Ο ΖΑΜΠΡΑΝΟ, ΤΑ SMS ΣΤΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ''ΕΘΝΟΣ''



Ως γνωστόν, το ''ΕΘΝΟΣ'' είναι εδώ και λίγους μήνες εφημερίδα ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Εκδίδεται από το Δημήτρη Μάρη, στον οποίο ανήκει ο όμιλος 24, με το sport24.gr και τα άλλα sites, μέχρι και ραδιοφωνικό σταθμό, του συγκεκριμένου επιχειρηματία. Προχθές Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, στις αθλητικές στήλες της εφημερίδας ''ΕΘΝΟΣ'', διαβάσαμε το παρακάτω ρεπορτάζ, αμέσως μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, στο οποίο αποβλήθηκε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Κάρλος Ζαμπράνο.
 
 
Ξαναλέμε, το ''ΕΘΝΟΣ'' ανήκει στον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Φανταστείτε εφημερίδα ''του Ολυμπιακού'' να έγραφε ανοιχτά ότι ''παίρνει χαρτάκι'' και ''συμβουλές με sms και τηλεφωνήματα'' την ώρα του αγώνα ο χ,ψ προπονητής του Ολυμπιακού από στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα είχε ''μπουκώσει'' το Internet από άρθρα ''καταδίκης της παρεμβατικότητας στο έργο του προπονητή, από μία διοίκηση με φασιστικές πρακτικές'', για να πετάξουμε και τις κλασικές μπηχτές μας περί σχέσεων με την Χρυσή Αυγή. Τώρα που αυτά αφορούν το Ρωσοπόντιο μαφιόζο και λαθρέμπορα παντός είδους Ιγκνάτιεβιτς, ακόμη και αν τα ομολογούν υπάλληλοί του, περνούν ''έτσι'', στο ''ντούκου''...
 
Υ.Γ. Ωραία εφημερίδα το ''ΕΘΝΟΣ''. Από την στιγμή που διαπιστώσαμε ότι αρθρογραφούν (εκτάκτως, όχι επί μονίμου βάσεως) σε αυτήν διαπρεπείς προσωπικότητες σαν το Γιώργο Χριστοφορίδη, πρώην υποψήφιο βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στην Α' Πειραιά, εκδότη της εφημερίδας ''Το Χωνί'' και του ερυθρόλευκου site redder.gr, ο οποίος όλως τυχαίως με το που σχηματίστηκε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανέλαβε σύμβουλος του Συριζαίου υπουργού Νίκου Παππά, εμείς γίναμε φανατικοί αναγνώστες της. Δείτε για παράδειγμα το χθεσινό άρθρο του.
 
 
Άσε που διαβάζουμε και τις ''συνταρακτικές αποκαλύψεις'' για τα Paradise Papers, oh yeah, αποκλειστικά στον όμιλο24 και το ''ΕΘΝΟΣ'', όπου συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν εφοπλιστές που έχουν λεφτά σε offshore. Μας ανοίγουν τα μάτια κάθε μέρα οι συντάκτες του ''ΕΘΝΟΥΣ'' και τους ευχαριστούμε γι'αυτό...

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Χθες το βραδυ το ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ δημοσιογράφος της Αυγης Πουλακίδας στην εκπομπη του συριζαιου τσατσου του Κουρη,Αιμιλιου Λιατσου τονιζε την τρομερη δουλεια που εχουν κανει οι ανθρωποι του ομιλου 24 (ειπε ονομαστικα,Εθνος,ραδιωφονο,σαιτ),οσο αφορα τα Paradise Papers,και ελεγε ότι αυτοι οι ανθρωποι θα επρεπε να πληρωνονται για την τοσο σοβαρη δουλεια που κανουν αυτό τον καιρο!Υπαρχουν λεει μεσα που δουλευουν ακατάπαυστα για την ενημερωση του κοσμου,και πρεπει να πληρωνονται! Εγω όμως λεω κατι άλλο! ΟΣΟ Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ!!!!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τόση συγκεντρωμένη μαλακία σε ένα κείμενο είχα πολύ καιρό να διαβάσω.Το τι παλληκάρι ήταν αυτό το ξέραμε από το κωλόχαρτο που βγάζει.Γιατί δεν λέει στους κακόμοιρους που έκαναν τον κόπο να τον διαβάσουν απλά και ξάστερα να φύγουν από το ζόμπι ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσουν το χοντροκώλη άντρα της πανεπιστημιακού Περιστέρας????

Εικόνα savvas gridlock

Tον Χριστοφορίδη λες; Αναλόγως του ποιος τον πληρώνει, γλείφει. Θυμήσου αυτό.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151029/kammenos-giannakopoyl...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ναι γιά.Και εγώ αυτό θυμόμουν.

Εικόνα holland74

Μαρτυράνε και χωρίς ξύλο, χαχαχαχαχαχα..