ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ-"ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΕΤΑΚΗ



Ο "ΑΡΔ"ακας (Αλήτης Ρουφιάνος Δημοσιογράφος=Α.Ρ.Δ.) και οπαδός της ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ(ΠΑΟΚ), Κώστας Κεφαλογιάννης σήμερα έχει την τιμητική του. Αφορμή για να ασχοληθώ με τον εν λόγω "κύριο" στάθηκε το χθεσινό του άρθρο στο site-έκτρωμα, SDNA. O Kωστάρας, ο λεβέντης, ο καραμπουζουκλής, μας δείχνει στην πράξη τι εστί προπαγανδιστική ρητορική, σερβίροντας μας αυτήν εδώ τη φόλα. Πριν πάμε να δούμε αναλυτικά τη φόλα που μας σέρβιρε, να υπενθυμίσω ότι το site στο παρελθόν εχει ασχοληθεί ξανά με αυτό το μπουμπούκι της αθλητικής δημοσιογραφίας:
 

Αναλυτικά τώρα τα όσα έγραψε χτες:
 
Δύσκολοι καιροί για δημοσιογράφους
Μια διδακτική ιστορία που μάλλον δεν θα μας διδάξει τίποτα…
H ιστορία έχει περίπου ως εξής: Ο Σωτήρης Βετάκης, συντάκτης σχεδόν για 30 χρόνια στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη είναι επίσης στέλεχος στο SDNA, το οποίο κριτικάρει τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού και δεν αναδημοσιεύει και τα non papers της ΠΑΕ ως «δικά του» ρεπορτάζ.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι η απαίτηση της ιδιοκτησίας μου δεν ήταν παράλογη για την εποχή που ζούμε.
Το SDNA είναι για τη διοίκηση του Ολυμπιακού ένας καθημερινός εφιάλτης. Βρήκα, λοιπόν, αναμενόμενη την απροθυμία του Μαρινάκη, ειδικά γνωρίζοντας τον τρόπο που σκέφτεται, να πληρώνει κάποιον (που γράφει για μπάσκετ!) ο οποίος εργάζεται παράλληλα σε ένα Μέσο που του ασκεί κριτική. Κι ας μην είναι ανταγωνιστικό με την εφημερίδα του.
Το SDNA είναι για τη διοίκηση του Ολυμπιακού ένας καθημερινός εφιάλτης. Βρήκα, λοιπόν, αναμενόμενη την απροθυμία του Μαρινάκη, ειδικά γνωρίζοντας τον τρόπο που σκέφτεται, να πληρώνει κάποιον (που γράφει για μπάσκετ!) ο οποίος εργάζεται παράλληλα σε ένα Μέσο που του ασκεί κριτική. Κι ας μην είναι ανταγωνιστικό με την εφημερίδα του.
Και μετά σκέφτηκα κάτι άλλο: Ότι αν φτάσουμε να δικαιολογούμε την ανηθικότητα, επειδή ζούμε σε ένα σκληρό και ανήθικο κόσμο, τότε δεν υπάρχει ελπίδα. Και ότι αν υπήρχαν περισσότεροι «Σωτήρηδες» (παρεμπιπτόντως, τον Σωτήρη τον γνωρίζω ελάχιστα προσωπικά), η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν θα έφτανε ποτέ στη σημερινή ανυποληψία.
Κυρίως, δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημείο να χρειαστεί να κάνουμε επιλογές όπως αυτή που έκανε ο Σωτήρης (και κάποια στιγμή στην καριέρα μας έχει τεθεί με διαφορετικό τρόπο στους περισσότερους από εμάς). Να χάσει δηλαδή τα πολλά για να κερδίσει τα λίγα. Να είναι εντάξει με τη συνείδηση του αφήνοντας - χωρίς αποζημίωση καθώς η εταιρία Alter Ego του Μαρινάκη απολύει χωρίς να αναγνωρίζει την πρότερη εργασία 30 ετών - τη βασική του δουλειά για να είναι εκεί που δεν βάζουν εκβιαστικά διλήμματα.
 
Στα καινούργια «ΝΕΑ» ή πιο σωστά, οι άνθρωποι του προέδρου πιστεύουν ότι ήταν από τους καλύτερους συντάκτες που είχαν, αυτό τουλάχιστον έδειξαν με πράξεις. Αλλά η συνεργασία του με το SDNA δεν είναι ανεκτή στην ιδιοκτήτρια εταιρία.
Αν υπήρχαν, λοιπόν, δημοσιογράφοι που δεν αντιλαμβάνονταν τον εαυτό τους σαν υπαλλήλους του τάδε ή του δείνα αφεντικού, αλλά σαν υπαλλήλους της αλήθειας. Και που ξέρουν ότι αν με κάποιο μαγικό τρόπο όλοι αποφασίζαμε να βάλουμε τον αυτοσεβασμό μας πάνω από τα χρήματα, τα κομματικά, επιχειρηματικά, ομαδικά μας συμφέροντα, τότε οι εργοδότες θα γινόταν αυτομάτως δικοί μας υπάλληλοι.
Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί. Ειδικά σαν τον Σωτήρη, ελάχιστοι. Που θα άφηναν έτσι 30 χρόνια σε μια εφημερίδα που δεν είναι πια αυτή που ήταν, απλά για να έχει καθαρό το μέτωπο του. Δεν μέμφομαι κάποιον. Απλώς βγάζω το καπέλο στον Βετάκη.
Κάποιος θα πει ότι είναι μια ακόμα νίκη του SDNA που έχει στριμώξει στα σκοινιά έναν άλλοτε ανίκητο μεγιστάνα. Διαφωνώ. Η νίκη είναι του ίδιου του Βετάκη.
Ένας προσωπικός θρίαμβος. Και εξαιτίας του, συνεχίζω να ελπίζω ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιες αρχές θα σώζονται και τα προσχήματα για τη δημοσιογραφία…
 
Πάμε τώρα, η ιστορία έχει ως εξής: Ο Σωτήρης Βετάκης, μπασκετικός "ΑΡΔ"ακας, βαζελάκος, είναι απ' αυτούς τους "διαφορετικούς" δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια μια κλίκα στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Αυτοαποκαλούνται γνώστες και "ειδικοί" του αθλήματος και δεν είναι τίποτα περισσότερο από γλείφτες-πιόνια και υποχείρια της μασονίας του Βαζελακόπουλου και της μεγαλύτερης παράγκας που έχει υπάρξει ποτέ στον παγκόσμιο αθλητισμό: ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ. Επί σειρά ετών (30 χρόνια για την ακρίβεια) ο Βετάκης αρθρογραφούσε στα ΝΕΑ ως δημοσιογράφος του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί και στο βόθρο-site SDNA, το οποίο  δημιουργήθηκε για να πετάει ατελείωτους τόνους λάσπης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στο ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Του ζητήθηκε, λοιπόν, απ' τη νέα ιδιοκτησία της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" να παραιτηθεί απ' το βόθρο-site SDNA, αν θέλει να συνεχίσει να εργάζεται σε αυτήν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς δεν γίνεται ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ να πληρώνει και να συνεργάζεται με έναν άνθρωπο ο οποίος αρθρογραφεί σε ένα μέσο το οποίο ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ. Ο Βετάκης, λοιπόν, επέλεξε να παραμείνει στο βόθρο-site, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναμενόμενη και ορθή απόφαση της απόλυσής του.
 
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΒΕΤΑΚΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΥΜΝΕΙ: ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.     
 
Επιστρέφουμε στην κυρία Κωσταντίνα Κεφαλογιάννη, για να της πούμε ότι το SDNA δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ξεφτιλισμένο μέσο, στο οποίο εργάζονται ξεφτιλισμένοι και καθοδηγούμενοι Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι σαν κι αυτόν. Ένα καρκίνωμα για το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, το οποίο έχει λόγο ύπαρξης χάρη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, υπάρχει για να μας πολεμάει. Μιλάς εσύ για ανηθικότητα, ρε γελοίε, που είσαι ο ορισμός του ΑΝΗΘΙΚΟΥ και το μέσο για το οποίο εργάζεσαι είναι βουτηγμένο στην ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ; Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει φτάσει στη σημερινή ανυποληψία χάρη σε κάτι "Σωτήρηδες" και "Κωστάκηδες" σαν εσένα και το συνάδελφό σου. Για κάτι τύπους σαν εσένα, μωρή Κωσταντίνα, βγήκε ο όρος "ΑΡΔ". Έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης για την ανυποληψία της δημοσιογραφίας κατά τη σημερινή εποχή.
 
Η επιλογή του Βετάκη ήταν μονόδρομος γι'αυτόν, εξαιτίας της συνείδησής του, όπως αναφέρεις. Η Αλήτικη και Ρουφιάνικη Δημοσιογραφική του συνείδηση τον οδήγησε σε αυτήν την επιλογή-μονόδρομο, ώστε να συνεχίζει να συναναστρέφεται με Αλήτες και Ρουφιάνους Δημοσιογράφους, όπως είσαι εσύ και τα υπόλοιπα μπουμπούκια που εργάζονται στο βόθρο-site σας. Στα "καινούρια" ΝΕΑ θα εργάζονται άνθρωποι οι οποίοι είναι πρώτα από όλα έντιμοι, υπερασπιστές της αλήθειας, καθαροί και, κυρίως, άνθρωποι που θεωρούν τη Δημοσιογραφία ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συνάδελφοι σου, είναι ακριβώς το αντίθετο από εσένα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ θεωρούν τον εαυτό τους υπάλληλο του τάδε ή του δείνα αφεντικού, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ, αλλά υπάλληλο της αλήθειας, με την οποία αλήθεια εσύ, Κώστα Κεφαλογιάννη, έχεις πάρει διαζύγιο. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η πλειοψηφία στο χώρο της Δημοσιογραφίας. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ. Είναι απολύτως λογικό να του βγάζεις το καπέλο, καθώς μοιράζεστε κοινές αξίες, ΑΞΙΕΣ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ!
 
Αυτός ο οποίος θα πει ότι η επιλογή Βετάκη είναι νίκη για το βοθρο-site σου, είναι φολαρισμένος και δηλητηριασμένος από τα σκατά που του σερβίρεις κάθε μέρα να τρώει.
 
Είστε καταδικασμένοι να είστε ΗΤΤHMΕΝΟΙ, από την στιγμή που έχετε απέναντί σας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και καλά κάνεις και ελπίζεις ότι με την επιλογή του Βετάκη η Αλήτικη Ρουφιάνικη Δημοσιογραφία, την οποία υπηρετείς, θα συνεχίσει να υπάρχει.
 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ,ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΜΩΣ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ "ΑΡΔ"ακα, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΑ ''ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ'' ΝΕΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ. ΕΣΥ, ΡΕ ΚΩΣΤΑ, ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟ ΚΑΠΝΟ;
 
Υ.Γ.1.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙ ΛΕΚΤΙΚΗ Ή ΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΜΑΓΚΙΣΣΑ. ΟΥΤΕ ΔΕΡΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
 
Υ.Γ.2.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΡΔ"ακες ΛΟΙΠΟΝ.

Υ.Γ.3.ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ.
 

Σχόλια

Εικόνα Marios

Κατω απο το αρθρο του εγραψα αυτο εδω το σχολιο:

<<Κεφαλογιαννη συνεχιζεις να πουλας ηθικη για ιθαγενεις,πρωτα απ ολα εγραψες οτι η προταση των Νεων συνεφερε οικονομικα,ξεφτιλιζεις πρωτον το ρεπορταζ του σαιτ σου που μιλουσε για μισθους σοκ των εργαζομενων των Nεων,αμα τα Νεα δινουν μσθους σοκ εδω περα τι παιρνεται?Τον Σωτηρη δεν τον ξερεις αλλα ξερεις απο πρωτο χερι μια προσωπικη του επιλογη αλλα τελος παντων,τωρα πες μου που ειδες την αντιπολιτευση του sdna στον Μαρινακη.Μηπως στα αρθα για το Noor1,ε αυτην την τοσο αθλητικη ειδηση,η το αρθρο που βγηκε οτι πηγε για δικη για 4 κατηγοριες ενω η αποφαση του συμβουλιου ηταν διαφορετικη,γιατι το μονο που βλεπω Κεφαλλογιανη ειναι διασυρμος,και αντε ενα προσωπο ποιος τον μαμαει στην τελικη,αλλα διασυρμος και ενος συλλογου,με το να μην επικρινεται ο Καμμενος π.χ και σου λεω για πραγματα που ειναι απλα και τωρινα,αμα κατσω και ψαξω την δημοσιογραφια που κανετε εδω μεσα θα βρω αμετρητρα μπουμπουκια και ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΡΘΡΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ?Οσο εσυ θα πουλας ηθικη νομιζοντας οτι μιλας σε ιθαγενεις αλλο τοσο δεν μπορει να σε παρει κανεις στα σοβαρα,γιατι κανενας λογικος ανθρωπος που σεβεται τουλαχιστον ας πουμε το τεκμηριο της αθωοτητα,αγνωστη λεξη εδω μεσα,δεν θα εδινε αδικο που του προτεινε αυτην την λυση.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ SDNA OTAN O ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΗΜΑ,ΚΑΘΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Η ΗΘΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΣΤΗΚΕ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΤΑΚΗ,ε οταν θα πουλας ηθικη για ιθαγενεις θα παιρνεις της απαντησεις που πρεπει,σου κανω την ζωη δυσκολη που δεν σε βριζω για να πεις αλλος ενας του στρατου του Μαρινακη,αλλα θα το αντεξεις,ελπιζω ποτε να μην το δημοσιευσεις,που δεν θα το κανεις,αλλα μακαρι να το διαβασεις!>>

Φυσικα και δεν το δημοσιευσε,για να το κανεις πρεπει να εχεις μια στοιχειωδη δεοντολογια,να ξερεις οτι μπορεις να κρινεις αλλα και να κριθεις,να μην δουλευεις στην pravda του 21 αιωνα,αλλα οταν πουλας συνεχεια ηθικη θολωνει το μυαλο σου,νομιζεις οτι εισαι καποιος.Τι να πεις και τι να αφησεις,στοχευμενα αρθρα τα 2 απο τα 3 που γραφει,το εκανε και παλιοτερα στο contra,απλα εδω ξεσαλωσε.Οσο για την επιλογη του συναδελφου του,να δω αν το σαιτ που δουλευει το οποιο το χρηματοδοτει συγκεκριμενος επιχειρηματιας,οταν θα αλλαξει κυβερνηση και αρχιζουν να ψαχνουν κανα καραβι λεω εγω,να δουμε αν θα συνεχιζει να το χρηματοδοτει,γιατι οι <<διακοπες>> το καλοκαιρι που εκανε μπορει να γινουν μονιμες,απλα υπομονη δεν γινεται η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μεινουν για παντα!

Εικόνα DoctorRED

Τελικά αποδεικνυεται ότι εκεί στο SDNA όντως γράφουν για ένα σουβλάκι.

Εικόνα Spiros Legend

Ποιος δεν άφηνε τον Βετάκη να γράψει αυτά που ήθελε, όταν δούλευε στα ΝΕΑ του ΔΟΛ και τι έπαθε για να <<μάθει τι θα γράφει>>; https://s26.postimg.org/re59gf0i1/gia_na_matheis_na_grafeis.jpg Έχει και δήλωση του αδελφού του πρώην Πρασινοφρουρού, μιλάμε για ιλαροτραγωδία, η Πράσινη στοχοποίησε τον Βετάκη, αυτός ξυλοκοπήθηκε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βγήκε να μιλήσει για άνανδρη επίθεση, τ΄ακούς Βασιλάκη-Βλακάκη; Θα κάνουν εκεί στο sapio-dna ένα άρθρο-αφιέρωμα για την στοχοποίηση και τον ηθικό αυτουργό του ξυλοδαρμού ή μήπως τα βρήκανε τώρα τελευταία και θα χαλάσει η φτιάξη; ΞΕΦΤΙΛΕΣ-ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ-ΥΠΟΝΟΜΟΙ-ΨΕΥΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ (Και ό,τι άλλο υπάρχει, που λέει και μια ψυχή!) ο Μαρινάκης και τα ΜΜΕ του σας βγάζουν τα μάτια, έτσι; Πριν ήταν όλα αγγελικά πλασμένα... https://s26.postimg.org/bh6hjp83t/Iparhei_stohopoiisi_kai_ithikoi_aytour...

Εικόνα nissios

Λοιπόν, επειδή έχουμε και δουλειές, αφήνω τα κόμματα που λείπουν από εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχουν, τις τελείες που θα έπρεπε να λείπουν από εκεί όπου υπάρχουν, τα λάθη στην ακολουθία των χρόνων, τα "σαν" αντί "ως", τα "απλά" αντί "απλώς, "τα "γινόταν" αντί "γίνονταν", τα "πρώην" αντί "τέως", τα "εταιρία" αντί "εταιρεία", τα "ζητήθηκε σε" αντί "ζητήθηκε από", τα, τα, τα, και πιάνω μόνο ένα και αυτό στην τύχη:

"Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι η απαίτηση της ιδιοκτησίας μου δεν ήταν παράλογη για την εποχή που ζούμε" (Συνηθίζεται στην εποχή που ζούμε να απαιτούν κάποιοι τις ιδιοκτησίες των ανθρώπων: τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους..., καλά το είπα. Αλλά "μου" ή "του", για ποιον μιλάω; Για μένα; Για τον απολυθέντα συνάδελφο; Δεν σας λέω, που να σκάσετε. Πάντως, εμένα η ιδιοκτησία μου δεν έχει απαιτήσεις, ό,τι της δίνω τρώει. Οπ!;)

Άντε, να δεχτώ κι εγώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για δημοσιογράφους. Αλλά αυτός γιατί αγχώνεται;

Εικόνα nikos-redwhite

Ας αφήσουμε τα τετριμμένα και ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό.
Ο πόλεμος που μαίνεται χρόνια,απλά κάποιοι μάλλον νεότεροι σε ηλικία Ολυμπιακοί δεν ήθελαν να αντιληφθούν,πλέον έχει φτάσει στο επίπεδο που ο εχθρός πετάει ό,τι πιο βαρύ θεωρεί πως έχει σε όπλο εναντίον ουσιαστικά της ομάδας μας,βάζοντας μπροστά το Μαρινάκη.
Στόχος να ζαλίσουν,να γονατίσουν αυτό που και οι ίδιοι-εκτός από εμάς- θεωρούν γίγαντα,τον Ολυμπιακό και ακολούθως να κάνουν γιουρούσι και να τον ποδοπατήσουν,να τον συντρίψουν και αν γίνεται να τον ευνουχίσουν.
Ξέρουμε ΟΛΟΙ πλέον τα πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης που πρωτοστατούν αλλαξοκωλιασμένοι με τους δύο γνωστούς Πόντιους(;) επιχειρηματίες διοικούντες των αντιπάλων μας.
Βέβαια εγώ δεν ξεχνώ και τον Τάκη Φύσσα που τον "εστησε"το άλλο βδέλυγμα που έως πρότινος διοικούσε (τρόπος του λέγειν) τον υποτιθέμενο αιώνιο αντίπαλο,που πλέον αντίπαλος είναι μόνο στο μπάσκετ και αυτό με ευθύνη δική μας.
Θέλω όμως να πω ένα πράγμα.
Βασική μηχανή λάσπης είναι εκτός από κάποιες πορνοφυλλάδες και ακόμα περισσότερο κάποια sites.
Τις πατσαβουροφυλλάδες τους κανείς γάβρος δεν αγοράζει.Συμβαίνει όμως το ίδιο με τα sites;
SHIT DNA είναι αυτό ξέρουμε όλοι ότι χρηματοδοτείται μόνο για να πολεμάει τον Ολυμπιακό, πρέπει να το επιβραβεύουμε κιόλας;
Οι μετρήσεις στα sites γίνονται με τα κλικαρίσματα,υπάρχει λόγος να μπαίνει Ολυμπιακός στο βόθρο;
Ας μπαίνουν οι κουράδες των άλλων ομάδων που μέσα στη στέρηση και τη φάπα 20 ετίας στο ποδόσφαιρο βρίσκουν λόγο ύπαρξης,ηδονίζονται με ψεύτικα λόγια παρηγοριάς και αναριγάνε ονειρευόμενοι να διαλυθεί ο Ολυμπισκός.
Γιατί ξέρουν ότι σε διαφορετική περίπτωση πρωτάθλημα θα δουν μόνο αν πέσει το αεροπλάνο μας ή δεν παίζουμε στην ίδια κατηγορία.
Κι εγώ προσωπικά μπαίνω σε πειρασμό να διαβάσω τι λένε οι εχθροί μας,όμως τους έχω τελειώσει.
Και θα παρακαλέσω και τους διαχειριστές του REDSAGAINST να μην κάνουν γέφυρα για να μπαίνουμε στο πουστο-σαιτ.
Ξέρω ότι το κάνετε για να αναδείξετε τον πόλεμο που μας κάνουν και γιατί κάποιοι -ευτυχώς λίγοι-Ολυμπιακοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και επιβάλλεται όλοι να ξυπνήσουν.
Υποδειγματικό το από πάνω άρθρο που αναδημοσιεύει τα γραφόμενα ενός ακόμα πληρωμένου κοντυλοφόρου που ικανοποιεί το οπαδιλίκι του και κονομάει κι από πάνω.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ τις πουστιές τους για να ξυπνήσει και ο τελευταίος κοιμισμένος,ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΝ.ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ-ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΛΙΚ.

ΥΓ1 Εμπαινα για να ενημερώνομαι στο SPORT 24 και ήδη αναζητώ site.
ΥΓ2 Αν είναι δυνατόν να συζητάμε,αν τον εχθρό μας που μας πολεμάει με λύσσα θα τον βάλουμε και σπίτι να τον ταίσουμε.
Μήπως να του δώσουμε και τη γυναίκα μας ρε ξεφτιλισμένε κοντυλοφοράκο ή θα μας εγκαλέσεις και που δεν του τη δώσαμε;
Δεν έπρεπε καν να γίνει πρόταση σε δημοσιογράφο που δουλεύει στο σκατοσαιτ, επρεπε να απολυθεί πάραυτα.
Κάθε Βετάκης και κάθε Κόλκας στους βόθρους τους σιγά που θα τους βάλει ο Μαρινάκης και στο σαλόνι του.

Εικόνα Spiros Legend

Παρακολούθα το http://to10.gr/ σύντομα θα γράφουν άρθρα εναντίον του από τον βοθρότοπο, εδώ θα είμαστε...