ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ



Κανονικά αυτά βγαίνανε στο facebook, αλλά εκεί δεν μας θέλουν οι ΑΡΔ και οι απατεώνες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θα τα πούμε άλλη ώρα γι'αυτούς, εδώ θα δούμε το πώς ισοφάρισε πριν λίγο η ΑΕΚ την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ στο 90'.
 

 

 
Είναι οφσάιντ ο σκόρερ Λιβάγια στο γύρισμα του Μάνταλου, ναι ή όχι;
 
ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90';
 
Προσφορά ''Τεό'' Θεοδωρίδη αυτό. Λαθρεμπόριο πετρελαίου με slops και διεθνώς πια από το ''μοσχόμαγκα της Κοκκινιάς''...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Διεθνής του λαθροκαύσιμου. Και ποιόοοοοος κέρδισε το διαγωνισμό και πήρε τη δουλίσα με την άντληση του μαζουτ από το σαρωνικό; Μέγα ερώτημα. Ο τίγρηηηηηηης! Μεγάλη έκπληξη, ε; Δεν το περίμενε κανείς φαντάζομαι. Κεραυνός έπεσε στη χώρα. Γεια σου σαμαρά με τα τακίμια σου! Καλά είσαι εκεί που είσαι να τρως τη συνταξούλα και την προίκα. Ο δικός σου ο μακαρίτης ο σταυρίδης ο ΤΑΥΠΕΔ, έδωσε στον νιάου τον κρατικό τζόγο και μετά πηγαίνοντας για κέρκυρα, συνάντησε στο δρόμο τον νιάου με το λήαρ τζετ του: Κέρκυρα πας; Ανέβα να σε πετάξω και συνεχίζω μετά για τον προορισμό μου! Δεν είναι παραμύθια, ειπώθηκαν από σοβαρά υποτίθεται στόματα. Αυτά τα διαφανή γίνονταν στις μέρες σου, όταν έσκιζες και συ τα μνημόνια . Όχι Πολιτική Άνοιξη, πολιτικό χειμώνα μας έδωσες.
Ρε σεις, γιατί δεν δίνετε στους λαθρέμπορες το μαξίμου και να πάτε όλοι διακοπές στα καζίνα που πάει κι ο πάνος; Ζάχαρη θα περάσετε. Όσο μένετε, μαζεύεται υλικό για τα ειδικά δικαστήρια. Ξανασκεφτείτε το.

Εικόνα George_Str

://www.gavros.gr/blog/arthrografia/ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ.ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΤΖΑΡΑΝΕ ΤΟ +5 ....ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ .ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ . ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΥΡΙΟ .

Εικόνα george poly

Ολα τα σχολια ειναι λογικα και φυσικα βασιμα,οσο και αυτονοητα.Οπως πχ,πως και γιατι παιρνει ο παο αδεια συμμετοχης στο πρωταθλημα οταν και οι πετρες ξερουν οτι χρωστουν παντου.Οπως πχ, το οφσαιτ γκολ της αεκ που περασε στα ψιλα και στα καναλια θαφτηκε.Αγαπητοι φιλοι,αυτη την γκεμπελιστικη δραστηριοτητα την ζουμε πολλα χρονια.Οταν ομως τωρα εχεις να αντιμετωπισεις την ρωσικη μαφια του ροστοφ-σε χρημα και φουσκωτους-,τους καταδικασμενους τελεσιδικα για στησιμο αγωνων και απαγορευση ασχολειας με το ποδοσφαιρο λαθροπετρελαιαδες και τους πρασινους καναλαρχες των δικων,πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εχεις καμμια τυχη με σφεντονες και δεν πας πουθενα με το σταυρο στο χερι.Φαινεται οτι ο μαρινακης το καταλαβε και θα παρει καναλι οσονουπω.Πιστευω οτι ηταν η πιο σημαντικη κινηση που θα αλλαξει το μονοπωλειο της ενημερωσεως οταν ακουσθει και η δικη μας αποψη.

Εικόνα nichio 1971

Γι αυτούς που σβύσαν φώτα...
Γι αυτούς που πέφτουν κάτω...
Γι αυτούς που διαγράφουν χρέη ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...
Γι αυτούς που ψηφίζονται ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ για να βγάλουν "άδειες"...
Γι αυτούς που ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ κάθε φορά που ευνοούνται.
Η ιστορία έχει ήδη ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, είναι ότι πιο ΒΡΩΜΙΚΟ, ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ κυκλοφορεί στον αθλητισμό της χώρας. Κάτι που πρέπει να το ΠΑΤΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ όπου το συναντάς...
Προσωπικά θα ήθελα να το τελειώσουν ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ το ΚΟΤΕΤΣΙ που πάνε να σηκώσουν, με όποιο τρόπο (που φυσικά θα είναι ανάλογος της "ιστορίας" τους), προκειμένου να πάει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκεί και να τους το... "εγκαινιάσει" δεόντως με 4-5 μπαλάκια στο ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ. Μαθημένοι είναι, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ και φαντάζομαι θα έχουν προβλέψει να ΣΒΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ τα φώτα της "Αγιά Σοφιάς", όταν η ΤΣΟΝΤΑ θα ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ. Όπως μας έχει ΔΙΔΑΞΕΙ η μέχρι τώρα ιστορία τους...

Εικόνα red apple

Ρε συ Σάββα, την ίδια, σχεδόν στιγμή, γράψαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα...

Εικόνα John Zolo

Διαβαζοντας το πιο κατω αρθρο του Νικολακο φουσκωσα παλι απο τα νευρα μου...

http://www.sport-fm.gr/article/nikolakopoulos/to-les-kai-koroidia-auto-m...

Οι λυσεις ειναι δυο...
Ειτε η Διοικηση κανει κατι και μας παιρνουν στα σοβαρα...και αν δεν μπορει να αναλαβει η Θ7...!!!
Ειτε θα πρεπει να βαζουμε τοσα γκολ ωστε να υπερτερουμε απο αυτα που θα τρωμε με το ζορι ;

Ετσι φαινεται. Δεν υπαρχει αλλη λυση...

Εικόνα NovoCeLats

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ
Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ
Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΔ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΟΠΑΠ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΑΤΙ ΑΠΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ, ΑΜΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ...

Ε, ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ...

Εικόνα takis xwsiar

Συμφωνοι σε όλα αυτά συγγαυροι,γιαυτο το λογο πρεπει η ομαδα (περα απ την συμπαρασταση του κοσμου)να είναι παθιασμενη στον αγωνιστικο χωρο,το οποιο παθος δεν το εχει τυχαια μια ομαδα.Το παθος για τη νικη ερχεται από την διοικηση και το τεχνικο επιτελειο που είναι κάθε μερα μαζι με τους παικτες!Σαν πολύ κυριλε δεν ειμαστε εδω και πολύ καιρο? Η μαγκια και ο "αθλητικος" εγωισμος πρεπει να φαινονται ΜΕΣΑ στο γηπεδο και όχι με "νευριασμένες" δηλωσεις μετα τον αγωνα!Δεχομαι την πουστια του βαζελου,του "περα βρεχει" και της ομαδας που εχει ένα πρωταθλημα λιγοτερο από τον Αρη (των χιλιων προβλημάτων,εδω και πολλα χρονια),γιατι αυτή είναι η φυση τους! Αν ηταν "κανονικες" ομαδες θα επεφταν κάθε λιγα χρονια στο ερασιτεχνικο πρωταθλημα με τις παρανομιες και τις δωροδοκιες που αποδεδειγμένα εχουν διαπραξη!Αυτο που δεν δεχομαι είναι η ανηθικη και παρανομη ενασχοληση στο ποδοσφαιρο,συγγεκριμενων κομματων,με θρασος και παθος για τις ομαδες που εχουν "αναλαβει" να σπρωχνουν!Αυτο που δεν μου αρεσει είναι το να λεμε εμεις,ποιον να ψηφισουμε.Αυτο δεν πρεπει να το κανουμε.Ειμαστε αθλητικος συλλογος(απ τους μεγαλύτερους παγκόσμιος),και δεν είναι αυτή η "δουλεια" μας!Μπορουμε όμως να λεμε και να φωνάζουμε με παθος,ποιον θα ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ στις εκλογες,διοτι ΑΥΤΟΙ είναι που ασχολούνται με την καταστροφή του Ολυμπιακου,απροκαλυπτα και με λυσσα!! Εκει είναι το μεγαλο κακο γιαυτους.Να χασουν οι τσατσοι τους το πρωταθλημα,και αυτοι να καταποντιστουν στις εκλογες! ΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Φιλε, εγω δεν εχω θεμα και με γαυρους που θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, οποτε ξαναγινουν εκλογες. Καπελο τους. Ουτε θεωρω τον εαυτο μου περισσοτερο Ολυμπιακο απο αυτους, ουτε αισθανομαι οτι πρεπει να απολογηθουν γι'αυτο σε ο,τι εχει να κανει με τα του Θρυλου. Να εχουν επιγνωση του πολεμου που δεχονται ΟΛΟΙ οσοι συνδεονται και υπερασπιζονται τον Ολυμπιακο θελω, ας διαφωνουν μαζι μας. Να καταλαβουν οτι το ''μην ασχολεισαι'' το λενε ΑΔΕΡΦΕΣ. Οταν καποιος παει να σου βαλει δαχτυλο, δεν κεντραρεις να λουκαρει απο πισω. Αυτο μας ζητανε να κανουμε καποια ''ρομαντικα'' αγορια που ''αλλιως μαθανε τον Ολυμπιακο στα πετρινα'' (που δεν ζουσανε). Ερασιτεχνικο σαιτ εχουμε, την πλακα μας κανουμε και μας εχουν γαμησει στο κυνηγι, στα εξωδικα και στα μπαναρισματα στο φμπ. Το διανοεισαι; Σκεψου ποσο λυσσαλεα πολεμανε το Μαρινακη π.χ. και ο,τιδηποτε εχει να κανει με τον Ολυμπιακο. Υπαρχει εντολη να τελειωσουν τον Ολυμπιακο και να το πλασαρουν ως επιτυχια κατα του παλιου συστηματος, οτι τα βαλανε με τη σαπιλα του ποδοσφαιρου και κερδισανε τα ανωμαλα αγορακια της ροζ αριστερας και της λαικης ψεκασμενης δεξιας που υπερψηφισε ο υπεροχος, αγερωχος, δημοκρατικος λαος του εργατικου Πειραια, για να μας σωσουν. Αυτο θελω να ξερει ο καθενας και μετα αν θελει ας τους ψηφισει κιολας. Μονο που θα το ξερει, θα ειναι πιο μετρημενος στους χαρακτηρισμους του προς αλλους Ολυμπιακους που επιλεγουν να μην κανουν ο,τι αυτος και να αντισταθουν καπως, υπερασπιζομενοι αυτο που υποτιθεται ολοι λεμε οτι αγαπαμε...

Εικόνα REDHERAKLIO

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ.....ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ....ΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΥΠΕΡΑΝΩ"ΜΕΡΙΚΩΝ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΩΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΕΤΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΚΛΠ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΤΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΗΝΕ ΤΟΤΕ Η ΟΧΙ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΣΑΒΒΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΝΕΝΑ ΓΑΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ , ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ,ΜΕΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

Εικόνα George_Str

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ <<ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ>> ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΝΩΣΕ Η ΙΔΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣΤΟ 1940 ΜΕ<< ΗΓΕΤΗ >> ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ .ΕΠΕΙΜΕΝΩ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραιος ρε Γιωργο...

Εικόνα takis xwsiar

Τα θετεις μια χαρα τα πραμγατα φιλε μου,και ακομη και εκει που ψιλοδιαφωνω,με κανει να το "επεξεργαστω" στο κεφαλι μου καλυτερα.Αυτο που με εξοργιζει με αυτους είναι ότι πριν ασχοληθεί με τον Ολυμπιακο ο Μαρινακης,ουτε κατηγοριες,ουτε συκοφαντιες,ουτε επιθεσεις από ολους αυτους για το ποιον του,ουτε "ναρκεμπορας",ουτε τοποτα άλλο από οσα του καταλογιζουν!Ενας λογος βεβαια για όλα αυτά,ηταν και το ότι οι ασχολειες του ηταν στο εξωτερικο,δεν ειχε παρε δωσε με το ελληνικο κρατος.Μολις όμως "εκανε το λαθος" και ασχοληθηκε με τον Ολυμπιακο,ξαφνικα εγινε ο Νο 1 υπαιτιος για τα παντα στην Ελλαδα!Τετοια αντιμετωπιση ουτε ο Ψωμιάδης,και ο Μελισσανιδης δεν ειχαν ποτε,ενω ολοι οι Ελληνες γνωρίζουμε ποσο "καλα" και "ηθικα" παιδια είναι!Τα τελευταια 25 χρονια δηλαδή,οποιος τολμηση να ηγηθεί στον Ολυμπιακο,ντε και καλα θα είναι ειτε πρακτορας της Σταζι ειτε οτιδήποτε παρανομο και κακο για τη χωρα μας!Και λεω εγω τωρα,γιατι από όταν εφυγε από τον Ολυμπιακο ο Κοκκαλης,ξαφνικα κανεις δεν τον κατηγορει για τιποτα?Πολυ απλα γιατι τωρα δεν υπαρχει λογος!Και του δειχνουν ετσι του Μαρινακη,οτι αφησε τον Ολυμπιακο,στη μοιρα του και θα σου πανε όλα "ροδι"!Και οποιος αναλαβει μετα,να τα εχει υποψιν του όλα αυτά.Θα δεχτει ανηλεη πολεμο.Ολα αυτά λοιπον φιλε μου,παλια γινόντουσαν με ποιο "σικ" τροπο.Τωρα το ονομα του Ολυμπιακου αναφέρεται ακομη και στη βουλη,συχνα,με επιθετικο τροπο και απροκάλυπτα,απο αυτά τα δυο συγγεκριμενα κομματα με θρασος!Δεν κρυβονται,ομολογουν από μονοι τους,το μισος για τον Ολυμπιακο μας!Γιαυτο και εγω λεω στα ΙΣΑ ότι σε αυτους τους δειχνουμε και εμεις στα ισα,ποσο δεν τους θελουμε,εκει που τους ποναει! ΧΑΙΡΕΤΩ,ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα αδέρφια! Τα πανηγύρια των φίλων της αεκουλας για το Χ με την Αουστρια δειχνει απλά γιατι δεν θα αλλάξουν ποτέ νοοτροπία και θα παραμείνουν μια ομαδα της 5δας. Ειδικά οι γκεμπελικοι δημοσιογράφοι τους γράφουν για το πάθος που ειδαμε προκειμένου να λυγισει το θεριό της Βιέννης. Ανυπομονώ να δω την αντίδραση του Λαζαυ, του Μπακάκη και των άλλων ηρώων τωρα που θα μπει το πρέπει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Προβλεψη:θα γελάσουμε (και) φέτος.

Εικόνα savvas gridlock

Αντικειμενικα η ΑΕΚ ειναι καλοδουλεμενη ομαδα, με καλο προπονητη. Και καθε χρονο πετυχαινει κατι που δεν καταφερε την προηγουμενη, βελτιωνεται. Μπραβο της και μπραβο και στο Μελισσανιδη που ο,τι και να λεμε, 40 χρονια στα γηπεδα ειναι, δεν ειναι μυρωδιας, σκαμπαζει απο ποδοσφαιρο. Απο την αλλη, αν ειχε καναν πιο ανοιχτοχερη αφανη ή εμφανη χρηματοδοτη η ΑΕΚ, θα ειχε και βαθυτερο παγκο, αρα περισσοτερες πιθανοτητες να αντεξει το Κυριακη-Τεταρτη και να μην παει η θλαση συννεφο, αλλα αυτα δεν γραφονται εκει εξω για να μην κοπουν οι χορηγιες του ΟΠΑΠ...

Εικόνα George_Str

ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΟΣΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΩΤΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,ΛΑΜΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΡΟΜΑΟ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ...ΚΑΙ ΚΑΠΙΝΟ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ...ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ . ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΙΑΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ .... ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ....ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ....Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΡΥΖ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΛΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα Σάββα! Σίγουρα η αεκ είναι ενα καλοδουλεμενο σύνολο, βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι φυσικά. Απλά, κατά την άποψή μου, είναι πολυ διαφορετικό οταν στόχος είναι ένα καλο πλασάρισμα και όχι το πρέπει της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θέλω λοιπόν να δω την αντίδραση της ομάδας του λαθρεμπορα στα ματς που θα κρίνουν τιτλο και όχι στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η πορεία της αεκ θα είναι αντίστοιχη με την προπερσινη του παοκ οπου στους +5 ζαλίστηκε και έχασε τα αυγά και τα πασχαλια. Αρκει φυσικά και μεις να μην αυτοκτονησουμε και να αποδώσουμε αυτα που μπορούμε.

Εικόνα Aprosarmostos17

Νομίζω επίσης ότι η κουτουλιά που ρίχνει στο τέλος ο Κιελίνι στον Ένγκελς είναι καραμπινάτο πέναλτι. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία, αφού από 2-0 το σκορ ίσως γινόταν 2-1, αλλά δείχνει ότι ο διαιτητής έπαιζε φουλ έδρα.

Εικόνα Antreas7

Εδώ με την Άντερλεχτ που κερδίσαμε 3-1 και έδωσε ο διαιτητής 3 πέναλτι, που ήταν καραμπινάτα, γράφανε για... ρεζιλίκι του Ολυμπιακου στην Ευρώπη, μόνο με πέναλτι κερδίζει και άλλες μαλακίες.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Κάποια στιγμή πέρσι συζητάγαμε για το αν ο Τεό τον βαστάνε από τα αρχίδια με κάποιον εκβιασμό καθώς κάτι τέτοια υποννοούμενα περί ατασθαλειών έπαιζαν στις εκπομπές του σαγόνια.Μετά , ήρθε το καλοκαίρι σε άρθρο του Κάρπετ να μας πει πόσο έξυπνος και μάγκας είναι ο Τεό και τους τύλιξε σε μια κόλα χαρτί και όλα θα ελέγχονται από την UEFA.Τελικώς τα πράγματα κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο απλά.Ο Τεό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μπούλη που για να το παίξει ανεξάρτητος και επαναστάτης, στην τρυφερή ηλικία των 14 αποφάσισε να γίνει βάζελος για να την μπει στο Σάββα.Ολοι όσους ξέρω που έγιναν με αυτόν τον τρόπο βάζελοι (μόνο τρεις ευτυχώς) είναι ταυτόχρονα φανατικοί αντιολυμπιακοί.Στην πρόσθεση ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει,χρηματισμό,εκβιασμό κλπ.Η βάση πιστεύω ότι είναι η ίδια.Αντιολυμπιακός.ΥΓ.Εγώ θυμάμαι γκολ από άουτ (Λάτσιο στο Καραισκάκη),χερούκλα Ρουμπέρτου Κάρλους (έγινε κίτρινη στο Μαυρογενίδη),στημένο αγώνα για να μην περάσουμε(η έτερη αχώνευτη ικτερικιά Ντόρτμουντ) κλπ, κλπ.Και όλοι αναρωτιόμασταν , μα καλά τι κάνει ο Τεό?ΥΓ2.Θυμάμαι επίσης 10000 κόσμο στις λάσπες του Ρέντη να δούμε το Φούνες.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΥΓ3.Τελικά χρειάζονται να αρχίσουν να πέφτουν φάπες παντού και όλων των ειδών.

Εικόνα Kratistos_

Να προστεθεί φίλε εδώ η τουλάχιστον υποπτη και βγαλμένη από α΄λλες εποχές διαιτησία με τη Γιουβέντους, με συνεχή φάουλ έξω από την περιοχή, χωρίς καρτες κλπ.. Ποιος ξέρει τι θα γινοταν αν το σκορ παρέμενε 0-0..

Εικόνα suede86

Δημοσιογράφος? Παναγιώτης Παλλαντζάς στο ρεπορτάζ του βαζελέτα.gr για τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο στραγάλι το μόνο που αναφέρει είναι ότι "το γκολ του λιβάγια παίζει!!! και να είναι οφσάιντ αλλά κλασικά ελληνικά θα το προσπεράσουμε"...
Αυτός είναι μάγκες άρτια τεκμηριωμενος λόγος δημοσιογράφου...το γκολ παίζει και να είναι οφσάιντ..πάλι καλά που δεν είπε κανένα να ουμ...και από κάτω τα χανούμια να είναι και δυσαρεστημένα για τους βαθμούς που χάσανε..αντί να αισθάνονται κάπως τουλάχιστον που ισοφάρισαν στο 90' και με γκολ οφσάιντ..
Στο σπορτ24 η μόνη αναφορά είναι ότι το γκολ είναι οφσάιντ αλλά για εκατοστά! (οπότε ας το ξεχάσουμε ας πούμε?)...
Και τέλος στο contra που βασιλευουν τα παρανοικά βαζελικά σούργελα τύπου γιαννόπουλου και κωστακη γουλή(που προχτές στο ραδιόφωνο υποστήριζε ότι η πανάθα έχει μπάτζετ στο μπάσκετ 14 εκ. ευρώ και όταν ένας συνοπαδός μας του είπε ότι καλα τοτε πως ο ισολογισμός σας αναφέρει 5,5 εκ., του απάντησε σαν επιχείρημα ότι ξέρει τα 14 εκ. σαν μπάτζετ γιατί του το παν μπασκετικοί φίλοι του που γνωρίζουν πράγματα αλλά και ότι είναι εγκάθετος και κάποιοι έβαλαν τον ακροατή αυτόν να παρει τηλ!! μιλάμε για τόσο καθυστερημένο...) για το οφσάιντ γκολ της μάνας ΑΕΚ δεν αναφέρθηκε ούτε λέξη..
Παρά μόνο γελοίοι τίτλοι του στυλ πήγε να γίνει του ολυμπιακού..(να μπούμε και εμείς στην εξίσωση να πουλήσει σαν τίτλος)..
Μην πούμε κακή κουβέντα εναντίον του λαθρέμπορα και χάσουμε καμιά χορηγία από τον οπαπ τώρα κρίμα είναι..
ετσι μένουνε μάγκες οι εντυπώσεις έτσι γίνεται η προπαγάνδα..
Και μετά το Λαμία ΑΕΚ το ίδιο έγινε..ενα κόμπιασμα στα πουστράκια στην αθλητική κυριακή να πουν ότι είναι κυριολέκτικά ανύπαρκτο όχι μόνο σαν πέναλντι αλλά και σαν φάουλ που με το ζόρι το βγαλαν..Και δεν είδε καλά ο διαιτητής και παρασύρθηκε και κάτι τετοια...λες και δεν ήταν ο βάτσιος που δεν είδε πέρυσι το χέρι του Κουτρουμπή στο Βέροια ΠΑΟ λες και δεν ήταν πάλι πέρυσι ο Βάτσιος που είδε ανύπαρκτο πέναλντι υπέρ του Αστέρα μέστο Καραισκάκη..
Και αμα ήταν υπέρ του ολυμπιακού θα βγαζαν φλόγες..
Στο άρθρο σήμερα της είδησης για την ατάκα του Αγραφιώτη προς τον Γραμμένο της ΕΠΟ για την ξεφτίλα όπως την είπε που ζούμε διαιτητικά τα σχόλια που περνούσαν στο βαζελόκόντρα ήταν του στυλ μιλανε και οι γαύροι ρε για διαιτησία..
και οι κλέφτες που διαλύσαν το ποδόσφαιρο φωνάζουν και από πάνω και άλλα τέτοια αυτιστικά ποιηματάκια..
Που άμα ρωτήσεις κάνα μπουρδέλο απο αυτά για πες μου ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε με την συμβολή σε καθοσριστικά σημεία της διαιτησίας θα σε κοιτάει στα μάτια για να ακολουθήσουν ατάκες έλα μωρέ τώρα αφού τα ξέρει και τα χει δει όλη η ελλάδα...Στανταρ όμως..
Εδώ πέρυσι με την ΑΕΚ μόνο στα 4 ματς που συναντηθήκαμε είχαμε τα εξης..
ΟΣΦΠ ΑΕΚ 3-0 για το πρωτάθλημα, κόκκινη που δεν δόθηκε στον Πατιτο για μπουνιά στον Φιγκέρας που την έκανε κίτρινη ο Σιδηρόπουλος..
ΑΕΚ ΟΣΦΠ 1-0 για το πρωτάθλημα, πέναλντι που δεν δόθηκε για τράβηγμα στον Μποτία..
ΟΣΦΠ ΑΕΚ 1-2 κύπελλο φάουλ στον Ρέτσο και στην συνέχεια της φάσης γκολ με χέρι απο τον Αραούχο..
ΑΕΚ ΟΣΦΠ 0-1 κύπελλο καθαρή κόκκινη στον Βράνιες για πάτημα εκτός φάσης στον μάριν που δεν δόθηκε..
Μιλάμε για 4 πεντακάθαρες φάσεις που δεν μπορείς να τις ερμηνεύσεις ετσι ή αλλιώς..
Και όμως αμα ρωτήσεις κανένα πουστοχάνουμο που το παίζουν και ηθικολόγοι με γκανγκστερ από τα lidl για αφανή χρηματοδότη (όταν δεν εξαφανίζει καμιά 10αρια εκ. από την χρονιά της ΑΕΚ στην Γ εθνική που ο ίδιος την έριξε) να σου πει για αυτές τις διαιτησίες το πιθανότερο είναι να θυμηθεί τον Δημητρόπουλο διαιτητή με τον οποίο έχει γίνει η μεγαλύτερη προπαγάνδα όλων...
-Δεν εδωκε πέναλντι στην Αεκαρα ο Δημητρόπουλος τότε ατιμε κενωνία...
-Καλα ρε δεν είχε προηγηθεί πριν πεντακάθαρο κοντρόλ της μπάλας με το χέρι από τον Μαλαδενη??
-Δεν έχει σημασία συνεχίστηκε η φάση να ουμ...
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν 20η αγωνιστική με τα φίδια τα κολοβά και αυτή την φορά με κανονικό προπονητή..
Που τον ειρωνευεται κιόλας η ψωρα για σπορ αντί να μετράει τα ξεσκίσματα που της έχει ρίξει ο τάκαρος..(4-1, 6-1, 2-3 στην Φιλαδέλφεια, 4-3 με τον Βασσάρα αντίπαλο και όχι την ΑΕΚ)...
Μια ψώρα για σπορ που ακόμα αδυνατεί να δει αν ήταν πέναλντι του Λιβάγια με την Λαμία γιατί είναι δύσκολη φάση όπως ανέφερε...Ουστ μουνόσκυλα γαμώ τα σουβλάκια που καταβροχθίζει ο εσώκλειστος μπουχέσας σας ο χεσετζογλου μόνος τα βράδια..

Εικόνα Γιάννης ο Red

Αδερφέ, ο Παναγιώτης Παλλαντζλας του Gazzetta είναι Αεκτζής ΑΡΔ με προϋπηρεσία στην κιτρινόμαυρη φυλλάδα Score Live(η οποία έκλεισε στις αρχές του 2011).

Η Ψ-ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΟΦΣΑΪΝΤ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-2 ΣΤΟ 90'.ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/09/29/23824185_193.jpg

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ", ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΟΦΣΑΪΝΤ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ Ή ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΠΑΠ.

-Sportday του Δημήτρη Κοντομηνά:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/09/29/23823837_1480.jpg

-Sportime του Βίκτωρα Ρέστη:
http://www.frontpages.gr/data/2017/20170929/SporTimeI.jpg

-Η "κοντή" Live Sport(ο Βέργης είπε για το οφσαϊντ, αλλά για να το δεις, θες μεγεθυντικό φακό):
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/09/29/23823714_6067.jpg

Μόνο το ΦΩΣ έγραψε για το γκολ-οφσαϊντ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/09/29/23823619_194.jpg

Ο Γαύρος κι ο Πρωταθλητής δεν έγραψαν τίποτα.

Εικόνα Γιάννης ο Red

*Παναγιώτης Παλλαντζάς

Εικόνα Romain

Αυτή η ομαδούλα που φύτρωσε από τη ΓΑΜΑ Εθνική, ξεκολωμένη αλλά παρθένα από χρέη αφού την ξεκολώσανε για να την ρίξει ο ...μεγάλος επενδυτής, είναι ότι το πιό σιχαμερό υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Όλο το πακέτο, από τα νύχια ως την κορφή είναι μια απάτη. Εκτός βέβαια από μερικούς στην Ερασιτεχνική που δεν προσκηνουν τον λαθρέμπορα νταλαβεριτζή.

Ο Κετσπάγια τους είχε πάρει χαμπάρι και τους ξεφτίλισε με τα ... ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.

Εικόνα George_Str

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΠΕΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ <<ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ >> ΚΑΙ ΤΗΣ <<. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ>> ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.....ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΓΑΝΓΚΣΤΕΡ ..ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ<< ΘΕΣΜΟΥΣ>>, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ..ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ,Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΧ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΛΑΜΙΑ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ <<ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ>> ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

Εικόνα George_Str

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ << ΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ >>ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ,ΘΑ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΜΕΝΩ,ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΔΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΕΜΠΕΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος.

Εικόνα savvas gridlock

Μην τα λες αυτα ρε φιλε, στραβωνουν καποιοι γνησιοι, ρομαντικοι Ολυμπιακοι, που δεν θελουν να μιζεριαζουμε για τη διαιτησια. Αυτοι αλλιως εμαθαν τον Ολυμπιακο, στα πετρινα. Εκει δεν μιλαγαμε ποτε για διαιτησια. Ουτε μια φορα. Γαμω την καταντια του λαου του Ολυμπιακου, ξεφτιλισμενοι...

Εικόνα George_Str

Ο ΧΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΠΟΙΟΣ? Ο ΧΑΒΟΣ !!!ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΟΔΗΓΟΣΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΩΤΗ ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΑΙΣΧΗ... ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ,..ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Έτσι είναι. Να παίρνεις ανύπαρκτο πέναλτι στο Λαμία-ΑΕΚ 0-1 στο Περιστέρι, να παίρνεις αποτέλεσμα στην Ευρώπη με άκυρο γκολ στο 90' και οι "αντικειμενικοί" ΑΡΔ στα μεγάλα αθλητικά "αντικειμενικά" sites να το θάβουν το γκολ-οφσαϊντ επιμελώς(για να μην στεναχωρήσουν-νευριάσουν τον λαθρέμπορα Μελισσανίδη). Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

Εικόνα George_Str

ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΧ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ <<ΠΙΑΣΜΕΝΟ>> ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ,ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑΚΕΡΔΙΖΕΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΥΤΟΣ, ΧΑΝΩ ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.