ΑΛΛΑ 15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ



Κάπου είχαμε μείνει σχετικά, αλλά επειδή χαθήκαμε, θα το ψάξουμε καλύτερα. Λογικά είμαστε εδώ. 160 εκ. ευρώ είχαν βάλει μέχρι το 2016 οι Αγγελόπουλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, λεφτά από την προσωπική τους περιουσία που πέταξαν δίχως να πάρουν έστω ένα ευρώ πίσω ποτέ, από το 2004 που πρωτοασχολήθηκαν με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Νέα καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
 
 
Στις 30 Ιουνίου 2017 οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ έβαλαν άλλα 15 εκ. ευρώ από την περιουσία τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αύξηση κεφαλαίου. Πραγματικά λεφτά, όχι ''με το στόμα''. Και αθόρυβα, δίχως να το πάρει χαμπάρι κανείς. Προχθές έγινε η καταχώρηση στο ΓΕΜΗ. Συνολικά λοιπόν
 
ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ 175 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Και θα συνεχίσουν, δεν σταματάνε. Κάθε χρόνο βάζουν από ''μια 15άρα''. Ξαναλέμε, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ελεγμένα και πιστοποιημένα,  όχι ''να'χαμε να λέγαμε''. Και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει κέρδη, όπως η ΚΑΕ ΠΑΟ. Επίσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανοίγει λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες για να πληρώσει τα συμβόλαια των παικτών που φέρνει από το εξωτερικό, δεν τους ανοίγει εταιρείες στην Κύπρο και σε άλλες βαλκανικές χώρες με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, ώστε να αποφύγει να πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο (δείτε εδώ το τι εννοούμε).

ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ''ΜΑΓΑΖΙ'' (ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΗ, ΜΟΝΟ ''ΜΕΣΑ'' ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ) ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ''ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ'' ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

Ευχαριστούμε όσο δεν πάει τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τους σύγχρονους Γουλανδρήδες του Ολυμπιακού, αλλά η απερίγραπτη ΚΛΕΨΙΑ της ΚΑΕ ΠΑΟ δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Κι αν δεν μπορούν, ή δεν θέλουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να κινηθούν, θα κινηθούμε εμείς. Ως εδώ. Με βάση αυτά τα δύο άρθρα,
 
 
προκύπτει ότι

ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2004-2017 ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 175 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ...7,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ.
 
Επίσης, με βάση αυτό εδώ το άρθρο,
 
προκύπτει ότι
 
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ, 14,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ 5,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ.

Λοιπόν, αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, αυτή η κλεψιά του λωποδύτη ''επωνύμου φιλάθλου'' ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. ΩΣ ΕΔΩ. Δεν υπάρχει προηγούμενο στον επιχειρηματικό κόσμο να είναι δύο εταιρείες ανταγωνιστικές, να έχουν τους ίδιους στόχους και η μία να κατακλέβει την άλλη έτσι στεγνά, επί σειρά ετών. Από εδώ και πέρα, ό,τι πληρώνει ο ένας, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, θα πληρώνει και ο άλλος. Τα κορόιδα πεθάνανε.
 
Μπράβο και πάλι, ευχαριστούμε ειλικρινά τους ευεργέτες του μπασκετικού μας τμήματος, ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ...

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Τι κανει η ζωη,οταν εχει κεφια!! Αντε τωρα να πεισεις καποιον ότι δεν υπαρχει Θεος! ΣΚΟΥΖΕΙ!!!! ο Τρακης για φαουλ στον σκατα,και το μπουρδελο του εχασε ταχα μου,εξαιτιας αυτης της φασης.Του Μακλιν που ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φαουλ,καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι για τη νικη που πηρε. ΣΚΟΥΖΕ ΤΡΑΚΗ ΣΚΟΥΖΕΕΕΕ!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

1ον.Περιμένω να δω τι θα γίνει αν και θα μου επιτρέψεις Σάββα να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για το αν θα γίνει οτιδήποτε.2ον.Ναι αλλά τον Σφαιρόπουλο ποιός τον έφερε ?εεεεε?Ποιός?3ον.Και ο Χοντρός παντελιονάζει...

Εικόνα Count Cagliostro

Ισχύει σίγουρα το περί 7.5 εκ ευρώ στον Παο? Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο!
Μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό σε άλλα επίπεδα...

Εικόνα kg

ΤΑ 175 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΙΟΝ ΕΣΟΔΑ......Η΄ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ?

Εικόνα kg

*ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ

Εικόνα savvas gridlock

όχι, τα 175 ειναι το αποτελεσμα προσθεσης των χρηματων που τραβανε απο τις καταθεσεις τους στην τραπεζα οι Αγγελοπουλοι και βαζουν στην ΚΑΕ ως εξτρα πηγη εσοδων, περα απο τις υπολοιπες, περα δηλαδη απο εισιτηρια-τηλεοπτικα δικαιωματα κτλπ..

Εικόνα kg

ΟΚ!.........ΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...............(ΕΞΟΔΑ ΜΕΙΟΝ ΕΣΟΔΑ)...........ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Εικόνα savvas gridlock

Δεν καταλαβες φιλε τι λεω. Αυτο που ζητας ειναι αυτο που απαντησα. Στα οσα χρονια ειναι στην ΚΑΕ εχουν χασει απο την περιουσια τους 175 εκ. ευρω. Αυτο ειναι το καθαρο αποτελεσμα που θες. Το ''εσοδα-εξοδα'' που ζητας ειναι πανω-κατω το ιδιο, αλλα οχι ακριβως, γιατι π.χ. καποια εξοδα μπορει να μετατεθουν και να πλοηρωθουν αργοτερα, μπορει να γινει σκοντο κτλπ., αλλα το βασικοτερα, καποια εξοδα μπορει να καλυφθουν με δανεια απο τραπεζες. Εδω μιλαμε για ζεστο χρημα απο την περιουσια των αφων, που καταληγει στις τσεπες του καθε Μακλιν και Χολις Τομπσον.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αν διαβάζω καλά στο ξεκαθαρίζει ο Σάββας ότι τα 175 είναι έξτρα.Δηλαδή ΕΠΙΠΛΕΟΝ των εσόδων.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ.

Εικόνα Φάνηςγαυρος

Εύχομαι στον μπασκετικό καρκίνο, στην μεγαλύτερη παράγκα του ελληνικού αθλητισμού ever να έχει την ίδια τύχη κ χειρότερη με τον ποδοσφαιρικό... Αγγελόπουλοι respect απλά...

Εικόνα REDNYC

ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΕΧΕΙ BACK TO BACK ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
ΜΟΝΟ.Ο ΘΡΥΛΟΣ.ΤΩΝ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ. ΓΚΕΓΚΕ?

ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ BACK TO BACK PARTIES ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ.

Εικόνα holland74

Το ζήτημα είναι, αν και εφόσον η νόμιμα ενδιαφερόμενη ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει καταγγελία, να υπάρξει αληθινή έρευνα και να βγει κάτι από αυτό. Θεωρητικά μιλάμε ακόμα και για υποβιβασμό της ΚΑΕ Ζέλα Υπερφαγητά...

Εικόνα holland74

ΥΓ: Ευχαριστούμε μάγκες Αγγελόπουλοι..

Εικόνα anderson

Τεράστιοι Αγγελόπουλοι... πέρα από το (τεράστιο σε ποσό)υλικό μέρος, υπάρχει και το ηθικό. Εχουν δείξει ότι με τον δρόμο που σκέφτηκαν και χάραξαν, μπορούν να γίνουν ωραία πράγματα, να παρουσιαστεί κάτι μοναδικό.
Ναι, μας έχουν κλέψει, μας έχουν εξαπατήσει. Γιατί η άλλη πλευρά είναι βόθρος, είναι αλητεία. Ομως οι Αγγελόπουλοι ξέρουν να πολεμήσουν κι αυτό. Εχουν παρουσιάσει ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, με κορμό και ψυχοσύνθεση. Μακάρι να συνεχίσουν να προσφέρουν, είναι κόσμημα η παρουσία τους για την ομάδα μας.