ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....



Αφορμή για τούτη την ανάρτηση μου΄δωσε μια πρόσφατη είδηση αναφορικά με τον Εμενίκε, όπου σύμφωνα μ΄αυτήν ο προπονητής της ομάδας Εσκισεχίρσπορ δήλωσε στον τουρκικό Τύπο ότι ο παίχτης του είπε, σε επικοινωνία που΄χαν μαζί, πως ΔΕΝ είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θέλει να γυρίσει πίσω στην Τουρκία. Αφορμή. Γιατί η αιτία που καταπιάνομαι με τέτοια θέματα, είναι άλλη. Βαθύτερη. "Εν τω βυθώ η αλήθεια", έχουμε πει...

Εμένα λοιπόν μου την "έδωσε κομμάτι" ετούτη η κουβέντα του ποδοσφαιριστή. Μου την "έδωσε", γιατί δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα τους λόγους γιαυτή του τη στάση και με παραξένεψε δυσάρεστα, και "κομμάτι", γιατί σιγά τα ωά ρε παιδί μου, θα χάσει η Βενετιά βελόνι έτσι και μας χαιρετίσει ο τύπος.... Τον είχα καταλάβει βέβαια από κάτι ψιλοδείγματα γραφής τον λεγάμενο, πως κάτι το χαρακτηρολογικό δηλ. τρέχει με δαύτον, θυμάμαι μάλιστα πως τον είχα ψέξει εδώ για ένα σέλφι-βιντεάκι του που τον παρουσίαζε όταν είχε πρωτόρθει να...κουρεύεται κάπου και να΄ναι και περήφανος μάλιστα με τη φρέσκια κόμμωσή του και του΄χα γράψει να παίξει πρώτα, να μας δείξει τί αξίζει και μετά να μας απασχολεί με τις...τρίχες του. Και ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, μπάφα. Και μπάφα ολκής. Από εντελώς απροετοίμαστος και απαράδεκτος χασογκόλης ( άντεεε...θυμάμαι με το βάζελο και μου στρίβουν τ΄άντερα ), μέχρι...καθ΄έξιν τραυματίας. Άκου, δεν είναι ευτυχισμένος, λέει, εδώ. Ο πανάκριβος και εν τούτοις ανάξιος...

Είπα έτσι να γράψω μερικές γραμμές σε σχέση με το ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ από παίχτες του Ολυμπιακού. Τί δεν μ΄αρέσει. Κι΄όχι απλώς δεν μ΄αρέσει. Το σιχαίνομαι. Και το βρίζω. Πολύ. Στην κερκίδα. Αγνώριστος είμαι ώρες-ώρες εκεί....

1.  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ΄ΝΑΙ ΧΕΣΤΗΣ.

Μου τη δίνουν...οι κότες. Που δεν μπαίνουν στη φωτιά, δεν βάζουν τα πόδια τους γερά, αποφεύγουν τις διεκδικήσεις, παραπροσέχουν την ασφάλειά τους, κωλώνουν στα ζόρικα κι΄εξαφανίζονται στα δύσκολα. Πολλή προσοχή στο...κότσι τους, ρε παιδί μου.

2.  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ΄ΝΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ.

Πότε το΄να να του φταίει, πότε τ΄άλλο. Κυκλοθυμία και άγιος ο Θεός. Συνήθως, δύστροπος. Το τόσο, να το κάνει ΤΟΣΟ. Να μου κάνει μούτρα, να το δείχνει με την επίδοση/απόδοσή του στις προπονήσεις αλλά και στον αγώνα ή και να μου βγάζει την ξινίλα του σε δημόσιες δηλώσεις ακόμα, αν νομίζει ότι αδικείται απ΄τον προπονητή του.

3.  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ΄ΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

Ίσως το χειρότερο, ακόμα κι΄απ΄τον χέστη. Αντιεπαγγελματισμός 100%. Εδώ να χάνεται ο κόσμος και αυτός να το "παίζει". Να υποδύεται π.χ. τον τραυματία για πολύ περισσότερο καιρό απ΄ότι λογικά θα΄πρεπε. Να λουφάρει. Να κοροϊδεύει στην τελική τον εργοδότη του και τους οπαδούς της ομάδας του. Να τους "γράφει". Αλλά και μέσ΄στον αγώνα, να σου δίνει εξοργιστικά δείγματα αδράνειας, μη συμμετοχικότητας, νωθρότητας, ζαμανφουτισμού, ενώ οι συμπαίχτες του σκίζονται. Να μην τρέχει, να μην πηδάει, να μη συγκρούεται. Όχι από έλλειψη δυνάμεων. Όοοοχι. Ενώ μπορεί. Αλλά από έλλειψη φιλοτίμου, απλά και μόνο επειδή είναι κακός χαρακτήρας.

4.  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ΄ΝΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

Στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και στις πιο πάνω, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και άλλα επίθετα. Όπως επιπόλαιος, ελαφρύς, ασόβαρος ή και την ΕΘΝΙΚΗ μας λέξη ( δεν είναι τυχαία, εθνική...). Έχουμε και τέτοιους στην ομάδα. Πότε σωστός, πότε γελοίος, πότε συγκεντρωμένος, πότε επιπόλαιος με απαραίτητη την τάση για βλακείες στο παιχνίδι του αλλά και στην εν γένει συμπεριφορά του σ΄αυτό. Καυγατζής π.χ. για ψύλλου πήδημα τη μια, ...αλτρουϊστής στο έπακρο την άλλη. Ζητείται, εν προκειμένω, στάση ώριμου ανθρώπου. Τίποτα λιγότερο.

Φυσικά, υπάρχουν κι΄άλλα που μπορεί να προστεθούν σε τούτη την αρνητική...λίστα. Όπως, να σημειώσω, και το ότι όχι σπάνια ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ περισσότερα του ενός στον ίδιο παίχτη. Οπωσδήποτε, δεν είναι του παρόντος ν΄αναπτυχθεί τόσο το χαρακτηρολογικό προφίλ που ζητάω σ΄έναν προπονητή, πέρα από τις όποιες τεχνικές γνώσεις του, όσο και ο ρόλος του στη διαχείριση των αναφερθέντων - σοβαρών - μειονεκτημάτων. Και κάτι ακόμα. Τα προηγούμενα, είναι ΑΣΧΕΤΑ και δεν τα συνδέω με την ποδοσφαιρική ποιότητα του παίχτη. Παρ΄όλο ότι συχνότατα ΑΛΛΗΛΟΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.

Ε     Π     Ι     Λ     Ο     Γ     Ο     Σ

Και θα μπορούσε να μου πει τώρα κάποιος. Καλά, για πεεεες.... Και πώς θα΄θελες, εσύ φιλαράκο, να΄ναι ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ένας παίχτης του ΘΡΥΛΟΥ; Ανέκαθεν, μα ιδιαίτερα ετούτες τις εποχές. Που ζούμε κάτιιιι "εξυγιαντικά", άλλο πράμα. Κι΄είμαστε στην αρχή ακόμα....

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, απαντώ. Πόσο μάλλον, δύο. Τον θέλω πρώτα-πρώτα έτσι όπως δείχνει η πρώτη φωτό, σε κάθε αγώνα. Και μετά να κοιτάει απ΄την αρχή τον κάθε αντίπαλό του έτσι, όπως δείχνει η δεύτερη. Νομίζω πως ΟΛΟΙ θα συμφωνήσουμε. Μπορούμε; Αυτό μετράει...

Σχόλια

Εικόνα John Zolo

Και τωρα Αποστολη μου γρηγορα στην τρυπα μας...αντε μηπως ασχοληθουμε με το σοβαρο μας πρωταθλημα αφου δεν θα εχουμε πια να σκεφτομαστε τους θριαμβους επι της "μισης" Σπορτιγκ - οπως ελεγαν διαφοροι - και αφου πηραμε βαθμο απο την Μπαρτσα οπως ελεγε η διαφημιση...τι λες ρε παιδι μου...!!!

Εχω να σου κανω μια παρακληση...να στειλεις τις πιο πανω φωτογραφιες και το αρθρο σου στην Διοικηση, στον Σαββα και τον γιο του, στον Σερτακη...και στους παικταραδες μας. Ιδιαιτερα να το στειλεις στα φερεφωνα τα οπαδικα που ειλικρινα μονο κακο μας κανουν με τις υπερβολες τους, τις οποιες κι αν δεν τις διαβαζουν ολοι παικτες μας μαλλον τις διαβαζει ο Σερτακης και η Διοικηση και κοιμουνται τον υπνο του δικαιου...

Τους βαρεθηκα αδερφε...

Εικόνα ThomasK

'Οπως τα λες και κυρίως όπως καταλήγεις, Απόστολε.
'Οποιος δεν (τα 'χει, δεν ταιριάζει με τις αρχές του
Θρύλου), να τα μαζεύει το ταχύτερο, αλλιώς όξω με
τις κλοτσιές. Αρκετά ενέπαιξαν και εξέθεσαν τον
Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, όλους μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός, Τόμας!

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα κ.Αποστολε.Αφου τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα ως άνω και τους αχάριστους που έχουν φορέσει κατά καιρούς τη βαριά φανέλα του Θρύλου μας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι καθώς σέβομαι απεριόριστα τη γνώμη και τις γνώσεις σου. Αν και είναι βραδια Ολυμπιακή απόψε, μου έκανε εντυπωση η είδηση της παραίτησης του προεδρου από τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου. Αυτή την κίνηση την περίμενες;ήταν κατά τη γνώμη σου λογική απόρροια του γελοίου βουλευματος;

Εικόνα ThomasK

Ο Μαρινάκης παραιτήθηκε για λόγους που υπαγορεύονται από
τον "Καλλικράτη" (νόμο 3852/2010 περί νέας αυτοδιοίκησης
και τροποποίησης του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων) ύστερα
από την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος, αφού τα
έχωσε χοντρά στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στους συριζαίους της
αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά.
"Η παράταξη ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια", είπε μεταξύ
των άλλων.

Από το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ:

https://www.efsyn.gr/arthro/paraitisi-marinaki-apo-dimotiko-symvoylio-pe...

Εικόνα gavrina

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αναμένω όσο τίποτα τη στιγμή που θα καταπέσει η γελοία σκευωρία και θα ανοίξει του στόμα του ο Μαρινάκης.

Εικόνα ThomasK

Και τι ακριβώς είπε:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500176783

Νομίζω οτι ο πρόεδρος θέλει να γίνει το ταχύτερο
η δίκη, όπου θα καταρρεύσουν και όσα απέμειναν.
Θα περιμένει να καταπιούν και την άλλη σκευωρία
που έχουν στα σκαριά και τότε θ' αρχίσει το πανηγύρι...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω, ό,τι μαθαίνεις μαθαίνω, δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Είναι πρόεδρος της ομάδας που αγαπώ (πολύ πριν γεννηθεί), τάσσομαι συνεπώς στο πλευρό του και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα. Θα τοποθετηθώ, το λέω και αλλού σε άλλο συρρατμίτη μας, όταν νομίσω.

Εικόνα gavrina

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ότι είμαστε στο πλευρο του είναι σίγουρο αλλά πέρα από την αγάπη για τον Θρύλο μας εμένα ως δημότη Πειραιά πραγματικα με χάλασε η είδηση αλλά ας κάνουμε υπομονή μέχρι να μιλήσει ο προεδρος.

Εικόνα takis xwsiar

Ο Πανιώνιος, Αποστολε αυτοδιαλύεται 3-4 μερες πριν παιξει με τον Μπαουγκ.Ξαφνου πεταξαν εξω απ'την ομαδα δυο βασικους τους παικτες,Μασουντ και Οικονομου.Ειμαι σιγουρος ότι όταν ερθει η ωρα να παιξουν με μας,θα τα εχουν βρει σε όλα.Και εννοείται ότι θα παιξει και ο Σιωπης.Αυτα να τα βλεπουν οι δικοι μας,και να μην τα ξεχνανε ποτε.Βεβαια είναι τοσο αχρηστος ο μπαογκ στα εκτος εδρας,που εάν παιξουν στα ισα τα δευτερα του Πανιωνιου,δεν καθαριζουν ευκολα από κει.Ιδωμεν! Υ.Γ. Περιεργες μου φαινονται οι "ειδήσεις" για ενδιαφερον από ομαδες για τον Οφοε.Πιο πολύ με ανησυχει που δεν ξερω τι χαρακτηρας είναι ο ιδιος.Ελπιζω να εχουν το νου τους αυτοι που πρεπει.Δεν είναι χρονια αυτή για τετοιου είδους προβλήματα.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω το σημερινό ματς. Υπάρχουν διάφορα γεγονότα που τρέχουν και τα σημειώνω. Θα τοποθετηθώ στην ώρα που πρέπει. Κατ΄εμέ.

Εικόνα CEN-TAURUS

Δεν είναι ευτυχισμένος στην ομάδα, επειδή παίρνει υψηλότατες απολαβές για να κάνει αποθεραπείες στα διάφορα κέντρα. Εγώ πάω στο φυσικοθεραπευτή του ΙΚΑ και πληρώνω κιόλαςμια συμμετοχή.
Συχνό το φαινόμενο στην ομάδα και δείχνει ότι κάτι δεν δουλεύει καλά στο συγκεκριμένο τομέα. Αρκετοί κατά καιρούς το παίζουν βαριά πεπόνια, δυστυχισμένοι, παραπονεμένοι κλπ. Μαζουακού, Ελαμπτελαουί, Κασάμι, Ερνάνι, Αμπτουν και τζιμπούρ, κάποιοι που μου έρχονται στο μυαλό. Ενώ δουλεύουν σε ομάδα Τράπεζα στις πληρωμές, με τέλειες εγκαταστάσεις, ιατρική υποστήριξη, διοικητική συμπαράσταση σε όλα, φανερώνουν από το πουθενά τάσεις φυγής. Μια μικρή εξήγηση είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής ή η αβέβαιη θέση στην 11άδα. Μόλις υπογράφουν τα συμβόλαια και μπαίνει το παραδάκι στο λογαριασμό, αρχίζει η κάτω βόλτα και οι σκέψεις για μετακόμιση. Εδώ κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν ξέρω τί, αλλά να βλέπεις στον ποα να παίζουν τραυματίες και απλήρωτοι και σε μας να κάνουν κορδελάκια, μάλλον κάποιος δεν τους έτριξε τα δόντια. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Επίσης, να σταματήσουν κάποτε οι μεταγραφές εκ τουρκίας. Δεν μας θέλει ρε παιδί μου! Γρουσούζικες μεταγραφές. Τέλος.
Εντέλλει, ο κανόνας λίγες και προσεγμένες μεταγραφές ξένων στο ρόστερ, μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.

Εικόνα apostolos gaganis

Να...σε βλέπω και στη γειτονιά μου. Έλα, σε πειράζω. Υπάρχει μια πραγματικότητα, που δε μ΄αρέσει καθόλου. Σε πολλά.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Απόστολε βλέπω ρέμπους για δυνατούς λύτες!
Μα πώς; Πώς ΝΑ ΜΗΝ συμφωνήσει κανείς;

Α ρε Θρύλε αύριο αρρώστησέ μας - ξανά!

Εικόνα apostolos gaganis

Λέω ν΄αυξήσω τη συχνότητα του παιχνιδιού. Θα δούμε. Για αύριο, θα είμαι ειλικρινής ( κακό μου γνώρισμα αυτό...): Κρατάω καλάθι μικροσκοπικό. Υπαρκτό, αλλά μικροσκοπικό.

Εικόνα Chevalier de Balibari

κυριε αποστολε η ''τολμηρη'' φωτο θυμισε λιγο
rolling stones - sticky fingers
μακαρι ο τυπος να χε εστω το ενα εκατοστο του ταλεντου τους...
andy warhol ηταν το εξωφυλλο..

Εικόνα apostolos gaganis

Chevalier, θα σου πω κάτι για την "τολμηρή" φωτό. Έχω κάνει και μια άλλη έκδοχή της, όπου το ίδιο ακριβώς σλιπάκι, με τον δαφνοστεφανωμένο δηλαδή, γράφει επάνω ΓΑΥΡΑΚΙΩΤΗΣ, κατ΄αντιστοιχία προς τον...γνωστό ΑΡΔ με τ΄όνομα ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ. Τελικά δεν την χρησιμοποιησα, γιατί στη θέση του Γαυρακιώτη (...φίλου μου απ΄τα παλιά ), έβαλα τελικά ένα βαρύμαγκα με καβουράκι, μουστακάρα, κομπολογάκι και φάτσα ενός...γνωστού μου. Να΄σαι καλά, φίλε.

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Όπως άρχισε η ομάδα να στρώνει, έτσι μπορεί να αρχίσει να στρώνει και αυτός. Δεν το λέω για να τον δικαιολογήσω, αλλά και αυτός ίσως να δυσκολεύεται για κάποιο λόγο που δεν ξέρω. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, μπορεί να βελτιωθεί. Όπως κάνουμε υπομονή και με τους υπόλοιπους, ας κάνουμε και με αυτόν. Αν δεν βελτιωθεί, υπάρχουν λύσεις. Όπως έλεγε και πέρυσι ο λεμονης, "δεν περισσεύει κανείς". Δεν κατακτήθηκε ακόμα το πρωτάθλημα. Και για να γίνει αυτό, τους χρειαζόμαστε όλους
Ειδικά από τη στιγμή που οι κάρτες μοιράζονται στους παίκτες του ολυμπιακού σαν αυτόγραφα..

Εικόνα apostolos gaganis

Γιαυτό και το "ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ", Νίκο, που΄γραψα στο κείμενο. Αν και....εντελώς μεταξύ μας, δεν τον πιστεύω τον τύπο. Θα το θεωρήσω...νεκρανάσταση.

Εικόνα dimitrov7

Κυρ Απόστολε ... μας κάλυψες με το σχόλιο .... ειδικά με τις 2 τελευταίες φωτό .... Όλως τυχαίως αυτά συζητάγαμε στη κερκίδα τριγύρω αντιπροχθές. Τσαμπουκογκαυλωμένους μέσα .... και παιδάκια από τα δικά μας που έχουν την γκαύλα. Για φέρε πίσω τον Μανθάτη. Για βάλε μου κάνα Βρουσάι.

Εικόνα apostolos gaganis

Sir Takis decides...

Εικόνα takis xwsiar

Το μονο κακο είναι η αστοχια μιας ακριβης μεταγραφης με συνεπεια αυτό να εχει κοστισει στην ομαδα και στο αγωνιστικο κομματι,λογο του ότι ακομα ψάχνουμε γκολτζή.Το να τον ξεφορτωθούμε εφοσων θελουμε,δεν νομιζω ότι είναι δυσκολο.Απλα λες στον μανατζερ του ότι βρες που θα παει,γιατι θα φαει παγκο και θα "εξαφανιστεί" στη συνεχεια από την αγορα.Τον μανατζερ αυτό τον νοιαζει,γιατι θελει σιγουρα να τον κανει αλλους ένα-δυο γυρους,ωστε να βαλει κι αλλα στην τσεπη.Οπως δηλαδή εκανε και με μας.Το πλεον σημαντικο είναι να βρεις στη θεση του,καποιον που να είναι όπως τον θελουμε.Οσο για τον ιδιο,οταν καποιος δεν εχει αυτοσεβασμο,μην περιμενουμε να δειξει κατι διαφορετικο στην ομαδα η στον προπονητη η σε ολους εμας.Η ομαδα απ την άλλη,αυτο δεν πρεπει να το πολυδιαφημισει,ωστε αν αποφασισει να τον ξεφορτωθεί να μην ριξει κι άλλο την αξια του.

Εικόνα apostolos gaganis

Τάκη, τέλειο το βρίσκω το μανατζεροσχόλιό σου...

Εικόνα savvas gridlock

Bλέπω κι εκεί έξω, όλοι οι γαύροι τον βρίζουν. Όταν τα είπαμε στο fb γι'αυτόν πριν από λίγες μέρες, μας την πέσανε κάποιοι ''γνώστες'' σε φάση ''επίτηδες το κάνετε, αποφάσισε να τον πουλήσει η διοίκηση, μας κοροίδεύει''. Ο άνθρωπος είναι ΜΟΥΡΛΟΣ. Έχει καεί από αλκοόλ, βιζιτόνια και κοκα...κόλα. Παίρνει ασύλληπτο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα ώστε να περνάνε στο ντούκου όλα αυτα.

Εικόνα dimitrov7

Μήπως να ξεκινήσει από εκεί το "ξεσκαρτάρισμα" του Δεκέμβρη; Να ξαλαφρώσει το μπάτζετ και να έρθει κανένας Βέλλιος; Που είναι και αδυναμία του Άβερελ-Γκόλουμ Σαμπίντι;

Εικόνα takis xwsiar

Φιλε dim,ειμαι σιγουρος ότι ολοι μας "ολο και κατι εχουμε σκεφτει"για το ποιος θα φυγει η το ποιος να ερθει.Ο Βελλιος π.χ. όταν ηταν στον Ηρακλή,εκανε πολύ καλες εμφανισεις.Τωρα δεν γνωρίζουμε σε τι κατασταση είναι.Στα "καλα του",εμενα μου αρεσει.Το θεμα όμως είναι ότι ο Μαρινακης πληρωνει πλουσιοπάροχα αρκετους,ωστε να βρουνε την ακρη στο ποιος θα φυγει και ποιος θα ερθει.Ειναι η δουλεια τους αυτή,και πρεπει να δειχνουν με τις κινησεις τους ότι κατι ξερουν καλυτερα από εμας π.χ.Αυτο είναι ένα σημαντικο κομματι για την ομαδα μας,που εχει αμεσες συνεπειες σε ΟΛΑ τα αλλα,οσο αφορα τα αγωνιστικα θεματα.Δεν είναι δυνατον για όλα να πρεπει να αποφασιζει μονος του ο Μαρινακης!Σε λιγο δηλαδή,θα περιμενουμε να παει να πληρωσει και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.Τελος παντων,εγω εχω εμπιστοσυνη στον Προεδρο,και ελπιζω ότι αυτος,ολα αυτά τα εχει σκεφτει πριν από εμας. Χαιρετω φιλε!

Εικόνα Δαφνες 7

Zωαρα ρε φιλε,αυτον επρεπε να τον κανουμε φιλο μας οχι ποδοσφαιριστη μας..αααχαχχααχ

Εικόνα apostolos gaganis

Το μόνο που΄χω να πω είναι να βρούμε κάποια λύση της προκοπής στο θέμα σέντερ φορ...

Εικόνα Romain

Απόστολε γειά σου,

Πολύ σωστός. Αν δεν γουστάρει να φέρει πρώτα πρόταση και μετά να πάει όπου επιθυμεί. Αν τον θέλει ο πρώην προπονητής του, τότε να μιλήσει με την ομάδα αν προσφέρει το ποσό που θα ζητήσει ο Ολυμπιακός. Διαφορετικά να βγάλει τον σκασμό.

Να μην μας συγχίσει με τον βάζελο τώρα ή την αεκούλα πρην την βουτήξουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Το μοναστήρι να΄ναι καλά, Romain. Όποιος παίζει στον Θρύλο, θέλουμε να γουστάρει. Θέλουμε Φουστέρηδες και Κούτρηδες. Όχι μημουαπτάκηδες, κυκλοθυμικούς και δεμαρεσάκηδες. Θέλουμε πρώτα απ΄όλα και ειδικά τούτη την εποχή που διανύουμε, παλικάρια. ΓΑΥΡΟΥΣ...

Εικόνα matrasimca

Ο κ. Μαρινακης πρεπει να το δει Αποστολε.
Ξηλωλεται καθε χρονο για να φερει το κανονι που θα του υποδειξει ο καθε τυχαρπαστος Μανατζερ και τελικα εχει αποδειχτει πως οτι αγοραζουμε απο την Τουρκια ειναι για πεταμα.
Ειδαμε και το αλλο κανονι τον Καρντοσο τι εκανε περυσι.
Οποιος μας στελνει τετοια παλτα ο Προεδρος πρεπει να τον ξαποστελνει.
Ο Τζουρτζεβιτς αντιθετα ενω ειχε πολυ καλα στατιστικα πιστευω πως εχει κομπλαρει απο την πιεση.
Σκεψου πως τον Ανσαριφαρντ που αποδεικνυεται ο καλυτερος, και τον Μπεν που βοηθησε στην προκριση και θα επαιζε αν δεν ειχε τραυματισμους θα τους διωχναμε γιατι φεραμε τα μεγαλα κανονια τα ξεφουσκωτα

Για χαρα συγγαυροι και κρατατε μικρο καλαθι οταν μιλανε οι μανατζαρεοι.
Μπορειτε ρε μανατζαρεοι να μας βρειτε ενα Γιαγια Τουρε? 500 χιλιαρικα τον ειχαμε παρει, η εστω ενα Μιραλας, και αυτος φτηνός ητανε

Εικόνα john

Τον Ιανουάριο του 2006, ο Κόκκαλης ενθουσιασμένος με το πείραμα Τουρέ, έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση ελπιδοφόρων Αφρικανών ποδοσφαιριστών. Το αποτέλεσμα; Γέμισε το Ρέντη ΣΑΠΑΚΙΑ. Ολατουντε, Ερνεστ, Ιμπραημ Τουρέ και Μάρκο Νε..

Δεν ειναι καθολου εύκολο να βρεθούν ποδοσφαιριστές με την αξία του Τουρέ και μεχρι να τους βρεις θα πέσεις και σε πολλούς άμπαλους. Αξίζει το ρίσκο;

Εικόνα matrasimca

Εξαρταται τι "μάτια" εχεις αδελφε.
Ο Αγιαξ παλιά το εκανε επιτυχημενα για χρονια και σηκωνε πρωταθλητριων.
Οποιος πετυχαίνει διανα πρέπει να επιβραβευεται και οποιος μας πουλα σαπακια ραντεβου με τον κ. Πουλογλου.
Εχουμε να δουμε μεγαλο παικτη χρονια στου Ρεντη, γινομαστε ομαδα αθλητων αποκλειστικα.
Ενταξει Τσορι και Ιμπαγασα παικταραδες ηταν αλλα ηλθαν στα τελευταια τους.

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω, αδελφέ; Δεν ξέρω. Ένα μόνο: ότι ο πρόεδρος αγαπάει τον Θρύλο όπως εμείς και θα δώσει λύσεις εκεί όπου βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτό το ξέρω και το ξέρουμε. Ως προς τον Τζούρτζεβιτς, δεν λέω τίποτα ακόμα. Εξακολουθώ να τον περιμένω.