ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Βλέπουμε τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο έληξε πριν από λίγα λεπτά με νικήτρια την ΑΕΚ με σκορ 1-0. Αντιγράφουμε.
 
Δακρυγόνα έξω από το πέταλο και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ σημάδεψαν το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πριν αυτό αρχίσει.
Ομάδα οπαδών της ΑΕΚ προσπάθησαν να μπουν στο πέταλο των οργανωμένων, με την Αστυνομία να τους απωθεί και να ακολουθούν συγκρούσεις και ρίψη δακρυγόνων.
Η ατμόσφαιρα έγινε πολύ βαριά εντός του Σταδίου, με τους παίκτες των δυο ομάδων, που έκαναν προθέρμανση, να πηγαίνουν τρέχοντας  κι εσπευσμένα στα αποδυτήρια.
Μάλιστα, οπαδοί έσπασαν την πόρτα στο πέταλο και κατευθύνθηκαν προς τα επίσημα!
Μετά από λίγο, η ατμόσφαιρα καθάρισε και οι παίκτες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο.
 
Με βάση το νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, άρθρο 15, παράγραφος 4, εδάφιο β),
 

 
από την στιγμή που μιλάμε για ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, έχουμε ''φθορά ιδιοκτησίας'' που αφορά τους ''λοιπούς χώρους του γηπέδου'', ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ (το διευκρινίζει αυτό το πράγμα το εδάφιο β), όπως βλέπουμε), άρα
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ 2 ΜΕΧΡΙ 4 ΜΑΤΣ ΤΟ ΟΑΚΑ.
 
Για να δούμε τι θα δούμε, πώς θα εφαρμοστούν οι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ κανονισμοί...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Επαναλαμβάνω και παρακαλώ την ΠΑΕ. Να εξετάσει την πιθανότητα άσκησης αγωγών για παράβαση καθήκοντος και νόθευση του ανταγωνισμού κατά όλων αυτών, που ΔΕΝ θα γράψουν στις εκθέσεις τους αυτά που συνέβησαν. Η αγωγή τσούζει, ενώ η μήνυση σου λέει θα πάει στο καλάθι γρήγορα- γρήγορα από τους δοτούς. Αν κάποιος αρμόδιος ξέρει ότι, πέφτοντας το καθεστώς, αυτός θα έχει σε βάρος του δυο τρεις αγωγές να τον περιμένουν, θα σκέφτεται πού βάζει την υπογραφή του και τί θα γράψει, πέραν της αντικειμενικής αλήθειας.
Μάλιστα, να ανακοινώσει επισήμως η ΠΑΕ ότι θα καταθέτει αυτόματα αγωγές ζητώντας μεγάλα χρηματικά ποσά, από όσους εμπλέκονται σε απόκρυψη γεγονότων, που επηρεάζουν το ποιος θα βγει στο τσάμπιονς λιγκ και ποιος θα χάσει τα ποσά που προκύπτουν από την έξοδο. Δεν μιλάμε για ηθική βλάβη. Μιλάμε για μετρήσιμη ζημιά.

Εικόνα holland74

Μόνο εμάς θα τιμωρήσουν για τα ρούβλια..

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ούτε οι μπαοκτσίδικες φυλλάδες, ούτε φυσικά της κούλας, ούτε sportday, ούτε βαζελοφυλάδα γράφουν κάτι για τα επεισόδια.... ούτε καν αναφορά!
καμία έκπληξη βέβαια
το ΦΩΣ;;;;;;;;

Εικόνα Βαγγέλης

Ούτε η ΑΘΛ. ΚΥΡ. ανέφερε τίποτα, απεναντίας όταν έπεσε η κάμερα στον παίκτη του ΠΑΟΚ πού πήγαινε στη φυσούνα μετά την αποβολή και έπεφταν τα διάφορα, κόπηκε αμέσως το πλάνο.
Εν τω μεταξύ, μόνο σε μένα φάνηκε οφσάιντ το γκολ της κούλας ?

Εικόνα Βαγγέλης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν οι μόνιμοι ένοχοι. Η μόνη ομάδα πού κινδυνεύει είναι ο Θρύλος για τα πλαστά ρούβλια ...

Εικόνα CEN-TAURUS

Δεν θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί, απλά. Δεν θα αναφέρει τίποτα η έκθεση της αστυνομίας, απλά. Έχει ξαναγίνει. Ο ΘΡΥΛΟΣ να ετοιμάσει παρέμβαση στη δικαιοσύνη με πλήρη φάκελο, φωτό και βίντεο από τα επεισόδια. Ταυτόχρονα, αν η έκθεση της αστυνομίας κάνει μούγκα, να υποβάλει ειδική αναφορά στο υπουργείο για αποσιώπηση τιμωρούμενων αδικημάτων, παράβαση καθήκοντος και νόθευση ανταγωνισμού. Και αγωγή ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων κατά του διοικητή της αστυνομικής δύναμης του ΟΑΚΑ και του προϊσταμένου του, για σκοπούμενη εύνοια ανταγωνιστή και αλλοίωση του πρωταθλήματος, δυνάμενη να επιφέρει οικονομική ζημιά από τυχόν απώλεια του πρωταθλήματος. Έτσι θέλουν. Τίποτα να μη μένει αναπάντητο.

Εικόνα savvas gridlock

Kαλημερα, αλλα δεν γινεται ο,τι λες, υπηρξε χρηση δακρυγονων που πρεπει να δικαιολογηθει, τι θα γραψει η Αστυνομια, οτι τα εριξε κατα λαθος;

Εικόνα CEN-TAURUS

Ποια δακρυγόνα; Δεν θα γραφτεί τίποτα. Κι αν γραφτεί, η υπόθεση θα εκδικαστεί με άλλο άρθρο. Μιλάμε για μαφία και ασχολούμαστε με άρθρα; Εδώ ο τίγρητας τις διαφορές του τις λύνει με πεσίματα στη βουλιαγμένη και με φουσκωτούς!

Εικόνα savvas gridlock

Kαι γιατί άργησε να αρχίσει το παιχνίδι; Τι θα γράψει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής; Δεν θα αναφέρει δακρυγόνα;

Εικόνα CEN-TAURUS

Ρε σάββα, μ΄αυτούς εδώ, έχεις καμια εμπιστοσύνη; Εδώ προσπάθησαν να δώσουν δημόσια λεφτά και δημόσια έκταση σε ιδιωτική εταιρεία να χτίσει εμπορικές εκμεταλλεύσεις! Και μου λες για τιμωρία; Θα πουν ότι άναψε ένα τόσο δα βεγγαλικό απ' έξω από αγνώστους, αλλά ο ισχυρός πουνέντες εφύσσησεν την αιθάλη και κάλυψε το γήπεδο, παρά την προσπάθεια των υπευθύνων, που φυσσούσαν εναγωνίως για να διαλυθεί! Θα τιμηθεί κιόλας με πλακέτα ο τίγρης.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΟΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ...... ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Εικόνα Anakata

Θα αφαιρεθούν τρείς βαθμοί από τη μία δικέφαλη και θα προστεθούν στην άλλη....

Εικόνα matrasimca

Στο skato dna το αναφερει αλλα για αλλο λογο.
Ο λογος ειναι πως ανηκει στο Σαββιδη.
Επειδη δεν μπορουν τα παληκαρια θα πανε να τιμωρησουν την Αεκ μπας και την περασουν.
Τα κορακια σημερα προστατεψαν τον Παοκ που επρεπε να παιζει με 7.
Με αυτα που βλεπω τον Γεναρη θα ειμαστε πρωταθλητες χειμωνα οτι και να κανουν.
Θα ειμαστε σιγουρα γιατι παω στοιχημα οι πρωην συμμαχοι θα στραφουν κατα Σαββιδη με αυτα που κανουν οι γκρι υπερ της Μπαοκαρας

Εικόνα XGEORGE

Πουθενά στα αντικειμενικά sites contra & sport24 τα επεισόδια! Ούτε σαν αναφορά ακόμη τουλάχιστον.....

Εικόνα ThomasK

Αν τα επεισόδια αφορούσαν τον Ολυμπιακό οι
αρμόδιοι σοφιστές της ΕΠΟ -εισαγγελέας κ.ά.-
θα κολλούσαν και μια διάταξη που προβλέπει
και υποβιβασμό.
Τώρα...υγεία. Και ο Ιβάν το χαϊβάν'.

Εικόνα takis xwsiar

Εδώ φιλε μου,στο παιχνιδι της εθνικης 5 φαπες πεσανε και την άλλη μερα ο οπαδος του Ολυμπιακου βρεθηκε στο αυτοφωρο!Οι αλλοι τα γαμησαν όλα σε φυλασσομενο χωρο με τους μιλανέζους και την άλλη μερα ξεχαστηκε!Τωρα το παιζουν "ανημποροι" οι μπατσοι,και δεν μπορουν να τους βρουν.Ειναι ξεκάθαρα θεμα ΕΝΤΟΛΗΣ!Το ιδιο θα γινει και τωρα.Οπως και με τα πανο στα γήπεδα.Στολιζουν στα γήπεδα τους επανειλημμένως τον Μαρινακη και τον Ολυμπιακο και εμας σε λιγο δεν θα μας αφηνουν ουτε σημαια του Ολυμπιακου να υψωνουμε!

Εικόνα ThomasK

'Ετσι και χειρότερα.

Εικόνα takis xwsiar

Αυτοι είναι σιγουρο ότι μεχρι ένα σημειο θα φαγωθουν μεταξυ τους.Ο ενας εχει κάμποσες ομαδες μαζι του,και ο αλλος εχει κυριως την διαιτησια.Ειναι πολεμος με διαφορετικα οπλα στις δυο πλευρες.Την κυβερνηση την εχουν και οι δυο.Προπερσι ο Συριζα εδωσε το κυπελο στην αεκ,και περσι στον παοκ.Για το πρωταθλημα συναγωνίζονται στις βρωμιες.Με σωστη δουλεια από δω και περα,παρολα τα λαθη μας ως τωρα,θα το παρουμε και αυτοι θα φανε τα λυσακα τους.Για τιμωριες και κανονισμούς ΑΥΤΟΙ τα γραφουν στ απαυτα τους!Δεν φοβούνται κανεναν και τιποτα.ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!

Εικόνα Warrior 7

Ο Ρού(β)λης δε κακάρισε ακόμα; Μάλλον σκάνε τα non-paper από 10 μεριές...

Εικόνα Chevalier de Balibari

εχει πολυ πλακα να βλεπουμε τα κοτοπουλα να παλευουν...
το μαυρο κοτοπουλο, ειναι γευστικοτατο εεε
μαλακο κρεας, ζουμερο
αυτα τα κιτρινα χουλιγκανια που περιγραφουν ειναι θεικα δεν υπαρχουν
αμποτ και κοστελλο κανονικοι..

Εικόνα leonidas73

Καλά τα λες Σάββα αλλά όπως κατάλαβες και από την σημερινή αγωνιστική (περιποίηση με κάρτες Μποτία-Σισέ) & περιποίηση Σαμπιντι από γατούλη,ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό που λες.

Εικόνα Harry red logic

1.ο Sport Fm είναι του τουίτη? Γλείφει αηδιαστικά τα χανούμια!
Μην ξεχνάμε οτι ο Τουίτης έχει ρίξει τόννους λασπης στον Θρύλο και τον Πρόεδρο, με τα ΜΜΕ και τους ΑΡΔ που ελέγχει!(ανεξαρτήτως εάν τώρα κάνει τον ψοφιοκοριό η όχι?)
2.Ο Νιαου, ο Δεδε-ιρα, τα φλάμπουρα και το μπουμπούκι του Ιονίου σπρώχνουν με τα χίλια το πρωταθλημα στα χανούμια.Για να δούμε ?

Εικόνα ThomasK

1. Σ' αυτόν ανήκει, στον όμιλο του ΣΚΑΪ.
2. 'Ετσι είναι, το σπρώχνουν με χίλια στα χανούμια,
όμως δεν τα θεωρώ ικανά ν' αντέξουν μέχρι το τέλος
με οποιοδήποτε σπρώξιμο.
Ανυπομονώ να δω τις δικέφαλες να ξεπουπουλιάζονται
ή να πιάνονται μαλλί με μαλλί, που λέει και ο ΑΡΚΑΣ :)