Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΤΖΟΥΛΗ ΠΑΡ'ΤΟΝΕ'' ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ''



Στην χθεσινή συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, ο εκτελών χρέη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για την αξιωματική αντιπολίτευση και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ''ζόρισε'' τον υπουργό ''Τζούλη πάρ'τονε'' (από την ταινία εδώ το λέμε, μην το παρεξηγείτε...) για την απουσία του από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την στιγμή που έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τσιάρα. Εκεί πάνω ο Άδωνις του υπενθύμισε το γεγονός ότι είπε ψέματα στη Βουλή στο θέμα του ταξιδιού του στο Λονδίνο για το συνέδριο οπλικών συστημάτων DSEi 2017'', αφού δεν πλήρωσε το πολυτελέστατο ξενοδοχείο που διέμεινε με την πιστωτική του κάρτα, αλλά με μετρητά, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ''Παραπολιτικά''. Αυτή η αναφορά του αντιπροέδρου της ΝΔ, έστω και εμμέσως, στα ''Παραπολιτικά'', ενόχλησε τον υπουργό ''Τζούλη πάρ'τονε'' και πετάχτηκε λέγοντας ''να πας να πάρεις το μεροκάματο πάλι από τον Πειραιά'', εννοώντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τον Άδωνη για να τα λέει όλα αυτά. Είναι στο 05:57 του βίντεο.
 
 
Επειδή ψάχνει για μεροκάματα όπως φαίνεται ο υπουργός ''Τζούλη πάρ'τονε'', καλό θα ήταν να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που αφορούν τα πολυαγαπημένα του οπλικά συστήματα. Για παράδειγμα, διαβάζουμε σε ρεπορτάζ ιστοσελίδων που ασχολούνται με το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων διάφορα περίεργα πράγματα.
 
Κάποιον κ. Παπαδόπουλο που ήλθε στον κ. Καμμένο, ως δήθεν εξουσιοδοτημένος από την Σαουδική Αραβία ν’ αγοράσει πυρομαχικά, από τα άχρηστα αποθέματα του Ε.Σ. έναντι 63 εκ. $. Αφού “δούλεψε” επί 2 – 3 μήνες τους αρμόδιους (όχι όλους…) και προσωπικά τον κ. Υπουργό κατέστη άφαντος! Οργισμένος ο κ. Καμμένος στρέφεται αναίτια κατά άριστου Ταξιάρχου τον οποίο απείλησε ακόμη και με χειροπέδες! Τον ενθουσιασμό και την ευπιστία του έπρεπε να ελέγξει και ν’ αποκαταστήσει πάραυτα, τον άξιο και έντιμο ταξίαρχο!
Την φοβερή Νοτιαφρικανική εταιρεία PARAMOUNT η οποία θα αγόραζε με χοντρό χρήμα, θα αξιοποιούσε την ΕΛΒΟ. Την διαφήμιζε ο κ. Υπουργός, μάλιστα, στη Βουλή! Όταν έγινε διαγωνισμός δεν κατέθεσε καν προσφορά και τώρα η ΕΛΒΟ εκποιείται. Κύριε σώσον τους αφελείς…
 
Σε παλαιότερη συζήτηση στη Βουλή, πριν από ένα μήνα, ο Άδωνις ρώτησε τον υπουργό ''Τζούλη πάρ'τονε'', εδώ στο 05:05 του βίντεο, για τον Παπαδόπουλο και το αν πήρε τα 63 εκ. ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο,
 
 
αλλά ο ''Τζούλη πάρ'τονε'' αμόλησε χαρταετό. Στο 06:34 του βίντεο αναφέρεται σε ''διακρατική συμφωνία για την πώληση υλικού (των πυρομαχικών αξίας 63 εκ. ευρώ του Ελληνικού Στρατού δηλαδή) στη Σαουδική Αραβία, με την υπογραφή του υπουργού Άμυνας της χώρας και διαδόχου, με εκπρόσωπο και όχι μεσάζοντα τον Παπαδόπουλο''. Αν τώρα, όπως ψιθυρίζουν διάφοροι κακεντρεχείς του χώρου, αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει υπογραφή του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, αλλά μόνο του Παπαδόπουλου, τι θα πει ο ''Τζούλη πάρ'τονε''; Αν αποδειχθεί ότι σε επίσημο έγγραφο Έλληνα που σχετίζεται με τη χώρα αυτή, εγκαίρως είχε επισημανθεί στο ελληνικό υπουργείο ότι κανείς αρμόδιος στη Σαουδική Αραβία δεν ξέρει τον Παπαδόπουλο κι ότι μάλιστα σε αυτήν τη χώρα ''τον ψάχνουν'' για διάφορες λαμογιές που φέρεται πως έχει κάνει, τι θα πει ο ''Τζούλη πάρ'τονε''; Αν αποδειχθεί ότι ο Παπαδόπουλος εμπλέκεται και σε άλλες, παλαιότερες συμβάσεις προμήθειας υλικού στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, οι οποίες συμβάσεις αποδείχθηκαν πολύ...αμαρτωλές, τι θα πει ο ''Τζούλη πάρ'τονε''; Για το ότι ''προξένευε'' την πώληση της ΕΛΒΟ σε έναν...κτηματομεσίτη και...αδαμαντωρύχο της Νοτίου Αφρικής, την Paramount εννοούμε, δηλαδή σε μια μείξη Μπανασάκηδων (κτηματομεσίτες ήταν τα δύο αδέρφια) και Ανάργυρου Σαλιαρέλη (με τα διαμάντια στην Κένυα) και όταν αποκαλύφθηκε το μέγεθος του ψέματος, κήρυξε άγονο το διαγωνισμό πώλησης της ΕΛΒΟ, προκαλώντας ζημία στους άλλους ενδιαφερομένους, οι οποίοι μπορεί να προσφύγουν δικαστικά και να ζημιώσουν το Ελληνικό Δημόσιο με αποζημιώσεις που θα τους επιδικαστούν, τι έχει να πει ο ''Τζούλη πάρ'τονε''; Μήπως πιάστηκε ''με το δάχτυλο όλο χωμένο στο βάζο με το μέλι'' και αντί να απολογηθεί, πετάει την μπάλα στην κερκίδα;
 
Κι αυτά είναι μόνον η αρχή. Θα έχουμε και συνέχεια με το υπουργικό ενεργούμενο των Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''-Πατέρα-Μελισσανίδη, τον κύριο-σερβιέτα ''Τζούλη πάρ'τονε'' και τις λαμογιές του...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Για να δείτε το μέγεθος της προσωπικότητας του τζούλη, παραθέτω δυο τρία σκόρπια που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό:
1 Το 2012 του προτάθηκε από τον Παπούλια να μπει στη συγκυβέρνηση που ετοιμαζόταν, με νδ, πασοκ, καρατζαφέρη. Στην προεδρία της δημοκρατίας έφτασε ένα φαξ, στο οποίο έλεγε ότι, για να συμμετάσχει, θέλει το υπουργείο άμυνας. Όταν αυτό διέρρευσε, βγήκε και το διέψευσε σκίζοντας τα μεγάλα ρούχα του. Η Προεδρία αναγκάστηκε να βγάλει το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΟ φαξ, το οποίο είχε σταλεί από τα γραφεία των καμ. ελ (καμένων ελ), με το λογότυπό τους και τυπωμένο το τηλέφωνο των γραφείων ως συσκευή που το έστειλε. Τότε ο κωλοτούμπας ανασκεύασε λέγοντας ότι το φαξ αυτό δεν είχε την έγκρισή του και το έστειλε αυθαίρετα μια γραμματέας!!!!!! Θαυμάστε τον!
2 Πριν τις εκλογές για το νέο πρόεδρο δημοκρατίας το 2014, προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι αμφιταλαντευόμενοι βουλευτές και να μην ψηφίσουν τον δήμα, έπρεπε να απειληθούν ότι, αν ψηφίσουν, θα κατηγορηθούν για χρηματισμό. Έτσι στήθηκε μια γελοία ιστορία με πρωταγωνιστή τον επίσης γελοίο ιδιοκτήτη οφσόρ και ατάλαντο θυρωρό της "πολυκατοικίας", τον οποίο καταγγέλθηκε ότι πήγε να δωροδοκήσει σε καφετέρια κάποιος αποστολόπουλος. Ο τελευταίος ήταν όπως αποδείχθηκε στέλεχος των καμ.ελ., σύβουλος του αρχι-καμ.ελ προέδρου και μάλιστα, κυκλοφόρησαν βίντεο, που δείχνουν πρόεδρο και αποστολόπουλο να μπαίνουν στο γραφείο του προέδρου της Κύπρου για να συζητήσουν απόρρητα εθνικά θέματα!!! Εδώ δύο τινά ισχύουν για τον πρόεδρο τζούλη: ή είναι αρχιλαμόγιο κι έστησε ολόκληρη φάρσα με κολλητούς του συνεργάτες για να εκφοβίσει βουλευτές ή είναι επικίνδυνος αρχικόπανος και έχει ως συμβούλους, που τον συνοδεύουν σε συζητήσεις σοβαρών εθνικών θεμάτων, άτομα ύποπτα, αναξιόπιστα και ποιος ξέρει από πού ελεγχόμενα. Διαλέγει και παίρνει. Ε ρε δουλειά για τα δικαστήρια του μέλλοντος! Να μην ξεχνάμε ότι με τέτοιες πουστιές έγιναν εκλογές και βγήκαν οι εχθροί του γαύρου στην κυβέρνηση, με τις ψήφους πολλών γαύρων, όπως επίσης ότι σ' αυτή τη γελοία ιστορία ενεπλάκη ο κωμικός των κλανιών χαζόπουλος και ο ζούγκλας ο αδιάβροχος! Παντού μέσα αυτοί.
3 Τόσο καιρό βρίζει το παλιό κατεστημένο πολιτικό σύστημα, ξεχνώντας να απολογηθεί για το γεγονός ότι σ' αυτό το πολιτικό σύστημα είναι μέχρι τις κάλτσες χωμένος από όταν πήγαινε νηπιαγωγείο, από πολύ νέος υπήρξε βουλευτής και υπουργός και είναι ο τελευταίος που νομιμοποιείται να ομιλεί γι αυτό.
Η γραφική Παπακώτα της ΝΔ διεγράφη από το κόμμα της σήμερα. Εντός ολίγου προσχωρεί στους καμ.ελ κι έτσι θα χάσουμε για πάντα την ευκαιρία να απολαμβάνουμε μια ακόμη υστερική φωνή στα πάνελ (με ωραία αγωνιστική ανάρτηση όμως, παραδέχομαι). Τελείως συμπτωματικό ότι οικογενειακώς κατάγεται από την πόλη- έδρα της ρώσικης μαφίας. Μην πάει ο νους σας στο κακό! Απλά, ο τζούλης χρειαζόταν μια στήριξη στις δύσκολες στιγμές του και βρέθηκε το κουτσό άλογο να θυσιαστεί.
Επειδή ο ρουλετάκιας υπουργός της συνέπειας και της ειλικρίνειας υποτίθεται ότι έχει κάνει μεταπτυχιακά στο εξωτερικό, αλλά πρόσφατα διαπιστώσαμε από μέιλ του γραφείου του, ότι τα αγγλικά του είναι επιπέδου χαμηλότερου από καμάκι της δεκαετίας του '70, θα χε πλάκα να ψάξει κανείς, αν έχει πρόσβαση, να τον βρει στις επετηρίδες των πανεπιστημίων που πήγε. Μπορεί να βγει λαβράκι, αφού τον έχω ικανό για τα ΠΑΝΤΑ.
Και μια πρόβλεψη: επειδή στις εκλογές θα πάει άπατος, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε τη βουλευτική ασυλία για τις κρίσιμες εποχές που έρχονται, θα κάνει την κίνηση ματ. Θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του συριζα για να εξασφαλίσει την εκλογή του!! Δέχομαι στοιχήματα.
Κάτι που ψιλοακούγεται, ότι ετοιμάζονται μελλοντικές εντάξεις στη νδ κάτι κουίκ (άλλος ολυμπιακάρας!) και μερικών επίσης ανύπαρκτων, προειδοποιώ ότι τελικά ο κόσμος θα ψηφίσει πειρατές και κυνηγούς. Μην παίζετε με τα νεύρα του.

Εικόνα Φάνηςγαυρος

Ξεβρακωστε τους όσο δε πάει!!!

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/689669/o-kammenos-o-pro... http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/687461/h-oikogeneia-kam... AΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΤΖΟΥΛΗ ΛΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ Σ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ,ΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ Σ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΕΡΓΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν τις κανει αυτος ρε τις μηνυσεις, η γυναικα του τις κανει. Τζουυυυυληηηη...

Εικόνα Red Captain

Πάρτε και τον "μυρωδιά" τους μεσημεριάτικα......http://www.zougla.gr/greece/article/alo-olimpiakos-ke-alo-marinakis

Και έρχεται αμεσως στο μυαλό το λαϊκό ανέκδοτο με τον βιαστή στο δικαστήριο.... τον ΓΑΜΑΣ κύριε Πρόεδρε ή δεν τον ΓΑΜΑΣ!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Ηδη απο το χεσιμο μυρισε ολο το Λεκανοπεδιο. Κι ακομη δεν αρχισαμε. Ασε που μας ελεγε στο τουιτερ ο Τριανταφυλλοπουλος ''ολο το αθλητικο τμημα του zougla.gr γαυροι ειναι''. Αυτοι που εγραψαν το κειμενο που εβαλες, ειναι γαυροι; Τι ειδους; Αποτριχωμενοι;

Εικόνα Red Captain

Ωραιος savvas....χαχαχα χέστηκε ο "μυρωδιάς" και βρώμισε ..... !!!!!!!!

Οσο για το Νοοr1,λαθρεμπορία,εμβάσματα.....κλπ κλπ που εγραψα προχθές ενα εχω να πω. Λόγω επαγγέλματος και λόγω του ότι έχω δουλέψει για πολλά χρόνια στην Fujairah U.A.E και έχω σε πετραιλευσεις πλοίων στο ενεργητικό μου πάνω από ενα εκατομμύριο τόνους ντίζελ,μαζούτ κλπ... και οσοι γνωρίζουν καταστασεις και πρόσωπα εκεί λένε όλα μα όλα είναι κοινώς ΠΑΠΑΡΙΕΣ και ΓΕΛΑΜΕ και λεμε για ΠΟΛΛΑ μα ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ και άπλα ο "ενδιαφερόμενος" περιμένει το time ποτε θα τους "κρεμάσει" στα μανταλάκια!!!! Όποιος γελάει τελευταίος......χαχαχα!!!

Ακομα σαν Πλοίαρχος σε ποντοπόρα πλοία και εγω και οι συνάδελφοι που γνωρίζω είμαστε υπερήφανοι για τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ (δεν εχω δουλέψει ούτε τον ξέρω) και τον ΚΑΘΕ ΝΕΟ εφοπλιστή σαν αυτόν (το επόμενο Ωνασακη λεει η ναυτική πιάτσα του Πειραιά), που τιμούν την Ελλάδα μας παγκοσμίως (ας διαβάσουν τις λίστες κάποιοι υπεύθυνοι και εκεί δεν χαρίζουν) στα τωρινά δύσκολα χρόνια και πολύ περισσότερο όσοι φέρνουν και χρήματα για άλλες επενδύσεις (και ας φτιάξει σχόλες για κατώτερα πληρώματα να γεμίσουν με νέους Ναυτικούς ξανά τα υπερσύγχρονα ποντοπόρα πλοια μας και όχι ξένους.... ο Κουρουκλης και ο κάθε ανεύθυνο-υπεύθυνος σωτήρας)και νέες δουλείες στην Ελλαδιτσα μας.Και σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σιγουριά που ενα τόσο επιτυχημένος παγκοσμίως, να ειναι προεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ και στο φινάλε αν είναι εγκληματίας για το Noor1(τόσο ηλίθιοι είναι οι Αμερικάνοι που έδωσαν την δουλειά... και έβλεπαν την σκατιερα τρεις μήνες από τον Περσικό εως εδώ και δεν ξέρουν ποιοι είναι πίσω.....χαχαχα )πρώτος εγώ θα δέσω τον κόμπο στην κρεμάλα και πιστεύω κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Και βγαίνει τώρα ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ δημοσιογράφος ο "ΛΑΓΟΣ" και ΔΙΑΤΑΖΕΙ άκου ΔΙΑΤΑΖΕΙ τον υπουργό, την αστυνομία, το κράτος δηλ. να με ΣΥΛΛΑΒΕΙ(με αυτήν την προτροπή του ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ φίλοι μου )λέγοντας ευθέως ή υπονοώντας, ότι ΕΓΩ που ΓΡΑΦΩ σε ένα οπαδικο σαιτ και είμαι οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (και για αλλη ομαδα να έγραφε τα ιδια θα έγραφα) , ότι είμαι ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ, με ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο Μαρινακης ,ειμαι ΜΑΦΙΟΖΟΣ, θα κανω ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και είμαι οτι μπορεί να φαντασθεί κάποιος για να υποτιμήσει την ανθρώπινη ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ. Μήπως σκότωσα ρε "ΒΡΩΜΙΑΡΗ" και καμια 50ρια...... Και δεν υπάρχει ενας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (θα πεις ποιος ασχολείται μαζι του πλεον )να σε ΑΡΠΑΞΕΙ που και να σου πει ΑΠΟΔΕΙΞΕ αυτά που γράφεις και ο λογος που τα γραφεις γιατι στον ΛΟΓΟ ειναι το ΨΩΜΑΚΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟ για εσένα ..... ΟΥΣΤ ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που θα μου πεις εσυ, ή θα με ΦΟΒΙΣΕΙΣ εσύ, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ στο τι ΠΩ ή θα ΓΡΑΨΩ.