ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΧΙΜΕΝΕΘ...



Λοιπόν, επανερχόμαστε, επειδή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όσο ξεκάθαρο είναι το ότι τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, στο Λεκανοπέδιο Αττικής έχουμε μέρα και όχι νύχτα. Η ποινή που πρέπει να φάει η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι αυτή.
 
ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 4 ΜΕ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.
 
Χθες, κυριακάτικα (κοίτα να δεις κάτι πράγματα...), υπήρξε μία διαρροή ότι ο Αθλητικός Δικαστής Καποδίστριας δήλωσε ''αναρμόδιος'' να επιβάλει τιμωρία για τους 2 πυρσούς στην ΑΕΚ. Πολύ ωραία. Αρμόδιος είναι σε αυτήν την περίπτωση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Σιμιτζόγλου, με βάση το άρθρο 25, παράγραφος 1, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
 
Οποιαδήποτε ομάδα πάει και κάνει ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ επώνυμη καταγγελία, το οποίο βίντεο είναι αυτό εδώ και δείχνει ξεκάθαρα τους πυρσούς αμέσως μετά το γκολ της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας Σιμιτζόγλου υποχρεούται να ασκήσει συμπληρωματική δίωξη και τότε δεν θα μπορεί να δηλώσει ''αναρμόδιος'' να εξετάσει την υπόθεση των πυρσών ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague Καποδίστριας. Προσέξτε όμως ότι αυτό το θέμα αφορά ΜΟΝΟ τους πυρσούς. Για τα επεισόδια που κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών η ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη=ΑΕΚ, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Μόνο με αισχρό ''μαγείρεμα'' και δικαστικό πραξικόπημα θα αποφύγει αυτήν την ποινή η ΑΕΚ τώρα, πρωτοδίκως, από τη Superleague (πριν πάμε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δηλαδή). Κατά την απολογία της, με τις ''στιγμές δόξας'' που αποθέωνε και ο Ρούλης-Αρούλης Ασβεστάς, το σημείο-κλειδί ήταν το ότι δεν εξήγησε κάποιος υπεύθυνος της ΠΑΕ ΑΕΚ το γιατί έφτασαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ μέσα στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.
 
 
Κάντε κάνα αστείο να τα προσπεράσετε όλα αυτά και ελάτε μετά να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό, ό,τι κι αν κάνουν οι οπαδοί του στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας στο Καραϊσκάκη. Τα περιστατικά παραπάνω είναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του κανονισμού, δεν γίνεται να την γλυτώσει η ΑΕΚ. Αν γίνει (με κάποια κυβερνητική παρέμβαση ας πούμε, λέμε τώρα...), ο ασκός του Αιόλου που θα ανοίξει, θα μοιάζει με τον πάτο του μέσου Συριζαίου. Δεν θα ξανακλείσει ποτέ.
 
Για το Χιμένεθ και το κωλοδάχτυλο που έκανε χθες, τα πράγματα επίσης είναι σαφή, με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ και το άρθρο 11 συγκεκριμένα, παράγραφος 2, με αναφορά όμως στο άρθρο 10, παράγραφος 1.
 
 
 
Με βάση το άρθρο 10, παράγραφος 1, εδάφιο β) λοιπόν, έχουμε υβριστική συμπεριφορά έργω του Χιμένεθ, ο οποίος δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά αξιωματούχος της ομάδας, οπότε περνάμε στο άρθρο 11 παράγραφος 2, που ορίζει ότι σε αυτήν την περίπτωση ο αξιωματούχος της ομάδας πρέπει να τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 έως 6 μήνες. Επειδή και εδώ διαβάζουμε ότι πάθανε ομαδική αμνησία και τύφλωση ο διαιτητής του παιχνιδιού ΠΑΟ-ΑΕΚ Harry Καλογερόπουλος και οι παρατηρητές, κανένα πρόβλημα. Μπορεί να γίνει καταγγελία και τώρα ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ στον αθλητικό εισαγγελέα Σιμιτζόγλου, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, με βάση το άρθρο 25, παράγραφος 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Δεν την γλυτώνει ο Ισπανός, 1 με 6 μήνες θα βρεθεί εκτός αγωνιστικών χώρων.
 
Αν δεν είναι αυτές οι τελεσίδικες ποινές σε ΑΕΚ και Χιμένεθ, όπως τεκμηριώνουμε από τους κανονισμούς που ισχύουν στο ποδόσφαιρο που παίζεται στη χώρα μας και όχι επειδή έτσι μας βολεύει ως Ολυμπιακούς, τολμήστε μετά να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΤΣ. Ελάτε να μετρηθούμε...

Σχόλια

Εικόνα Chevalier de Balibari

το οτι συμμετεχει ο ποα στο πρωταθλημα
που χρωσταει σε οσους μιλουν οποιαδηποτε γλωσσα στο πλανητη,
ενω πχ ριξαν ηρακλη
ειναι ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,
ολα τα αλλα ειναι παρονυχιδες...

Εικόνα ThomasK

Και στον Χιμένεθ το πολύ ένα προστιματάκι. Τον
Ολυμπιακό θα τον ξεσκίσουν με την 1η αφορμή.
Πρόκειται για ωμό πια φασισμό κυβέρνησης και
παρακράτους. 'Ο,τι γουστάρουν κάνουν και δεν
δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Και ούτε τους
ζητάνε -για τα περί ΕΠΟ και "εξυγίανσης"- οι
πολιτικάντηδες της όλης αντιπολίτευσης.

Εικόνα takis xwsiar

Μιλησε ο Γραμμενος για την χειρονομια του Χιμένεθ,"αυτα γινονται στα γήπεδα" ειπε!

Εικόνα andre

σημερα βγηκε και η αποφαση για την ποινη της Κουλας....
ΚΑΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ....
μόνο πρόστιμο...
γελάνε και τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ....
οσο για το κωλοδάχτυλο του "Χυμένου" μην περιμένετε κατι περισσότερο απο πρόστιμο....
άλλη μία απόδειξη οτι είμαστε μόνοι μας και ΟΛΟΙ τους....

Εικόνα takis xwsiar

Τον προηγουμενο αιωνα,παντοτινος πρωταθλητης πουστιας και βρωμας ηταν ο "εξω από δω",γνωστος στους περισσοτερους και ως ΠΟΑ.Και οι αλλοι δυο δεν τα πηγαν ασχημα,αλλα δεν καταφεραν να σηκωσουν την κουπα της πουστιας και της καργιολιας!Μπηκαν όμως πολύ δυνατα στον καινουργιο αιωνα,και οι δυο!Η Βρωμιαρα αρχισε με τα αρθρα 44,99,και με πολλαπλες βρωμιες σε όλα τα επίπεδα αφου καταφερε να βρωμισει και άλλες δυο κατηγοριες πρωταθλημάτων,τη Β και την Γ εθνικη!Οι μπουγατσες εκαναν συνεχεις μεταγραφες απατεωνων προεδρων,εως οτου βρηκαν αυτόν που τους αρμοζει.Βρηκαν τον καταλληλο,που πανω κατω,με τα ιδια οπλα θα προσπαθησει να ξεπερασει τον μεγαλο του αντιπαλο.Γιαυτο το σημα τους είναι δικεφαλο,αντιπροσωπευει τα δυο κεφαλια της βρωμας και της πουστιας!Αυτο βεβαια οσο είναι στο "σερβις" ο Αρχικαργιολης,προηγουμενος "πρωταθλητης",οπου όπως μας ειπε χθες ο Κος Υπουργος,η κυβερνηση εχει αδημονια να βρει έναν ανθρωπο του Ποα,ωστε να ηγηθεί και να τον βοηθησει να σωσει τον συλλογο! Απ την άλλη το Αεκακι,δηλωσε ότι στο παιχνιδι με τον Πλατανια θα εχει 5 ευρω εισητηριο,και τα εσοδα θα πανε στους πλυμηροπαθεις! Ξερει δηλαδή ότι η αποφαση για την τιμωρια της θα καθυστερηση πολύ? Η ξερει ότι θα αθωωθεί? Η κοροιδευει όπως παντα τον κοσμο? Ότι και απ τα 3 να ισχυει,ντροπη τους!