ΠΟΑ – Ανόρθωση (ως μη γεννώμενο…)


Tags: -

Ψάχνω σήμερα στις «αντικειμενικά» εκδιδόμενες το σκορ  και λεπτομέρειες, του χτεσινού φιλικού της ζέλας με την Ανόρθωση. Ε!  όσο να νάνε  πρώτο φιλικό της ομάδας του Τζόνυ του CAS, που σάρωσε φέτος το πάνω μεταγραφικό ράφι (και πριν τις εκπτώσεις μάλιστα), η υπόλοιπη αθλητική κίνηση υποτονική αν εξαιρέσει κανείς τη κοσμοσυρροή 83 πράσινων καρδούλων στις εκλογές του ερασιτέχνη ΠΟΑ, μας είχαν «τρομοκρατήσει» κιόλας ότι κάτι σπουδαίο χτίζει ο Έλληνας τεσσέιρο, έχει ένα ενδιαφέρον το πρώτο φιλικό τους.


Στην εκδιδόμενη της Καλλιθέας δυσκολεύτηκα αρκετά λόγω συνδυασμένης μυωπίας – πρεσβυωπίας αλλά και πιθανά λόγω μειωμένης αντίληψης αφού είμαι γαύρος και όπως έχει αποδείξει επιστημονικά η ΜΟΛΟΧΑ του  Τρακη δια του βιολόγου – γενετιστή «Πρασινοφρουρού», οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι.  Για κάποιον Πράντιτς λέει και δίπλα Μπαιράμι. Μέντες και Μουζακίτης. Τι έκαναν αυτοί αναρωτιέμαι? Θα σκόραραν χτες και το έσκισαν το Ανορθωσάκι. Επιστρατεύοντας όμως όση διανοητική ικανότητα μου έχει απομείνει διαβάζω με τα μικρά γράμματα «Ήττα (0-2) από Ανόρθωση».  Ένα μειδίαμα σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου. Εντάξει τον ήπιανε οι ζελέδες αλλά πρώτο φιλικό είναι δε βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.


Ας διαβάσω ΜΟΛΟΧΑ σκέφτομαι. Εκεί θα έχει πιο πολλές λεπτομέρειες. Έναν κουνιστό αραπάκο βλέπω με πορτοκαλί μπλούζα να λικνίζεται με χάρη. Οι αιώνιοι ζελέδες λέω από μέσα μου… πού τους βρίσκουν ρε όλους αυτούς? Αλλά τη μυωπία πρέπει να τη ν προσέξω. Που είναι οι παιάνες για το πέρασμα του Ερασιτέχνη στον οργανωμένο λαό του ΠΟΑ? Δεν το πήραν χαμπάρι στη ΜΟΛΟΧΑ? Κάτι για λαϊκή βάση διαβάζω και λέω θα είναι καμιά καινούρια ναυτηλιακή εταιρία του του Τζόνυ του CAS. Ωπα! Δίπλα στον κουνιστό αραπάκο , διαβάζω «χρήσιμα συμπεράσματα από Αναστασίου στο φιλικό με Ανόρθωση (0-2)». Ποιος νίκησε ρε ? μήπως έκανε λάθος η εκδιδόμενη της Καλλιθέας? Ας πάω στη άλλη αντικειμενικά του Vergis.


«ΣΙΣΟΚΟ-ΛΑΣΗ»! νάτα! Λάθος κατάλαβα… Ο Μπαιράμι και ο Σισοκό θα σκόραραν. Αλλά όχι και πάλι. Αυτοί οι δύο λέει  στη Λεωφόρο θα κάνουν τα μαγικά τους. «0-2 από την Ανόρθωση οι ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ». Τελικά με τη Μάντσεστερ έπαιζε χτες η Ανόρθωση? Θα τρελαθώ… Αι σιχτιρ πια.  Θα διαβάσω την άλλη του εργολάβου…


Σε πράσινο φόντο βλέπω ένα «καυτό» μουν… σόρυ… μωράκι… «ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ» λέει. Ρε πλάκα μας κάνετε? Αυτό το μωρό χρειάζεται ανόρθωση? Δεν πάτε καλά ρε σεις! Ρε το μωρό είναι κόλαση! «κακός ο Παναθηναϊκός έχασε εύκολα με 2-0 από την κυπριακή ομάδα». Αυτή είναι η ΚΟΛΑΣΗ βαζελολάγνοι μου! Αυτή….
ΥΓ. Η σύνθεση του ζελέ χτές… Τρέμω….
 Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Αναστασόπουλος, Αράαμπ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μπαϊράμι

Σχόλια

Εικόνα red apple

Ζευ, σε ικετεύω...Τα κοιλιακά μου...Δεν αντέχω άλλο ρε... Κάτι ο τρόμος, κάτι ο αστιγματισμός, κάτι το ένα κάτι το άλλο... Πλιζζζζ...στοπ ιτ!

αχαααααααααααααααααααα

Εικόνα kg

KAΛΑ...........Η ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ???????

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ...ΠΟΥΣ-ΤΡΑΚΗ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ...................ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!

ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ...........

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ...ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!

Εικόνα V0R4D0R

Τί ΣΙΣΟΚΟ-ΛΑΣΗ δηλαδή ρε μάγκες? Πήραν και τη Λάση? Τέλος πάντων από το ΣΙΣΕ-ΚΩΛΑΣΗ στο ΣΙΣΟΚΟ-ΛΑΣΗ. Είναι κι αυτή μια εξέλιξη.

Εικόνα savvas gridlock

Και τι κοροιδεύεις ρε γαύρε? Έρχονται στο Καραισκάκη να σε γλεντήσουν ο Γιαννιτσάνης με τον Σταματάκη. Μόνο με τη διαιτησία πάλι θα τα βγάλεις πέρα απέναντί τους, αν τα βγάλεις κιόλας πέρα. Γενικά στο πρωτάθλημα, αν δεν είχες τα παραρτήματα με τους 20-30 δανεικούς δεξιά κι αριστερά, θα σε καβαλάγανε κι αυτοί.

Εικόνα Εν Αθήναις

Όπως μας γλεντήσατε και φέτος, και στα δύο παιχνίδια...

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό λέω. Εδώ φέτος δεν τα καταφέραμε να σας κερδίσουμε. Τώρα που ενισχυθήκατε με το Μουζακίτη, λες να'χουμε τύχη? Το πολύ κάνα ''χ''.

Εικόνα red apple

χιιχιιιι

Είχαμε μείνει άναυδοι από το κλέος της πράσινης αρμάδας... 40 βαθμοί ήταν ή λίγο λιγότεροι; Έχω χάσει το λογαριασμό