ΑΝ.ΕΛ.: ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ''



Ανακοίνωση χθεσινή του κόμματος των ''Ανεξαρτήτων Ελλήνων'', το οποίο κόμμα συγκυβερνά αυτήν την στιγμή τη χώρα μας με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Η ανακοίνωση βγήκε μετά τη διαρροή του διατακτικού για το παραπεμπτικό βούλευμα των κατηγορουμένων στην υπόθεση της ''εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου'', μεταξύ αυτών και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Εδώ, από το  επίσημο site του κόμματος.
 
 
Περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη, που μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία σε συνήγορο υπεράσπισης του κ. Μαρινάκη, να μας εξηγήσει στη Βουλή για την εγκληματική ομάδα την οποία υποστηρίζει και από την οποία υποστηρίζεται.
 
Είναι σαφές ότι ο κλεπταποδόχος και συνεργάτης λαθρεμπόρων της ρωσικής μαφίας υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., ''Τζούλη πάρ'τονε'' Πάνος Καμμένος, έχει χάσει κάθε έλεγχο και στοχοποιεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να χαίρεστε την ψήφο σας όσοι ''πατριώτες'' Ολυμπιακοί τον ξαναστείλατε στο Κοινοβούλιο, όπως βεβαίως να χαίρεστε και την στήριξη που του παρέχετε οι οπαδοί του Ολυμπιακού πολιτευόμενοι με το κόμμα του, Δημήτρης Καμμένος από τη Β' Πειραιά και Τέρενς Κουίκ. Μιλάμε για τύπο που είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ, όπως έχει πει ο θείος του, στο 01:06:40 του βίντεο.
 

 
Παντρεύτηκε την κόρη του Φιλίππου της ΦΑΓΕ, την Πέγκυ και το έπαιζε ΑΕΚ ο ''Τζούλη πάρ'τονε''. Από πάνω μέχρι κάτω βρόμικος και κάλπικος. Συνεργάτης λαθρεμπόρων κάθε είδους, από όπλα μέχρι καύσιμα και ναρκωτικά, πρέπει να δει τη δύναμη του λαού του Ολυμπιακού, να την νιώσει στο πετσί του, ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ, όχι να κάνουμε μάγκα έναν ΜΠΟΥΧΕΣΑ ασκώντας βία πάνω του...

Σχόλια

Εικόνα CostasS

Ισως λίγο εκτός θέματος και προκειμένου να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις από το χτεσινό στραπάτσο του ΣΕΦ, ο αγαπημένος μας "Τζούλη παρ'τονε" σύμφωνα με αυτό: http://www.militaire.gr/%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%... από την άλλη εβδομάδα θα γίνει "Τζολί παρ'τονε"
Semper Olympiacos

Εικόνα takis xwsiar

Σαββα,τα "παλικαρια" δεν σταματουν να "σκέφτονται"! Η Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμου (η οποια είναι "ανεξαρτητη αρχη"),θελει να αποκτησουν περαιτέρω αρμοδιότητες επι των παιχνιδιων που χαρακτιριζονται ως "χειραγωγημένα".Στοχος τους είναι να αποκτησουν δικαιοδοσια μεσω μιας νεας διαταξης στον αθλητικο νομο,ωστε να επιβαλει κυρωσεις,κατι που θα το ζητησει μεσω επιστολης στον Βασιλειαδη! Διοτι εως τωρα,οταν δεν υπαρχουν επαρκη αποδεικτικα στοιχεια ως προς τη χειραγωγηση,η ΕΟΑ δεν μπορει να επιβαλει ποινες στις ομαδες που εμπλέκονται,οπως προκυπτουν από τους φακελους της UEFFA. Οι ανθρωποι δεν παιζονται!!

Εικόνα savvas gridlock

Aς βγάλει όποα απόφαση θέλει η ΕΕΑ, θα την προσβάλουμε στα δικαστήρια, όχι στα όργανα της ΕΠΟ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ρε παιδιά ,οι ολυμπιακάρες Δημήτρης Καμμένος και ο Κουικάρας που βρίσκονται?.Ειδικά ο πρώτος που έχει εξαφανιστεί και δεν εμφανίζεται να μας πει πόσο Ολυμπιακός είναι?Εκεί στον Πειραιά δεν είναι το γραφείο του?Γιατί δεν πάει κανένας χριστιανός να συζητήσει ,κόσμια πάντα που λέει και ο Σάββας, να μας πει αν θεωρεί την αγαπημένη του ομάδα εγκληματική. Ειδικά αυτός πρέπει να πιεστεί όσο πάει.

Εικόνα holland74

Μαύρο μιλάμε, εδώ και πολύ καιρό στις εκλογές δεν παρουσιάζομαι, πάω εκδρομούλα, αυτή τη φορά το σκέφτομαι σοβαρά...

Εικόνα Romain

Εκτός από ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ η συγκυβέρνηση αποτελείται από ΚΑΦΡΟΥΣ.

ΒΛΕΠΕ... ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ... ΤΣΙΠΡΕΣ... ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ... ΓΑΥΡΟΓΛΟΥΣ...

Μόνο ΜΑ...ΑΑΑΑΥΥΥΡΟΟΟΟ!!!

Εικόνα Φάνηςγαυρος

Μαύρο μέχρι να δύσει ο ήλιος απ την ανατολή!!!

Εικόνα SpyroRev

Kαι πλεον ναι ειναι ενελως επισημο, αν δεν ηταν ηδη δηλαδη. Μιλαμε για κυβερνηση που αντι να ασχολειται με σοβαροτητα με τα προβληματα της χωρας (κ οχι να ξεπουλιεται οπως εκανε αυτη η ιδια κ ολες οι προηγουμενες της λιγοτερο η περισσοτερο) οπαδιζει/αντιολυμπιακιζει σε πολυ επικινδυνο βαθμο. Κ ναι τωρα μιλαω ΚΑΘΑΡΑ πολιτικα εκτως απο ολυμπιακα: ειναι πρωτοφανες σε επιπεδο κυβερνησης της χωρας,αντι να ασχολειται με τα προβληματα μας (ναι το ξανατονιζω......), να μιλαει ωσαν καφενοβιος κομπλεξικος αντιολυμπιακος καφρος με σκοπο εξυπηρετηση αντιθετων συμφεροντων(αυτων ακριβως που γραφεις Σαββα...) και οπαδικης καφριλας! Ρεεεεεεεε ΗΗΗΗμαρτον που λεει κ ο φαφουτης. Σε αυτη τη χωρα σε ποια ομαδα ακριβως ειναι φιλα προσκειμενοι οι περισσοτεροι??? Ειστε και ΑΝΟΕΣ εκτος των αλλων??? (ρητορικο ερωτημα...)Μη το πω αλλιως... θα αποφυγω να εκφρασω ολα τα κοσμητικα με τα οποια μπορω να σας στολισω... Αλλα ακομα και αν θεωρησουμε οτι δεν επηραζει την κριση του ψηφοφορου κυριως αυτο, αλλα τα υπολοιπα σημαντικοτερα ζητηματα για την καθημερινοτητα: Τι ακριβως δειγμα γραφης νομιζετε οτι δινετε σε ενα ψηφοφορο ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ με τον μιλατε σαν ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΠΑΔΟΚΑΦΡΟΙ??? Ρε τον Πανουλη Βλαμμενο/Ψεκασμενο κ οχι μονο... Ρεεεεεεεεεεεε ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ