Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟ



Προσέξτε το τι δήλωσε χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης ο υπάλληλος του Νικόλα Πατέρα, ΑΡΧΙ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, για το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στην υπόθεση της ''Εγκληματικής Οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου''.
 

 
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ; ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΝΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΙΒΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΕ ΚΕΛΙ ΙΣΟΒΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ NOOR 1; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΠΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ;
 
Αυτό το ΓΛΟΙΩΔΕΣ σίχαμα, ο έμμισθος υπάλληλος του αρχι-εμπόρου κοκαϊνης Νικόλα Πατέρα, έλεγε για εμάς ότι ''στοχοποιούμε δικαστές''. Ζητούσε και να συλληφθούμε.
 
ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΙΒΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ZOUGLA.GR, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΗ.
 
Αν δεν είναι, ας μας δείξει την κατάθεση που πήρε από τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη στο κελί του στις φυλακές Αυλώνα τον Ιανουάριο του 2017.
 
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; Η ΤΖΙΒΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ''ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ'' ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ''ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ'' ΒΑΣΕΙ ΣΩΦΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ, ΤΟΤΕ ΠΗΓΕ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ.
 
Ορίστε ρε ΕΚΒΙΑΣΤΗ Τριανταφυλλόπουλε, περιμένουμε να μας αποδείξεις εσύ που προφανώς μιλάς μαζί της και έβγαλες πρώτος ότι ''δέχτηκε επίθεση στην πολυκατοικία της'' (μπρρρρ, ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ) ότι κακώς την στοχοποιούμε.
 
ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΖΙΒΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ''ΟΜΟΡΦΙΕΣ'' Η ''ΕΝΤΙΜΗ'' ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΖΙΒΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΝΕΦΕΡΑΝ.
 
Εμείς ''στοχοποιούμε'' και καλά μια εισαγγελέα ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ, την Τζίβα, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος που ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΔΙΩΞΗ ΕΦΕΤΗ, ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΣ, ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ, τον Σταμαδιάνο, ''δημοσιογραφεί''.
 
ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟ ΠΟΥ ''ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΕΙ'', ΑΦΟΥ Ο ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ, ΨΕΥΤΗ, ΕΚΒΙΑΣΤΗ.
 
Όλα αυτά γίνονται με ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΝΤΟΝΗ και ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γενικά, σε αγαστή συνεργασία με το παραδικαστικό κύκλωμα Ντογιάκου-Μπαλτάκου στη Δικαιοσύνη, το οποίο είναι ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ, της γαλάζιας δεξιάς ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ του αλήτη μπουχέσα κηφήνα Κωστάκη Καραμανλή, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 800 ΚΙΛΑ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και ο ''αγέρωχος ελληνικός λαός'' τον χειροκροτάει ακόμη όποτε εμφανίζεται δημοσίως. ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όλα τα σκουπίδια του παλαιού πολιτικού συστήματος, όλη η διαφθορά, η βρομιά και η σαπίλα της ελληνικής κοινωνίας, παπανδρεϊκά και καραμανλικά ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, έχουν περάσει όλοι μαζί στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και με έναν Άρειο Πάγο να έχει μεταβληθεί σε φιλιππινέζα του Τσίπρα, του Κοντονή και κάποιων ανώμαλων υπαλλήλων υπουργείων του ΣΥΡΙΖΑ, με ΕΥΤΥΧ-ία πάντοτε και χαρά στα πρόσωπά τους. 
 
Τέτοια Χούντα δεν έχει ξαναπεράσει από αυτήν τη χώρα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όσα κάνει η συγκεκριμένη βρομο-κυβέρνηση. Κι εσείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ψηφίσατε, η ''κοινή γνώμη'' του Χατζηνικολάου, του Παπαδάκη και του Αυτιά, κάθεστε και τους ανέχεστε μόνο και μόνο επειδή είναι ''αριστεροί'', όπως δηλώνουν. Ηδονίζεστε να σας καβαλάνε ''αριστεροί'', όπως φαίνεται. Αν ο άλλος δηλώσει ''αριστερός'', Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ, κο-κο-κο η ελληνική κοινωνία, ''μην μας πουν κλειστόμυαλους, συντηρητικούς και φασίστες''. Ποιοι να μας το πουν; ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ, ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, με καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και δεκάδες ακίνητα ο καθένας, που σας πουλάνε ''αριστεροφροσύνη'', ΚΩΘΩΝΙΑ. Κι έχουν εφεύρει και ''επιχειρήματα'' του κώλου ''και ο Μαρξ αστός ήταν, πουθενά δεν γράφει ότι η Επανάσταση θα αρχίσει από τους εργάτες'', λες και το θέμα είναι το ποιος θα κάνει την ''επανάσταση'' που ποτέ δεν έρχεται και όχι ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ''ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ'' ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, όπως ο μέσος κηφήνας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
 
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΠΟ-ΛΕ-ΜΟΣ. ΝΟΜΙΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΒΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ''ΛΙΩΣΟΥΜΕ'' ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΙΑ, ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ...

Σχόλια

Εικόνα SpyroRev

Σαββα δωστου να καταλαβει, σε χλωρο κλαρι μη μεινουν. Απο μενα μια μονο λεξη/αρχικά: Α.Ρ.Δ.. Περιγραφει απόλυτα τετοια ατομα, που κωφευουν απεναντι σε σκανδαλα και σκανδαλα, ενω απο την αλλη κατασκευαζουν οτι τους υπαγορευουν... Σκουπιδια/αποβλητα

Εικόνα Eleni
Εικόνα Red Kokkinos

Ωραιος ΣΑΒΒΑΡΕ!
Αυτο το σκουληκισιο υφακι του αρχιεκβιαστη εγγληματια υποκειμενου "τριανταφυλλιας" βρισκει τους τροπους και δυκτιωνεται και με τον χοντρο της Ραφηνας και με τους συριζανεληδες συνομωτες. Ολα εχουν ενα τελος. Ιδωμεν.
Την καλημερα μου

Εικόνα GANNICUS 7

Είσαι on fire.
Χίλια μπράβο για ότι κάνεις.
Δεν νομίζω πως υπάρχει αληθινός ολυμπιακός,
που δε θεριεύει μέσα του η φλόγα της εκδίκησης για τις ατελείωτες πουστιές τους.
Νόμιμα,αλλά με μνήμη και χωρίς οίκτο μέχρι την εξαφάνιση των σκουληκιών που ονειρεύτηκαν την εξαφάνιση του κόκκινου επιβήτορά τους.

Εικόνα Red Captain

Μπράβο,μπράβο savas....ετσι θα τους τελειώσουμε ΝΟΜΙΜΑ...έτσι τους πονάει "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ", να το βουλώσουν για ΠΑΝΤΑ!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Καπετάνιε γίγαντα, τώρα είδα το προηγούμενο σχόλιό σου...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ευσεβείς πόθοι του εκβιαστή...Αν προσέξεις Σάββα, εδώ και κάποιες μέρες,οι μέτοχοι του Μέγκα μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλας, έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση στις τράπεζες η οποία ΔΕΝ απαιτεί κούρεμα των χρεών της επιχείρησης.Και αντί φυσικά να τρέξουν να υπογράψουν καθυστερούν την απάντηση.Τίποτε δεν είναι τυχαίο.Και λίγα μαθήματα ιστορίας.Η επιχειρήσεις ΠΥΡΣΟΣ Α Β και Γ ήταν αυτές που εξεδίωξαν τελειωτικά τους κομμουνιστές από τα βουνά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.Η βοήθεια των Αμερικανών ήταν με υλικό και εκπαίδευση.Είχε προηγηθεί η αντίστοιχη προσπάθεια στην Πελοπόνησο με το σχέδιο ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ.Ναι, καλά διαβάσατε Περιστέρα ....Οπότε ο <<πόλεμος>> που ξεκινήσαμε μπορεί να θεωρηθεί είτε ως συνέχεια του ΠΥΡΣΟΣ Γ ή νέα επιχείρηση ΠΥΡΣΟΣ Δ.ΥΓ.Πιστεύω ακράδαντα Σάββα ότι οι αναφορές που κάνεις στο Στάλιν τους πονάνε πολύ περισσότερο από ότι οι διαπιστώσεις για το πόσο διέμφυλοι και γιαλαντζί κομμουνιστές είναι (για μένα πραγματική αριστερά είναι ο ορθόδοξος κομμουνισμός.Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε).

Εικόνα Red Dragon

Πως καταφεραν να επιπλευσουν ολα αυτα τα λιμα με την κυβερνηση αυτη?

Απο εκει και περα ο ψευτης οπως και τα καθε λογης αρδοσκουπιδια και δουλοι του σεντ πως και δεν ¨στοχοποιησαν¨ και τους υπολοιπους εφετες που ψηφισαν για τα απαλλακτικα κεφαλαια?

Τυπικά, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει δικαίωμα να ασκήσει την ως άνω περιγραφόμενη αναίρεση. Μόνο που επειδή η αθωωτική απόφαση για τα ως άνω αδικήματα ήταν παμψηφεί, δηλαδή επετεύχθη με σύμφωνη γνώμη και των τριών εφετών, μια αντίθετη απόφαση θα ήταν πρωτοφανής για τα δικαστικά χρονικά, αφού ουδέποτε κατετέθη αναίρεση σε παμψηφεί απόφαση κάποιου Συμβουλίου Εφετών. Βέβαια, εδώ είναι Ελλάδα, και είναι και παίξε και γέλασε…

https://sfyrigmata.blogspot.gr/2017/11/blog-post_34.html?spref=fb

Βεβαια ψιλα γραμματα οτι για να γινει αναιρεση του βουλευματος πρεπει να ειναι ανεπαρκης η αιτιολογηση του βουλευματος που ουτε ενα φυσικα απ τα αρδοσκουπιδια δεν το εχει διαβασει ασχετα με το οτι προτρεχαν μετα τον διασυρμο τους (αρχικα αρθρα περι βομβας και 4 κακουργηματων και μετα κλασικα στρακα στρουκα και σβερκωμα ξανα) να υιοθετησουν ¨αποκλειστικοτητες¨.

Υστ. Ερχεται η μπορα σε λιγους μηνες. Τα επιδοματα της πλακας δεν ξεγελανε κανενα εκτος των οποιων ¨βολεμενων¨.

Εικόνα holland74

Όλα τα σκουπίδια του παλαιού πολιτικού συστήματος, όλη η διαφθορά, η βρομιά και η σαπίλα της ελληνικής κοινωνίας, παπανδρεϊκά και καραμανλικά ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, έχουν περάσει όλοι μαζί στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

λες και το θέμα είναι το ποιος θα κάνει την ''επανάσταση'' που ποτέ δεν έρχεται και όχι ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ''ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ'' ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, όπως ο μέσος κηφήνας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αυτό ακριβώς και το λέω εγώ που στήριζα εργατική αλληλεγγύη πριν αυτή εισχωρήσει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ....Είχα φίλους εκεί και όταν συστήθηκε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θέλανε να μου κάνουν ενημέρωση...Ωραία λέω σε έναν μουσάτο φοιτητή που με είχε πάρει τηλέφωνο μέσω μιας φίλης που είναι ακόμα κομματόσκυλο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ...Δουλεύω 9 το πρωί με 8 το βράδυ....Μετά πάω για προπόνηση και μετά σπίτι να δω και λίγο τις κόρες μου...Μπορείς να συναντηθούμε 8 το πρωί, πριν πάω δουλειά, να πιούμε έναν καφέ να με ενημερώσεις(τι να με ενημερώσει δηλαδή, αφού εγώ ήμουν πιο ενημερωμένος από αυτόν)....Μου λέει ωραία...Αποτέλεσμα: Με ΕΣΤΗΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ!!! ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!! Μετά την τρίτη φορά μου λέει: Ρε φίλε δεν πάμε βράδυ να πιούμε καμιά μπύρα να τα πούμε;;; Του λέω λοιπόν και εγώ: Φίλε αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα, αλλά του λέω να θυμάσαι πως ο Τσε Γκεβάρα ήταν στις ζούγκλες της Βολιβίας και κοιμόταν 3-4 ώρες το 24ωρο, δεν έπινε μπύρες συζητώντας για την επανάσταση....
Αυτά τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ είναι αυτά που κάνουν την αριστερά να φαίνεται γλοιώδης...Τα ίδια συμβαίνου και σε κύκλους αναρχικών, οι περισσότεροι, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ρεμάλια, το ξέρω επειδή σε συγκεκριμένη κατάληψη, το 80% ήταν φίλοι μου από το σχολείο, όλοι παιδιά ξενοδόχων και βιομηχάνων, στο στρατό όλοι ήταν με μέσο σε γραφεία και υπηρέτησαν σπίτι τους, εγώ έμεινα 22 μήνες παραμεθόριο...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Φίλε και σύγγαβρε Ολλανδέ, αν και αστός και ακραιφνής καπιταλιστής συμφωνώ απολύτως με αυτά που αναφέρεις.Κατάγομαι από οικογένεια αριστερών (παππούς στο ΕΑΜ κλπ.) και τα έχω ζήσει από μέσα.ΟΛΟΙ οι γνωστοί μας κομμουνιστές έγιναν ΠΑΣΟΚΟΙ κατόπιν ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βολέψει ΟΛΟΙ τα παιδιά τους στο δημόσιο εκτός από τον πατέρα μου.Και ευτυχώς όπως λέει και ο ίδιος για να μπορεί να τους φτύνει με τη ψυχή του.Έχει πάντως μεγάλη πλάκα ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους γνωστούς πλέον το παίζουν κοψοχέρηδες όταν τους πετυχαίνει στη λαική και η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι είναι και βάζελοι....

Εικόνα holland74

Φίλε Ευριπίδη,
και εγώ κατάγομαι από αριστερή οικογένεια, ο παππούς μου ήταν και εξορία και παρόλα αυτά συμπαθούσε και εκτιμούσε το γέρο Καραμναλή....Εγώ δεν είμαι ούτε καπιταλιστής, ούτε κομμουνιστής, ούτε αναρχικός, ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος..Και η καπιταλιστική και η κομμουνιστική θεωρία, μιλάμε για Μαρξ και Σμιθ έχουν πάρα πολύ καλά στοιχεία και οι δύο ως θεωρίες έχουν κοινό παρονομαστή, πως ο κρατικός παρεμβατισμός οφείλει να υφίσταται για να προστατέψει το ευρύτερο καλό και τις κοινωνικά πιο αδύνατες ομάδες, δηλαδή και οι 2 θεωρίες μιλούν για κράτος πρόνοιας και δικαιοσύνης...Το πρόβλημα ας πούμε του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς, είναι ότι η αγορά δεν είναι ελεύθερη, δηλαδή ο γνήσιος καπιταλισμός δεν έχει υπάρξει ποτέ, όπως ούτε ο γνήσιος κομμουνισμός...
Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει να είναι σιχάματα και οι 2 είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
Πολιτικά λοιπόν αν με ρωτήσεις θα συ έλεγα πως ανήκω στο κόμμα του Γιουνγκ, του Φρόιντ και του Λακάν, δηλαδή πιστεύω απόλυτα πως μόνο αν ο καθένας άλλαζε τον εαυτό του προς το καλύτερο, θα είχαμε καλύτερες κοινωνίες...

και η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι είναι και βάζελοι...

Χαχαχαχα, πράγματι, τυχαίο;;;

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Σωστός, αδερφέ.
Όποια "επανάσταση" δεν προέρχεται αυστηρά από το άτομο, είναι απλά αλλαγή βάρδιας του επιβήτορά μας.
Πλατωνικά πράματα...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αδερφια τετοιες συζητησεις μονο εμεις οι γαβροι στο ΡΑΤΜ.Για αυτον το λογο πραγματικα πιστευω οτι θα μας κλασουν οι αλλοθρησκοι μια μαντρα.ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Μα πες το ψέματα... Mes que un forum λέμε!
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα holland74

Mes que un forum...

χαχαχαχαχαχα, κλαίω αδερφέ, να είσαι καλά....

Εικόνα Eleni

Α μπράβο Σάββα.Έτσι σε θέλω.Δεν μπορεί να απειλεί το RATM ,ένας ρουφιάνος,ένας δολοπλόκος,ο οποίος κρίνει δικαστές,προεξοφλεί και υποδεικνύει τι θα κάνουν,κλπ.

Τώρα δεν μπορεί κανείς από μας να κάνει πίσω.Θα τους φάμε ή θα τους φάμε.Γυρισμό δεν έχει.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Δεν ξέρω αν σου βγήκε κατά λάθος αλλά όντως ή θα τους φάμε ή θα τους φάμε.Προσυπογράφω...

Εικόνα Eleni

Σκόπιμο λάθος.Ένας Ολυμπιακός ποτέ δεν διανοείται να χάσει ούτε το ανέχεται.

Εικόνα Pr0pheT7

Όταν εγώ τους λέω πως την λύση σε αυτή την χώρα θα την δώσει ο λαός του Θρύλου, με κοιτάνε κάπως... Για αυτό το καταγράφω για να το έχουμε εδώ πέρα πρόχειρο.