ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...



Ζούμε εποχή βουλεύματος, τώρα. Ζούσαμε και ζούμε εποχή αντιΟλυμπιακής λάσπης. Ξέρουμε όμως πια ότι η Εγκληματική Οργάνωση, το άρρωστο κύημα που τόσον καιρό το θρέφανε πάση δυνάμει ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ψόφησε τελικά. Σαν το σκυλί. Την "καθάρισε" οριστικά το βούλευμα. Εξαφανίστηκε. Φσσσσσ.... Χάθηκε. Πήγε στο διάολο....

Κοίταγα σήμερα, όπως κάθε μέρα, τα πρωτοσέλιδα. Ανεξάρτητα απ΄τις κυκλοφορίες των αθλητικών εφημερίδων, δεν μπορεί κανείς ν΄αρνηθεί ότι αυτά είναι που δίνουν στους οπαδούς τον επικρατούντα τόνο. Το΄χα προσέξει ήδη απ΄τις χτεσινές. Τα μεγάλα γράμματα, οι ενθουσιώδεις τίτλοι, ασπροκόκκινοι. Το μούδιασμα, το παγωμένο ντουζ, τα μικρά έως και κατ΄εξαίρεσιν μετρίου μεγέθους γράμματα σε μια-δυο το πολύ, στις ΑΛΛΕΣ, τις "εξυγιαντικές", με τις περισσότερες ( βάζω και τις "αντικειμενικές" μέσα ) να ρίχνουν τ΄απογοητευτικά για του λόγου τους νέα...της Αλεξάνδρας είτε μεταξύ πέμπτου και έκτου ορόφου στο δυαράκι που βλέπει μόνο τον ακάλυπτο, είτε στην υπόγα του θυρωρού.

Σουμάρω απ΄τις σημερινές ΑΛΛΕΣ. Τηλεγραφικά κι΄από βορρά προς νότο. ΑΡΕΝΑ: γιοκ. ΜETROSPORT: κάτω αριστερά στο θυρωρείο, "πεταμένο", τόσο δα, τρίχες. LIVESPORT: άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε. SPORTIME: τρίχες. SPORTDAY: τρίχες. Η ΓΑΤΑ ( λόγω Μίχου ): Στην γκαρσονιέρα του έκτου, με σος Μαρινάκ. Για να φτάσω στις...αμετανόητες. ΩΡΑ: Κύριο θέμα η καταγγελία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ την Κυριακή απ΄την ΑΕΚ. Τρίχες. Μετά, το ότι οι κιτρινόμαυροι είναι "υπεράνω" και δεν μας καταγγέλουνε στην ΟΥΕΦΑ για τον Μαρινάκη, ώστε αυτή να μας...εξοστρακίσει απ΄τις ευρωπαίκές διοργανώσεις. Μας τη...χαρίζουνε, δηλαδή. Και μόνο τριτοτεταρτόπεμπτο σε σειρά προβολής τα περί βουλεύματος, όπου γράφουν πως μας έχει πιάσει...ΤΑΡΑΧΗ την οποία προσπαθούμε να καλύψουμε με...πανηγυρισμούς. Έλα αιδοίον εις τον τόπον σου, εν άλλαις λέξεσιν....

Τελευταία άφησα εκείνη με το χρώμα της...ζήλειας. Την ομάδα των μπογιατζήδων. Αυτή είναι και η πιο γλωσσού. Έτσι είναι πάντα. Τα μικρά σκυλάκια γαβγίζουνε πιο πολύ και κάνουνε πιο φασαρία. Χτες, δεν ήτανε σε...φόρμα, γιαυτό και σήμερα ξεσπάθωσε.

Διαβάζω: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ( με πράσινα γράμματα ) ΚΑΙ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ( με κόκκινα γράμματα ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ( Σ.Σ. όλα; ) ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Για να καταλήξει ο Πρασινοφρουρός, με το αμίμητο: ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ!

Ε, κατόπιν αυτών, των τελευταίων, των συνταρακτικών, αναστατώθηκα. Φυσικό δεν ήταν; Πήρα την πίεσή μου, 18. Μέτρησα τους σφυγμούς μου, 108. Είδα τη φάτσα μου στον καθρέφτη, σκέτο πανί. Οι παλάμες μου ιδρωμένες, λεπτός μυϊκός τρόμος, το στόμα μου τσαρούχι στεγνό. Νάτη η πουτάνα η υπεραδρεναλιναιμία, σκέφτηκα, και θα μου κάνει καμιά δουλειά... Και τότε μου΄ρθε. Να, ρε, είπα. Θα τρέξω σ΄αυτόνανε. Τον παλιό μου φίλο. Του΄χα πάρει και συνέντευξη θυμάμαι κάποτε έξω απ΄του Καραίσκάκη, σε μια καφετέρια εκεί κοντά, μετά από΄να ματς του Θρύλου. Την είχα αναρτήσει κιόλας εδώ, στο RATM. Γαύραρος ο τύπος. Και σοφός. Σοφότατος. Περισσότερο απ΄όλους του συναφιού του. Για τον τζεντάϊ ΜΑΣΤΕΡ ΓΙΟΝΤΑ, μιλάω. Τον ξέρετε δα όλοι. Έρχεται ακόμα πού και πού μεταμφιεσμένος πάντα, για να μην τον αναγνωρίσει ο κόσμος, στο ναό να δει τη Θρυλάρα, απ΄τον πλανήτη Sapiens όπου ζει χρόνια τώρα απολαμβάνοντας τη σύνταξή του.

Αμ΄έπος, αμ΄έργον, το λοιπόν. Χώθηκα στην...υπερφωτιστική χρονοκάψουλά μου και μπήκα στην κατάλληλη σκουληκότρυπα, αφού έκαμψα το σύμπαν όπως δείχνει η φωτο από κάτω. Γνωστόν ότι έτσι κόβω δρόμο και γλυτώνω ταξίδι φωτοχιλιετηρίδων, απ΄ό,τι αν το΄κανα με το κανονικό δρομολόγιο.

Μην τα πολυλογώ, έφτασα μετά από μιάμισι γήϊνη ώρα στη ντάτσα του, καλωσορίστικα θερμά, ματς μουτς, είχαμε και καιρό να τα πούμε και στον καφέ επάνω, του΄πα τα καθέκαστα. Μ΄άκουγε όλο το διάστημα που του μιλούσα όλο άγχος για την άποψή του, ανοιγοκλείνοντας αργάαα τα βλέφαρά του. Στο τέλος, του΄θεσα άμεσα το ερώτημα: "Πες μου Γιόντα ( απ΄το εβραίκό yodea που σημαίνει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ), τί θα πάρουνε στο φινάλε μ΄αυτή την ιστορία του Μαρινάκη, γιατί θα τρελαθώ, όλοι ετούτοι οι αντιΟλυμπιακοί απ΄όσα μας ζητάει η ΠΡΑΣΙΝΗ; Πες μου σε παρακαλώ...". Με κοίταξε με τις γλάρες του ακριβώς στο μεσόφρυο και άνοιξε αργάαα το στόμα του λέγοντάς μου: "ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ....". Και τσουπ! Ξαφνικά εξαφανίστηκε από μπροστά μου! Σκιάχτηκα, μένοντας άφωνος απ΄την έκπληξη... "Πού πήγε, ρε πούστη μου;". Μονολόγησα. "Βρήκε ώρα τώρα να εξαφανιστεί, στο καλύτερο γαμώ το...". Περίμενα, περίμενα, τίποτα... Ε, δεν άντεξα άλλο κι΄απογοητευμένος, είπα να γυρίσω πίσω πια... Βράδιαζε...

Μπήκα αμίλητος στην κάψουλά μου. Κάθησα στο ειδικό της ανάκλιντρο κι΄έβαλα μπρος. Βουουουρ...Έφυγα σαν αστραπή για τη γη. Στο ταξίδι, δεν είχε περάσει κανα τέταρτο, το μάτι μου έπεσε σε μια εικόνα μπροστά και ΑΡΙΣΤΕΡΑ απ΄τα πόδια μου. Περίεργο... Δεν υπήρχε αυτή η εικόνα, σα γελοιογραφία κάτι, όταν έφευγα για τον Sapiens. Πώς βρέθηκε εκεί; Ποιός να την έβαλ΄άραγε; Έσκυψα λίγο και την πήρα στα χέρια μου. Να τί έδειχνε:

Χαμογέλασα κι΄εγώ. "Ρε τον μπαγάσα τον Γιόντα", σκέφτηκα. Ο νους του όλο στο παιχνίδι, τώρα ειδικά που γέρασε....

Μπροστά μου, ένα τσιγάρο δρόμος όλο κι΄όλο, έβλεπα τον γαλαξία μας να με περιμένει....

Σχόλια

Εικόνα o palios is back

"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"Εννοουσαν,τον ΖΛΑΤΑΝΟ,ΔΕΔΕ,ΒΟΥΡΑΚΗ,ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ,ΝΙΚΑΚΗ,ΜΕΓΑ,ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ,ΜΠΑΜΠΑ ΣΠΑΘΑ,ΣΠΑΝΕΑ,ΤΕΒΕΚΕΛΗ,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΜΕΧΤΙ ΤΟ 96........ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟΥ ΤΡΙΒΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΔΕ....ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ........ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!!

Εικόνα chris71

Απόστολε καλησπέρα
η μόνη λέξη που χρειάζεται αυτή την στιγμή είναι ενότητα. Όλοι δίπλα στην ομάδα και τον πρόεδρο, ο οποίος έχει πολλά κιλά αρχίδια...εύχομαι να τον έχει ο θεός καλά
Κρατάτε γερά...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό, Κρις. Και οι παίχτες μας, να λυσσάξουν. Στο Καραϊσκάκη, ταρίφα πεντάρα. ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Και το 8ο στο Πασαλιμάνι στο τέλος.

Εικόνα SpyroRev

ΧΑΧΑΧΑΧ the force strong with us is (που θα λεγε και κεινος) φιλε Αποστολε! Σαφης και περιεκτικος ο Γιοντα!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ενωμένοι εμείς, δυνατοί οι παίχτες μας. Η αυνταγή.

Εικόνα jole11canezza

Καλησπέρα κυρ Απόστολε skywalker, μας ανεβάζεις!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Συνεχίζουμε

ΥΓ προσωπικά και δεν με ενδιαφέρουν αρνητικά σχόλια....ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ
ΥΓ2 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Τους χαιρετισμούς μου, βορειοδυτικέ φρουρέ του Θρύλου.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Απόστολε, μήπως στη βόλτα σου εκεί στα αστέρια είδες και κανένα γήπεδο του παο; όχι τίποτα άλλο, αλλά το λέει και στο σύνθημα - χοχοχο (σωκράτειος γέλως)
Πάντως εικάζεται ότι υπερχοάνη υπάρχει και στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από ένα συγκεκριμένο δημοτικό γήπεδο - ποιά Τουνγκούσκα και μαλακίες; εδώ είναι το μυστήριο...
Κι η σημειολογία ως προς το που βρέθηκε το προστυχούλικο σημείωμα του Γιόντα, όμως πολύ καλή κι επίκαιρη!

Εικόνα apostolos gaganis

Mπααααα. Τυχαίο ήτανε....

Εικόνα takis xwsiar

Κανε τετοια και θα σου βαλει διοδια ο Συριζα,να μην μπορεις να ξαναπας τοσο μακρυα! Υ.Σ. Οσο για τον Γιοντα,ατυχης φωταγραφια!Αυτος είναι σαν τον Σαμπιντι!

Εικόνα apostolos gaganis

Μα....επίτηδες το΄κανα. Για να τους εκνευρίσω!

Εικόνα Red Kokkinos

Δηλαδη οτι ηδη παιρνουν διαχρονικα, μια απο τα ιδια...
Πρεπει να ειμαστε συσπειρωμενοι, συμπαγη αντιμετωπιση των ορδων λασπης, ψεματος, συνομωτων, συκοφαντιας, βρωμιας, δυσοδιας, πουστιας και σιχαμιας. Συνωνυμο ανιδιοτελους Αγαπης ειναι ο Θρυλος μας, ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΓΗΣ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ολοι διπλα στην Ομαδα και τον Προεδρο Μαρινακη.
Υ.Γ. Αποστολε τρομερη απεικονιση του πως "κοβεις δρομο" μεσω οπων!
Την καλημερα μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου, Ερυθροκόκκινε. Είπα να ελαφρύνω λίγο τα πράματα. Χρειάζεται, βλέπεις, μια βαλβίδα αποσυμπίεσης, γιατί το λάστιχο είναι κάργα τσιτωμένο από αέρα. Και θα΄ναι για πολύ ακόμα. Μέχρι να σκάσει για τα καλά στη μούρη τους.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα holland74

Απλή κοινή λογική: Θα πάρουν αυτό που λέει ο Γιόντα...Μικρή ανησυχία: Οι Σανέλ έχουν βάλει χέρι και στη δικαιοσύνη, αλλά μιλάμε ότι εδώ πρέπει να κάνουν τεράστια μπουγάδα...Δεν τους παίρνει...Κάποιοι φανατικοί Γαύροι που ήταν Σανέλ, επειδή φοβούνται πως θα είναι χειρότερα με Κούλη, έχουν ήδη αλλάξει γνώμη...Διανύουμε ήδη την αρχή του τέλους τους και αν μπορούσα να ζήσω καμιά 100στή χρόνια θα γέλαγα με αυτά που θα γράψει η ιστορία για δαύτους..

Εικόνα apostolos gaganis

Την άλλη φορά θα σε πάρω κι΄εσένα μαζί μου, όταν θα ξαναπάω στον Γιόντα. Θα βάλω ένα καρεκλάκι ψάθινο, ωραίο και σε άριστη κατάσταση ( φρεσκολουστραρισμένο, με καινούρια ψάθα απ΄το γύφτο κλπ ) απ΄τη μακαρίτισα τη γιαγιά μου μεσ΄στη χρονοκάψουλα για να κάθεσαι...

Εικόνα matrasimca

Να σου στειλω καμοια συνταγη αντιγηρανσης να γελαμε μαζι, γιατι και εγω σκοπευω να γελαω 100 χρονια με τους Σανελ του ενος νομου και ενος αρθρου "καταργησα και εγω το μνημονιο"

Εικόνα apostolos gaganis

Είσαι σκληρός. Δεν είναι χριστιανικά πράματα αυτά. Και τα λες και σε ψάλτη....

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στο εξής τ' αρχίδια θα έχουν πολύ σουξέ. Θα τα μοιράσει ο κόσμος του θρύλου απλόχερα δεξιά κι αριστερά... Πάνω απ' όλα όμως θέλω 2 πραγματάκια από τη διοίκηση, όταν με το καλό κλείσουν οι εκκρεμότητες: το πρώτο είναι να μην αφήσει κανένα λαμόγιο στην ησυχία του, να τους πάει γαμιώντας όλους με αγωγές και μηνύσεις. Και, δεύτερο, ΜΗ ΛΑΧΕΙ και επιτρέψει να τη γλιτώσει ο πούστης ο βάζελος. Όλη η βρώμα από αυτούς ξεκίνησε και βρήκε στο δρόμο υποστηρικτές του δεκάρικου και του σουβλακίου.
ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ;; ΑΣ ΤΟΥ ΤΑΡΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΥΤΣΑ, ΠΑΕΙ ΣΕΤ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΓΙΟΝΤΗ

Εικόνα apostolos gaganis

Λίγη υπομονή. Λήγει η υπομονή....

Εικόνα nichio 1971

Γειά σου Απόστολε,
Μια χαρά τα λέει ο... Γιόντα :) :) :).
ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ το βούλευμα, όλους τους ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ - ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ".
Θα ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ η ΚΑΤΑΛΗΞΗ της ιστορίας...
Και τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ θα δώσει η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα τους καλύπτει για πάντα. Τοτε ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...

ΥΓ Συγγνώμη για μια ακόμη φορά για το χτεσινό, το ξέρεις ότι συνήθως απαντάω ΜΟΝΟ σε σένα. Δεν είχε και νόημα έτσι κι αλλιώς...

Εικόνα apostolos gaganis

Το πολιτικόν αλεξιβρόχιον... Μμμμμ, για να δούμε. Χαίρε!

Εικόνα nichio 1971

Απόστολε καλημέρα ΕΚΤΑΚΤΩΣ,
Μήπως η πρόβλεψη του... Γιόντα αφορούσε και την "Εθνική ΚΛΙΚΑ της "εξυγίανσης""???

Εικόνα matrasimca

Απόστολε καλήμερα ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Ολοι αυτοι οι ΑΡΔομεζεδες και ψευτοαντικειμενικοι ρουφάνε το τελευταίο οξυγόνο στη Γη.
Ολα αυτα τα χρονια τρεφονται με το ψεμμα γιατι με την καταντια των ανυπαρκτων ομαδων τους θα ειχαν και αυτοι απολυθει μη εχοντας τι να γραψουν.
Τοσα χρονια συντηρουντε με τις υποβαλλομενες απο τα αφεντικα τους σκευωριες και τον κιτρινισμο τυπου Τριανταφυλλοπουλου.
Οταν θα κλείσει και αυτή την υπόθεση ο Δικαστής θα διακτινιστούν για αλλο γαλαξία γιατι θα εχουν εξευτελιστεί και με την βουλα.
Βλεπεις δεν θα υπαρχει τοπος για για να σταθουν οι καταπτυστοι κοινοι συκοφαντες.
Ανυπομονω να αρχισει η ΔΙΚΗ των ψευδομαρτυρων γιατι θα πεσει πολυ γελιο.
Λογκο της ομαδας μας για την φανέλα της πρεπει να ειναι το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ , με φωτογραφιες τις φατσες οσων Συριζανελ μας κηρυξαν τον πολεμο.
Ας το προτείνει καποιος στον εμπορικο διευθυντη της ομαδας, ειμαι σιγουρος πως θα πουλήσει περισσότερο απο την φανέλα του Ζιοβανι.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ ένα έχω να πω. ΘΡΥΛΟΣ: ο παντοτινός δυνάστης τους.