ΤΑ 4 ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 14/2/2015 (VIDEO)



Ξεχωριστή ανάρτηση αξίζει το παρακάτω παιχνίδι με το διαιτητή που ορίστηκε από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΔ να διευθύνει το σαββατιάτικο ντέρμπι στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ΠΑΟ-Ολυμπιακός. 24η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2014-15, 14 Φεβρουαρίου 2015 το ματς, ημέρα Σάββατο, Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0. Διαιτητής ο Τάσος Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών. Ας δούμε το βίντεο.
 
 
Βλέπουμε στο διάστημα 04:10-τέλος του βίντεο όλες τις αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι, όπως τις κρίνει στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής ΒαΖΕλάκης.
 
- Στο 24' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Χάρα του Ολυμπιακού σουτάρει προς το αντίπαλο τέρμα, η μπάλα βρίσκει μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων το χέρι του Γκοργκς του Εργοτέλη, το οποίο χέρι δεν είναι στη φυσική του θέση, αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν δίνει το πέναλτι.
 
- Στο 33' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Πίτσος του Εργοτέλη ανατρέπει το Χάρα του Ολυμπιακού μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, με το Χάρα να προλαβαίνει να τσιμπήσει την μπάλα, τον Πίτσο να βρίσκει μόνο πόδια και το μαρκάρισμά του να είναι αυτό που λέμε ''γραμμή και μέσα'', έστω οριακά εντός περιοχής. Ο διαιτητής Παπαπέτρου δείχνει...κόρνερ.
 
- Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ 0-0, ο Φιντέλεφ του Εργοτέλη βρίσκει καθαρά την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Η μπάλα ερχόταν από απόσταση και το χέρι του Φιντέλεφ κάθε άλλο παρά στη φυσική του θέση ήταν. Και πάλι ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν δίνει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.
 
- Στο 56' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Καζναφέρης του Εργοτέλη σπρώχνει μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων το Μανιάτη του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πάρει καλύτερη θέση και μπορούσε να απειλήσει με κεφαλιά την αντίπαλη εστία, έπειτα από σέντρα του Τσόρι. Ούτε εδώ έδωσε πέναλτι ο Παπαπέτρου.
 
4 ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ Ο ''ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ'' ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 0-0 ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΘΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑ-ΖΕ-ΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
 
Και πώς πήγε να τα ''ρεφάρει'' όλα αυτά μετά; Επέτρεψε να σημειωθεί το 1-0 του Ολυμπιακού από τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος πήρε την μπάλα έπειτα από πάσα με το...χέρι του Αργεντινού συμπαίκτη του Χάρα. Βόλεϊ έπαιξε ο Χάρα, αλλά δεν το είδε ο Παπαπέτρου και αργότερα που ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΘΕΙ, έδωσε κι ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον Ολυμπιακό.
 
Να δούμε πόσο θα εκτεθεί το Σάββατο κι αν θα πειθαρχήσει στις εντολές αυτών που τον έστειλαν στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Προσέξτε ΟΛΟΙ οι αντιολυμπιακοί της ''εξυγίανσης'', είτε είστε στην κυβέρνηση, είτε στη διαιτησία, γιατί ήδη ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου καλά...

Σχόλια

Εικόνα Kratistos_

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, διότι μπάλα θέλουμε να δούμε ενθεν κακείθεν.

Ακόμα και αν δεν θέλει κανείς να το δει, στα μάτια μου είναι σαφές: η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα. Όχι διότι έτσι φάνηκε στο ματς του κυπέλλου, αλλά κυρίως από το παιχνίδι με τον παοκ. Οταν βλέπεις τον βαρύ Ενγκελς να σπριντάρει και να έχει έκρηξη, τότε τα πραγματα πηγαίνουν καλά.

Το παιχνίδι με τον παο είναι ντέρμπι και τα ντέρμπι δεν είναι δύσκολα, αλλά αν προηγηθούμε τότε δύσκολα θα γυρίσει ο παναθηναϊκός. Η μεγαλύτερη απειλή απο αυτούς θα είναι τα πλάγια μπακ, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε ιδιαίτερο προβλημα.

Προβλέψεις: 0-2, και ένας εκ των δύο σκόρερ θα είναι ο Πάρντο (ακριβώς γιατι ο Χούλτ θα ανεβαίνει πάρα πολύ).

Εικόνα Romain

Ένα ευχαριστώ στον Σάββα για την σωστή και με στοιχεία συνεχή ενημέρωση στα της ομάδας.

Όσον αφορά τον διαιτητή με σήμα της ΦΙΦΑ, δεν είναι εύκολο να ΜΗΝ αδικήσει τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα ματς είναι που δίνει εξετάσεις στους λαθρέμπορες.

Και για την ομάδα δεν είναι εύκολο να ρίξει δύο τεμάχια και να ξεπεράσει το σπρώξιμο ή το χειρουργείο που θα επιχειρηθεί.

Αν όμως τα καταφέρουμε και σκοράρουμε πρώτοι, ίσως το ματς να μην τελειώσει. Άσε που ίσως και να μην αρχίσει για να πάνε από τώρα εκεί ονειρεύονται.

Εικόνα john

Α μπράβο. Θυμαμαι ηταν τοσο αισχρη η διαιτησια του εκεινη την ημερα, που αναγκασε τον Νικολακό να σηκωσει αρθρο στο gazetta στο ημίχρονο του αγωνα κάνοντας λόγο για το σφάξιμο που υπέστη ο Θρύλος απο αυτόν τον διαιτητή. Βέβαια αργότερα ο Αυλακιώτης (μονο ο Παπαθεοδώρου τον γράφει η και ο Γρηγοράκης? ) σήκωσε άρθρο απαντώντας στο σχόλιο του Νικολακόπουλου (http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/275107/ta-4-penalti-po...) πάντα με ειρωνείες και εξυπνάδες χωρίς το παραμικρό επιχείρημα για το αν υπήρξε οντως παραβαση σε αυτες τις φάσεις.

Εικόνα takis xwsiar

Αρα λοιπον Σαββα τι κανουμε?Βαζεις 2 γκολακια μολις μπεις και μετα σοβαρο,δυνατο παιχνιδι για να το κρατησεις και αν ανοιχτουν βαζεις και ενα τριτο και στους πανηγυρισμους τρεχεις στη φυσουνα!Εαν το παιχνιδι κολησει στο 0-0,ο παπαπετρης θα τους σπρωχνει μεχρι νατο ληξει!Αυτο το ξερουμε από τωρα!ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΕΤΣΙ,ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!Το θεμα βεβαια είναι ότι ετσι θα μας γινει "φυσιολογικο" το να αδικουμαστε,εκει καταληξαμε!

Εικόνα savvas gridlock

Αν προηγηθούμε, το ματς θα διακοπεί. Δεν είναι εκτίμησή μου...