Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας από 04.10 έως 10.10.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
Άλλη μια ερυθρόλευκη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με την ειδησεογραφία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τα νεότερα για κάθε τμήμα.
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Ο στόχος επετεύχθη για τον Ολυμπιακό που πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας εκτός έδρας με 88-50 της Νίκης Λευκάδας. Ο «ερυθρόλευκες»  πήραν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και σε κανένα σημείο δεν αμφισβητήθηκε η ανωτερότητα τους παίρνοντας τη νίκη πρόκριση. Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η Εβίνα Μάλτση ένιωσε ενοχλήσεις και η coach Καπογιάννη προτίμησε να την κρατήσει στον πάγκο προκειμένου να προφυλαχθεί εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Πλέον όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πρεμιέρα του Eurocup την προσεχή Τετάρτη (11/10 18:00) στο ΔΑΚ Γλυφάδας με αντίπαλο την Πολωνική Γκορζόφ. 
 
 
Από κει και πέρα στο παιχνίδι με την Γκορζόβ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας junior όπως ισχύουν και οι κάρτες διαρκείας του Μπάσκετ Γυναικών. Παράλληλα εισιτήρια των 5€ και 10€ θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ Γλυφάδας από τις 16:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. 
 
Σε επίπεδο ακαδημιών, να πούμε καταρχήν πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που μετέχει φέτος τόσο στην Ά κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ όσο και στη Β΄  των Κορασίδων του μπάσκετ. Η ομάδα της Ά Κατηγορίας λοιπόν, πήρε την πρώτη της νίκη επικρατώντας με 45-41 του ΑΟΝΑ στο ΣΕΦ. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο τις Εσπερίδες (Σάββατο 14/10/17, 21:00). Για τη ΄Β ΕΣΚΑΝΑ η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα της σεζόν επικράτησε με 61-27 του Παναιγιναικού εκτός έδρας. 
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας του και αρνείται να χάσει επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-1 του Εθνικού στο κλειστό γυμναστήριο "Μ. Μερκούρη" στο Ρέντη στις 6 Οκτωβρίου. Δυνατό και ισορροπημένο το πρώτο σετ με τις δυο ομάδες να είναι σε όλη τη διάρκεια του κοντά στο σκορ και τελικά ο Ολυμπιακός να επικρατεί με 26-24. Στο δεύτερο σετ οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν πιο δυνατά, προηγήθηκαν με 8-3 ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και ισοφάρισαν (11-11) αρχικά ενώ στη συνέχεια πήραν το προβάδισμα με 16-14 και το σετ με 25-22. Οι παίκτες του Μπενίτεθ αντέδρασαν σωστά και μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο πήραν τα επόμενα σετ με 25-14 και 25-13 και μαζί τη νίκη με 3-1.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα μας συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά "PlovdivCup2017" στο οποίο έδωσε αρκετούς δυνατούς αγώνες. Στο πρώτο ματς στις 3 Οκτωβρίου, η ομάδα μας επικράτησε ε 3-1 σετ (30-28, 20-25, 25-21, 25-14) της CSM Βουκουρεστίου. Μια μέρα αργότερα, η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 σετ (14-25, 14-25, 12-25) και της Ντιναμό Βουκουρεστίου, ωστόσο στις 6 Οκτωβρίου αυτό το μικρό σερί νικών έλαβε τέλος καθώς η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-3 σετ (26-24, 20-25, 17-25, 25-19, 12-15) από τη Μπούρσα. Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την παρουσία της στο PlovdivCup2017, επικρατώντας με 3-1 (25-16, 22-25, 27-25, 25-21) σετ της διοργανώτριας Μαρίτζα Πλόβντιβ. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν την ευκαιρία να παίξουν μια σειρά από δυνατά παιχνίδια απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους και να προετοιμαστούν σε υψηλό επίπεδο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Ο απολογισμός των τριών νικών σε 4 ματς έφερε τον Ολυμπιακό στη 2η θέση με 10 βαθμούς (πρώτη η Μπούρσα με 11) αλλά σίγουρα αυτό που μένει είναι τα ελπιδοφόρα μηνύματα που έστειλε από τη Βουλγαρία ο Θρύλος.
 
 
Μπιτς Βόλεϊ:  Ξεκίνησαν από τις 31 Αυγούστου οι εγγραφές στο τμήμα Beach Volley του Ολυμπιακού το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βοτσαλάκια του Δήμου Πειραιά. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 στα τηλέφωνα: 2104190902-3 και 6977716615. Η έναρξη των μαθημάτων υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαμάη, έγινε τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα για κάθε γκρουπ.
 
 
Πόλο Ανδρών: Στις 5 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Νικολαϊδη, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ομάδα του Ολυμπιακού. Την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα και από τις πιο αξιόλογες στην Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την νέα μου ομάδα για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και τον προπονητή κ. Βλάχο για την ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Γνωρίζω ότι πρέπει να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, μέσα από την προπόνηση για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της νέας μου ομάδας και να την βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ για την επίτευξη των μεγάλων στόχων της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους προηγούμενους προπονητές και συμπαίκτες μου, αφού μέσα απο την σκληρή καθημερινή προσπάθεια μαζί τους, μπόρεσα να βελτιωθώ σαν αθλητής και σαν άνθρωπος».
 
 
Στα αγωνιστικά, "ερυθρόλευκο" βάφτηκε το τουρνουά ΣΕΔΥ που διοργανώθηκε στο Παπαστράτειο το οποίο κατέκτησε δια περιπάτου η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επικρατώντας άνετα του ΠΑΟΚ στον τελικό με 14-1. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου τερμάτισε έτσι στην πρώτη θέση της διοργάνωσης, με απολογισμό πέντε νικών σε ισάρριθμα ματς (προηγήθηκε το 20-4 επί του Πανιωνίου, το 18-5 επί της Χίου, το 16-5 επί του ΠΑΟΚ και το 20-3 επί του Παλαιού Φαλήρου) και πλέον στρέφει την προσοχή της στη κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το μοντάρισμα της ομάδας από το προπονητικό επιτελείο του Θρύλου, μέσα από τα φιλικά και τις κοινές προπονήσεις με τους Ιταλούς.
 
 
 
Πόλο Γυναικών: Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Άκης Τσαταλιός», που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού κατέκτησε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 8-6 της Βουλιαγμένης στον τελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη χρειάστηκαν ένα καλό οκτάλεπτο, το δεύτερο που έκαναν το επιμέρους 4-1, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων και στο δεύτερο ημίχρονο υπερασπίστηκαν τη διαφορά που είχαν χτίσει φτάνοντας στο τελικό 8-6 που τους έδωσε και την πρώτη θέση του τουρνουά. Πρώτες σκόρερ του τελικού οι Μαργαρίτα Πλευρίτου και Τζούλι Έμολο που πέτυχαν από 3 γκολ.

 
Η αναμέτρηση ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλει ο Έλληνας τεχνικός χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας. Μετά το τέλος του ματς έγιναν και οι σχετικές βραβεύσεις.  Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη και καλύτερη τερματοφύλακας η Σταυρούλα Δουρέκα. 
Ενημερωτικά πάντως να πούμε πως, μέχρι να φτάσει στον τελικό, ο Ολυμπιακός νίκησε με 20-5 τη Γλυφάδα και με 14-6 τον Εθνικό.
 
 
Χάντμπολ Ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.»-Όμιλος Ξυνή που επικράτησε του Φοίβου Συκεών με 34-19 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Hanball Premier στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση με τη διαφορά των γκολ να μεγαλώνει όσο κυλούσε το παιχνίδι και μάλιστα να φτάνει σε διψήφιο αριθμό λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό και προσφέροντας θεαματικές φάσεις. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε και την καλύτερη πρόβα τζενεράλε ενόψει ενός ακόμα ντέρμπι, αυτού της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ εκτός έδρας την ερχόμενη εβδομάδα. Ένα λεπτό πριν από τη λήξη της αναμέτρησης αποχώρησε τραυματίας ο Ασβεστάς και οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του.
 
 
Κολύμβηση: Οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών τόσο της αγωνιστικής όσο και της προαγωνιστικής ομάδας του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά. Οι ομάδες μας προετοιμάζονται από νωρίς για άλλη μια ερυθρόλευκη χρονιά όπου θα σαρώσουμε και πάλι όλα τα μετάλλια σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.
 
 
 
Στίβος: Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο γεγονός, την απώλεια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΝΤΙΚΟΥ..Του "ΣΕΡ" του ελληνικού στίβου. Αυτού του απίθανου ανθρώπου που αφιέρωσε σχεδόν όλη του τη ζωή στο στίβο και τον Ολυμπιακό. Θα δανειστώ ένα κείμενο που με εκφράζει απόλυτα και το οποίο λέει το εξής:
 
"Η οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί τον θάνατο του μεγάλου εργάτη και εκ των ιδρυτών του τμήματος Στίβου, Παναγιώτη Βεντίκου. Ο αποβιώσας, από αθλητής, προπονητής και έφορος συνετέλεσε στην κατάκτηση μεγάλων διακρίσεων του τμήματος στην πολυετή παρουσία του. Συνεισέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των Ακαδημιών Στίβου και το πρόσωπό του εμπιστεύθηκαν πολύ μεγάλοι αθλητές που εντάχθηκαν στο τμήμα του Ολυμπιακού προσφέροντας μεγαλειώδεις επιτυχίες. Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήρια του στην οικογένειά του Παναγιώτη Βεντίκου, δηλώνοντας παράλληλα ότι η μνήμη και η προσφορά του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο σύλλογό μας."
 
 
Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΕ Παναγιώτη Βεντίκο! 
 
 
Κανοέ Καγιάκ: Οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών του τμήματος κανόε καγιάκ συνεχίζονται κανονικά εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται. Θυμίζουμε πως οι ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που στεγάζουν το τμήμα, βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι. Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου διεξήχθη στα Μέθανα Διασυλλογικός Αγώνας Σπριντ, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχε γίνει γνωστό αν υπήρξαν αθλητές του συλλόγου μας που να συμμετείχαν στην εν λόγω διοργάνωση.
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 
 
 
Κωπηλασία: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο του αγωνιστικού, όσο και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που  βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, κάτω από το βλέμμα του αρχιπροπονητή Τάσου Μαρίνου αλλά και του προπονητή των ακαδημιών μας, Δημοσθένη Κούβαρη.
 
 
SUP (Σανιδοκωπηλασία): Η αθλήτρια του Ολυμπιακου στο SUP Φραγκίσκη Μοσχάκη κατέκτησε ένα ακόμα μετάλλιο ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην απόσταση των 9 χλμ του διασυλλογικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Σχινιά πριν αρκετές ημέρες. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της δήλωσε στο osfp.gr: «Ο καιρός ήταν ιδανικός για τους αγώνες. Είχα προετοιμαστεί για αυτούς τους αγώνες κατάλληλα και ήρθε ένα ακόμα μετάλλιο. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση στο αγωνιστικό μέρος της».
 
 
Από την πλευρά του ο Έφορος των Ναυταθλητικών του Θρύλου, Τάσος Βουγίδης δήλωσε: «Η Φραγκίσκη έχει δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο SUP. Κέρδισε άλλο ένα μετάλλιο για τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τους επόμενους αγώνες οι οποίοι θα γίνουν στην Κόρινθο στον Διάπλους της Διώρυγας. Συγχαρητήρια για τους διοργανωτές τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο».
 
 
Ιστιοπλοϊα: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στo Mικρολίμανο.
 
 
 
Πινγκ Πονγκ: Άπαντες στην αγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού είναι συγκεντρωμένοι στις επόμενες εγχώριες υποχρεώσεις οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 14-15 Οκτωβριου. Η ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού μετράει ήδη "3 στα 3" και φυσικά βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Κύπελλο στη Σπάθη Ανδρών-Γυναικών, στο αγώνισμα δηλαδή που κατατάσσονται οι δύο ερυθρόλευκοι αθλητές μας. 
 
 
Πυγμαχία: Mε αμείωτους ρυθμούς και καθημερινές προπονήσεις στις εγκατάστασεις των Πολεμικών Τεχνών του τμήματος της Πυγμαχίας, διεξάγεται η προετοιμασία του Αντώνη Τσινάκη ενόψει της συμμετοχής του στην Κατηγορία Ελίτ που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο. Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού προπονείται υπό τις οδηγίες του επικεφαλής προπονητή του τμήματος, κ. Λευτέρη Λειβάδη και αναμένεται να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας την περίοδο των αγώνων. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβουν μέρος και αρκετοί ακόμα αθλητές του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
 
 
 
ΤαεΚβοΝτο: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την περασμένη εβδομάδα όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα τάε κβο ντο του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που στεγάζονται στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
 
 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την περασμένη εβδομάδα όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή του τμήματος Βλαδίμηρου Ναζαρένκο στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που στεγάζονται στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
 
 
Καποέϊρα: Οι απογευματινές προπονήσεις της καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά όσον αφορά το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν τις αρετές της πολεμικής αυτής τέχνης κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 16:00 και μέχρι τις 17:00. Εννοείται πως τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό το ερυθρόλευκο τμήμα.
 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.
 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Στον αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος SuperLeagueK-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και διατήρησε το αήττητο στη διοργάνωση. Η ομάδα μας μετά από 4 αγώνες έχει ισάριθμες νίκες αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνει την απόδοση της και δείχνει τις επιθετικές και αμυντικές αρετές μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν αγωνιστικός… μονόλογος για τον Ολυμπιακό ο οποίος εκτός από τα 2 γκολ είχε και κλασσικές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα.
 
 
Στον αγώνα της 1ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ξεκινησε πολύ δυνατά στη διοργάνωση. Το 1-0 σημείωσε με σουτ έξω από την περιοχή στο 20' ο Σπυριδάκης. Στο 52' ο Σπυριδάκης εκτελεί κόρνερ και ο Κατσογιάννης με κεφαλιά "γράφει" το 2-0 ενώ στο 57' μετά από κόρνερ του Λιοφάγου ο Σταμούλης με κεφαλιά έκανε το 3-0.
 

 
 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ 

Ανανεωμένη και σε νέα ώρα επέστρεψε η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη». Η επίσημη εκπομπή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα (11:000 π.μ. – 12.00) στο Κανάλι 1 του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά έκανε πρεμιέρα με όλα τα θέματα της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας. Στη διάρκεια της εκπομπής «Μεγάλη μου Αγάπη» , που παρουσιάζουν η Γενική Γραμματέας του συλλόγου Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο δημοσιογράφος Λουκάς Θεοφανόπουλος, υπήρξε ενημέρωση για την τρέχουσα ειδησεογραφία όλων των ομάδων και των τμημάτων που καλλιεργεί ο Ολυμπιακός με το Γραφείο Τύπου της ομάδας να δίνει σύσσωμο το παρών στο στούντιο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να ενημερώνονται αλλά και να επικοινωνούν μέσω της επίσημης σελίδας της παραγωγής στο Facebook: https://www.facebook.com/MegaliMouAgapi
 

 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18

H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει έξι (6) τουρνουά:
· 2nd International Heraklion Tournoument (Μπάσκετ Ανδρών)
· Secondo Memorial Francesco Passalacqua (Μπάσκετ Γυναικών)
· 2nd International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΣΕΔΥ (Πόλο Ανδρών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών Γυναικών "Νίκος Τσαταλιός" (Πόλο Γυναικών)
· International Tournament "Levenchov" (Πυγμαχία)
Επίσης, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει εννιά (9) χρυσά μετάλλια:
· 2 Χρυσά Μετάλλια Τάε Κβο Ντο (τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο «2ο Κύπελλο Ακρόπολις» που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ.)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Ξιφασκίας (Το κατέκτησε ο Γιώργος Τσουρούτας σε Διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην Οχρίδα της Π.Γ.Δ.Μ.)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Πινγκ Πονγκ (Τα κατέκτησαν αθλήτριες του Ολυμπιακού στο  «5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» που διεξήχθη στο Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το κατέκτησε η Βένια Χατζή στους Διασυλλογικούς Αγώνες οι οποίοι διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Ηλίας Τσαταλιός και Κατερίνα Αποστολάκη στον διασυλλογικό αγώνα Κύπελλο Αρμάτας 2017 που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Σπετσών)
 
 
ΤΑ "7" ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Αυτό ρε ξεφτυλισμένοι θα το έδινε μέχρι και ο Βασιλακόπουλος... 
ΥΓ4: Αν μας αφήσουν, τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) θα πέσει βόμβα μεγατόνων...
ΥΓ5: Πόσες ομάδες ξέρετε που να διατηρούν 20+ τμήματα εκ των οποίων τα περισσότερα να κάνουν πρωταθλητισμό?
ΥΓ6: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ... Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
YΓ7: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα.

Σχόλια

Εικόνα holland74

Καλημέρα Μάκη, εξαιρετικός όπως πάντα..
Στο ΥΓ 4 για ποια βόμβα και σε ποιο τμήμα αναφέρεσαι;; Αυτό το να μην μας αφήσουν βέβαια με προβληματίζει, αν δεν μιλούσες για βόμβα μεγατόνων θα πήγαινε το μυαλό μου στο μπάσκετ..

Εικόνα MakTheBet

Οχι, δεν είναι ούτε στο μπάσκετ, ούτε ο Σκρόμπιτς που πήραμε στο χάντμπολ....

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη, όπως πάντα είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος.

1. Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ γυναικών, η οποία αντιμετωπίζει την πολωνική Γκορζόφ. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το ματς?

2. Μετά την Basket League(Α1 μπάσκετ Ανδρών, 11 στις 14 ομάδες, πλην Ολυμπιακού,ΠΑΟ και ΑΕΚ, όπου τα εντός έδρας ματς των 3 τελευταίων θα τα δείχνει το COSMOTE TV), την Volleyleague(Α1 βόλεϊ ανδρών) και την Handball Premier(Α1 χάντμπολ ανδρών), και η Α1 πόλο ανδρών θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ. Αρχής γενομένης απ' την 1η αγωνιστική και το ματς Γλυφάδα-Ολυμπιακός:
http://aquafeed24.com/anog-osfp-ert-premiere/

"Πρεμιέρα με Γλυφάδα-Ολυμπιακός στην ΕΡΤ και μια ημέρα νωρίτερα!
Από Aquafeed 24 - Οκτώβριος 5, 20170

Η ΕΡΤ ξεκινά δυναμικά τις μεταδόσεις παιχνιδιών για την Α1 ανδρών και όλα δείχνουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές από την 1η κιόλας αγωνιστική της νέας περιόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρθενική αναμέτρηση που θα μεταδώσει η ΕΡΤ για φέτος θα είναι εκείνη ανάμεσα σε ΑΝΟΓ και Ολυμπιακό.

Ο εν λόγω αγώνας δεν θα διεξαχθεί όπως όλοι στις 14 Οκτωβρίου και ημέρα Σάββατο, αλλά μια ημέρα νωρίτερα. Δηλαδή, Παρασκευή και 13, με πιθανότερη ώρα τις 16:00.

Σίγουρα, η ημερομηνία δεν είναι και ότι καλύτερο για ποδαρικό, ειδικά για όσους πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες, ωστόσο η Δημόσια Τηλεόραση έχει το know how για να τα βγάλει εις πέρας.

Επίσης, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επιλέχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Απόλλων Σμύρνης, η οποία θα γίνει και αυτή Παρασκευή και ώρα 16:00.

Μάλιστα, η Παρασκευή θα καθιερωθεί από την ΕΡΤ εβδομαδιαίως, εκτός εξαιρέσεων."

Σοβαρά τώρα? ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης? Τι στον πούτσο?

http://www.pisina.net/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%C...

3. Στο κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών, ο πελάτης σ' όλα τα σπορ παντοτινός(ο ΠΑΟ) έχασε με 69-32 από τον Πρωτέα στην Βούλα και αποκλείστηκε απ' την φάση των 16. Βέβαια ο στόχος τους είναι παραμονή στην κατηγορία(αν φυσικά παραμείνουν), μιας και παίζουν με νεάνιδες και 2 30άρες.
http://panathinaikos24.gr/2017/10/08/apokleismos-me-varia-itta-apo-ton-p...

"Αποκλεισμός με βαριά ήττα από τον Πρωτέα
PANATHINAIKOS24 TEAM 08.10.2017 | 19:49

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 69-32 από τον Πρωτέα Βούλας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική η «πράσινη» ομάδα μπάσκετ γυναικών, η οποία γνώρισε βαριά ήττα-αποκλεισμό από τον Πρωτέα Βούλας με 69-32.

Το «τριφύλλι» είδε την ομάδα της Βούλας να ξεφεύγει με +12 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο, η διαφορά έφτασε έως το +25, όπου και κρίθηκε ουσιαστικά το ματς."

http://www.sport-fm.gr/article/basket/baria-itta-kai-apokleismos-gia-pan...

"Βαριά ήττα και αποκλεισμός για Παναθηναϊκό
Εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών έμεινε ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα με 69-32 από τον Πρωτέα.

Τελευταία ενημέρωση 08/10/2017, 19:36

Περίπατο κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε ο Πρωτέας Βούλας, που επικράτησε 69-32 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών.

Οι «πράσινες» δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικές, με την ομάδα της Βούλας να ξεφεύγει στο +12 από το ημίχρονο και τη διαφορά να φτάνει στο +25 μετά το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. "

4. Για το ΥΓ3: Το φάουλ στον ΜακΛιν όντως θα το έδινε μέχρι κι ο Βασιλακόπουλος. Κι όμως, τολμάνε και το παίζουν αδικημένοι απ' την διαιτησία εκεί στον Παναθηναϊκό!!!! Αλλά βέβαια, στην ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου τέτοια οφθαλμοφανή φάουλ δεν δίνονται...
Για το ΥΓ4: Για ποιο τμήμα αναφέρεσαι?
Για το ΥΓ5: Καμία. Μόνο ο Θρύλος.

5. Στο χάντμπολ ανδρών έχουμε τον πρώτο ξένο, τον 25άχρονο Σέρβο Νίκολα Σκρόμπιτς. Δικαίωμα έχουμε για 2 ξένους.
http://www.osfp.gr/content/xantmpol/8546-nikola-skrobic

Α, το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο χάντμπολ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ' την ΕΡΤ2, την Παρασκευή,στις 5.15μ.μ.:
http://www.handball.org.gr/index.php/29-pressoffice/news/referees/601-pr...

"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (13-18/10/2017)
10 Οκτωβρίου 2017

Handball Premier (4η αγωνιστική), Α1 Γυναικών (1η αγωνιστική), Α2 Ανδρών (2η αγωνιστική)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Handball Premier (4η αγωνιστική)
ΟΑΚΑ 17:15 (ΕΡΤ2), ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (Τζαφερόπουλος- Χασκής, Μπεμπέτσος- Μίγκας)"

6. Καλό ταξίδι, ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΝΤΙΚΟ(όσον αφορά τον στίβο).

7.Το πρόγραμμα του Θρύλου για την Α1 Βόλεϊ Γυναικών, απ' το site της ομοσπονδίας του βόλεϊ(ΕΟΠΕ), σε doc. Άλλη μια κούπα θα πάει στο λιμάνι.(χωρίς φυσικά τον ΠΑΟ, ο οποίος υποβιβάστηκε):
http://volleyball.gr/index.php/a1-ginakwn/eidiseis/4964-1-2017-18

1η ΑΟ Θήρας-Ολυμπιακός, 2η Ολυμπιακός-Άρης, 3η ρεπό, 4η Ολυμπιακός-Μακεδόνες Αξιού, 5η ΓΣ Ηλιούπολης-Ολυμπιακός, 6η Ολυμπιακός-ΑΣΠ Κόρινθος, 7η ΑΟΦ Πορφύρας-Ολυμπιακός, 8η Μαρκόπουλο-Ολυμπιακός, 9η Ολυμπιακός-Αίας Ευόσμου, 10η Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός, 11η Ολυμπιακός-Πανναξιακός
(αντίστροφα οι έδρες στον 2ο γύρο)

8.Τι ειρωνεία. Ο Ασβεστάς του Θρύλου στο χάντμπολ είναι συνεπώνυμος με την γνωστή κιτρινόμαυρη απομίμηση δημοσιογράφου, του Αρούλη Ασβεστά, υπάλληλο του Αλαφούζου(στον ΣΠΟΡ FM), του Σαββίδη(στο SDNA) και του λαθρέμπορα Μελισσανίδη(στην Ψ-Ώρα των Σπορ)

9. Χρωστάει και σε εταιρείες φρούτων και λαχανικών(π.χ. καρότα)ο ποδοσφαιρικός βάζελος:
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/xrwstaei-kai-se-etai...

"Χρωστάει και σε εταιρεία μαναβικής ο Παναθηναϊκός
Επιμέλεια: Sport24.gr Δημοσίευση: 09 Οκτ. 2017 10:20

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος", οι πιστωτές του Παναθηναϊκού ξεπερνούν τους 170 και μεταξύ άλλων η ΠΑΕ χρωστάει 6.000 ευρώ σε εταιρεία μαναβικής.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι πιο οριακή από ποτέ και κάθε μέρα που περνάει, η κλεψύδρα αδειάζει και ο κλοιός σφίγγει. Τα χρέη είναι πολλά, οι πιστωτές "σκάνε" από παντού και οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα, δεν ξέρουν ποια τρύπα να κλείσουν πρώτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος", το "τριφύλλι" χρωστάει κυριολεκτικά... παντού. Οι πιστωτές ξεπερνούν τους 170 και αναφερόμαστε σε εταιρείες και ιδιώτες, μαζί πάντα με παίκτες, μάνατζερ, προπονητές και ομάδες.

Μόνο στην εταιρεία μαναβικής που προμηθεύει το "Γ. Καλαφάτης", η ΠΑΕ χρωστάει 6.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχα μεγάλες οφειλές υπάρχουν και σε ξενοδοχεία που μένει η ομάδα, όταν αγωνίζεται στα γήπεδα της επαρχίας. Καταλαβαίνει κάποιος πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Μοναδική οικονομική ανάσα είναι οι πωλήσεις παικτών και τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όπου θα βγουν τα εισιτήρια την επόμενη εβδομάδα, μαζί με νέα σειρά διαρκείας. Παράλληλα, θα ανοίξει και ο λογαριασμός ενίσχυσης από τον κόσμο μέσω της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"."

Που είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου να μας μιλήσει περί κατάντιας? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ

10. Απόφαση "εξυγιαντική" υπέρ του ΠΑΟΚ, για την οποία προφανώς το SDNA πανηγυρίζει(ενώ για τον Θρύλο έσκουζε).:
http://www.a-sports.gr/articles-162581/apofash-skandalo-uper-tou-paok.ht...

"Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 - 14:16
Απόφαση - σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ

Καταπατώντας τους κανονισμούς, ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας «χάιδεψε» τους Θεσσαλονικείς με πρόστιμο 10.000 ευρώ * Τιμωρία και για τον Μπάτσι * Ποινή και για ΑΕΛ και Κούγια

Απίστευτα πράγματα και προκλήσεις στην εποχή της ψευτο-εξυγίανσης... Απόφαση που καταπατά τους κανονισμούς και αγνοεί το δεδικασμένο υπέρ του ΠΑΟΚ!
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (10/10) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» τιμωρείται μόνο με πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του Κριστιάνo Μπάτσι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Πρόκειται για μια σκανδαλώδη απόφαση - χάδι, καθώς ο διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τον απώθησε.
Περίπτωση ακόμα πιο σοβαρή και από αυτή του Φρανσουά Μοντέστο του Ολυμπιακού στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ για απώθηση αξιωματούχου αγώνα, με τους «ερυθρόλευκους» να τιμωρούνται τότε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων.
Μάλιστα, με το γράμμα του κανονισμού οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να έχουν τιμωρηθεί ακόμα και με αφαίρεση βαθμών, αλλά όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, αλλά δεν ελήφθη υπόψη ούτε το δεδικασμένο ώστε να τους επιβληθεί έστω τιμωρία της έδρας τους!
Γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους του Ολυμπιακού που είχε καταγγείλει σχετικά τον ΠΑΟΚ.
Πάντως, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ποινή.
Όσον αφορά τον ίδιο τον Μπάτσι, του απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες, ενώ καλείται να πληρώσει με τη σειρά του 10.000 ευρώ.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει και η ΑΕΛ που της επιβλήθηκε πρόστιμο 12.000 ευρώ, ενώ ο Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο με τον Ομάρ Ελ Καντουρί τιμωρήθηκε με δίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: “Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”. Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: “Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ»."

Τα σχόλια σου για τα παραπάνω, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα.

Εικόνα MakTheBet

1) ο Θρύλος επικράτησε με 69-50 παρουσία αρκετών μάλιστα οπαδών... Καλή αρχή κάναμε...

2) Ασε μωρε να χαρούν και λίγο κι εκείνοι οι καημένοι...

3) Έχει κι άλλο πάτο το βαρέλι...

4) -Ας κάνουν ό,τι θέλουν, έχει ο καιρός γυρίσματα... -Έκπληξη... -ΚΑΜΙΑ!

5) Έχει πολύ δυνατό αριστερό ο τύπος... Όσο για την Αεκ, περιμένουμε...

6) Πραγματικός ΣΕΡ!

7) Πάμε σαν πέρυσι και βλέπουμε... Μακάρι να φτάσουμε πάλι τελικό φέτος!

8) Γίνονται κι αυτά...

9) Είπαμε, έχει ο καιρός γυρίσματα..

10) Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα ζητούσαν πάλι -6...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εξαιρετικός όπως πάντα και στα σχόλια.

1ον, το ματς του Ολυμπιακού με την Γκορζόφ που κέρδισε ο Θρύλος με 69-50 το έδειξε το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube.

2ον, η ΕΡΤ2 κι επίσημα θα δείξει αύριο το Γλυφάδα-Ολυμπιακός για το πόλο ανδρών(1η αγωνιστική) στις 4 το απόγευμα και στις 5.15 το απόγευμα το ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το χάντμπολ ανδρών:
http://program.ert.gr/Ert2/index.asp?id=49&pdate=13/10/2017

3ον, προχθές για το Basketball Champions League Λούντβιγκσμπουργκ-ΠΑΟΚ 103-70(τον οποίο ΠΑΟΚ προπονεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αδερφός του γνωστού πράσινου ΑΡΔάκου διευθυντή του sdna, του Βασιλάκη Παπαθεοδώρου). χάνεις με 33 πόντους διαφορά, να τρως 103 και να σου φταίνε οι διαιτητές και ο σχολιαστής της NOVA? Γίνεται, αν είσαι ο παοκτσής ΑΡΔ Γιάννης Παρασκευαϊδης(του paok24, του sdna και της παοκτσήδικης φυλλάδας που βγάζει ο Ιβάν, της "FORZA") και αρθρογραφείς στο sdna:
http://www.sdna.gr/mpasket/basketball-champions-league/article/385392/lo...

Δες το τουίτ μου:
https://twitter.com/johnored7/status/917878737290612738

"Χάνεις με 33 πόντους, τρως 103 & σου φταίει η διαιτησία & η NOVA. Γίνεται? Γίνεται, αν είσαι ο παοκτσής ΑΡΔ Γιάννης Παρασκευαϊδης του SDNA."

Κι αυτό εδώ:
https://twitter.com/johnored7/status/917845363477958656

"Λούντβιγκσμπουργκ-ΠΑΟΚ 103-70 τελικό. 3ο συνεχόμενο κλαρίνο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Δύσκολες στιγμές για το SDNA & τον Βασίλη Παπαθεοδώρου."

1ο κλαρίνο:ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 70-63 για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος
2ο κλαρίνο:ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών 73-79

Σε αυτούς αναφέρθηκε κι ο "Γαύρος":
http://www.gavros.gr/blog/arthrografia/sdna-o-paok-exase-me-33-p-diafora...

2 Τουίτς του λογαριασμού του RATM:
https://twitter.com/redsagainst/status/917876885589196800

https://twitter.com/redsagainst/status/916789594527584256

4ον, πάμε στον έτερο δικέφαλο, την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχασε απ' την Εστουντιάντες προχθές με 79-87 στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League.
Δες το χθεσινό πρωτοσέλιδο της κιτρινόμαυρης Ψ-Ώρας των Σπορ, όπου τους έφταιγε άκουσον-άκουσον η διαιτησία(!!!)που έχασαν από μια μικρομεσαία ισπανική ομάδα εντός έδρας. Κλάψα και στο μπάσκετ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/11/23866300_193.jpg

Δες το τουίτ μου:
https://twitter.com/johnored7/status/918059285141229568

"Η κλάψα πάει σύννεφο.Ακόμα και στο μπάσκετ τους φταίει η διαιτησία που έχασαν στο ΟΑΚΑ απ' την Εστουντιάντες με 79-87.Θέλουν και Euroleague."

5ον, σε 2 σημερινές "αντικειμενικές" εφημερίδες δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ για τη νίκη του Θρύλου επί της Γκορζόφ για το Eurocup στο μπάσκετ γυναικών. Ποιες είναι αυτές?

-Μα φυσική η γνωστή και μη εξαιρετέα αντιολυμπιακή Live Sport:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/12/23869410_6067.jpg

-Και φυσικά το Sportime:
http://www.frontpages.gr/data/2017/20171012/SporTimeI.jpg

ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.
(Η Sportday του Δημήτρη Κοντομηνά έκανε μια απλή αναφορά στο σκορ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/12/23869626_1480.jpg)

Τα σχόλια σου για τα παραπάνω, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα.

Εικόνα holland74

9. Χρωστάει και σε εταιρείες φρούτων και λαχανικών(π.χ. καρότα)ο ποδοσφαιρικός βάζελος:

Χαχαχαχαχαχα, αυτό το π.χ. καρότα μου έφτιαξε τη μέρα, χαχαχαχαχαχαχαχα..
Να είσαι καλά αδερφέ, χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα MakTheBet

Οντως επικο σχόλιο...!