Μαθήματα του κ@λου από SDNA και Κώστα Κεφαλογιάννη...



Μετά τον ξυλοδαρμό του οπαδού του Παναθηναϊκού που θέλησε να ποζάρει με την φανέλα της ομάδας του μέσα στην Θύρα 7 στον προχθεσινό αγώνα της Εθνικής ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά.

Ας διαβάσουμε ακόμα κάτι. Τα παρακάτω αποτελούν αποσπάσματα άρθρου του Κώστα Κεφαλογιάννη στο SDNA:

Τα ήθελε ο κ@λος του!

Η απόπειρα δολοφονίας του οπαδού που πήγε στο Καραϊσκάκη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι συνδεδεμένη με την αποδοχή της από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Γράφει ο Κώστας Κεφαλογιάννης. 

ΟΙ δράστες του συγκεκριμένου περιστατικού που θα μπορούσαν να έχουν γίνει μέχρι και δολοφόνοι, θρασύδειλοι, ηλίθιοι, οι οποίοι με την καβάτζα της αριθμητικής υπεροχής ξέρασαν οργή, μίσος και απύθμενο κομπλεξισμό πάνω σε 1(έναν!) ανυπεράσπιστο άνθρωπο.

Και όσοι διακινούν από το βράδυ της Τρίτης το επιχείρημα: «Τα ήθελε ο κώλος του, που πήγε με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη». Αυτοί δεν είναι απλώς ηλίθιοι. Αυτοί είναι το χώμα πάνω στο οποίο φύεται όλη η παραπάνω ηλιθιότητα!

Για να τελειώνουμε. Κάθε φορά από εμάς που γράφει ή λέει «κακώς τον πλάκωσαν, αλλά κι εκείνος όφειλε να είναι πιο προσεκτικός», συμμετέχει ενεργά στον επόμενο ξυλοδαρμό.

Διότι διαμορφώνει το περιβάλλον της εύκολης δικαιολογίας μέσα στο οποίο τέτοιες συμπεριφορές μοιάζουν περίπου λογικές. Ενώ είναι εντελώς παράλογες! Υπάρχει ένα ολόκληρο πλέγμα αιτιών και αφορμων που ευθύνεται για τη συγκεκριμένη νοοτροπία, το ξέρω. Και ξέρω ότι δεν διορθώνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Οπότε ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό. Την καταδίκη της απύθμενης εγκληματικής ηλιθιότητας και στην ανάδειξη της κανονικότητας…

Όμορφα λόγια όταν τα διαβάζεις έτσι;  Εύγε στον συγγραφέα θα σκεφτόταν ένας αναγνώστης που θα τον διάβαζε για πρώτη φορά.

Ειδικό βάρος όμως στον λόγο του καθενός δίνει η γενικότερη στάση του και η πίστη του σε αυτά που πιστεύει ανεξαρτήτως συνθηκών και προσώπων.

Θα μπορούσα να γράψω ένα χαριτωμένο άρθρο για την οικολογία και το περιβάλλον με αφορμή μια μητέρα που έθαψε την πάνα του παιδιού της στην άμμο της παραλίας αλλά να κάνω την πάπια όταν ένα εργοστάσιο χύνει τα λύματα του σε ένα ποτάμι. Γιατί φοβάμαι να τα βάλω με το ισχυρό εργοστάσιο ή επειδή εξαρτώμαι από αυτό. Οικολόγος γιαλατζί δηλαδή…

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης χαρακτηρίζει τους δράστες του περιστατικού (20 χρονών) θρασύδειλους, ηλίθιους και δολοφόνους που με καβάτζα την αριθμητική υπεροχή τους ξέρασαν οργή και μίσος.  

Μετά τον πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού με δράστη 70+ χρονών μεγαλοεπιχειρηματία - ηγέτη ποδοσφαιρικής ΠΑΕ με καβάτζα την αριθμητική υπεροχή των μπράβων που τον συνόδευαν δεν μπήκε στον κόπο ο Κώστας Κεφαλογιάννης  να μας κάνει δωρεάν μαθήματα κοινωνιολογίας και να μας αναλύσει τα αίτια αυτού του είδους βίας. Ούτε διαβάσαμε για θρασύδειλους γκάγκστερ και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Ξεκίνα Κώστα Κεφαλογιάννη να αλλάξεις την βίαια κοινωνία μας από τα ψηλά και μετά καταλήγεις και στους εικοσάρηδες των γηπέδων…

Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως για τον Κώστα Κεφαλογιάννη το θύμα, στην προκείμενη περίπτωση ο Αλέξης Κούγιας προκάλεσε τον θύτη με την συμπεριφορά του και φέρει μερίδιο ευθύνης.

Όμως όχι! Ο Κώστας Κεφαλογιάννης το γράφει ξεκάθαρα :

Και όσοι διακινούν από το βράδυ της Τρίτης το επιχείρημα: «Τα ήθελε ο κώλος του, που πήγε με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη». Αυτοί δεν είναι απλώς ηλίθιοι. Αυτοί είναι το χώμα πάνω στο οποίο φύεται όλη η παραπάνω ηλιθιότητα!

Και πιο κάτω:

Κάθε φορά από εμάς που γράφει ή λέει «κακώς τον πλάκωσαν, αλλά κι εκείνος όφειλε να είναι πιο προσεκτικός», συμμετέχει ενεργά στον επόμενο ξυλοδαρμό.

Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται. Καταδικάζει κάθετα κάθε μορφή βίας χωρίς ΑΝ και συμβιβασμούς. Η μη καταδίκη ενός βίαιου περιστατικού αποτελεί συνενοχή σύμφωνα με τον Κώστα Κεφαλογιάννη.

Με τον ξυλοδαρμό του Κούγια δεν  ασχολήθηκε ο κύριος Κεφαλογιάννης για να μπει στον κόπο  να κάνει το αυτονόητο σύμφωνα με τα πιστεύω του. Να καταδικάσει δηλαδή την πράξη και να κατακεραυνώσει τον θύτη…

Με τον ξυλοδαρμό του Κούγια ασχολήθηκε όμως το μέσο στο οποίο έγραψε το παραπάνω άρθρο καταπέλτη κατά της βίας ο Κώστα Κεφαλογιάννης.

Να πως καταδίκασε τον ξυλοδαρμό του Κούγια το SDNA:

 

Ο θύτης στα χέρια παραληρούντων οπαδών να πανηγυρίζει την επιτυχία του γιατί ξάπλωσε τον κακό που τα ήθελε ο κώλος του...

Αν βέβαια στην θέση του Κούγια βρισκόταν ας πούμε ο Πρασινοφρουρός και ο Πρωταθλητής ή ο Γαύρος ανέβαζαν αντίστοιχη γελοιογραφία με τον Σαββίδη αυτή την φορά να μοιρολογά και να μετρά  πάνω από το πεσμένο κορμί του αγαπημένου του παιδιού τότε όχι την ΕΣΗΕΑ θα εγκαλούσαν οι προσβεβλημένοι ιδεολόγοι αλλά το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Να πως καταδίκασε τον ξυλοδαρμό του Κούγια και ένας αρθρογράφος του SDNA o Σταύρος Κόλκας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 

Απορεί ειρωνικά για τον λόγο του ξυλοδαρμού. Προφανώς θεωρεί πως τα ήθελε ο κώλος του Κούγια.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Κώστα Κεφαλογιάννη κάποιοι συνάδελφοι του μαζί και ο Σταύρος Κόλκας δεν είναι απλώς ηλίθιοι,  είναι το χώμα πάνω στο οποίο φύεται όλη η παραπάνω ηλιθιότητα από την στιγμή που δικαιολογούν αυτή τη μορφή βίας.

Φυσικά δεν καυτηρίασε την στάση του μέσου που εργάζεται ούτε και αυτή του συναδέλφου του. Δεν τον είχε πειράξει και πολύ τότε...

Αν φάει όμως κανένα αδέσποτο γιαούρτι ο Κόλκας εμείς θα απορήσουμε  για τον λόγο που το έφαγε. Ο Κώστας Κεφαλογιάννης όμως θα γράψει για ιδιωτικούς στρατούς γαλακτοπωλών που φιμώνουν την δημοσιογραφία.

Αν το γιαούρτι όμως το φάει ο Σάββας Θεοδωρίδης ο Κώστας Κεφαλογιάννης θα έχει πάρει το ρεπό του.

Οπότε Κώστα Κεφαλογιάννη μην μας κάνεις μαθήματα οπότε βολεύει εσένα και το μέσο που εργάζεσαι. Όταν αποκτήσεις μια συνέπεια γράφοντας χωρίς διακρίσεις και όχι κατά το δοκούν, τότε τα κείμενα σου εκτός από ωραίες λέξεις και εκφράσεις θα αποκτήσουν και ουσία. Όταν βρεις τα άντερα να τα βάζεις με όλους από όποιο στρατόπεδο και αν προέρχονται κάνε μας όσες διαλέξεις θέλεις μέχρι τότε όμως περιορίσου στον Πρίγιοβιτς και τις Κυριακές που ξαναβρήκατε.

Σχόλια

Εικόνα holland74

Μπράβο για το άρθρο Αρχηγέ...
Μήπως έχει κανείς αδερφός αυτή τη σέλφι με το κωλοδάχτυλο, έτσι να τους βουλώσουμε το στόμα ξανά..

Εικόνα matrasimca

Πιθανων και να γινει προκειμενου να ενισχυθει οικονομικα ο ρακενδυτος Παναθηναικος.
Πριν την Ελληνοποίηση του Ζεκα ειχα γράψει καποτε οτι θα γινει με μονο σκοπο την ανοδο της υπεραξιας του παικτη που ως διεθνης θα πωληθει με κορδελα απο τον Βαζελο.
Ξερουμε πως δουλευουν.
Τοσα χρονια η Εθνικη ηταν παραμαγαζο του ΠΑΟ.
Μαγκια του Μαρινακη που παραχωρησε το Καραισκακης δωρεαν, επομενως οπου και να παει η Εθνικη θα πρεπει να ισχυσει το ιδιο και το αυτο.
Μερικες φορες πραγματικα κανω λαθος που τους λυπαμαι γιατι ειναι τραγικα αδιορθωτοι.
Ο προβοκατορας οπαδος του ΠΑΟ που ηλθε να τραβηξει φωτογραφια μπροστα στην Θ7 ενω ηξερε πως εκει υπαρχουν και φανατικοι Ολυμπιακοι ειναι εξ' ισου υπευθυνος για οτι εγινε.
Δεν συμφωνω με την βια και πιστευω πως σε ματς της Εθνικης επρεπε να απαγορευτει η εισοδος σε οσους ενδυονται με οπαδικες φανελες.

Εικόνα Marios

Εξαιρετικο αρθρο φιλε μου,ο συγκεκριμενος πουλαει πολυ ηθικη,το εκανε και παλαιοτερα στο contra που εγραφε,αλλα πιο συγκεκαλλυμενα,σε παραπεμπω σε ενα παλιοτερο αρθρο του,ποσταρω τον τιτλο και οχι το link...Ο φερετζές της πολιτικής ορθότητας..διαβασε το πως σε μια αποφαση του ΟΤΕ για ενα θεμα στο μπασκετ μπλεκει τον Ολυμπιακο.Απλα αυτος και οι αλλοι που δουλευουν εκει περα βγαλανε το μισος τους για τον Ολυμπιακο σε ενα περιβαλλον που το ευννοει,ισως η λεξη μισος να ειναι λιγη,αλλη ταιριαζει αλλα τελος παντων.Και ο Σομογλου εβγαλε 2-3 αρθρα τωρα..ετσι πολυ επιθετικα...αυτος νομιζω παλαιοτερα εκανε ρεπορταζ Ολυμπιακου,αναρωτιεμαι αν τον ρωτησεις τωρα τι ομαδα εισαι..τι λες να πει Ρομα ή Εθνικη Ελλαδος.Τελος παντων,καλο ειναι να απανταμε σε αυτους που και που,γιατι οι τυποι κανουν προπαγανδα παντα και παντου!

Εικόνα George_Str

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1941-1944 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΜΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΒΟΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΟΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΙΑΝΑΚΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.

Εικόνα suede86

Κώστας Κεφαλογιάννης ένα επικό ιντελεξουάλ (θαρρεί) σούργελο που σε κάθε του κείμενο στο βαζελοcontra προ 3ετίας μας έδειχνε μέρα παρά μέρα ποιος ήταν ο βαθύς του πόνος...
Μιλάμε ότι αυτό το αρρωστο παόκι δεν έγραφε κείμενο αν αυτό μέσα δεν περιείχε και την λέξη Ολυμπιακός..γιατί αλλιώς είχε επίγνωση ότι δεν θα τον διάβαζε ούτε η μανούλα του..Με κατι πούστικους προβοκατόρικους τίτλους σε κάθε άρθρο του στυλ "ναι αλλά τι θα γινόταν αν στην θέση του παοκ ήταν ο Ολυμπιακός?" και άλλα τέτοια..
Όσα σχόλια αδερφών μας κατόρθωναν και περνούσαν στο βαζελοσάιτ αυτό, my ass αντικειμενικό, σε άρθρα του κεφαλογιάννη κυριολεκτικά τον γλένταγαν υπενθυμίζοντας του μην ξεχαστεί και δεν αναφερθεί στην ψύχωση του τον Ολυμπιακό και στα επερχόμενα άρθρα του..Ααα μην ξεχάσω που και που αυτή η μεγάλη πένα καταπιάνονταν και με κοινωνικά θέματα μια στο τόσο για να μας επιδείξει την πολυσύνθετη σκέψη του (όπως εύκολα διακρίνουμε και από αποσπάσματα κείμενου του πιο πάνω)...
Ωσπου μια μέρα έτσι ξαφνικά άφησε το βαζελοcontra για να κάνει το βήμα που όφειλε στον εαυτό του σαν γνήσιο μίασμα της δημοσιογραφίας????? και να ενταχθεί στο σάιτ που θα αφήσει εποχή ως ότι πιο σιχαμερό υπήρξε στην σύγχρονη αθλητική δημοσιογραφια...το λατρευτό μας σαπιοna...η φατσούλα, του και μόνο δείχνει γιατί ανασφαλή πουστράκι μιλάμε...
Όσον αφορά τώρα τα βαζέλια αυτά τα υποκριτικά μουνιά που θέλουν και επίδειξη ήθους βρίσκοντας τώρα ευκαιρία συνεπικουρούμενοι από τα παντός είδους ΜΜΕ... αυτοί...
Που την πέφτανε σε οπαδούς της ΑΕΚ αμέσως πριν καλα καλά αυτοί αποχωρήσουν από την κηδεία του πατέρα του Χατζηχρήστου καμιά δεκαριά χρόνια πριν, αυτοί που βαρούσαν τον Ευθυμιάδη και μετά αμέσως έτρεχαν να χαθούν μέστο πλήθος σαν γνήσιοι λαγοί..
Αυτοί που αν η σελφι με το κωλοδάχτυλο που επιχείρησε να βγάλει ο βάζελος αυτός στο Καραισκάκη έβγαινε, θα λέγανε μαγκιά τους γάμησες κτλ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ 13 ΠΑΝΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ και την έπεσαν στον Σαραβάκο επειδή θυμήθηκε τα αδικοχαμένα αδέρφιας μας και έγραψε κάτι για αυτά, αυτοί που σήκωσαν πανό στο οακα "καμιά συμπόνοια για όσους φορούν κόκκινα" μετά την γιούχα τους στην ενός λεπτού σιγή για τον Σέρβο οπαδό που σκότωσαν οι Τούρκοι πριν το Γαλατα Ερ.Αστέρας, ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...
Ή η Φυλλάδα του πρεζάκια η πράσινη που απαιτεί κιόλας αλλαγή έδρας, πούλο χτες από τον ναό ρε κωθώνια..Και εσύ Αρούλη Ασβεστά που ευκαιρία βρήκες μωρή τρελή να γράψεις σήμερα στην Ψώρα ότι επιτέλους να πηγαίνει ο κάθε φίλαθλος και ο κάθε δημοσιογράφος (γιατί εσένα αυτό σε έκαιγε) ελέυθερα στο γήπεδο αυτό, εσύ μωρή πουστάρα ποτέ ξέχνα το..
365 μέρες απόλυτα δουλικός τσάτσος στις προσταγές του αφεντικού σου χύνοντας τόνους κατευθυνόμενης βρωμας στα αρθρα σου για τον Θρύλο και μετά θες να νιώθεις και άνετα παλιόπουστα στον ναό..
Άραγε αν οπαδός του Ολυμπιακού πήγαινε στην Λεωφόρο με μπλούζα της ομάδας μας σε αγώνα της Εθνικής θα ακούγαμε σε δελτία ειδήσεων ατάκες όπως "ο νεαρός οπαδός θέλησε να προκαλέσει με αποτέλεσμα να....."κτλ κτλ ή όχι?
Εδώ μέχρι και χτες μας λέγανε τον συγκεκριμένο όλα τα μέσα ο ανυπεράσπιστος φίλαθλος..όχι οπαδός έχει διαφορά..
Και κλείνοντας να μεταφέρω αυτούσιο μήνυμα εμετικού βάζελου που συνάντησα στο youtube στο βίντεο που παραθέτω...
https://www.youtube.com/watch?v=SyBRMHieKFo
Από ImmortalCataphract
"Ρε ξεδοντιάρη, τι να του δώσουν δυο χαστούκια λες? Αυτό είναι το ήθος σου ως δημοσιογράφος ρε παλιοκαριόλη? Αυτά τα μηνύματα περνάς έξω? Όσο για τους ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥΣ, σας εύχομαι ότι χειρότερο πουτανοχύματα. Ήταν παιχνίδι της ΕΘΝΙΚΗΣ ρε μπαστάρδια, εκείνη τη στιγμή το γήπεδο ήταν της ΕΘΝΙΚΗΣ και όχι του Ολυμπιλαγού και το να φορέσεις τη φανέλα του ΠΑΟ δεν είναι ποινικό αδίκημα. Ποινικό αδίκημα είναι να ξυλοκοπούν 10 κόκκινες κότες έναν άνθρωπο, πουτάνες της Τρούμπας, βοθρολύματα της κοινωνίας. Όσοι συμμετείχαν στο ξυλοδαρμό και όσοι τον υποστηρίζουν, τους εύχομαι να ψοφήσουν."
Για σένα λοιπόν ελεεινό μουνόσκυλο που έγραψες το παραπάνω και δεν ξέρεις καν να μετράς για να διακρίνεις πόσοι χτύπησαν αλλά και πόσοι προσπαθούσαν να τους σταματήσουν (αυτό σου ξέφυγε μάλλον) ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑΣ....ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΟ 2005..
https://www.youtube.com/watch?v=WGH25Giv3AU

Εικόνα Chief Bromden

Ωραίος φίλε! Αν περιμένουν να βγάζουμε ελληνικό καφέ και γλυκό συκαλάκι σε κάθε απόβρασμα που έρχεται στο σπίτι μας μην σώσουν και ξαναπαίξουν. Να πάνε στις μακέτες ή στην στρούγκα της Λεωφόρου…

Δες και αυτό φίλε από το Μόσχος δεκαετία 90s

https://www.youtube.com/watch?v=yyc6_P4TaqM&t=10s

Εικόνα Pipis

Γειά σου φίλε.

Από όσο γνωρίζω, ο τύπος τη σέλφι με το κωλοδάχτυλο την έβγαλε Live στο ΦουΜπου και από εκεί τον πήραν χαμπάρι γιατί πριν φορούσε μπουφανάκι το κορίτσι.
Επίσης δεν ήταν μόνος, είχε παρεάκι αλλά λειτούργησε η αυτοσυντήρηση και έκαναν κοκοκο τελευταία στιγμή.

Όλα αυτά τα ξέρω εγώ, που δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά δεν τα ξέρουν οι υπόλοιποι να τα γράψουν στο κειμενό τους..

Φιλικά.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ.

Εικόνα Chief Bromden

Γιατί κυκλοφορούν; Από τρύπα σε τρύπα πάνε. Μια φορά είπε ο Ασβεστάς να πάει για καλαμαράκια με τον Κοντονή και του βγήκαν ξινά...

Εικόνα aguirre 7

Αυτό το παραμύθι με τα καλαμαράκια πρέπει να το κόψετε ρε παλιόγαυροι !!! Μια φτωχική πεσκανδρίτσα έτρωγε ο άνθρωπος... Οσο για Πειραια μονο απο φωτογραφια...

Εικόνα μαουνιέρης

Μπράβο, σύγγαυρε!

Εικόνα Chief Bromden

Ευχαριστώ δάσκαλε!

Εικόνα ThomasK

Σιχαμερός φαρισαϊσμός. Τον...μεγάλο κήνσορα τον
παλούκωσες με τα ίδια του τα λόγια τα πομπώδη,
Chief.

Κόλκας. 'Αλλος επηρμένος, φαρισαίος, λακές και
κρετίνος.

Εικόνα Chief Bromden

Οι φαρισαίοι είναι λυκόπουλα μπροστά στον Κόλκα.

Τα παρακάτω τα έχει γράψει ο ίδιος:

«Είμαι πεπεισμένος πως θα επέλθει ισορροπία. Ξέρω είναι δύσκολο στο λιμάνι να το συνηθίσουν αυτό, ξέρω πως ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου θα συνεχίσει την επικοινωνιακή του αηδία από τα ΜΜΕ που είναι ιδιοκτήτης.»

Μιλάει για επικοινωνιακή αηδία του Αλαφούζου ο Κόλκας που συμμετείχε σε αυτή την αηδία όταν έβγαινε στο KICK OFF του ΣΚΑΙ και έκανε προπαγάνδα μαζί με τους άλλους προσκυνημένους του SDNA !!! Τότε η προπαγάνδα ευνοούσε το αφεντικό το Σαββίδη και ήταν σωστή, μόλις τα χάλασε ο Αλαφούζος με το αφεντικό έγινε μια αηδία...

Εικόνα ThomasK

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Εικόνα nichio 1971

Εξαιρετικός Chief, όπως ΠΑΝΤΑ.
Το συγκεκριμένο "επεισόδιο" με τον ΒΑΛΤΟ ΒΛΑΚΑ προχτές δεν είναι παρά ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα δυσφήμισης κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που παρακολουθούμε τελευταία.
Το χρειαζόντουσαν άλλωστε οι διάφοροι "δικοί μας", προκειμένου να δικαιολογήσουν την πρόθεση αποχώρησης της Εθνικής από το Καραΐσκάκη όπου φιλοξενούνται ΤΖΑΜΠΑ. Στο καλό και ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.
Ο Αλαφούζος μπορεί να φεύγει από το ποδόσφαιρο (διαλύοντας τους λαγούς στο πέρασμά του), οι ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ πρακτικές του όμως θα μείνουν ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑΣ στο ποδόσφαιρό μας. Με άξιους συνεχιστές την μπουγάτσα, την κούλα και τους συν αυτώ σουβλακοεπιδοτούμενους ΑΡΔ.

ΥΓ Το επόμενο επεισόδιο του σήριαλ, να μαντέψω ότι θα γίνει στη Λεωφόρο με μας? Όλως τυχαίως?

Εικόνα Chief Bromden

Με την σημερινή κατάσταση του βάζελου θα γίνουν όργια. Διαλυμένη και ακέφαλη ομάδα. Η θύρα 13 θα επιμεληθεί την διεξαγωγή του αγώνα.

Εικόνα Spiros Legend

Μπράβο Τσίφη, το συγκεκριμένο απόβρασμα είναι από τα πιο προκλητικά, διότι ντύνει με ιδεολογία τα στημένα και πληρωμένα άρθρα του, είναι το πιο επικίνδυνο είδος ΑΡΔογράφων, αυτοί με τις επιλεκτικές ευαισθησίες, που κατά σύμπτωση, πάντα αφορούν αρνητικά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Για την εγκληματική οργάνωση Θεσσαλονίκης τι έγραψε ο συγκεκριμένος ΞΕΦΤΙΛΑΣ και το μέσο που τον μπουκώνει ρούβλια; Για τα καμμένα αυτοκίνητα, τις απειλές, την υπόθεση Δώνη και το τι πέρασε η οικογένειά του από την ΕΠΙΣΗΜΗ Διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον Τσιστιακώφ και τον άλλον που συντόνιζε φυλακόβιους, τον Μηλιωρίδη; Για την επίθεση που δέχτηκε ο πάγκος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στο Κύπελλο, και αντί να τιμωρηθεί ο Θύτης, η ΑΕΚ, τιμωρήθηκε το θύμα, ο Ολυμπιακός, επειδή ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία παρατηρητής που ο γιος του παίζει στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ; Προφανώς αυτήν την Υγεία ευαγγελίζονται οι πληρωμένοι Ρουφιάνοι σαν τον Κεφαλογιάννη... Για τον στημένο αληταρά επόπτη του αιματοβαμμένου τελικού Κυπέλλου, σύμφωνα με τον <<Διοικητή>> της ΑΕΚ(Γελάει ο κόσμος με την Ε.Ε.Α., Ανεξάρτητη Αρχή διορισμένη από Κοντονή!), το έψαξε το θέμα ο ρουφιάνος, ήταν στημένος ο επόπτης, κινητοποιήθηκε η Δικαιοσύνη, έγινε δικογραφία για στημένο παιχνίδι;;;; ------ Για την γελοιογραφία, έχω να πω το εξής πραγματικό περιστατικό: Επειδή μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι μόλις την είδα, τότε, μπήκα στην προσωπική σελίδα του Χρήστου Ζωίδη, στο facebook, και ανάμεσα στα συγχαρήκια που δεχόταν από <<πνευματώδεις>> θαυμαστές του, τον κατηγόρησα δημοσίως για στράτευση, του είπα ότι, ως τώρα, ήξερα ότι υπάρχουν στρατευμένοι Δημοσιογράφοι, τώρα βλέπω ότι υπάρχουν και στρατευμένοι γελοιογράφοι. Ευχήθηκα στον ίδιο και σε αυτούς που βρήκαν αστεία την γελοιογραφία, να τους συμβεί αυτό με το οποίο γελάνε, τον άγριο ξυλοδαρμό από μπράβους και να δούνε μετά κάποιους τύπους να σπάνε πλάκα με ότι τους συνέβη. Απάντησε, ευγενικά μεν, αλλά κάνοντας τον χαζό, ότι δεν καταλαβαίνει γιατί είναι στρατευμένη η γελοιογραφία του. Του λέω, καταλαβαίνεις πολύ καλά, είναι ακριβώς στο ίδιο πανηγυρικό κλίμα με το μέσο που δουλεύεις, όπου πανηγύριζαν για τον μάγκα τον Τίγρη, αυτό ακριβώς αποτύπωσες στην γελοιογραφία σου και είμαι 100% σίγουρος ότι αν στην θέση του Μελισσανίδη ήταν ο Μαρινάκης, θα είχε γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, θα λέγατε για εγκληματικές οργανώσεις και δεν θα σπάγατε πλάκα. Προσπάθησαν να με πείσουν ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ και τα βλέπω φανατισμένα, δηλαδή πήγαν να με βγάλουν τρελό, όχι τόσο ο ίδιος, αλλά οι αβανταδόροι του. Επειδή μετά άρχισαν να με βρίζουν, ενώ εγώ μιλούσα κοσμιότατα, και το μόνο που έκανε ο Ζωίδης ήταν να πει να σταματήσουμε να βριζόμαστε, αντί να διαγράφει τις εις βάρος μου ύβρεις και απειλές, τα έσβησα τα σχόλιά μου, εξάλλου αυτά που ήθελα να πω, του τα είπα, κατάμουτρα και Δημοσίως, όχι ότι κατάφερα τίποτα, αλλά για να μην νομίζει ότι απευθύνεται μόνο σε ηλίθιους και πρόβατα αντιολυμπιακούς, αυτός και το μέσο που δουλεύει.

Εικόνα ThomasK

Τα τσιμπουκογλάνια υπηρετούν πιστά τον Πασά
και δεν καταφέρονται εναντίον του.

Ο Ζωϊδης δεν ήξερα πως σκιτσογραφεί στον
εμετικό αυτόν ιστότοπο. Και δηλώνει Γαύρος,
απ' ό,τι θυμάμαι (από συνέντευξή του;). Κρίμα.
Χαρισματικός και αξιόλογος σκιτσογράφος και
προσωπικά τον διαχωρίζω από τους ΑΡΔ. Η υπερβολή
είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τής σάτιρας και στην
εν λόγω περίπτωση τη χρησιμοποίησε υπέρ το δέον.
Ο γ@μημένος βιοπορισμός...

Εικόνα Spiros Legend

Είναι αρκετός καιρός που φτιάχνει κατά παραγγελία γελοιογραφίες, καθημερινά, για τον βόθρο. Για να μην συγχύζομαι, έχω αραιώσει, ως και κόψει από κει μέσα, οπότε μιλάω για όσες γελοιογραφίες έχω δει στο παρελθόν, δεν είναι ούτε θέμα υπερβολής, ούτε κάτι άλλο σχετικό με την τέχνη της γελοιογραφίας, στην οποία είναι πράγματι αξιόλογος και τον είχα και σε εκτίμηση. Μιλάμε για βιοπορισμό, όπως το λες, δεν είναι ο εαυτός του, περνάει τα εμετικά συμφέροντα και απόψεις του βόθρου στις γελοιογραφίες του, έχω δει άπειρες ειρωνικές για τον Ολυμπιακό... Δεν την έβαλε τυχαία ο Τσίφης, πρόκειται περί ΑΛΗΤΕΙΑΣ, να παρουσιάζει μάγκα τον λαθρέμπορο, πρέπει να ντρέπεται και ας είναι ότι ομάδα θέλει.

Εικόνα Chief Bromden

Σπύρο όλες οι γελοιογραφίες του είναι όπως το είπες, στρατευμένες . Οι περισσότερες ειρωνικές απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη.

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό άρθρο, Chief.

Εικόνα Chief Bromden

Ευχαριστώ Romain!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τσιφ, όπως πάντα εξαιρετικός. Ενημερωτικά πάντα, ο Κώστας Κεφαλογιάννης είναι Παοκτσής. Το γράφω και στο άρθρο μου:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161029/paoktsis-ard-kostas-k...

Βέβαια, και οι υπόλοιποι ΑΡΔ του SDNA, ειδικότερα ο βάζελος τσάτσος του Ιβάν, ο "τουιτεράς" Χρήστος Φασούλας(στο twitter και με άρθρο στο SDNA:
http://www.sdna.gr/genikes-eidiseis/article/373089/efyge-o-makron-kai-ti... )
όχι μόνο δεν το καταδίκασαν, αλλά έλεγαν εμμέσως πλην σαφώς "Καλά του έκανε"του Κούγια ο Μελισσανίδης.

Βέβαια, ο λογαριασμός του RATM στο τουίτερ τον έβγαλε στη σέντρα
https://twitter.com/redsagainst/status/906469680084381696
αλλά σαν σωστή κότα που είναι ο Χρήστος Φασούλας, δεν απάντησε.

Εικόνα Chief Bromden

Είναι Παοκτσής αλλά το παίζει και καλά ανεξάρτητος με πένα επιπέδου. Έχουν μαζευτεί τόσοι Παοκτζήδες αρδακες στο SDNA (Κόλκας, Βασιλόπουλος, Τζαντζάρας) που προσπαθεί να διαφοροποιηθεί λίγο για ξεκάρφωμα. Μια από τα ίδια είναι και αυτός αλλά πλασάρει άλλο κοστούμι…

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφονται τόσες μέρες μετά το βράδυ της Τρίτης καταλήγω στο εξής συμπέρασμα:
Ότι πιο υγιές έχει αυτό το ποδόσφαιρο είναι οι δυο βάζελοι που έβαλαν την φανέλα του λαγού στο Καραϊσκάκη και υπόλοιποι που τους έριξαν τα τριτσικώνια τους. Ειλικρινά το μόνο κακό που έκαναν αυτά τα παιδιά ήταν ο ένας στον άλλον.
Με όλη αυτή την θυληπρεπής αντικειμενικότητα που γράφουν όλοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να κλείσουν μάτι το βράδυ της Τρίτης λόγο των εικόνων που αντίκρισαν στο Καραϊσκάκη, πραγματικά εκτιμώ απεριόριστα τα δυο βαζέλια που έβαλαν φανέλα μέσα στην 7. Αντρίκια και στα ίσα. Όπως ίσα και αντρίκια ήταν τα μπουνίδια που έριξε το παλικάρι (γιατί ένας ήταν αυτός που τον έδειρε πραγματικά)πληρώνοντας σαν άντρας σωστός το χρέος του στης φυλακής τα σίδερα. Πόσο πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα μεταξύ των οπαδών? Πόσο πιο ειλικρινά?
Κάποτε ήταν 100 από εδώ και 100 από εκεί και τις παίζαμε στα ίσα.
Όσοι λάκισαν τότε, έγιναν δημοσιογράφοι...

Εικόνα Chief Bromden

Ωραίος Ναυσιπλόε! Μου αρέσει η προσέγγιση σου...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Ρε γαμώτο δεν θυμάμαι τι έλεγαν στο σάιτ αυτό για τα μπουκέτα που φεύγανε από τους χωμάτινους οπαδούς του μπαοκ στον Τζηρά στο χάντμπωλ.

Άκου απόπειρα δολοφονίας... Όχι, απόπειρα γενοκτονίας ήτανε.
Χάσανε κι οι έννοιες το νόημά τους...

Εικόνα Chief Bromden

Μπροστά τους θα τα βρίσκουν όλα. Την φάση με τον τζηρά την κρατάμε στην άκρη μέχρι να ξεσπαθώσουν για κανένα αναπτήρα που θα πέσει στο πόδι του Τακουρίδη…