ΤΟ GOLENDRI ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΤΟ SDNA



Δείτε εδώ σκουπιδο-δημοσιογραφία από τα παρτάλια του επαγγέλματος.
 

 
Τη Δευτέρα υπάρχει Δ.Σ. της ΕΠΟ και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Αυτό μας λέει το τσοντο-site sdna, το οποίο στήθηκε με ρούβλια του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Πού ακριβώς στη Θεσσαλονίκη όμως; Δεν μας το γράφουν και πρέπει να ανατρέξουμε αλλού να το μάθουμε.
 

 
Στο ξενοδοχείο του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Μakedonia Palace, θα γίνει το Δ.Σ. της ΕΠΟ.
 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ (ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...) ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ''ΣΑΒΒΙΔΗ'' ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟ-SITE SDNA, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ'' ΤΗΣ ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ''.
 
Μάλιστα το παρασκήνιο (όπως διαβάζουμε στο 10.gr) μιλάει για κόντρα παραγόντων της ΕΠΟ που λογοδοτούν σε Ιγκνάτιεβιτς-Μελισσανίδη, δηλαδή για κόντρα αυτών που ελέγχονται από το λαθρεμπόριο πετρελαίου, με αυτούς που ελέγχονται από το λαθρεμπόριο τσιγάρων-όπλων-ναρκωτικών (να τα διευκρινίζουμε τα ''λαθρεμπόρια'', γιατί μαζεύτηκαν πολλά πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να μπλέξουμε...). Κι όλα αυτά με αφορμή τη διεξαγωγή του Δ.Σ. στην...έδρα του ΠΑΟΚ. Φυσικά ΚΑΙ γι'αυτό το ''αγκάθι'' στις σχέσεις των λαθρεμπόρων, δεν μας λέει κάτι το sdna. Ο Αρούλης Ασβεστάς, που πληρώνεται και από την ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ'', αλλά και από το sdna, δηλαδή και από τα Vera-Araevo και από το Golendri (συνδετικός κρίκος των ''2-3-4 λαθρεμπορίων που παρατηρούνται στη χώρα μας'' ο Ρούλης...), δεν έχει ακούσει κάτι επ'αυτού. Αντίθετα, άκουσε τη σημερινή απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ και την...''αβαντάρει'' κιόλας.
 

 
Θράσος δείτε στην παρουσίαση του θέματος. ΜΟΝΟ το τι είπαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ διαβάζουμε και τέλος εκεί, καμία κρίση επ'αυτών. Μιλάμε για υπόθεση τόσο ξεκάθαρη, που είναι σαν φωτοτυπία του κανονισμού, όπως έχουμε δει.
 
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ..ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΑΕΚ.
 
Ο Ρούλης-Αρούλης το πέρασε στο ''ντούκου'' και μας γράφει κιόλας ότι ''προσκομίστηκε πλήθος στοιχείων και εγγράφων που αποδεικνύουν ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα σε χώρο που δεν αποτελεί ευθύνη της ΑΕΚ'', με ΑΚΥΡΕΣ φωτογραφίες στο άρθρο, ενώ υπάρχουν ΒΙΝΤΕΟ και ΕΙΚΟΝΕΣ με τα ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.
 

 
ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΑΣΒΕΣΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΘΩΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ''ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ''. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ, ΤΣΙΓΑΡΩΝ, ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ''ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ;''.
 
Site που στοχοποιεί ανοιχτά δικαστές το sdna, όπως είδαμε νωρίτερα, αλλά εγκαλεί εμάς για...στοχοποίηση δικαστικών λειτουργών. Εγκαλούν εμάς για το ήθος μας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ για όσα γράφουμε. Ποιοι; Ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου και ο Ρούλης-Αρούλης Ασβεστάς, που πληρώνονται με λεφτά από ναρκωτικά, λαθραία παντός είδους και εμπόριο λευκής σαρκός (χρυσές δουλειές κάνουν τα κωλόμπαρα στη Μακεδονία από το 2012 που εμφανίστηκε στη χώρα μας ο Ρωσοπόντιος Ιγκνάτιεβιτς...). Και κοκορεύονται κιόλας για την ''έγκυρη'' ενημέρωση που προσφέρουν, π.χ. στην ιστορία με την ''εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου'' που ΔΕΝ υπάρχει, αυτοί που για παράδειγμα πέρυσι κάνανε αναπαραγωγή από όσα έγραφε η φίλη τους, Μαίρη Μπενέα, η οποία τόνιζε το πόσο ''δύσκολο'' θα ήταν να ανατραπεί η εισαγγελική πρόταση Δασκαλόπουλου από το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών. Θυμίζουμε ότι ο Δασκαλόπουλος είχε προτείνει να δικαστεί για 4 κακουργήματα ο Μαρινάκης, τα 4 έγιναν...1 από το Συμβούλιο Εφετών και βλέπουμε, γιατί μπορεί κι αυτό το 1 να χαθεί στην πορεία, ή να γίνει πλημμέλημα. ''Έγκριτη'' η (γεια σου κυρ-εισαγγελέα με τη) Μαίρη (την) Μπενέα...
 
 
SDNA, το site της γκάφας και της ''μούφας'', που διέδιδε κιόλας ότι...καταζητούμαστε και γελούσαν όλοι όσοι ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω γενικά γύρω από το Internet και τη νομοθεσία που το διέπει. Το πόσο ΕΛΕΕΙΝΟΙ ψεύτες και απατεώνες είναι, πλέον το κατάλαβαν ακόμη και ''ντροπιασμένοι'' Ολυμπιακοί νέας κοπής, οι νεόγαυροι-βαζελόγαυροι που λέμε εδώ. Λογικό όμως και το να είσαι απατεώνας, με λεφτά από ναρκωτικά και λαθραία ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ πληρώνεσαι, τι θα ήσουν, κανονικός δημοσιογράφος; Λαλάκης Παπαθεοδώρου και Ρούλης-Αρούλης Ασβεστάς θα είσαι, ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΒΟΘΡΟΣ της δημοσιογραφίας. Site αθλητικό υποτίθεται, που ''έστησε'' σειρά άρθρων για το Noor 1, μπας και ενοχοποιηθεί ο Μαρινάκης στη συνείδηση του κόσμου, μόνο και μόνο για να τον σπιλώσει, αλλά για την εγκληματική οργάνωση του λαθρέμπορα πετρελαίου από την Κοκκινιά δεν έχει ακούσει τίποτε, παρά τις δεκάδες δολοφονικές ενέργειες.
 
Για Μηλιωρίδη-Ιγκνάτιεβιτς και τις ''τούρτες'' που σκάγανε σε αυτοκίνητα αυτών που είχαν προστριβές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου ''τούρτες''=βόμβες, τίποτε δεν έχει ακούσει το τσοντο-site.
 
 
 

 
Για τις σχέσεις Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' με το ''μεσάζοντα'' του Πάνου Καμμένου, τον έμπορο όπλων Βασίλη Παπαδόπουλο, δεν έχει δει κάτι το τσοντο-site. Για το Noor 1 500 άρθρα, γι'αυτό εδώ ΤΙΠΟΤΕ.
 
Xαμός γίνεται στη Βουλή, τα κόμματα της αντιπολίτευσης απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση με όσα φέρνουν στο φως για τις βρομοδουλειές που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ώστε να ευνοηθούν ο Παπαδόπουλος και ο Ιγκνάτιεβιτς που ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, αλλά το τσοντο-site δεν ασχολείται. Ούτε με το πού θα γίνει το Δ.Σ. της ΕΠΟ τη Δευτέρα ασχολείται. Όλη η χώρα έχει παραδοθεί στη ρωσική μαφία και ''κινείται'' (μέσω των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) από τα ''μαύρα λεφτά'' του Golendri, αλλά το τσοντο-site sdna.gr ασχολείται με το Μαρινάκη. Και ζητάει να συλληφθούμε...εμείς, γιατί ''στοχοποιούμε κόσμο'' και ''πετάμε λάσπη''. Μας εγκαλούν αυτά εδώ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
 
 
 
Ούτε εισαγγελέας υπάρχει στη χώρα του Golendri να ασχοληθεί με όσα γράφουν, ούτε η ΕΣΗΕΑ φυσικά υπάρχει ποτέ περίπτωση να τους ελέγξει πειθαρχικά. Αλίμονο. Αν ήταν ''υπέρ του γαύρου'' όσα έλεγαν κι έγραφαν αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, μπορεί να βρίσκονταν και στη φυλακή τώρα. Σε αυτά τα βρομερά, γλοιώδη υποκείμενα λοιπόν, σε όλα τα επιδοτούμενα από λαθρεμπόριο παντός είδους απολειφάδια της δημοσιογραφίας του sdna, ένα πράγμα και μόνο αξίζει:χλεύη. Και ξεβράκωμα ΜΕ ΑΡΘΡΑ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΞΥΛΟ. ΟΧΙ ΒΙΑ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ. Μάγκες θα τους κάνουμε. Ποιους; Αυτούς που τα αρπάζουν από τις γύρες του Golendri, του Vera και του Araevo...

Σχόλια

Εικόνα Eleni

http://www.iapopsi.gr/den-metabibazoun-tis-metoxes-tous/

O Μαρινάκης θα κρατήσει τις μετοχές και ο Ασβεστάς τ' αρχίδια του.

Εικόνα ThomasK

χαχαχαχα
'Εγραψες πάλι, Ελένη :) :) :)

Εικόνα nichio 1971

Ούτε για ΦΤΥΣΙΜΟ οι συγκεκριμένοι...
Αμερικάνικη "λογική" ειδήσεων, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
"Καλύτερα πρώτος και ΨΕΥΤΗΣ παρά δεύτερος με ΑΛΗΘΕΙΕΣ".
Τα ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "σουβλάκια" να πέφτουν, κι όλα καλά...

Εικόνα GANNICUS 7

ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΛΑ.
ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ,ΨΩΡΙΑΡΗΣ,ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ,ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Ανέκαθεν το πολύ το χρήμα κυβερνούσε, μόνο που υπήρχε κι ένα επίπεδο (συνήθως), τηρούνταν κάποια προσχήματα (@@ αλλά λέμε τώρα), απλά τώρα με τα λιμάρια που κυβερνάνε παραξηλώθηκε κι ήρθε κι έδεσε με τους καταδικασμένους και τους ρωσσομαφιόζους γιατί βρήκε ο γύφτος τη γενιά του.

Αδέρφια, οι "δημοσιογράφοι" αυτοί πουτάνες είναι - κι όχι στο σώμα. Απλά νοικιάζουν το μόνο πράμα που δεν θα έπρεπε.
Ένα 200άρικο να τους κουνήσεις στη μούρη ζήτω ο Θρύλος θα σου πούνε.
Και φυσικά δεν έχω τίποτα με το αρχαιότερο επάγγελμα, ίσα-ίσα που ο αγοραίος έρωτας είναι και ντόμπρο, ξηγημένο πράμα.

Τι βία ρε Σάββα; Τι νομίζεις είμαστε εδώ; Δε βαράμε γυναίκες - κι ειδικά εγχειρισμένες.

Εικόνα SpyroRev

Ηταν οντως?? Χαχαχα ρε το Ρουλη το φισφιρη... Γενικα δε μου αρεσει να βριζω αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση , αν ηταν αυτος, λεω να κανω μια εξαιρεση. Ρε κομπλεξικο σκουληκι και σκουπιδι της δημοσιογραφιας μικροσκοπικο αεκακι, προς εσενα κ ολο το γκρουπ των κομπλεξικων ατιτλων ποτισμενων και γαλουχημενων με προπαγανδα και ψευτιες χρονων απο τους υπαλληλους του αρχιερεα της προπαγανδας Διακογιαννη (κ μετα ολους τους Βαρδινογιαννοτραφεις ΑΡΔ) τι μας περασες εμας? προβατα σαν αυτους που ταιζεις σανο καθημερινα?? Αντε σαλτα και γ@μησου ρε γιδι, μπας και ξελαμπικαρεις ποτε... Αν κ αυτο να κανεις, το μοριο θα παραμενει μικροσκοπικο, οποτε παλι κομπλεξικος θα σαι. Εκτος κ αν τη βρισκεις πισωκινηταλλιως, οποτε οκ, εχουμε μια εξηγηση... Να προσθεσω ειδικα για σενα Ρουλη φισφιρη οτι κανονικα η λεξη αεκακι πρεπει να γραφεται με γραμματοσειρα μεγεθους 1 που αντιστοιχει αναλογικα στο μεγεθος της ομαδιτσας σου (κ του μοριου σε .. χιλιοστα), γελοιο αποβρασμα.... Επισης ακομα και αν καταφερει και σου παρει πρωταθλημα ο λαθρεμπορας (αν δε του τη φορεσει ο Ρωσος μαφιοζος) τι νομιζεις? Αντε το πολυ πολυ να περασεις τον Τζολε σε τιτλους ρε μυδι... Κ παλι, τι νομιζεις? θα χαθει ο ΟΣΦΠ? Εδω θα ναι για να σου τον φοραει για αμετρητα χρονια ακομα, ο μονιμος εφιαλτης σου. Ακου ρε τι εγραψε, για CIA και KGB κτλ. Ρεεεε ρουουουληηηη.... Τι καπνισες ρε απο το αμπαρι του Κωλεντρι?? αστα κατω ρε αυτα, εμπορευμα ειναι... Μη σε βρουνε σε κανα χαντακι απο αυτους που σε πληρωνουν σε σουβλακια... Γι αυτο λοιπον, προς το παρον ασε κατω τα περιεργα που καπνιζεις/πινεις/καταναλωνεις ρε νουμερο για να αραδιαζεις αυτες τις παπαριες, και αντε φαε κανα σουβλακι ρε Ρουλη φισφιρη...
ΥΓ. Συγνωμη απο τους υπολοιπους συγγαυρους του σαιτ για τη φλυαρια, αλλα το εγραψα με σχετικη συναισθηματικη φορτιση. Νισαφι πλεον με ολους τους πουλημενους προπαγανδιστες ΑΡΔ τοσα χρονια...

Εικόνα CEN-TAURUS

Ρε τί πάθαμε! Άκου αλέφας ο ασβεστούλης! Έχουν πάθει την πλάκα τους με το σάιτ και δεν ξέρουν τί να κάνουν. Σε λίγο θα γράψει σχόλιο και ο "παπαδάκης", αυτός που εκβίαζε την κάτοικο στα φιλαδέλφεια.

Υ Γ Ένα ερώτημα έχω προς όποιον αντικειμενικό μπορεί να απαντήσει. Μερικά καλόπαιδα σε αγώνα της εθνικής σακάτεψαν στο ξύλο έναν βλάκα που πήγε με φανελα του ποα στο ΝΑΟ. Τους καταδίκασαν όλοι, τους έριξαν στο πυρ το εξώτερο, απαιτούσαν να τους βρουν και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Ωραία μέχρι εδώ. Προ ημερών επιφανής αγράμματος επιχειρηματίας και σκιώδης πρωθυπουργός μετέβη με μπράβους σε εστιατόριο στη Βούλα νομίζω και σακάτεψε στο ξύλο γνωστό δικηγόρο, μπροστά στα μάτια πολιτών. Τέσσερις τον κρατούσαν και ο σκιώδης έδερνε με κλωτσιές στο κεφάλι. Δε μου λέτε ρε μάγκες, πότε θα βγει κάποιος να καταδικάσει το γεγονός αυτό; Γιατί μέχρι σήμερα μόνο χαιρέκακα σχολιάκια διαβάσαμε. Το ξύλο δεν το έριξαν τίποτε εικοσάχρονα χουλιγκάνια. Μιλάμε για τον αφρό της επιχειρηματικότητας τρομάρα μας! Εδώ καλο το ξύλο; Καλώς δόθηκε; Δεν σηκώθηκε τρίχα σας από αγανάκτηση; Δεν θα το κάνετε άρθρο στο σκατοσάιτ σας;

Εικόνα Aprosarmostos17

Δεν μπορώ να το φανταστώ καν, ότι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να πάρουν στα σοβαρά τα αποβράσματα της δημοσιογραφίας που ξεβρακώνετε εδώ, όπως και σε άλλα άρθρα.

Εικόνα GANNICUS 7

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΕΦΑ, ΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΥΚΟΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΕΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.

Εικόνα Red Captain

savvas.... αυτοί όλοι τους οι ΑΡΔ "τρωγλοδύτες μιάσματα" της ζωής είναι "ΚΑΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ" και αυτα που γραφουν είναι ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ πριν το "ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ" και το εχουν καταλάβει......
Οσο για τους "ΠΙΣΙΝΟΥΣ" απο αυτους..... το Noor1 έχει μπει τόσο βαθια ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ που τα "αλπουρα" του αρχισαν να βγαίνουν είδει απο τα ματιά τους (και που ν΄αρχισουν οι αγωγες)... και τωρα τι τους έμεινε να τα βάλουν με την δικαιοσύνη 4-1 κλπ κλπ.... ο Γεωργιανος μαφιοζος νομιζει οτι οτι η Ελλαδιτσα μας ειναι η εποχη του εγκληματία Σταλιν.... Ολα ΝΟΜΙΜΑ!!!!!!

Εικόνα ALEFAS77

καλα ολα αυτα αλλα δεν εχω πιστει ακομα οτι αμα βγει ο μητσοτακησ θα κλεισει γραμμενο βασιλικουλα ιβαν φυλακη.και θα μας ξαναδωσει την επο.πρπει να πει κατι αλλιως θα ψηφισω παλι συριζα.δεν τη ξαναπαταω οπωσ με σαμαρα που μας λεγατε να ψηφισουμε συριζα και ειδαμε τι εγινε.

Εικόνα CEN-TAURUS

Αγαπητέ αεκτζή, δεν θέλουμε να μας δώσει κανείς καμιά ΕΠΟ. Εμείς τόσα χρόνια φέρνουμε παίχτες όπως Ριβάλντο, Ιμπαγάσα, Τζιοβάνι, Κοβάσεβιτς, Ζέτερμπεργκ, Γκαλέτι, Ριέρα, Μιραλάς, Τουρέ (λίγους θυμήθηκα), παίρνουμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, έχουμε ακαδημίες που βγάζουν συνεχώς φιντάνια, πουλάμε κι αγοράζουμε παίχτες με ποσά που δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ για την ομαδούλα σου, έχουμε υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις, γήπεδο, κόσμο, χορηγούς. Αυτά φτάνουν για να πορευτούμε κουτσά στραβά στο πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να νικήσουμε τον μπακασέτα και τους άλλους αστέρες σου. Αν έχεις την καλωσύνη, μπες και βλέπε το κίτρινο μονοπάτι και τους πορδατές του ονείρου και ρώτα τους σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα για τα 12 εκατομμύρια ευρά που αγνοούνται από τον ερασιτέχνη σου. Έτσι, για να μαθαίνεις. Άσε μας εμάς στον πόνο και τη φτώχεια μας!

Εικόνα Buckethead

Ψήφισε Σαμαρά.

Εικόνα savvas gridlock

Πρώτον, δεν σου είπαμε ποτέ τι να ψηφίσεις από εδώ πέρα. Δεύτερον, συστηματικά μέσω του site βρίζαμε ως κωθώνια όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2015, πριν και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς. Τρίτον, δεν σου λέμε να ψηφίσεις ΝΔ τώρα, όποτε κι αν γίνουν βουλευτικές εκλογές. Τέταρτον, εγώ δεν έχω ικανό τον Κούλη για τίποτε, άχρηστο και τενεκέ ξεγάνωτο τον θεωρώ. Πέμπτον, ψήφισε ό,τι θες, ακόμη και ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αφορά καθόλου, έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ γαύροι είναι και ειδικά στη Β' Πειραιά, όσους φίλους-γνωστούς έχω που τον ψήφισαν το 2015, θα τον ξαναψηφίσουν στις επόμενες εκλογές και πάλι φίλοι-γνωστοί μου είναι και παραμένουν. Έκτον, αν και ''κλαις'' να διαγραφείς, θα σε αφήσω εδώ να διαβάζεις, μπας και βάλεις μυαλό και ξύσουμε έστω την πάνω επιφάνεια του στόκου που έχει φωλιάσει στο κεφάλι σου.

Εικόνα ALEFAS77

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕς ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΟΤΑ.Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ(ΕΤΣΙ ΚΑΡΤΑΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ).Ο ΣΑΒΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΠΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 200 ΜΕ 250 ΜΙΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ? ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ)ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ. ΑΜΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙς ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΥΣΧΙΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ?ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΛΛΩΝ ΟΛΥΜΠΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΗΓΑΙΝΩ)ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ?ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Σύμφωνοι λοιπόν, ας έρθει ένας άλλος να πάρει την ΠΑΕ. Βλέπεις κάποιο διαθέσιμο; Βλέπεις να χώνει λεφτά γενικά κάποιος στην Ελλάδα; Ακόμη κι όσοι έχουν λεφτά εδώ, κάνουν επενδύσεις εκτός Ελλάδος.

http://www.tanea.gr/news/economy/article/5487650/megalh-ependysh-ths-gek...

Είναι ρεαλιστικά όσα λες ή τα λες για να τα πεις;

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σε πονάω επειδή τον έχω χοντρό... τον πρόεδρο
Σε γλεντάω, καθίκι, λαμόγιο του κερατά, γλοιώδες υποκείμενο και θα σε γλεντάω μια ζωή
Τρέχα να γλείφεις αρχίδια σιχαμένων για να σου δώσουν κανένα ξεροκόμματο

Εικόνα takis xwsiar

H πουστια και η βρομια δεν είναι ενδειξη δυναμης για έναν Γαυρο ρε ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΡΕ,και δεν μας ενδιαφερει να βρουμε έναν,σαν τα μουτρα σας! Εμεις ποτε δεν βριζουμε έναν Ολυμπιακο! Γιαυτο σου ξαναλεω..SALTA GAMISOY VLAKA ! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ !!

Εικόνα Eleni

Ουστ μωρή πουτάνα βαζελοαεκπαοκτσού που θα μας πεις για τον Μαρινάκη!Είσαι πούστης και φαίνεσαι από χιλιόμετρα.Μπαν από μένα καριόλη.

Εικόνα Spiros Legend

Φαίνεται ότι είσαι σκληρός ψηφοφόρος Σύριζα, δεν χρειάζεται προσπάθεια να μας πείσεις... Αμόρφωτος, ΨΕΥΤΗΣ και προβοκάτορας. Την ημέρα των εκλογών πρέπει να σε κλειδώσουν σε μια αποθήκη, μπας και γλυτώσει η Χώρα από άλλον έναν πανηλίθιο αντιολυμπιακό. Σε γλεντάει ο Βαγγέλας!

Εικόνα takis xwsiar

SALTA GAMISOY VLAKA

Εικόνα Red Kokkinos

σιγουρα απογονος του ...αλαφουζου