ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0



Δίχως πολλά-πολλά, αφού το site επανήλθε μετά από ένα ιστορικό αποτέλεσμα,
 
 
συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα, για το 0-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μας κάνατε περήφανους απόψε και θυμηθήκαμε τις μεγάλες βραδιές του πρόσφατου παρελθόντος, κόντρα στην Ντόρτμουντ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους και την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Να πούμε κι ένα ''ευχαριστώ'' προς το φίλο Ερνέστο Βαλβέρδε.
 
 
Τα υπόλοιπα από αύριο, αφού κοιμηθούμε λίγο. Η ευρωπαϊκή μας φανέλα σήμερα πήρε πόντους...
 
Υ.Γ. Από το κελί γράφουμε, ''μας έριξε'' το golendri-dna, όπως κοκορευόταν...
 
 
 
Ελεεινοί ψεύτες, θα σας φτιάξουμε σε λίγες μέρες ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Έλα ρε μάγκες, καλώς επανήλθατε, είχε αρχίσει η στέρηση!

Προς σκουπίδια σδνα:
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΔΕΣ
Εμάς από τις πράξεις θα μας αντιληθφείτε

Α ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΤΕΣ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 7 ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΑΥΛΑΙΑ
ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΔΙΠΛΟΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ

...ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ...

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ / ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ / ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ / ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ / ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΑΔΕΣ / ΑΡΔΟΓΡΑΦΙΑΔΕΣ.

ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ FAKE NEWS ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ????

Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!

Εικόνα CEN-TAURUS

Πανηγύριζαν όταν έπεσε το σάιτ με την ίδια σαρδόνεια χαρά που γελούσε στις ελληνικές ταινίες ο δήμος σταρένιος, ο γνωστός καταδότης των γερμανών, με την κουκούλα και τα σάλια να τρέχουν από το γλείψιμο.
Ρε σεις εκεί στο βοθροdna και στην ψυττάλεια του ζούγκλα, ρε σεις γεννήτορες της ξεφτίλας και της λάσπης, ρε εφευρέτες της στημένης ενοικιαζόμενης "δημοσιογραφίας", το ρατμ ρε είναι μηχανή λάσπης; Δεν ντρέπεστε ρε, όχι εμάς, τα παιδιά σας; Να μάθουν αργότερα ότι το γάλα που έφερνε ο μπαμπάς στο σπίτι, ήταν από εκδουλεύσεις στον ιβάνη τον τσιγαρά και το μαχαλόμαγκα με το ένα στρέμμα ποινικό μητρώο; Αλλά πού να ντραπείτε! Ζηλεύετε για δυο λόγους: πρώτον, επειδή στο συνάφι σας ο πιο μορφωμένος έβγαλε με βίσμα το λύκειο κι έκανε μεταπτυχιακά στον Αμάραντο. Πολύ θα θέλατε να είχατε στα σάιτ σας έναν έστω της ποιότητας και του βιογραφικού όσων βγάζουν αναρτήσεις εδώ. Δεύτερον, σας πονάει το γεγονός ότι υπάρχει ιστορικό αρχείο που ξεφτιλίζει ανεπανόρθωτα εσάς και τους εργοδότες σας. Κι όταν αργότερα το βρωμερό καθεστώς θα πέσει, δεν θα τολμάτε να κάνετε τους αντιστασιακούς, γιατί και πάλι το αρχείο με τα πεπραγμένα σας θα είναι πλήρες.
Ποια λάσπη το ρατμ ρε απολειφάδια του αθλητισμού; Μήπως είναι λάσπη να γράφεις ότι κάποιος που δυο εντοπισθέντα πλοία με λαθραία τσιγάρα σχετίζονται με τα εργοστάσιά του και, έχοντας άριστες σχέσεις με το καθεστώς, ακόμη δεν τον έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί; Ούτε έχουν ανακαλύψει τις νταλίκες που περίμεναν να τα φορτώσουν, αφού τάχα τους ξέφυγαν σε ένα λιμάνι που έχει μια έξοδο; Μπάτμαν ήταν; Αν τους έπιαναν, όπως ήταν φυσικό και πανεύκολο, θα κελαϊδούσε ο νταλικιέρης, ο ιδιοκτήτης, θα ψάχνονταν τα τηλέφωνα (όχι τώρα, αλλά μετά την πτώση του καθεστώτος) και θα έβγαιναν όλα.
Είναι λάσπη ότι φιλοξενείς τον υπουργό οικονομικών στη σουίτα σου φόρα παρτίδα και μετά από μια βδομάδα ο ίδιος υπουργός με ντροπολογία επιπέδου ειδικού δικαστηρίου σου χαρίζει πρόστιμα 35 εκατομμυρίων; Είναι λάσπη ότι κάνει κουμάντο σε ομάδα της σούπερ λιγκ ιδιοκτήτης στοιχηματικής εταιρείας, που λόγω καταδικών, δεν δικαιούται να είναι ούτε ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας ούτε μέτοχος στοιχηματικής εταιρείας; Λάσπη η βία των τραμπούκων του σε πολίτες στα φιλαδέλφεια, όταν τολμούν να ψελλίζουν διαφορετική άποψη για το σχεδιαζόμενο MALL και στη μέση γήπεδο;
Λάσπη είναι ότι του χαρίζουν από το δημόσιο είκοσι μμύρια για γήπεδο, ένα κομμάτι αστικού άλσους, ενώ τα υπόλοιπα λεφτά θα δοθούν πάλι από δημόσιο χρήμα (τράπεζες), αφού ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος;
Λάσπη είναι οι 13 τουλάχιστον περιπτώσεις ανθρώπων που σακατεύτηκαν και κατά σύμπτωση λίγο πριν είχαν κοντραριστεί μαζί του;
Λάσπη ότι υπουργοί συναντιούνται μαζί του κάθε τρεις και λίγο πίσω από κλειστές πόρτες; Τί κρυφό έχουν να πουν; Κι αν αυτά είναι λάσπη, τί είναι η δική σας εμμονή να συνδέετε το μαρινάκη με το ναρκόπλοιο, όταν έχει εκδοθεί απόφαση που δεν τον ακουμπά, όταν υάρχουν εκατοντάδες δημοσιευμένες έρευνες που δεν τον αγγίζουν, όταν η DEA σε έκθεσή της δεν τον αναφέρει κάν; Αυτό πραγματικά είναι το βασίλειο της λάσπης βασιλάκη κι αυτό είναι ένα γραμμάτιο που θα το εξοφλείς μια ζωή.
Αν βρεις κάτι που θεωρείς λάσπη, να βγεις να το γράψεις: πρώτο δεύτερο τρίτο κλπ. Συγκεκριμένα πράγματα. Ποιον λασπώσαμε και πότε ακριβώς, με ποια ανυπόστατα γεγονότα έγινε αυτό. Και... θα σου απαντήσουμε με στοιχεία όπως πάντα.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΧ! Μεταπτυχιακά στη σχολή Αμαράντου!
Τέτοιες είναι όλες τους εκεί πέρα, πουτάνες στο σώμα και στην ψυχή - μπορεί κι εγχειρισμένες αν κρίνεις από τη γυναικομαστία...

Εικόνα ThomasK

Στηρίζουμε απόλυτα τον Σάββα και το RATM
με όλους τους συντελεστές του!

Εκτός από ελεεινό και τρισάθλιο είναι εξοργιστικό
να μιλάνε για μηχανή παραγωγής λάσπης, ύβρεις,
απειλές, εκβιασμούς και πρόκληση βίας οι σιχαμεροί
λακέδες του sdna, ο κατακίτρινος Ζούγκλας κ.ά. ΑΡΔ
που έχουν αναγάγει σε επιστήμη τη λασπολογία και
κατασυκοφάντηση, τη δηλητηρίαση των αφελών, όσα
εν τέλει προσάπτουν στο RATM και άλλα του ΠΚ.

Φυσικά στηρίζουμε απόλυτα τον Ολυμπιακό και
τον πρόεδρο, τον Μαρινάκη, στη μάχη εναντίον
του τόσο βρόμικου, λυσσαλέου και διαρκή πολέμου
που δέχονται από τη συμμορία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, "συμμάχων"
της "υγείας" και τσάτσων τους ΑΡΔ και μη.

Δεν απειλούμε και δεν εκβιάζουμε κανέναν. Απλώς
υπερασπιζόμαστε, επισημαίνουμε, επιχειρηματολογούμε
και προειδοποιούμε τους κυβερνώντες -και εκτροπείς
έως και Συνταγματικών κανόνων- οτι στις επόμενες
εκλογές θα προσπαθήσουμε να τους συντρίψουμε. 'Οσο
και αν θα 'θελαν οι ιδεοληπτικοί, (αυτ)απατώμενοι, ψεύτες,
απατεώνες και ψυχανώμαλοι εθνοσοσιαλφασίστες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
να καταργήσουν και το δικαίωμα της ψήφου μας, αυτό θα
συνεχίσει να υπάρχει.

Εάν οι ΑΡΔ είναι και κρετίνοι και δεν γνωρίζουν ή
δεν μπορούν να κρίνουν τι εστί απλός χαρακτηρισμός
και άνευ ετέρου μη κολάσιμος ποινικά (ως υβριστικός
ή δυσφημιστικός), πρόβλημά τους.

Εικόνα ThomasK

του διαρκούς πολέμου

που να πάρει. Μας έχουν εξοργίσει τόσο τα σκουπίδια
και καθάρματα που διαφεύγουν την προσοχή μας και
βασικά τής γραμματικής.

Το "Ρατμ Και Ξερετε..." εξαφανίστηκε από το Facebook.

Εικόνα savvas gridlock

Δοκιμασε να μπεις απο ταμπλετ-κινητο.

Εικόνα ThomasK

Επανεμφανίστηκε και στον Η/Υ :)

Εικόνα nichio 1971

Καλώς ήλθατε και πάλι Σάββα,
Συνέχισε τα ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ, έχουν πλάκα όταν ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ οι "σουβλακοεπιδοτούμενοι"...
Και όσο πλησιάζει η ΤΙΜΩΡΙΑ της ΚΑΛΠΗΣ, θα ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ τους...

Εικόνα Eleni

Που χαθήκατε ! Γαμώ τη ρουφιάνα τη Ζούγκλα, τον ποντικομούρη τον Αρούλη τον Ασβεστά και τον Λαλάκη φυσικά.

Μα πιο πολύ γαμώ τον Κοντονή.

RATM το πρώτο σάιτ των γαύρων.Σάββα θα σου φέρουμε την κούπα του πρωταθλητή στη φυλακή.Κουράγιο!

Εικόνα Giannis

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ...αυτη η λερα μας κανει την μεγαλυτερη ζημια δεν θα σταματησω να το λεω....
Καλως Ηρθατε πάλι πισω αδερφια...αναμενουμε αρθρα ξεβρακωματος...

Εικόνα REDHERAKLIO

Μας λείψατε....

Εικόνα DoctorRED

Μια ο Ταρζάν με την Ζουγκλα και μία το SκατοDNA και ο Φαπαθεοδώρου, που ασχολήθηκαν πρόσφατα με το RATM. Ρε τους έχει μπει για τα καλα στον πισινό και σκούζουν!!! Αναμένουμε να έρθει και το Προεδρικό Διάταγμα!!

Για να το βάλουν λοιπόν για τα καλα στο κεφάλι τους!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ RATMίτες!!!

Εικόνα DoctorRED

Μια ο Ταρζάν με την Ζουγκλα και μία το SκατοDNA και ο Φαπαθεοδώρου, που ασχολήθηκαν πρόσφατα με το RATM. Ρε τους έχει μπει για τα καλα στον πισινό και σκούζουν!!! Αναμένουμε να έρθει και το Προεδρικό Διάταγμα!!

Για να το βάλουν λοιπόν για τα καλα στο κεφάλι τους!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ RATMίτες!!!

Εικόνα DoctorRED

Μια ο Ταρζάν με την Ζουγκλα και μία το SκατοDNA και ο Φαπαθεοδώρου, που ασχολήθηκαν πρόσφατα με το RATM. Ρε τους έχει μπει για τα καλα στον πισινό και σκούζουν!!! Αναμένουμε να έρθει και το Προεδρικό Διάταγμα!!

Για να το βάλουν λοιπόν για τα καλα στο κεφάλι τους!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ RATMίτες!!!

Εικόνα Red Captain

1,2 δις μιλιόνια κοσμος είδε χθες τον ΘΡΥΛΟ μας.........τιμή για την ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας...... οι άλλοι ας ακούνε τον βρομιάρη παπαθεοδωρου...... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

ΥΓ. Χθες βράδυ στον αγώνα στον ΝΑΟ μας όλοι στις συζητήσεις τους είχαν να πουν και κάτι για το redsagainsthemachine..... επεσε, γιατι επεσε ποιοι το εριξαν,τους ψαχνουν, ο "βρομιάρης" τι έγραψε αν είναι αλήθεια, δεν υπάρχει ποιο βρώμικο site απο τα "πορτοκαλί αρούρια" κλπ κλπ..... ε λοιπόν απο μόνοι τους "ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ" οσοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ δεν ήξεραν το redsagainsthemachine το ΕΜΑΘΑΝ και όσοι δεν ήξεραν το ρόλο του "βρομιάρη παπαθεοδωρου" και τις παρέας του ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραιο nick φιλε το Captain, ξενοδοχειαρα, Σχιστο, φοβερη θεα πισω και μπρος, απο Ακροπολη μεχρι Πορο, ασε που σηκωνεσαι το πρωι αφου εχεις πιτσιλισει, ανοιγεις παραθυρο και παιρνεις μυρωδια απο γνησιο Πειραια, Ψυτταλειαρα, με ολη την σκατιλα του Λεκανοπεδιου να σε μπουκωνει. Πειραιας, ευλογημενος τοπος, για αντρες, οχι φιογκους...

Εικόνα Red Captain

Χαχαχα..... τι μου θύμισες!!!!!! Το nick ειναι λογω επαγγέλματος μου και αγαπης στον ΘΡΥΛΟ μας.Παλιος απο τα πέτρινα χρόνια, διαρκείας απο το 89 "θύρα 10" και συνεχώς εως τώρα και ας ταξίδευα....θύμησες πολλές και όμορφες ...... Κάντε τον αγώνα σας στα "ορια" που εσεις νομιζετε,ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕ τους ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Ακομα δεν ξερω αν διάβασες προηγουμένη απάντηση μου στο (Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΤΖΟΥΛΗ ΠΑΡ'ΤΟΝΕ'' ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ) ισχύει κατα 99% το γνωρίζω λόγω επαγγέλματος,τσάμπα οι ΒΡΩΜΙΕΣ τους.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ναι αλλά ποιός έφερε το Χάσι δεν το λες.Και όχι μόνο αυτό αλλά πρέπει να το επαναλαμβάνεις σε τακτά διαστήματα για να ικανοποιήσεις κάθε δυσκοίλιο.Κατά τα άλλα τι τσιγάρα να σας φέρουμε ρε παιδιά?Υπάρχει έλλειψη από την αγαπημένη σας εταιρία.Τα δε BROOKS τα μισά είναι στην Κρήτη και τα άλλα μισά στον κώλο του Λαλάκη.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν καπνιζω, φιλε, αλλα διαθετω πουρο, με φλεβες, αν ενδιαφερεται π.χ. ο Αρουλης ο Ασβεστας, ξερω'γω λεω τωρα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σαν αυτά που κάνει και ο μοσχόμαγκας να υποθέσω.ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.

Εικόνα holland74

Καλημέρα σε όλους..όταν ήταν το σάιτ πεσμένο, έλεγα να δες που βάλανε χάκερς να το ρίξουν, αναμένουμε τις καταιγιστικές αναρτήσεις...
Όσον αφορά στα του ματς, το μόνο που με είχε προβληματίσει ήταν ο παραγκωνισμός του Ζντίελαρ από την εικοσάδα, διότι να είμαι ειλικρινής είχα μία αμφιβολία για τον Ταχτσίδη, ο οποίος πήγε αρκετά καλά, αυτό το μπλαζέ και η ανετίλα που είχε δείξει με τον Πανιώνιο, χθες βοήθησε στο να μπορέσει να κρατήσει λίγο μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι, κάτι που προσπάθησε και ο Φορτούνης, αν και έπαιζε σε θέση που δεν βοηθούσε για αυτό, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο Οφόε ας πούμε...
Κατά τ΄άλλα, αν και ικανοποιημένος, ισοπαλία στο Φάληρο δεν πανηγυρίζω, ακόμα και με την Μπάρτσα του Μέσι...
ΥΓ: Ευχαριστούμε Ερνέστο...Προβάλει την Ελλάδα έλεγαν χθες οι εκφωνητές...Όχι μουνόπανα, δεν προβάλει την Ελλάδα, αλλά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
ΥΓ2: Άσχετο, αλλά ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται πως ο γιος του Γκρεκ Γουίλτζερ δεν ήταν ο παίκτης που είχαμε ανάγκη;;

Εικόνα savvas gridlock

Για το ΥΓ2, όλα στο γήπεδο, φίλε. Να αφήσουμε τον Σφαιρόπουλο να δουλέψει, να κάνει ό,τι μπορεί, με τους παίκτες που διάλεξε και θέλει. Θα κριθεί στο τέλος η κάθε επιλογή.

Εικόνα savvas gridlock

Σας καταγγέλω όλους γιατί στις δύσκολες ώρες που περάσαμε όλοι οι αρθρογράφοι και οι διαχειριστές του RΑΤΜ στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ, δεν ήρθατε να μας φέρετε μια εφημερίδα, κάνα πακέτο τσιγάρα, κάνα σουβλάκι από δίπλα εκεί την ''Πίτα της Αλεξάνδρας'', ή το ''Big Bad Wolf'', ή την ''Πίτα του Παππού'' απέναντι. Θα πληρώνουμε εμείς τα φαγητά μας και τις μπύρες μας και όχι εσείς; Τόσα άρθρα ανεβάσαμε, ένα σουβλάκι δεν θα μας πληρώσετε; Ντροπή σας, αίσχος, που λέει και ο Πρόεδρος.

https://www.youtube.com/watch?v=MR0AevhOOOo

Στα υπόλοιπα, εγώ πιστεύω ακόμη σε πρόκριση στους 16.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ψηφίζω Big Bad Wolf
αναμένουμε με αγωνία ενημέρωση
όσο για το ματς, ένα με χάλασε: γιατί, ρε μάγκες, μας ταλαιπωρείτε τόσους μήνες αφού τελικά μπορείτε πολύ καλύτερα από αυτό το χάλι που δείξατε με βάζελο και αλλού;; Επίτηδες το κάνετε;;

Εικόνα savvas gridlock

Δεν μπορούν, φίλε, τους διέλυσε ο απατεώνας από την Πρίστινα. Από 1/1/2018 όμως, που λέει και ο Σάββας Θεοδωρίδης, θα μπορούν. Το πρόγραμμα που ακολουθούν τώρα, υπό αυστηρή επιστημονική επίβλεψη του κορυφαίου εργοφυσιολόγου, θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς τότε.

Εικόνα tile7

Οι ξεφτίλες πανηγύριζαν ότι και καλά έριξαν το σάιτ...
Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Είναι μεγάλες ρόμπες.
Σε ότι αφορά τον χθεσινό αγώνα, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, αλλά :
1. Πολύ μεγάλης σημασίας είναι και ο αγώνας με τον Πλατανιά, για βαθμολογικούς αλλά και άλλους λόγους.
2. Καλή η προσπάθεια στας Ευρώπας, αλλά μάλλον θα ταν προτιμότερο να δείχναμε μεγαλύτερη διάθεση με το βάζελο.Η έλλειψη ( ? ) διάθεσης σ'αυτό το μάτς ξενέρωσε πολλούς, και το κυριότερο είναι ότι δεν τους τελειώσαμε.
3.Πρέπει όλοι οι παίχτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα..όχι μόνο η μεταγραφή τους.

Εικόνα savvas gridlock

Φιλε, στο πρωταθλημα εχουμε ακομη παρα πολλα ματς να ρεφαρουμε τις οποιες γκελες. 5 βαθμους πισω απο Ατρομητο ειμαστε και 4 απο ΠΑΟΚ, που ομως εχουν να παιξουν με ΑΕΚ-βαζελο (ο Ατρομητος μονο με βαζελο) και μεταξυ τους μεχρι το τελος του πρωτου γυρου. Ας ηρεμησουμε, γιατι χθες χασαμε ιστορικη ευκαιρια για νικη οπου θα την διηγουμασταν στα εγγονια μας, οπως μας ελεγαν οι παππουδες μας για τη Σαντος.

Εικόνα Φάνηςγαυρος

Ήθελα να ξερά μερικοί το μυαλό κουβαλάνε... Πάω χθες να δω το ματς σε ένα στέκι γαυρων έρχεται ο άλλος, γνωστός μου Ολυμπιακός δήθεν με φόρμα της μπαρτσελονα! Μου ανεβάζει την πίεση 25 κ αρπαχτηκαμε... Στα λόγια... Τι Ολυμπιακός είσαι ρεεε μαλακά;;;

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε εγώ στο γήπεδο πολύ συχνά φοράω είτε ζακέτα Εθνικής Αργεντινής, είτε μπλούζα Ιντεπεντιέντε (πιο σπάνια αυτό), είτε μπλούζα-καπέλο-κασκόλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το θέμα είναι το τι έλεγε ο τύπος, ποιον φαινόταν ότι υποστήριζε, όχι το τι φόραγε. Την Μπαρτσελόνα δεν την συμπαθώ καθόλου, αλλά έχει οπαδούς και τα τελευταία χρόνια, για να είμαστε σωστοί, δικαίως, έχει παίξει διαστημικό ποδόσφαιρο, το καλύτερο που έχει παιχτεί ποτέ στη Γη.

Εικόνα holland74

Ήμαρτον ρε συ που λέει και ο ξεδοντιάρης...
Και εγώ έχω κάμποσες φανέλες από ομάδες που τους έχω μία συμπάθεια: Άγιαξ, Ολλανδία, Βραζιλία, Γουέτ Χαμ, Τορίνο, Νάπολι, Φλαμένγκο, Ιντεπετιέντε, αλλά τις βάζω σε κανένα αγώνα μουντιάλ....Όταν παίζει ο Θρύλος φοράω του Καραπιάλη ή του Ανατολάκη (φανέλλα αγώνα)...

Εικόνα Pavlos

Τόση ώρα, Σάββα, και δεν σε ρώτησε κανένας τί να σου φέρουμε στη μπουζού...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα takis xwsiar

Εγω παντως,οταν ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ στη μπουζου,θα παω καποτες με ραβδωσεις σε αυτους που τους γαμανε!!

Εικόνα savvas gridlock

Αν ξαναπάω, γιατί ο Λαλάκης είναι αδίστακτος, δεν καπνίζω, να ξέρεις. Το ΦΩΣ να φέρνεις και κάνα τυλιχτό με γύρο-τυροκαυτερή-απ'όλα.