν").Το τι βλακείες-ασυρνατησίες έχω ακούσει από δαύτους αυτές τις ημέρες δεν λέγεται.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ= Ξερόλες-ημιμαθείς απέχουν από τις κερκίδες και ζήτημα είναι, αν έχουν πληρώσει μία συνδρομή στον ερασιτέχνη από το 2003.ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.
Αν θέλουμε πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα πρέπει να είμαστε διοίκηση -παράγοντες-προπονητές-παίκτες-οπαδοί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει - για όλους - ποτέ. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ. Ναι. Όσοι θα ενωθούν σε μια γροθιά, έτσι πρέπει να΄ναι. Να το δω όμως.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλησπέρα σ όλου σας ,σε προγενέστερο σχόλιο μου είχα γράψει πως κάποιος από την ομάδα θα πρέπει να εξηγήσει στους νέους παίκτες που ηρθαν σε ποια ομάδα έχουν την τύχη να παίξουν ,την ιστορία του Θρύλου μας και να μην βλέπουν τη συμμετοχή τους ως ένα καλό μηνιάτικο .
Συμφωνώ σ όλα με τον Απόστολο και ευελπιστώ πως από αυτό θα πρέπει να ξεκινάει ο Τάκης Λεμονής πριν από κάθε προπόνηση και όταν τους διδάσκει τακτική.
Κι εμένα μ ενόχλησαν πολύ και τα πρωτοσέλιδα που είδα και τα δηκτικά σχόλια διαφόρων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου μας αποκαλούσαν πελάτες ,ένεκα των ηττών που έχουμε και ανεξάρτητα το πως αυτές επήλθαν.
Στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι ν αποδείξουν πως είναι οι καλύτεροι και να γίνουν πιο μαχητικοί ,δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν ,καιρός υπάρχει και ας μην δώσουμε άλλα δικαιώματα αμφισβήτησης της κυριαρχίας μας !

Εικόνα apostolos gaganis

"Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν". Για τους παίχτες μας. Προσυπογράφω.

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη για μενα τωρα είναι η ωρα για αυστηρη κριτικη οσο αφορα την αποδοση των παικτων.Ειμαι σιγουρος ότι ο Λεμονης δεν θα κανει τα τουρλουμπουκια μπρος και πισω που εκανε ο Χασι.Οποτε τωρα οι δικαιολογιες τερμα.Κοιταγομαστε στα ματια πλεον.Στο γηπεδο θα φανουν όλα.Εγω ελπιζω σε εντονη σταδιακη ανοδο της αποδοσης των παικτων μας,αλλιως.....

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν θα μπορούσα, Τάκη, να συμφωνήσω περισσότερο με όσα γράφεις. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι κι΄εγώ...

ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. ΠΛΗΡΗ!

Εικόνα Eleni

Κακώς δίνουμε σημασία στα γεμάτα χολή σχόλια των άτιτλων.

Μας ζηλεύουν,μας μισούν,μας βρίζουν γιατί τους έχουμε κάψει τη γούνα.Τι θέλετε δηλαδή να γράφουν?"Ο Θρύλος έπεσε θύμα του άσχετου προπονητού του"?

Κοιτάμε μπροστά και κυνηγάμε το όραμα.Και όραμα για μας πια πρέπει να είναι ο ευρωπαικός τίτλος.Στεάουα,Ερυθρος Αστέρας,Γαλατά,Σαχτάρ,Πόρτο ακόμα,δεν απέχουν πολύ από τα κυβικά μας.

Ζήτω ο Θρύλος.Όταν σε βρίζουν οι εχθροί είναι καλό.Πολύ καλό.

Εικόνα apostolos gaganis

Εμένα Ελένκο, με πειράζουν τα προσβλητικά σχόλια στην ομάδα μου. Ανέκαθεν με πείραζαν. Το είπα. Είμαι κακός και μνησίκακος με όποιον την θίγει. Δεν είμαι...χριστιανός μ΄αυτόν. Θέλω να τον τιμωρήσω, ποδοσφαιρικά πάντα. Ουδέποτε ήμουνα "υπεράνω". Προτιμώ να είμαι ειλικρινής. Δύο πράγματα, κυρίως, ήμουν πάντα απ΄όσο θυμάμαι: ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ. Πολύ. Την καλησπέρα μου.

Εικόνα dimitrov7

Ε καλά και οι δικές μας οι φυλλάδες δεν γράφουν τπτ εμετικό. Πολύ καθώς πρέπει γίνανε κάτι. Εγώ άμα είχα εφημερίδα θα μου την είχαν κάψει από τα πρωτοσέλιδα που θα έβαζα.

Εικόνα apostolos gaganis

Πολλά απ΄όσα γράφουν κι΄αυτές, δεν μ΄αρέσουν.

Είμαι...στρίγγλος.

Εικόνα Harry red logic

Κ. Απόστολε
κακά τα ψέματα η κούλα, του νιουρίδη, του δέδε(που επηρεάζει τον αχυράνθρωπο αρχιδι αιτητή της ΟΥΕΦΑ ), του «κορυφαίου κόρακα» και όλης της αντιολυμπιακής κυβερνητικής νομενκλατούρας, εκμεταλλεύθηκε την άθλια καθοδήγηση του Χάσι , την κακή απόδοση αρκετών παικτών και μας πλήγωσε , μας πόνεσε αυτή η ήττα και περισσότερο με τον τρόπο που επήλθε..
Εμείς οι φίλαθλοι θα τα θυμόμαστε όλα αυτά, θα συμβεί το ίδιο και με τους παίκτες?
Έχουν ολυμπιακή ψυχή? Ξέρουν από Τάσο Μητρόπουλο? από Στολτίδη, Τζόλε?(έτσι συνοπτικά )
Διακατέχονται από το ιερό πάθος που διακατέχει του φιλάθλους του Θρύλου?
Ερωτηματικά που ζητούν απάντηση! Απάντηση στο γήπεδο! Απάντηση με αποτελέσματα!
Η απάντηση δεν θα έρθει χωρίς σχέδιο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς στρατηγική, χωρίς σκληρή προσπάθεια, χωρίς αγωνιστική ενίσχυση(ναι πιστεύω ότι πονάμε πολύ στην άμυνα) χωρίς Διοικητική στήριξη σε θεσμικό επίπεδο(κολλήσαμε στον Περέιρα που σκύβει στον Δέδε ?)
Ακόμη να πω την αμαρτία μου μέχρι στιγμής δεν έχω δει την ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ των 23 εκατομμυρίων € , μεταγγραφών(πλήν Οφόε), που θα κάνουν την διαφορά!
Έχουμε ακόμη υπομονή να περιμένουμε αλλά και η βαθμολογική μας θέση ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ για τον Θρύλο!

Εμείς πάντα στο πλευρό του Θρύλου με πίστη, πάθος και καρτερία!
Συν Αθηνά και χείρα κίνει! ξέρεις Πρόεδρε!

Εικόνα apostolos gaganis

Είμαι δυσαρεστημένος με την απόδοση των συντριπτικά περισσότερων παικτών μας, παλιών και νέων. Καθρέφτης, η μπάλα που παίζουμε και η βαθμολογική μας θέση. Δεν δικαιολογούν ούτε στο ελάχιστο τα πάρα πολλά λεφτα που παίρνουν, για τη σημερινή Ελλάδα και σε σχέση με τους αντιπάλους των. ΘΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ.

Αλλιώς τα ήλπιζα στην αρχή και αλλιώς τα βλέπω για την ώρα. Τάκη, έχεις πολλή δουλειά!

ΞΑΝΑΛΕΩ: ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ. ΜΠΟΡΟΥΝΕ; ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ...

Εικόνα Harry red logic

Έτσι ακριβώς κ. Απόστολε,συμφωνώ γιατί έτσι ακριβώς αισθάνομαι και
Ηλεκτροσόκ!
Εδώ ο Σεμπά που έτρωγε σίδερα μου φαίνεται οτι έγινε μαλθακός!
Δεν μιλάω για τον Καρσελά,τεχνίτης αλλά ανούσιος αρχίζει να με εκνευρίζει ..φαίνεται λαλάκης!
Έχω μέσα μου τεράστια ποσότητα οργής.Πρέπει να κάνω λίγο υπομονή να εξατμισθεί.
Φαντάζομαι πως θα αισθάνεται ο Βαγγέλας που έχωσε βαθιά το χέρι στην τσέπη!
Αλήθεια γιατί απολαμβάνουν ασυλίας οι Χουσίγιο, Καρεμπέ,Μοντέστο, Ντάρκο?
Είναι ευχαριστημένος ο Πρόεδρος μαζί τους(έγώ όχι αλλά αυτό δεν μετράει γιατί δεν γνωρίζω)
..................................................................
Προσεύχομαι αύριο να μην συμβεί κάτι πολύ άσχημο στο Τορίνο!

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Μοντέστο αναχωρεί. Ενώνω και τη δική μου προσευχή με τη δική σου και άλλων πολλών...

Εικόνα Perpendicular

Καλησπέρα συγγαυροι. Αυτά με τα πρωτοσέλιδα τα θεωρώ γραφικά... Ποιοι από τους υψηλόμισθους παίκτες μας οι οποίοι στην πλειονότητα είναι ξένοι και βλέπουν τον Ολυμπιακό μας σαν σκαλοπάτι για ένα καλύτερο πρωτάθλημα - συμβόλαιο θα μπουν στην διαδικασία να θιχτουν να νευριασουν;
Κανείς... Εαν υπήρχε κάποιος που να μπορεί να τους εμψυχώσει, να τους διδάξει ο Γρηγόρης ο Γεωργάτος έφυγε νύκτα. Ο Ολυμπιακός μας στοχευμενα και μεθοδικά έχει χάσει το κυρίαρχο στοιχείο του. Αυτό του πάθους, της μαγκιας. Ας υπήρχε ένας Αμανατιδης, ένας Γεωργάτος ένας Στολτιδης ακόμη κι ένας ξένος που πονάει γιατί παίζει σε εμάς επειδή το γουστάρει όπως ο Τσορι ή ο Φουστερ και θα σας έλεγα εγώ κυρίες όπως ο Βρανιες τι θα έκαναν......

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ με όσα λες, Κατακόρυφε. Μια διαφορά έχουμε μόνο. Τα πρωτοσέλιδά τους, όταν θίγουν την ομάδα μου και είναι προσβλητικά γιαυτήν, τα εκλαμβάνω ως απευθυνόμενα σ΄ΕΜΕΝΑ. Γιατί είμαι μέλος του ΣΩΜΑΤΟΣ της. Της ΚΑΡΔΙΑΣ της ειδικότερα. Έτσι με βλέπω. Αυτό εξηγεί και τη στάση μου. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΘΥΜΩΝΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Οι άλλοι έκαναν ΑΥΤΟ που θα ζήταγα ΕΓΩ απ΄τον Ολυμπιακό, αν ήταν στη θέση τους. Και μαγκιά τους. Το΄γραψα. Με τους δικούς μας έχω το κύριο πρόβλημα...

Αυτοελέγχομαι όσο μπορώ, αλλά το δηλώνω ( πάλι ) ευθέως: ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Νέτα σκέτα!

Εικόνα manthos 956

Πολύ καλά τα λέει ο ΚΑΘΕΤΟΣ, πολύ καλά τα λέτε και εσείς. Τα πρωτοσέλιδα επηρεάζουν το θυμικό. Βέβαια και τα δικά μας δεν πάνε πίσω σε αντίστοιχες περιπτώσεις νίκης (με τα δάκρυα χαράς που "χύνονται", τό "έτσι σας γλεντάμε" και άλλες γελοιότητες). Ίσως γι΄αυτό πρέπει γρήγορα να τα ξεπερνάμε. Το ζητούμενο σήμερα είναι τι κάνει η ομάδα μας, τι μπάλλα βλέπουμε, πόσο τιμούν τη φανέλλα οι παίκτες κλπ.
Η ομάδα που θυμάμαι με συγκίνηση, στην οποία κάθε παίκτης ήταν η επιτομή της θέσης που έπαιζε, ήταν : Κελεσίδης - Γκαϊτατζής, Γκλέζος, Σιώκος, Αγγελής - Συνετόπουλος, Βιέρα, Δεληκάρης - Λοσάντα, Τριαντάφυλλος, Δαβουρλής(Κρητικόπουλος). Δεν ήταν τυχαίο το ρεκόρ επίθεσης-άμυνας τότε.
Ελπίζω και πιστεύω στην σύντομη ανάκαμψη. Λογική χρειάζεται και συμπαράσταση από μάς.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ το ελπίζω. Το γράφω και πιο πάνω: Και οι γελοίοι τίτλοι και σχόλια που διαβάζω αρκετά συχνά στις δικές μας για τους άλλους ( εκτός απ΄το ΦΩΣ ), δεν με εκφράζουν. Άλλο πράγμα ο επαγγελματικός Τύπος, άλλο οι κατ΄ιδίαν συζητήσεις. Είπα: είμαι στρίγγλος. χαχχ!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε είστε εξαιρετικός, όπως πάντα.

Για όσους θέλουν να δουν το πρωτοσέλιδο της Ψ-Ώρας των Σπορ σε μεγαλύτερη ανάλυση, εδώ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/09/26/23814914_193.jpg

Ο ΑΡΔ που έγραψε το "ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΟΣΦΠ ΗΡΘΕ, ΕΠΑΙΞΕ, ΕΧΑΣΕ ΚΙ΄ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..." έχει ονοματεπώνυμο.
Λέγεται Τάσος Τσατάλης. Αεκτζής ΑΡΔ, από αυτούς που τρώνε σουβλάκια για να γράφουν ο,τι θέλει να ακούσει ο λαθρέμπορας.

Αρθρογράφος στην Ψ-Ώρα των Σπορ,

στην Εφημερίδα των Συντακτών(το ανεπίσημο γραφείο τύπου του Σύριζα):
https://www.efsyn.gr/search/node?author=75

στην ανεπίσημη διαδικτυακή Ψ-Ώρα των Σπορ, το enwsi.gr(εκεί γράφει κι ο διευθυντής της φυλλάδας, Πάνος Λούπος κι άλλοι κιτρινόμαυροι ΑΡΔ της φυλλάδας):
http://www.enwsi.gr/author/tsatalis1975/

και εσχάτως, υπάλληλος του Αλαφούζου στον ΣΠΟΡ FM:
http://www.sport-fm.gr/list/2408300

Μιλάμε για τον τύπο που είχε γράψει μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 στο οπισθόφυλλο της Ψ-Ώρας των Σπορ στις 6/10/2016 ότι ο Φιγκέϊρας...προκάλεσε βάναυσα τον Πατίτο!!!(κάτω δεξιά):
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2016/10/06/22552045_193.jpg

Αβάσταχτος ο πόνος, μεγαλύτερο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ. Ο κατάλληλος ΑΡΔ, στην κατάλληλη φυλλάδα. Τίγκα στο κόμπλεξ και τα ψυχολογικά που τους έχει προκαλέσει ο Θρύλος διαχρονικά.

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως πάντα, άκρως ενημερωτικές οι προσθήκες σου Ερυθρόγιαννε. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Συμφωνούμε κύριε Απόστολε.