ΓΙΑΛΙΑΣ: ''ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ''



Είδαμε πριν από λίγες μέρες το παράρτημα του ΠΑΟΚ, τον ΠΑΣ Γιάννινα, ας δούμε σήμερα τα παραρτήματα της ΑΕΚ στη Superleague. Αντιγράφουμε.
 
Στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, Χρήστος Γιαλιάς. Αναφέρθηκε στο προσεχές ματς ΑΟΤ – Άρης... Αν υπάρχουν φιλικά σωματεία και παράγοντες που «παίζουν» με τις ομάδες:
«Φιλικά σωματεία υπάρχουν παντού παιδιά. Εγώ με τα Τρίκαλα δεν έπαιζα, δεν ξέρω αν υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν με τις ομάδες. Ο Πανουργιάς έριξε χρήμα, το πάλεψε το παιδί, κάποια στιγμή είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω και κινήθηκε αλλιώς. Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία πρέπει να είναι συγγενείς, πρέπει οι παππούδες τους να ήταν πρώτα ξαδέρφια ή να έχουν τον ίδιο νονό και μάλιστα «κιτρινόμαυρης» απόχρωσης».
 
Κο-κο-κο εδώ οι Αρχές, έτσι; Ο Μαρινάκης όμως τρέχει στα δικαστήρια, επειδή κάποιος είπε σε ένα τηλεφώνημα ότι κάποιοι του είπανε ότι ο Μαρινάκης έστησε ''εγκληματική οργάνωση'' στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για το...Γάζωρο. Θα δείτε πού θα πάει η ''ισονομία'' σας σε λίγο καιρό, υπομονή...

Σχόλια

Εικόνα tasos

Ποιός κάνει τά χωματουργικά στό χωράφι τής Ν. Φιλαδέλφειας? Μήπως είναι Λαμιώτης?

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

24η θέση της UEFA η εγκληματική οργάνωση.Αλλά αυτά δεν πρέπει να λέγονται μόνα τους.Πρέπει να ασκείται σκληρή κριτική παράλληλα στον εγκληματία που έφερε το Χάσι και μας έχει κάνει καφενείο.ΥΓ1.Είμαι υπέρ της σκληρής κριτικής αλλά σε χρόνο που χρειάζεται , όχι στη μίρλα και στο αυτομαστίγωμα.ΥΓ2.ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.