ΑΚΟΥ ΜΑΝΑ...



Τα γεγονότα με τη σειρά.
 
- Στις 27 Οκτωβρίου 2017 ο ΠΑΟ κερδίζει στο ΟΑΚΑ τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς, με τρίποντο στο τέλος του Νίκου Παππά, τελικό σκορ 70-68.
 
- Την επόμενη μέρα, στην εφημερίδα Live Sport, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής γράφει ένα κείμενο όπου χαρακτηρίζει ανάγωγο και κακοήθη το Νίκο Παππά, κυρίως γι'αυτά εδώ που αφορούν την Εθνική Ελλάδος.
 
- Μία μέρα μετά, Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, αμέσως μετά την εθνική εορτή δηλαδή, ο Νίκος Παππάς στέλνει τα παρακάτω sms στο Βασίλη ΣΚουντή.
 
''Εκτός του ότι όπου σε βρω θα σε γαμήσω και μετά θα σε σκοτώσω,να ξέρεις ότι κάθε φορά που φεύγεις απ'το σπίτι σου,θα γαμάω τη γυναίκα σου''.
 
''Το παιδί σου είναι μπάσταρδο, η γυναίκα σου το έκανε με εμένα, όχι μαζί σου''.
 
- Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, ο Σκουντής μεταδίδει το παιχνίδι ΠΑΟ-Προμηθέας Πατρών για την Α1 μπάσκετ και την Cosmote TV. Καθ'όλη τη διάρκεια της μετάδοσης δεν αναφέρει το όνομα του Νίκου Παππά. Το παρατηρεί ο κόσμος, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και το θέμα παίρνει διαστάσεις.
 
- Την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017, ο Σκουντής ανεβάζει άρθρο στο gazzetta.gr όπου κράζει άσχημα τον Παππά, δίχως να τον κατονομάζει. Το άρθρο ''πέφτει'' μετά από 2 ώρες από το gazzetta, αλλά υπάρχει εδώ.
- Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου μαθαίνουμε ότι ο Σκουντής τελείωσε από τις μεταδόσεις των παιχνιδιών του ΠΑΟ για την ελληνική Α1 μπάσκετ στην Cosmote TV. Ο dpg7000=Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επώνυμος φίλαθλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, έπαιρνε τηλέφωνα συνέχεια στον ΟΤΕ για να ''φαγωθεί'' ο Σκουντής, όπως και απαίτησε να κατέβει το κείμενό του από το gazzetta.
 
- Ο Σκουντής αρχικά έκανε πίσω, αλλά στην πορεία μάθαμε πως προτίθεται να βάλει δικηγόρο και να μηνύσει τον Παππά, παρέα με άλλους δημοσιογράφους στους οποίους ο αθλητής του ΠΑΟ έστειλε απειλητικά sms, όπως ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Νίκος Γιαννόπουλος του contra.gr. Δεν περιορίστηκε όμως σε δημοσιογράφους. Έπιασε και το Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη, όπως διέρρευσε ετεροχρονισμένα, με αφορμή το ''κόψιμό'' του από την Εθνική. Του είχε στείλει τότε αυτό το sms.
 
''Αν τολμήσεις να με ξαναπιάσεις στο στόμα σου πουστρόγερε θα σε γαμήσω''.
 
Αυτό βγήκε αφότου έγινε γνωστό το τι sms έστειλε στον Σκουντή. Και ο τίτλος του άρθρου πάει στο κομμάτι που του αφιέρωσε το γνωστό λαμόγιο του Περάματος Μιχάλης ''B.D. Foxmoor'' πριν από λίγους μήνες,
 
 
από την ''γνωστή'' επιτυχία του σχήματος του B.D. Foxmoor, το ''Άκου Μάνα'' των Αctive Member.
 
 
Αθλητής-πρότυπο ο Νίκος Παππάς, έτσι;