ΤΟ LIKE ΤΟΥ ΑΓΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ...


Tags: -

Σε συνέχεια αυτού εδώ του άρθρου για το ΝΟΥΜΕΡΟ που λέγεται Νίκος Παππάς, όπως έγινε γνωστό δεν επιβράβευσε την δραστηριότητά του στο instagram μόνον ο επώνυμος φίλαθλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Like έκανε και ο Αγραβάνης, ο νεαρός ''ψηλός'' του Ολυμπιακού, το οποίο απέσυρε μετά το θόρυβο που προκλήθηκε.
 
 
Να ξεκαθαρίσουμε το τι έχει γίνει, γιατί κάποιος μπορεί να μην γνωρίζει. Κατά την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, σημειώθηκαν 2 επεισόδια. Το ένα μεταξύ Παππά-Μπουρούση και το άλλο μεταξύ Αγραβάνη-Παπανικολάου. 5 μέρες πριν από σήμερα, οι τεχνικοί Μίσσας-Σκουρτόπουλος της Εθνικής ανακοίνωσαν τους 24 παίκτες στην προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε αυτούς υπήρχαν μέσα οι Παπανικολάου-Μπουρούσης, αλλά όχι οι Παππάς-Αγραβάνης. Ξεκάθαρα λοιπόν το τεχνικό team χρέωσε στους Παππά-Αγραβάνη τα κρούσματα απειθαρχίας που παρατηρήθηκαν στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Αν μέναμε εδώ, το like του Αγραβάνη σε post παίκτη του ΠΑΟ, για εμάς θα ήταν ανεκτό, αφού θα αφορούσε την Εθνική και όχι τις συλλογικές αντιπαλότητες. Τώρα όμως μιλάμε για τον παίκτη-ΝΟΥΜΕΡΟ που λέγεται Νίκος Παππάς, ο οποίος τραγουδούσε στα μπουζούκια, στου Χολίδη που πήγαν οι παίκτες του ΠΑΟ να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα που κατέκτησαν μέσα στο ΣΕΦ τον Ιούνιο συνθήματα για την Ολυμπία, τη γυναίκα του Σπανούλη, τα γνωστά που τραγουδάει η άνανδρη Μπύρα 13 των έμμισθων φιόγκων.
 
ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ, ΑΓΡΑΒΑΝΗ.
 
Βέβαια το παιδί είχε δείξει κι άλλα κρούσματα της βλακείας που τον δέρνει, όταν μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Φώτση πως αποχωρεί από τον ΠΑΟ κι επιστρέφει στον Ηλυσιακό, τον αποθέωνε δημοσίως, λίγες μέρες μετά τα συνθήματα ''σας γαμήσαμε μες στο Παλέ'' του ''Αντώναρου'' (αυτός από όσο ξέρουμε ΔΕΝ έβριζε τη γυναίκα του Σπανούλη, για να μην τον αδικήσουμε). Κατανοητό το ότι λόγω ηλικίας τον έχει καβαλήσει λίγο η μαλακία, αλλά ας μαζευτεί και ας προσέχει το τι κάνει δημοσίως ο Αγραβάνης. Δεν μιλάει με τους φίλους του στην καφετέρια, διαβάζει και παρακολουθεί αρκετός κόσμος το τι κάνει, παίκτης του Ολυμπιακού είναι.
 
Για τον ''επαναστάτη'' Παππά, για να το κλείσουμε, το καλύτερο άρθρο είναι αυτό που έγραψε ο Κογκαλίδης. Μάγκας εκεί που τον παίρνει. Έδειξε και φωτό από το πούλμαν, αλλά όταν ο Γιαννακόπουλος τον υποχρέωσε να γυρίσει με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη μετά τον περυσινό αποκλεισμό από τη Φενέρ, εκεί αποδείχθηκε ΚΟΤΑ και μάλιστα ΛΕΙΡΑΤΗ. Τουλάχιστον εκεί ο Φώτσης αρνήθηκε να κάνει τον καραγκιόζη...

Σχόλια

Εικόνα holland74

O Αγραβάνης πρέπει να απαλλαχθεί λόγω βλακείας, αυτής που δεν τον αφήνει να εξελιχθεί σύμφωνα με τα προσόντα του..

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ειπαμε ειναι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.Ο δεικος μας ειναι απλως ,απλος μαλακας.