ΟΠΑΔΙΚΗ ''ΟΡΘΟΤΗΤΑ''- ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ



Γράφει ο ''Κόκκινος Επιστήμονας''.
 
''Αγνέ και απροσκύνητε'' οπαδέ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εσύ που ''δεν αντέχεις άλλο'' την ''κατάντια'' της τελευταίας 7ετίας, εσύ που μιλάς για ''φασιστοποίηση της ερυθρόλευκης κερκίδας'', για ''χρυσαυγίτικα κουμάντα μέσα στην 7'', για ''υπαλλήλους του ΜΑΡΙΝΑΚΗ'', εσύ που αναπολείς τις ''παλιές, καλές οπαδικές εποχές'' και τώρα ''ξενερωμένος'' βλέπεις κάνα ματσάκι στην καφετέρια…
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ -ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ''ΑΓΝΑ''- ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ; Για ρίξε ένα βλέφαρο εδώ…
 
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΦΙΛΕ. ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΟ! Υπάρχουν δύο στρατόπεδα. Απ'τη μια πλευρά είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και απ'την άλλη ολόκληρο το Κράτος με τα όργανά του. Οι τρεις ''μεγάλες'' αντίπαλες ομάδες είναι ΔΕΚΟ, άρα Κράτος, οι οπαδοί τους είναι όργανα του Κράτους, οι άθλιοι στο Μαξίμου -το Καθεστώς δηλαδή- είναι Κράτος, όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο είναι Κράτος. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. Η αθλητική δημοσιογραφική ''ορθότητα'' φτιάχτηκε με ξεκάθαρο στόχο, ΕΣΕΝΑ.
 
Σε εσένα ποντάρουν ''αγνέ'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, κάνοντάς σου πλύση εγκεφάλου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Σε πυροβολούν μέσω των ''αντικειμενικών'' τους sites, μέσω των ''αντικειμενικών'' τους εντύπων και ραδιοφωνικών σταθμών. Σου σερβίρουν το ψέμα με αληθινό περιτύλιγμα κι εσύ τσιμπάς. Θέλουν να σε αλλοιώσουν, να σε μεταλλάξουν, ΣΕ ΒΑΖΕΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κι εσύ τσιμπάς. Έχουν οργανωμένο σχέδιο ώστε σταδιακά να φτάσουν στον κυρίαρχο στόχο τους, στο μεγαλύτερό τους πόθο, που δεν είναι άλλος απ'το να γκρεμίσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, χρησιμοποιώντας εσένα.
 
Αρχικά, θέλουν να σε κάνουν να κόψεις το γήπεδο και το σύνδεσμο, ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Αποστασιοποιημένος απ'τα αδέρφια σου, τους συνοπαδούς σου, είσαι πολύ πιο εύκολος στόχος. Στη συνέχεια θέλουν να παρασύρεις κι άλλους μαζί σου, ώστε να σε περάσουν στο δεύτερο στάδιο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, στον αποπροσανατολισμό. Εδώ δίνουν όλο τους το «είναι», ακονίζουν την προπαγανδιστική τους ρητορική, ώστε να σε ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΣΟΥ. Σε έχουν κάνει πειραματόζωο και το απολαμβάνουν, τρίβουν τα χέρια τους, αυξάνουν τα μεροκάματά τους χρησιμοποιώντας εσένα κι εσύ ακόμα τσιμπάς. Σε κάνανε καμικάζι αυτοκτονίας με την προπαγάνδα που σε τάισαν, έγινες πιόνι τους,
 
ΟΠΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ; ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ; ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ, ΣΤΡΕΨ'ΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
 
Σταμάτα να τους διαβάζεις, σταμάτα να τους ακούς, ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ. Αυτοί μισούν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους αυτό που εσύ λες ότι αγαπάς ''αγνά''. Θέλουν να εξοντώσουν τον πρόεδρο, γιατί υπερασπίζεται με σθένος αυτό που λες ότι αγαπάς ''αγνά'', όπως προσπάθησαν να εξοντώσουν τον τεράστιο ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, τον οποίο εσύ τώρα επικαλείσαι, αλλά τότε δεν έχανες ευκαιρία να σταθείς απέναντι του.
 
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ- ΣΕ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ''ΟΡΘΟΤΗΤΑ'', ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
 
Υ.Γ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ;

Σχόλια

Εικόνα RedSky

Δυνατό και γνήσια ολυμπιακό άρθρο!

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Να σαι καλά φίλε.

Εικόνα holland74

Έχουμε πόλεμο, αλλά θα είμαστε νικητές...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε νικητές.

Εικόνα RedManu

Διαδώστε το RATM ΠΑΝΤΟΎ!! Να ξυπνήσουν (αν μπορούν η αλήθεια...) τα κοιμόμενα πρόβατα που πάνε στη σφαγή... Μπράβο σε όλους. Εχω μάθει σε όλους τους πελάτες μου (Ολυμπιακούς, "Ολυμπακούς" και μη) να μπένουν εδώ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΒΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.Η χώρα του πολιτσιμού είναι πλέον των κοιμόμενων, των ηλιθίων και των λαμόγιων... Διαδώστε το...

Εικόνα john

Εξαιρετικό.

Αυτο το κείμενο πρέπει να το διαβάσουν οι σχολιογράφοι(είναι πράγματι Ολυμπιακοί?)της σελίδας του red duckling στο facebook. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γράφεται εκεί πέρα.

Εικόνα savvas gridlock

Για δωσε link, γιατι εχασε η Γιουναιτεντ πριν λιγο με κατω τα χερια και καπου πρεπει να ξεσπασω...

Εικόνα ThomasK

https://www.facebook.com/redduckling/

Ο Red Duckling είχε μια στήλη στο RedPlanet, νομίζω.
http://www.redplanet.gr/author/redduckling/
Διατηρεί λογαριασμό στο Instagramm:
https://www.instagram.com/redduckling/
και διατηρούσε το παρακάτω blog:
http://redduckling.blogspot.gr

Θα τον ξαναδιαβάσω πριν πω κάτι.

Εικόνα john

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ: Ο Red Duckling μια χαρά τα λέει. Αγαπάει πολυ τον Ολυμπιακό. Μερικοί σχολιογράφοι στην σελίδα του είναι για τον πούτσο

Εικόνα ThomasK

'Οπως ο ''Κόκκινος Επιστήμονας'' εδώ κ.ά. σύγγαυροι
με ικανότητα στην αρθρογραφία έτσι και Red Duckling
πρέπει να συστρατευτεί με το RATM και στον αγώνα του
για τον Ολυμπιακό.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Συστράτευση απαιτείται ΜΕ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,για το καλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα john

Η σελίδα του red duckling (αυτος μια χαρα τα λεει πάντως) στο facebook.

Κοίταξε, σήμερα που νικησαμε με καλή εμφάνιση ηρέμησαν. Στην επόμενη γκέλα θα αρχίσουν πάλι τα «μονο μπασκετ εκει ειναι η περηφανεια, ο χοντρος ξεπουλάει και παντελονιάζει, ομάδα εταιρία, παίκτες μισθοφόροι κλπ.». Οποτε κρατα την οργη σου για αργότερα..

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αυτος ο ερμος ο Λουκακου θα παρει καμια μπαλια της προκοπης?