ΤΙ ΜΑΖΕΨΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ...



Θ΄αρχίσω απ΄το τέλος προς την αρχή. Αυτού του τελευταίου 10ήμερου, σε ό,τι αφορά την ομάδα. Σαν ένα είδος γέφυρας με το τελευταίο μου άρθρο εδώ. Στο RATM. Και θα τα πω τηλεγραφικά.

1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2 - 1.

Μας βγήκε η ψυχή. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά μας βγήκε η ψυχή. Κι΄αυτά είναι τα παιχνίδια που απαιτούν τη μέγιστη δυνατή προσοχή. Για γκέλες. Με τους ποιοτικά κατώτερους αντιπάλους σου, μέσα στο Καραϊσκάκη. Εντάξει από δημιουργία, το κάναμε τούτο χθές, αλλά από αποτελεσματικότητα... Είκοσι δύο τελικές, δύο γκολ. Βάζεις το πρώτο στο α΄, χάνεις ένα κάρο ( μου΄ρχόντουσαν στο μυαλό εικόνες Ξάνθης ), στο 52΄σου κάνουνε πέναλτι κι΄αντί να καθαρίσεις το παιχνίδι το πετάς έξω, στο 68΄ τρως την ισοφάριση από κόρνερ ( κάθε που χτυπάγαν αυτοί, σφιγγόμουνα, ενώ τα δικά μας, και με Μποτία-Σισέ μπροστά, όλα ακίνδυνα ), στο 72΄παρά λίγο να΄χουμε δράματα αλλά ευτυχώς ο Προτό, εκεί, ντούρος, κι΄ενώ σε τρώνε πια οδυνηρά τα φίδια για το επερχόμενο χινάρι, μια απονενοημένη μάλλον σκέψη του Κούτρη να σουτάρει με δύναμη από 30 μέτρα σε συνδυασμό με κακή εκτίμηση στην απόκρουση της μπάλας απ΄τον μέχρι τότε ήρωα Επασί, στέλνουν τελικά την πόρνη στο πλεχτό του Λεβαδειακού κι΄εσένα σου βγάζουν απ΄τα πνεμόνια κι΄απ΄το λαρύγγι εκείνο το γνωστό, το λυτρωτικό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ.... Ένα γκολ δυνατό, με βίαιη και πολύ παρατεταμένη ηχηρή εκπνοή, βραχνό σαν βρυχηθμός, παράφωνο, τις γροθιές σφιγμένες και τεντωμένο το σώμα, όρθιο, να σου φεύγει ένα δυσβάσταχτο βάρος από μέσα, για να πεις μετά στο εαυτό σου, πάλι εκείνο το γνωστό, "άντε και γαμηηηήσου ρε πούστη...".

Διέκρινα Κούτρη βέβαια, Προτό, Μάριν. Φορτούνης σε όχι καλή μέρα, Ταχτσίδης του ύψους ή του βάθους, Καρσελά όοοχι, Ανσαριφάρντ παίζει γιατί δεν παίζουν οι άλλοι, Ζιλέ κάτσε να δούμε πριν αποφανθούμε, Μποτία, ο γνωστός, Σισέ πρόσεχε παιδί μου-το παιχνίδι θέλει απόλυτη συγκέντρωση και στα 90΄. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πάλι καλά. Το παρ΄ολίγον πάθημα, μάθημα ( ως πότε πια; ). Η πρωτιά μέχρι τα Χριστούγεννα εφικτή, αλλά θέλει κότσια. Ζητείται φορ. Τα υπόλοιπα, πιο κάτω.

2) ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Περιμένω, όπως όλοι, τη συνέχεια. Κόλαφος για το αντιΟλυμπιακό μέτωπο το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Στηρίζω τον πρόεδρο της ομάδας μου, θεωρώ ότι αν πάει σε δίκη το πράμα θα αθωωθεί πανηγυρικά, χαιρετίζω την πολύ μεστή και ώριμη ανακοίνωση της Θύρας 7, παρακολουθώ τα δημοσιεύματα των 4 βασικά ( όπως και οι σωματοφύλακες του Δουμά ) ροβεσπιέρων της "εξυγίανσης". Δεν νομίζω άλλος άνθρωπος, σχετικός με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον, να΄χει πολεμηθεί ΤΟΣΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, όσο ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης. Απέναντί του, εκπρόσωποι διαφόρων επιπέδων. Πιστεύω πάντως ότι είναι χαλκέντερος και θ΄αποδείξει τελικώς περίτρανα το άδικο της πρωτοφανούς πολεμικής εναντίον του. Ίδωμεν. Και μια έκκληση από έναν απλό πολίτη και οπαδό του Θρύλου προς την προσφάτως βραβευθείσα από τον κ. Κυριάκο Θωμαϊδη εισαγγελέα, επόπτρια της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Επειδή εκλαμβάνω τη βράβευσή σας από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ως έχουσα ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ, παρακαλώ, κατά την άσκηση του νέου λειτουργήματός σας - διότι είναι - για σταθερή επίδειξη ορθοφορίας και όχι ετεροφορίας. Βέβαιος ων, ευχαριστώ. Και σοβαρολογώ.

3) Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Σε ό,τι αφορά το αμέσως προηγούμενο, τον θεωρώ πολύ σημαντικό. Και εξηγούμαι. Είμαι της γνώμης ότι η ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει άμεση σχέση - καμιά - με την νομική ιστορία του προέδρου, εν τούτοις το κλίμα το οποίο θα δημιουργήσει στις τάξεις του κόσμου μας θα είναι ενθουσιωδώς ευνοϊκό, θετικό, ΚΑΙ ως προς αυτή την τελευταία. Νομίζω. Με Ολυμπιακό πρωταθλητή, θα είναι αλλιώς τα πράγματα. Θα είναι σαν μια ΙΣΧΥΡΗ "παράσταση νίκης", σε αντίθεση με το αντιΟλυμπιακό μέτωπο ΓΕΝΙΚΑ, που ΗΤΤΗΜΕΝΟ, θα καταλάβει έτσι καλά ότι τον Ολυμπιακό δεν τον πτοούν οι όποιες πολυποίκιλες επιθέσεις. Αντίθετα, τον θεριεύουν και εξακολουθεί να ΚΑΤΑΚΤΑ ΣΤΟΧΟΥΣ υπό οιαδήποτε εμπόδια και δυσμενείς συνθήκες. Προς επίρρωση, φανταστείτε το αντίθετο: Κατάκτηση πρωταθλήματος από Παοκ ή Αεκ. Με ό,τι ΜΠΟΡΕΙ να σημαίνει αυτό σε βάρος της ομάδας μας. ΓΕΝΙΚΑ επίσης...

Άρα, για να επανέλθω και επειδή όλα στην τελική περνάνε από τα πόδια των παικτών, ο ρόλος τους ειδικά σε τούτο το πρωτάθλημα κρίνεται ως ιδιαίτερα, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, σημαντικός. Ο πρόεδρος τους είπε, σύμφωνα με τον Προτό, ότι "δεν έχει κάνει κάτι για το οποίο να ντρέπεται". Δεν ξέρω ασφαλώς τί άλλο ειπώθηκε. Ξέρω όμως ότι αυτή και μόνο η κουβέντα οφείλει ν΄αποτελεί έξτρα κίνητρο γιαυτούς ώστε ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ και να πάρουν το τρόπαιο, χαστουκίζοντας τους απέναντι. ΟΛΟΥΣ. Και τους εν ακμή και τους εν...παρακμή. Και τους εμφανείς και τους λιγότερο εμφανείς. Τα υπόλοιπα, εκεί όπου κρίνονται όλα.

Ε     Π     Ι     Λ     Ο     Γ     Ο     Σ

Το ποδόσφαιρο, όπως και κάθε άθλημα, είναι χαρά. ΠΡΕΠΕΙ να είναι χαρά. Έχουμε πέσει όμως σε βάλτο θλίψης, μανούρας και μεγάλης φαγωμάρας. Ιδίως τελευταία. Είκοσι χρόνια Ολυμπιακοκρατίας, βλέπετε, είναι πάρα πολλά κι΄έχουν αποχαλινώσει πλήρως τον ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ αντίπαλό μας. Ζούμε, αθλητικά, οξύτατες στιγμές. Περιμένω λοιπόν από τον κόσμο του Θρύλου, τη μεγάλη δύναμη του δαφνοστεφανωμένου, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ. Μαχητικά, νόμιμα, με συνέπεια και πίστη πως στο φινάλε το δίκιο θα θριαμβεύσει. Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη στις 22 του μήνα, Λισαβόνα, Σπόρτινγκ. Θα τα πούμε πιστεύω....

ΥΓ. Τη φωτογραφία, την έχω κοινοποιήσει και παλιότερα εδώ στο σάϊτ, σε προηγούμενη ανάρτηση. Τώρα που πληκτρολογώ, πίνω ακόμα τον καφέ μου. Και μου΄ρθε έτσι. Να την ξανανεβάσω, λόγω επικαιρότητας. Δεν θυμάμαι μόνο, ειλικρινά, αν τα σοκολατάκια είναι τα ίδια. Πρέπει να΄ναι...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Η Νο 3 επισήμανση, doc, είναι η πιο σημαντική.

Συμφωνώντας και με τα υπόλοιπα και κάπως
προς επίρρωσή τους:

Φορ γκολτζή κατεπειγόντως. 'Ελεος πια!
Και απέναντι στον Λεβαδειακό με έναν φορ, Τάκη;
Κι εκεί στην άμυνα ώς πότε θα τρώνε αστεία γκολ;

'Ολοι οι παίκτες πρέπει να βγάζουν αφρούς πλέον,
να κυνηγήσουν πωρωμένοι το 8ο. Για τον Θρύλο,
για τον πρόεδρο, για μας ΚΑΙ για τους ΙΔΙΟΥΣ,
απέναντι σε θεούς και δαίμονες. Παίρνοντας το 8ο
θα γραφούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του
Θρύλου. Και θα χρυσωθούν.

Καμιά αφορμή για τιμωρία. Ας μη μας ξεγελάει η
ατιμωρησία των άλλων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ...). Για μας
στήθηκαν οι (όποιες) παγίδες. Και αν πέφτουν
οι ίδιοι σ' αυτές έχουν τα κατάλληλα κλειδιά ή
εργαλεία για ν' απεγκλωβίζονται.

Μετά και τα χτεσινά (απόφαση χάδι για ΑΕΚ, σπρώξιμο
ΠΑΟΚ) ελπίζω οτι όλοι οι γαύροι έχουν εμπεδώσει τα
παρακάτω, που αναφέρεις σε άρθρο του Σάββα, doc:

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/171120/ta-minymata-tis-eksyg...

21:49 | 20-11-2017 από apostolos gaganis

Το σχολίασα και στο "ΡΑΤΜ και ξέρετε εσείς". Δεν πρέπει από απόψε
το βράδυ να υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ οπαδός του Ολυμπιακού που να
εξακολουθεί ακόμα να διατηρεί έστω και την ελάχιστη αμφιβολία για
το ότι ετούτη η αθλητική ηγεσία ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ θέλει
με το ζόρι, πάση θυσία και ξεδιάντροπα, να στερήσει απ΄την ομάδα μας
τον τίτλο του πρωταθλητή και να τον δώσει σε ένα εκ των δύο: Παοκ -
Αεκ. Και όχι ΜΟΝΟ αυτό. Θέλει να κλείσει τον Ολυμπιακό ΜΟΝΙΜΑ στο
χρονοντούλαπο της ιστορίας πλήττοντας καίρια τη συγκεκριμένη ηγεσία
του, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Αν μπορέσει, θα χρησιμοποιήσει προς υλοποίηση
του παραπάνω - και ήδη κάνει χρήση - την κάθε δυνατότητα που της
παρέχει η ΕΞΟΥΣΙΑ και το ΧΡΗΜΑ. Ομάδα επομένως και κόσμος του
Ολυμπιακού, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η πρώτη, με την απόδοσή
της και την κατάκτηση του τίτλου - γιατί το ξεκίνημά της δεν ήταν καλό
κι΄έδωσε έτσι δικαιώματα - και ο δεύτερος με ενότητα, συσπείρωση και
ΝΟΜΙΜΗ μαχητικότητα θωρακίζοντας μπετόν αρμέ τον δαφνοστεφανωμένο.

ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Εικόνα Harry red logic

Κατά γενική ομολογία Ο πόλεμος που δέχεται ο Θρύλος είναι χωρίς προηγούμενο και θα αγριεύει με γεωμετρική πρόοδο όταν θα βρεθούμε στην φυσιολογική και μόνιμη θέση μας δηλαδή στην Κορυφή!
Σαφώς και δεν πολιτικολογούμε σε αυτό το ιερό site της γαβροσύνης αλλά και δεν εθελοτυφλούμε!
Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ισχυροί μηχανισμοί εξουσίας στρέφονται καταχρηστικά και βάναυσα κατά του Θρύλου ενώ από την άλλη πλευρά ευνοούν σκανδαλωδώς τα χανουμο- μπουγατσόνια!
Όλοι το βλέπουν ότι θέλουν με κάθε τρόπο να χαρίσουν το πρωτάθλημα στις μπουγάτσες ακόμη και σήμερα έσπρωξαν τον Ιβάν με το περιστέρι.,από κοντά και τα χανούμια.
Εντάξει δεν πολιτικολογούμε αλλά πως αντιμετωπίζεται ολόκληρος ο μηχανισμός που απροκάλυπτα βυσσοδομεί κατά του Θρύλου?
Σε αυτό το site εξαίρετοι γαύροι κάνουν θαυμάσια δουλειά παρέχοντας άπλετη ενημέρωση και ατράνταχτη επιχειρηματολογία. Αναμφισβήτητα είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια που πρέπει να συνεχισθεί και να εξαπλωθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κοινά!
Ο αγώνας μας είναι σκληρός πολυμέτωπος και πολυεπίπεδος ! Ο αγώνας μας νομοτελειακά θα δικαιωθεί !
Καμιά τυραννία δεν επιβίωσε !
Και κάτι σχετικό από τον μεγάλο Αριστοτέλη (Πολιτικά):
"Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά...."
Προσοχή: καμμιά σχέση με τα σημερινά δρώμενα!
…………………………………………………………………………………………………..
Στα αγωνιστικά πιστεύω ότι έχουμε μπει σε τροχιά ανάκαμψης,αλλά χρειάζεται σταθερότητα και συνέπεια στην βελτίωση! Δεν έχουμε εύκολη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και σταθερά τρώμε το γκολάκι μας!
Είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσουμε επαφή με το γκολ (δυστυχώς δεν παίρνουμε γκόλ από τους κυνηγούς!)
Οπωσδήποτε δοκιμασμένο γκολτζή τον Γενάρη,, δηλαδή αύριο!
Ακόμη ένα ποιοτικό εξτρέμ και ένα ποιοτικό μπάκ!(ο Ομάρ????…)
................................................................
Σύγγαυροι παλεύουμε με θεούς και δαίμονες. Ενωμένοι με πίστη και θάρρος να νικήσουμε τους δικούς μας εσωτερικούς δαίμονες και νομοτελειακά θα συντρίψουμε και τους εξωτερικούς!
ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω.

Εικόνα dimitrov7

Ας μην συνδέουμε το 2 με το 3. Τα πράγματα είναι απλά. Αυτός ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει να δουλεύεται σωστά και οι παίκτες έχουν ενδιαφέρον και παίζουν βαρβάτα, δεν χάνει το πρωτάθλημα με τπτ από αυτούς τους αντιπάλους. Και στο 2ο γύρο θα μετρήσουν τα ρόστερ και οι φρεσκάδα οπότε εκεί θα φανεί η διαφορά με τους άλλους. Εξ αυτού η ομάδα θα είναι ψηλά αν όχι 1η από τα Χριστούγεννα κιόλας μέχρι το τέλος.

Εικόνα apostolos gaganis

Άμεση σχέση δεν έχουν. Το ξεκαθάρισα. Μια έμμεση σύνδεση όμως, μπορεί να υπάρξει. Και το εξηγώ στο κείμενο, ειδικά αν το πρωτάθλημα κατακτηθεί απ΄τους άλλους. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το κλίμα, το μομέντουμ, τότε, θα είναι αρνητικά για εμάς. Κι΄αυτό ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να παίξει ρόλο ΚΑΙ ως προς την άλλη υπόθεση. Αν πάλι το πάρουμε, τούτο θα έχει σίγουρα ως συνέπεια τον ενθουσιασμό του κόσμου μας και συνακόλουθα την ισχυρή λαϊκή ΘΩΡΑΚΙΣΗ του προέδρου, που θα κάνει την άλλη πλευρά να ξανασκεφτεί ίσως ορισμένα πράγματα πριν επιχειρήσει ο,τιδήποτε σε βάρος της ομάδας. Νομίζω. Χωρίς να είμαι αταλάντευτος. Με μια κουβέντα, όμως: ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ο-Λ-Α ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ.

Εικόνα dimitrov7

http://www.karpetshow.gr/blog/apo-to-fiasko-sti-farsa

Εγώ πάλι είμαι της παραπάνω άποψης. Η ομηρία λήγει οπότε μετά ο Βαγγέλας θα βγάλει καμιά χρονιά τσου λου με αγωγές και μηνύσεις.
Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο να παίρνουν πρωτάθλημα κάθε χρόνο.
Έχουν όμως υποχρέωση να το κυνηγήσουν με λύσσα και πάθος. Έχουν υποχρέωση να παίζουν μπάλα και να προσφέρουν θέαμα. Αν τα κάνουν όλα αυτά σαν σωστοί επαγγελματίες θα είναι ψηλά, ίσως πρωταθλητές και ο κόσμος μαζί τους.
Δλδ να μην το χαρίσουμε. Ας κάνουν οι άλλοι τα αίσχη κι ας το κλέψουν αν θέλουν να ξεφτιλιστούν. Από την άλλη μην έχουμε τη λογική, παίρνουν πρωτάθλημα και σώζονται όλα. Άλλο η δικαιοσύνη, άλλο η μπάλα. Φυσικά θα είναι τέλειο να πέσουν όλα μαζί. Αλλά κι ο Βαγγέλας δεν θα είναι λιγότερο αθώος αν χαθεί το πρωτάθλημα.
Σημαντικό είναι να μην το δωρίσουμε. Κατά τα άλλα το 2018 θα είναι προεκλογική χρονιά.

Εικόνα takis xwsiar

Γεια σου φιλε Αποστολε,δυστυχως ετσι όπως εχουν τα πραματα ειμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε με τις βρωμιες τους,και λιγοτερο με τα αγωνιστικα θεματα της ομαδας μας.Και πως να κανουμε αλλιως,αφου "η αλεπου είναι μεσα στο κοτετσι"! Ετσι λοιπον οι αντίπαλοι μας επειδή δεν αισθάνονται ικανοι να τα βαλουν μαζι μας αγωνιστικα,τα εχουν δωσει όλα ώστε το παιχνιδι να παιχτει σε άλλο "αγωνισμα".Το "αγωνα" της πουστιας και της βρωμιας,γιατι ξερουν ότι σε αυτό το παιχνιδι είναι "παικταράδες"! Ελπιζω να τους κερδίσουμε και εκει,αλλα με τα δικα μας οπλα.Τσαμπουκαλιδικα,μαγκικα και γαυρικα!Περα λοιπον από όλα αυτά,θα ηθελα να αναφερθώ στα σημεια 1 και 3.Το καλυτερο που ειδαμε στο παιχνιδι προχθες,ηταν ότι η ομαδα αρχιζει και γινεται Ολυμπιακος!Εαν αυτή η ανοδος συνεχιστεί,νομιζω ότι θα παμε πολύ καλυτερα.Προβληματα που τα εχουμε θιξει από εδώ,γνωριζουμε ότι θα υπαρχουν.Εχει καταφερει ως τωρα ο Λεμονης και "ξυπναει" έναν έναν από τους παικτες που εχουμε αναγκη να δουμε "αλλιως".Ακομα και ο Τζουρτζεβιτς ηταν μαχιμος και θετικος στο μικρο διαστημα που αγωνιστικε,και ας μην ηταν απ τους πρωταγωνιστες του αγωνα.Ομως αν δεν βρει το γκολ,δεν..!Σε παρομοια φαση με αυτό που εχασε προχθες,οταν ηταν στη Παρτιζαν,μας το ειχε μπουμπουνισει,ετσι..απλα!Το θεμα με τον Οφοε με προβληματιζει φιλε!Τι κουφα είναι αυτά? Τελος παντων,βλεπουμε.Στη θεση που κατι πρεπει να κανουμε,ειναι στο δεξι ακρο της αμυνας,ακομη και στο γκολ που δεχθηκαμε ο Ομαρ ηταν απαθεις,λες και ότι το εβλεπε στην τηλεοραση!Η πρωτη μας αναγκη όμως είναι ενας παικτης,οπου θα τον τρεμει η αμυνα του αντιπαλου,απ την ικανοτητα του στο σκοραρισμα ώστε να ανοιξει χωρος και για τους αλλους.Τωρα αυτος θα είναι φορ η ακραιος,δεν ξερω.Αναλογα τι προσδοκα ο Λεμονης,απο αυτους που εχουμε.Τα ξαναλέμε φιλε,να σαι καλα!

Εικόνα apostolos gaganis

Mαζί σου, Τάκη. Κι΄εσύ να΄σαι καλά.

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Ελπίζω ΟΛΑ ΚΑΛΑ, σε σχέση με την απουσία αου.
1. Μην τη φοβάσαι την ομάδα, όσο ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ όπως το Σάββατο... "Θαύματα" όπως της Ξάνθης, μια φορά στο κάποτε.
2. Όσο περισσότερο κυνηγάνε ΟΜΑΔΑ και ΠΡΟΕΔΡΟ, τόσο ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
3. Σωστός. Θα πρέπει όμως κατά την γνώμη μου, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, οι νομικές ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να μείνουν ΜΑΚΡΙΑ από την ομάδα...

Το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ της κοινωνίας. Γι αυτό και βλέπουμε όσα βλέπουμε, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ...

Εικόνα apostolos gaganis

Συναινώ και υπερθεματίζω, ειδικά με το τέλος του σχολίου σου.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

φίλτατε Απόστολε,

δε θα καταπιαστώ με τα αγωνιστικά, αν και με αυτά θα έπρεπε να ασχολούμαστε, αλλά οι ...μη χαρούμενοι (ή αλλιώς «ευτυχισμένοι δυστυχείς») δε με αφήνουν.

δε γνωρίζω προσωπικά τον κ. Μαρινάκη, αυτό που γνωρίζω είναι ότι κανείς δεν ασχολείτο με το πρόσωπό του, παρότι ήταν για χρόνια παρών επιχειρηματικά, πριν την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό.

πώς ένας άνθρωπος ήταν ...αδιάφορος για τους ΑΡΔ και τις λοιπές ...δημοκρατικές δυνάμεις κι έγινε ξάφνου ο ... σατανάς επί της Γης άμα τη αποκτήσει του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ολυμπιακός;

εν τω μεταξύ οι πράξεις και οι δηλώσεις του σημερινού κυβερνητικού προσωπικού δεν περιορίζονται στο να πλήξουν τον κ. Μαρινακη ως επιχειρηματία μόνον, αλλά παίρνουν και σαφή οπαδική τοποθέτηση (Φλαμπουράρης, Κοντωνής, Ζουράρις, Τσακαλώτος, Καμμένος, Τσίπρας, το οποίο καταδεικνύει ξεκάθαρα ποίοι είναι οι στόχοι τους, αυτό που δεν έχω καταλάβει απόλυτα είναι εάν όντως οδηγούνται από σαφές αντι-Ολυμπιακό μένος οπαδικά (το οποίο είναι κατανοητό, όταν έχεις φάει εκατοντάδες σφαλιάρες σε όλα τα αθλήματα) ή εάν είναι επίδειξη υποταγής σε επιχειρηματικά ή παρακρατικά αφεντικά.
και τείνω να πιστέψω πως ισχύει το δεύτερο.

Υ.Γ. δράττομαι της ευκαιρίας, και στο παρόν άρθρο του Απόστολου, να αναφερθώ στην επέτειο της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Νίκου του Γόδα και να δηλώσω ότι δεν τον ξεχνώ, στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο πάππος μου, η γιαγιά μου ή και ο πατέρας μου.
αποτελεί παράδειγμα για εμέ κι ελπίζω το αυτό να εκπροσωπεί στο μέλλον και για τον υιό μου και μέσα από τα παιδιά μας να παραμείνει αυτό που του πρέπει να είναι, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Πολιτικό, μιντιακό, ποδοσφαιρικό, όλα μαζί....

Ο ηρωϊσμός του Γόδα, σπάνιος.