ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 – 1



Πολύ κακή εμφάνιση σήμερα (29 Οκτωβρίου 2016) στο Περιστέρι . Εμφάνιση ανάλογη της Λάρισας.  Ήταν 1000 % σίγουρο ότι ο Ατρόμητος θα πήγαινε το ματς στη δύναμη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας λες και είναι πρωτάρηδες, θεώρησαν ότι χαλαρά μπορεί να περάσουν. Έχουμε περάσει πολλές φορές από εκεί χαλαρά? Ο Καπίνο, ο Ντα Κόστα, ο Μποτία, ο Μιλιβόγεβιτς, ο Φορτούνης, ο Σεμπά, ο Ιντέγε το γνώριζαν πολύ καλά.  Δεν ήρθαν χτες στην ομάδα.
 
 
Τι κάναμε εμείς; Ούτε νεύρο, ούτε δύναμη ούτε πάθος. Πάντα δεύτεροι στις φάσεις. Εξαίρεση αποτέλεσαν ο Ρέτσος, ο Σεμπά και ο Ιντέγε. Οι μόνοι που έβγαζαν πάθος και ένταση.
 
Το κακό όμως ξεκινούσε από την πολύ κακή απόδοση των χαφ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μιλιβόγεβιτς ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Με πολλά λάθη που ευτυχώς δε στοίχισαν. Ο Μάρτινς μακριά από αυτά που έχουμε δει από αυτόν. Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Ο Φορτούνης ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Τον είδαμε μόνο να βάζει χέρι στον  Φιγκέιρας για μια κακή σέντρα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !! Όταν το κέντρο σου είναι κακό, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Ούτε σε παραγωγή, ούτε ανασταλτικά. Συνεπώς, η άμυνα βρέθηκε πολλές φορές εκτεθειμένη.
 
Προφανώς στην ανάπαυλα θα «άκουσαν» πορτογαλικά, και μπήκαν στο γήπεδο πιο οργανωμένα και αποφασιστικά. Κυρίως ανέβηκε ο Μάρτινς ο οποίος κράτησε μπάλα, βοήθησε περισσότερο ανασταλτικά και μοίρασε το παιχνίδι. Από μία οργανωμένη επίθεση προήλθε το γκολ, στη μοναδική ίσως καλή προσπάθεια του Φορτούνη ο Ιντέγε στη δεύτερη κεφαλιά του, πέτυχε μια ΓΚΟΛΑΡΑ. Από κει και έπειτα χάσαμε και μια δυο καλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς. Ενώ κινδυνέψαμε ουσιαστικά σε ένα τετ α τετ του Στόιτσεφ στο 81’ που ο Καπίνο αντέδρασε σωστά.
 
 
Οι Περιστεριώτες που πρέπει σήμερα να συναγωνίστηκαν τον καραγκιόζη σε θεατρινισμούς ΔΕΝ έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται ΟΥΤΕ για τη φάση του 26’ με τον Λεταλέκ να υποδεικνύεται offside. Το σφύριγμα όμως είχε ακουστεί και είχαν σταματήσει όλοι εκτός από τον Γάλλο καραγκιόζη.
 
 
 
Ο Κειτά πρέπει να είναι μεγάλος ΤΕΝΕΚΕΣ και σίγουρα θα πάρει μεταγραφή στον παναθηναικούλη. Υπάρχει όμως και μια φάση πέναλτι του Λαζαρίδη στον Ελιονούσι στο δεύτερο ημίχρονο. ΑΥΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ «αντικειμενικός» δεν την είδε. Όπως και τη δεύτερη κίτρινη στον Κειτά που τη χάρισε ο Δελφάκης στο 44’. Ούτε αυτή θα την δείτε πουθενά.
 
 
Κριτική παικτών δεν θα κάνουμε. Τι να πούμε δηλαδή; Ότι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΜΑΤΣ;
 
Θα αναφερθούμε μόνο στον Ρέτσο, που το παιδί τα δίνει όλα κάθε φορά. Στον Σεμπά που από το 75’ και μετά πρέπει να έκανε 5 τουλάχιστον σπριντ για να καλύψει την ανυπαρξία του Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο. Και στον Ιντέγε που έδωσε τρομερές μάχες με τους προκλητικούς και θεατρίνους αμυντικούς του Ατρόμητου.
 
Ο Μπέντο άργησε πολύ να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Δηλαδή τον Μιλιβόγεβιτς δεν τον έβλεπε;  Του άρεσε; Τον έβλεπε να καλύπτει τους χώρους του ή να κόβει; Δηλαδή ο Ρομαό ας πούμε από το 46΄δεν θα μπορούσε να μαζέψει ανασταλτικά το κέντρο μας; Ο Τσόρι δε θα μπορούσε να μπει μετά το γκολ ώστε να κρατήσουμε την μπάλα; Δεν μπορεί να παίξει 25 ποιοτικά λεπτά; Και η πρώτη αλλαγή είναι ο Πάρντο στο 85’; Ντεφορμέ κι ο κόουτς σήμερα.
 
ΥΓ. Το μπουκάλι που έπεσε στον Ντα Κόστα, αν ήταν Κουλιμπαλί και έπεφτε να κάνει τον ψόφιο, θα ήταν καλά ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΔ;
 
ΥΓ2. Άντε γεια βαζελάκια του Περιστερίου που μου θέλετε και βαρελάκια. Τώρα να ξαναπάτε να εμψυχώσετε την ομάδα σας … ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ με τον Ολυμπιακό.

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΞΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ". Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

Εικόνα thita

βλέπω ότι πολλά παιδιά εδώ σκέφτονται και λίγο πιο σφαιρικά

πράγματι, η ροή χρήματος φαίνεται να ελέγχεται από τον μελισσανίδη, το ίδιο και η ροή εξουσίας, άρα είναι αναμενόμενο πολλοί να υποβάλλουν εκεί τα σέβη τους (κομψά το λέω)

(η ελπίδα μου να απενεργοποιηθεί ο άνθρωπος αυτός για τα όσα απίστευτα έχει κάνει, κλάσμα μόνο των οποίων είναι ευρύτερα γνωστό, πνίγηκε κάπου μεταξύ δημοψηφίσματος και εκλογών)

και για να πετύχει ένας καλός εκβιασμός βεβαίως χρειάζεται όχι μόνο καρότο, αλλά και μαστίγιο

το οποίο στην περίπτωση του σπανού είναι η προ ετών (επί σαμαρά, μπαλτάκου, ψηλού παναθηναϊκάκια, κλπ., προφανώς τυχαία η συγκυρία) δίωξη για λαθρεμπόριο, την οποία πολλοί αποδίδουν στον νιάου, προεξέχοντα ανταγωνιστή του στον τομέα αυτό (των πετρελαιοειδών εννοώ ε, μην πάει αλλού το μυαλό)

η υπόθεση αυτή, για όσους γνωρίζουν, έχει όχι απλά ατονήσει, αλλά την πήραν οι εξωγήινοι

δεν εννοώ ότι δεν ασχολείται το sdna (που κι αυτό "περίεργο" είναι βέβαια, αφού επηρεάζει το ποδόσφαιρο, κλπ.), αλλά το ότι δεν φαίνεται προχωράει η ανάκριση, δεν έχουν (εξ όσων γνωρίζω) επιβληθεί περιοριστικοί όροι αν και πρόκειται για κακούργημα, κλπ.

όπως και με τις ποινικές εκκρεμότητες του αλαφούζου δηλαδή ένα πράγμα, κοίτα συμπτώσεις ε.....

Εικόνα aris belem

Καλημέρα αδέρφια! Το χουμε πει και ξαναπεί, αλλά φαίνεται ότι τόσοι στατιστικολόγοι-αναλυτές-βοηθοί αδυνατούν να το χωνέψουν: εξορμήσεις σε κοτέτσια όπως του Περιστερίου, του Αγρινίου, των Χανίων κλπ κλπ είναι ΕΞΙΣΟΥ επικίνδυνα με το οποιοδήποτε ντέρμπι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Ειδικότερα δε, αν μιλάμε για τον κομπλεξικό θίασο με αρχηγό τον Λαζαρίδη, που ζει και αναπνέει για να κόψει βαθμούς απ τον Θρύλο. Και ναι ρε, κόψε αν είσαι μάγκας, όταν όμως μαζί μας σκίζεσαι (και καλά κάνεις, επαγγελματίας είσαι) και σε άλλες περιπτώσεις είσαι χαχαχα και χειραψίες και ποδαράκια ανοιχτά, τότε είσαι θίασος και θα επανέλθω στο τέλος. Στα δικά μας:
1. Τέτοια ύπουλα ματς, τα καθαρίζουν οι παλιές καραβάνες κόουτς. Ο Σιόβας δίνει μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα απ τον Ντα Κόστα, ο Τσόρι έχει ένα καλό μισάωρο να κοντρολάρει το παιχνίδι.
2. Ο Μίλι κάποια στιγμή θα τά φτυνε, λογικό κι αναμενόμενο. Ο Ρομαό δεν μας έκανε;
3. Τον έχεις εκτός ευρωπαϊκής λίστας, άρα δεν παίζει με Αστάνα, είναι ξεκούραστος και όποτε μπαίνει αρπάζει τις ευκαιρίες. Για ένα 8λεπτό μπαίνει σε τέτοιο ματς ο Πάρντο, πλάκα κάνουμε;
4. Όταν έχεις μια άμυνα που κάθε μπαλιά στη περιοχή μας είναι κίνδυνος-θάνατος, η μπάλα πρέπει ν απομακρύνεται ΑΜΕΣΑ, χωρίς ντριμπλίτσες, κουβαλήματα κι επιπολαιότητες. Όποιος κι αν παίζει πίσω, ας το εμπεδώσει επιτέλους. Κάπως έτσι φτάνουμε να λέμε ότι "μας έκαναν τις περισσότερες ευκαιρίες".
Παίκτες σαν τον Μάριν, τον Πάρντο, τον Καρντόσο πρέπει και να αξιοποιηθούν και να προσφέρουν, κόουτς. Γιατί δεν γίνεται να έχουμε τέτοιους παίκτες στον Θρύλο και να κάνουν ευκαιρίες σ ένα ματς με τον Ατρόμητο, ο γάλλος καραγκιόζης, ο ούμπιντες και ο στόϊστεφ!
Και πάω στον μέγα καραγκιοζοπαίχτη: πού ήσουνα πέρσι να κατέβεις στ αποδυτήρια των διαιτητών στην Τούμπα ρε Σπανέ; Πού ήσουνα πέρσι, όταν το πεναλτάκι στον Ναπολεόνι γίνόταν "αβαβά" και στο καπάκι έτρωγες γκολ-οφσαϊντ απ τον Μακ; Γιατί τότε δεν μίλαγες για "αλλοίωση" και για "11 εναντίον 14"; Δεν έτσουζε τότε; Ε, με τον Θρύλο τσούζει και ΠΑΝΤΑ θα σε τσούζει, στον αιώνα τον άπαντα!

Εικόνα koropi48

Μπίζνες άρη, μπίζνες είναι όλα. Απο εκεί που έχω λαμβάνειν, δεν είμαι μαλ....ας να σηκώνω παντιέρα! Έχουν μυριστεί όλοι ότι το κύκλωμα ελέγχει πολιτικούς και δικαιοσύνη και προσπαθούν να το προσεταιριστούν, για να έχουν καλυμένα τα νώτα τους και να γλείψουν ένα κοκαλάκι από το μεγάλο τσιμπούσι του ξεπουλήματος της "χώρας". Δεν τα βάζεις μ΄ αυτούς που έχουν κανάλια, οργανωμένες συμμορίες, γράφουν σε κασέτες ακόμη και το βήχα σου. Απλώς τους προσεταιρίζεσαι. Εκεί φυσσάει τώρα ο άνεμος και όλα τα σκουπίδια κινούνται στη φορά του.

Εικόνα Harry red logic

Αδελφέ απολύτως εύστοχο σχόλιο!Λίγα λόγια και καλά.Ο Μαμωνάς "συνασπίζει"(βέβαια και ο Μεσσήνιος έδωσε τον ΟΠΑΠ στον νιάου) όλα τα λαμόγια μικρά μεγάλα πολιτικούς επιχειρηματίες καναλάρχες όλα τα σκουπίδια στην φορά του ανέμου!
Ο Σπανός δεν είχε προβλήματα με τα καύσιμα ?δικάσθηκε?η τον έβγαλε έξω ο μέγας Νιαουρίδης το αφεντικό του χουντονίσκου?ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟΔΟΡΟΣ ελέω Φλαμπου..παπαρι της εξουσίας.... και το "μωράκι ο κουμπάρος από κοντά να γλείψει κανά κόκκαλο...
Αναρωτιέμαι και πάλι που είναι οι επώνυμοι οι δυνατοί Ολυμπικάρες ?εμείς τι κάνουμε στον επικοινωνιακό τομέα? ένας Καραπαππάς ένας Γαβαθιώτης δεν φθάνουν(παρότι είναι Γίγαντες της πένας).
Η Διοίκηση κάτι πρέπει να κάνει και βέβαια όλοι εμείς τον αγώνα μας σε κάθε μετερίζι.
Θα δούμε πράγματα και θάματα τις μέρες που έρχονται!
Υ.Γ
Μην ξεχνάμε ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ!
(Σέντερ μπάκ,Αριστερό μπάκ,Εξτρέμ τύπου Τζόλε, Γκαλέτι )για να παίζει ο Θρύλος την μπάλα που μας ΑΞΙΖΕΙ και να σαρώσει και την νέα παράγκα "Νιάου-Τουίτη-Χουτσιπρή-Κουμπάρου"

Εικόνα XGEORGE

Αν όλες οι ομάδες έπαιζαν τέτοια σθεναρή μπάλα κ στα άλλα τους παιχνίδια κ όχι μόνο με τον Ολυμπιακό τότε θα βλέπαμε αν το προιόν που λέγεται ποδόσφαιρο θα ήταν αξιόπιστο η όχι όπως διατυμπανίζουν χρόνια τώρα.....Γιατί οι θεωρητικά ''μικρές'' ομάδες δε βγάζουν τον ίδιο ''τσαμπουκά'' όταν θα παίξουν εναντίον του Πλατανιά η του Παναιτωλικού και τούμπαλιν πάλι, ε? Γιατί κύριοι Πρόεδροι των ομάδων σας δεν τους τάζετε πριμ σε τέτοια παιχνίδια? ε? Μόνο όταν χάνετε από τον Ολυμπιακό ακούμε δηλώσεις τύπου Κορακάκη κ Ιβιτς: ''ειμασταν καλύτεροι κ έπρεπε να κερδίσουμε!'' Γιατί να μην είσαι καλύτερος ρε συ κ με τη Λάρισα κ με τη Ξάνθη? ε? Κ συ Σπανέ μόνο τους βοηθούς που παίζουν με τον Ολυμπιακό απειλείς?? Οι υπόλοιποι είναι (ήταν) αλάνθαστοι?? Ημαρτον! Διυλίζουνε τον κώνωπα κ καταπίνουνε την Καμηλον!

Εικόνα koropi48

Αδέρφια, κατάφεραν όλοι αυτοί να μας εκνευρίσουν. Μεγάλο κατόρθωμα! Χρειάζεται ψυχραιμία και συγκράτηση. Ό,τι γράφουμε εδώ, είναι απαραίτητο, αν μη τι άλλο, να δείχνει σεβασμό στα παιδιά που μάτωσαν τόσα χρόνια για να διαχειριστούν το σάιτ. Και το κάνουν με προσωπικό κόστος, γιατί, μη νομίζει κάποιος ότι δεν τους την έχουν στημένη οι απέξω!
Βλέπετε ότι είμαστε στην κυριολεξία μόνοι μας εναντίον όλων. Και η διοίκηση μόνη επίσης. Τί να πρωτομαζέψει, τί να πρωτομηνύσει, να καταγγείλει, απ' όλον αυτό τον οχετό! Ένα σώμα κατά του ΘΡΥΛΟΥ, ενωμένοι, τύπος, δικαιοσύνη, λαθρέμποροι, πράκτορες ξένων δυνάμεων, κυβερνητικά στελέχη, "θεσμοί", παραγκάρχες και το κακό συναπάντημα. Ούτε κάν ένας πειραιώτης πολιτικός βγήκε στο προσκήνιο, να κάνει μια επερώτηση στη βουλή, για την απαράδεχτη μεροληπτική στάση κοντονού. Ούτε αυτό το απλό. Αν αρχίσουμε τις ενδοοικογενειακές κόντρες, χαθήκαμε.
Άρχισε στραβά το πράγμα από το καλοκαίρι και τα απόνερα τα βλέπουμε. Η διοίκηση νόμιζε ότι είναι δυνατό όλα να πουλιούνται, όλοι να είναι περαστικοί, υπό μετακόμιση, όποιος θέλει να φύγει να το ζητά και να γίνεται, κάθε παραξενιά ποδοσφαιριστή να μένει ατιμώρητη και ταυτόχρονα, η ομάδα να παίζει ανταγωνιστικά συνεχώς. Απλά δεν γίνεται. Η Πόρτο και ο Άγιαξ που δρουν περίπου έτσι τόσα χρόνια, δεν είναι διαρκώς στην πρώτη γραμμή σταθερά και ακλόνητα! Κάνουν και αγρανάπαυση, να βγάλουν νέα φυντάνια, να τα σπρώξουν και πάλι από την αρχή. Το να πουλάς τον Ρομπέρτο και με ένα δανεικό τερματοφύλακα να νομίζεις ότι είναι όλα όπως πριν, δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ή να κάνεις προετοιμασία με φευγάτους τύπου Μαζουακού ή Κασάμι. Αυτά τα λάθη πληρώνονται, αλλά τουλάχιστον να μαθαίνουμε απ΄ αυτά.

Εικόνα Eleni

Τα ίδια λάθη με ΠΑΟΚ κάναμε και με τον Ατρόμητο.Την τρίτη φορά θα το πληρώσουμε.Δεν μπορεί κάθε φορά που ο αντίπαλος ανεβάζει 2 παίκτες ψηλά,να χάνουμε το κέντρο.Κάτι πρέπει να κάνει ο Μπέντο.Με νίκη επι του Βάζελου το πρωτάθλημα το τελειώνουμε.Ας το κάνουμε λοιπόν.

Εικόνα RED HELL

Σε αλλο γηπεδο σημερα παιχτες και προπονητης.Δεν εχει νοημα καποια αγωνιστικη αναλυση οπως λεει και ο Διας.Απλα δεν μπορω να καταλαβω σε τι υπερεχει ο Ντα Κοστα του Σιοβα και γενικοτερα γιατι δεν χρησιμοποιουνται πιο πολυ Ρομαο-Παρντο.Τελος παντων ερχονται 2 πολυ κρισιμα παιχνιδια(το δευτερο εννοειται πιο κρισιμο).Αν στο ματς με το λαγο οι δικοι μας μπουν οπως με το ΑΕΚ δεν εχουν ελπιδα.Αν μπουν μπλαζε οπως με τον ΠΑΟΚ σκουρα τα πραγματα.Μακαρι το σημερινο να οφειλεται σε διατηρηση δυναμεων και κουραση...
ΥΓ.Η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να εχει τον κοσμο διπλα και εκτος εδρας.Οπως λεει και ο koropi48 δεν γινεται οι αλλοι να κανουν οτι γουσταρουν και εμεις να μενουμε στην απεξω.

Εικόνα koropi48

Και μην ξεχνάμε. Η ομάδα, για το φόβο προβοκάτσιας, παίζει παντού χωρίς οπαδούς, ενώ οι άλλοι κουβαλάνε τραίνα παντού. Μόνοι τους σε γήπεδα εχθρικά, πάλι καλά να λέμε, έχουν ένα ελαφρυντικό.

Εικόνα koropi48

Δία, κάποιος από τη διοίκηση να μιλήσει στον Μαρίν. Υπάρχει πρόβλημα και φαίνεται. Είναι κρίμα να μένει στα πιτς ένας παίχτης σβούρα, ιδανικός για κλειστές άμυνες. Ρε γαμώτο, τί γίνεται με τη διαχείριση ατομικά των παιχτών;

Εικόνα fasteddie

Ετσι Δια.Ξερεις ρε Μπεντο οτι την Πεμπτη εχεις ευρωπη,μετα εχεις βαζελο,φρεσκαρε λιγο την ομαδα ρε αδερφε.Ο Παρντο σε εξεθεσε στο κυπελλο,τον βαζεις με τα χιλια ζορια για ενα δεκαλεπτο στο τελος?Οπως επισης σε εξεθεσε και ο Ρομαο.Μονο για το Μαριν ειχε δικιο ο κοουτς,αυτος περισσοτερο κοροιδευει παρα παιζει μπαλα.
Δε θελω ακομα να κατηγορησω το Μπεντο οτι εχει εμμονες,θελω να δω λιγο ακομα.Παντως αυτο που γινεται με τον Παρντο ειναι ανηκουστο.
Η ομαδα σημερα μαυρα χαλια κι αραχνα δε βλεποταν.Ανυπαρκτοι ολοι.Ο Φορτουνης απλα εκνευριστικος και ο Μιλι επικινδυνος.Και αν θελουμε να τα λεμε ολα,ο Ντα Κοστα κανει καθαρο πεναλτι,φανηκε και στη ροη του αγωνα.Βεβαια η φαση δεν επρεπε καν να μετρησει,καθως στην αρχη ηταν φανερο οφσαιντ που ΔΕΝ δοθηκε,αλλα εφοσον η φαση συνεχιστηκε το πεναλτι που κανει ο αστειος κλοουν αμυντικος μας ειναι καθαρο.Μιλαμε για παιχτη-καρμανιολα που σε καθε ματς αν πιεστει λιγο θα κανει στανταρ 2-3 χοντρες ανοησιες.Κατα τα αλλα ο Δελφακης καλα πηγε σε γενικες γραμμες.Και στο γκολ του Λε Ταλεκ ειναι οφσαιντ ο Γαλλος παρα την...τεθλασμενη γραμμη που εβαλε παλι η αγαπημενη μας νοβα.Και οι Περιστεριωτες να μην χτυπιουνται,ας εβαζαν τις ευκαιριες δεν τους φταιει κανεις.
Ντροπη να παιζουν Ντα Κοστα και Σεμπα-σουγκλακος στον Ολυμπιακο επειδη μιλανε την ιδια γλωσσα με το Μπεντο και να μην παιζουν Σιοβας(οχι οτι ειναι τιποτα φοβερο αλλα διπλα στον κλοουν Ντα Κοστα ειναι μουντιαλικος)-Παρντο-Μανθατης.Μοναδικος διασωθεις ηταν ο Φιγκειρας,ο οποιος τα εδωσε ολα αλλα ειναι ανεπαρκης επιθετικα και ο Ιντεγε που ειναι αμπαλος αλλα τουλαχιστον το παλεψε και σκοραρε.
Παρα τις νικες με μπουγατσα και ατρομητο,η ομαδα δεν πειθει,βγαζει πολλα προβληματα και δυστυχως δεν βλεπω οτι ο Μπεντο κανει διορθωτικες κινησεις,ψιλοκολληματα τρωει...

υ.γ. Στο χερι-πεναλτι-αποβολη του Κουτρουμπαουερ με τη Βεροια δεν κουνηθηκε φυλλο...

Εικόνα john

Συγνώμη κιόλας για το αυστηρό ύφος, αλλα θεωρώ πως εισαι υπερβολικός στην κριτική σου για την ομαδα

Εικόνα john

Καλό είναι να ειμαστε μονιασμένοι να προστατεύουμε την ομαδα να βάζουμε πλάτη και να την στηρίζουμε ειδικά τωρα που κανει ενα μεγάλο σερί νικών. Αυτα τα "γιατι δεν παίζει ο α και παιζει ο β" και κυριως οι χαρακτηρισμοι προς παίκτες που φοράνε το σήμα καλο ειναι να περιοριστούν αν οχι να κοπούν. Να το πω πιο καθαρά; Στο Ratm λέξεις οπως κλόουν και καρμανιόλα για παίκτες του Ολυμπαικου δεν χωράνε. Ειμαστε σε πόλεμο. Δες τι γινεται σε sdna sport fm και ποσο μας μισούνε και μας σιχαίνονται αυτα τα μουνοπανα. Εμεις τι κάνουμε; Δεν πρεπε να προστατέψουμε την ομαδα και τους παίκτες; Ειδικά τετοιο καιρο που ο ολυμπιακος βάλλεται απο παντού.

Στήριξη πίστη και αγαπη προς την ομαδα. Ειμαστε οπαδοι και αυτο ειναι το πρωταρχικό ΚΑΘΗΚΟΝ μας

Εικόνα fasteddie

Οι χαρακτηρισμοι ειναι επιεικεις και φυσικα δεν αφορουν την προσωπικοτητα των παιδιων,αλλα την ποδοσφαιρικη τους ικανοτητα.Το να στηριζω εναν παιχτη που αποδεδειγμενα δεν κανει για επιπεδο Ολυμπιακου και ειναι συνεχης πηγη κινδυνων και ''τσαφ'' κανει κακο στην ομαδα,οχι η κριτικη.Οπαδος δεν ειναι ο τυφλος που τα βλεπει ολα καλα και αγια.Αμα σου αρεσει εσενα η μπαλα που παιζει η ομαδα παω πασο.Εγω ειμαι οπαδος του Ολυμπιακου,οχι του αποτελεσματος,θελω να βλεπω την ομαδα να βελτιωνεται,οχι να μη μπορει να αλλαξει σωστα δευτερη μπαλια.Τι λογικη ειναι αυτη?Δλδ επειδη μας μισει το σκατοdna εγω θα σταματησω να κανω κριτικη στα κακως κειμενα της ομαδας?Ειμαστε σε πολεμο,ναι,αλλα σημαντικοτερο ολων ειναι Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και μετα ολα τα αλλα.
Απο εκει και περα δε νομιζω να σε εχρισε κανεις διαχειριστη του σαιτ ουτε Ολυμπιακαρχη που θα μετραει ποιος ειναι περισσοτερο Ολυμπιακος απο τον αλλον,οποτε να στο πω καθαρα?Δεν σου πεφτει λογος τι γραφω και τι οχι.

Εικόνα john

Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλα τέλος πάντων.

Όσο για την τελευταία σου πρόταση θυμήσου τι είχε πει ο μαουνιέρης.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ, στο RATM, δεν ισχύει η ασυδοσία του RED PLANET ή της GAZZETTA, όπου τα πάντα λέγονται απλώς για να λέγονται. Εδώ το ιστολόγιο είναι ολυμπιακό, και, όταν γράφουμε για τον Ολυμπιακό, (πρέπει να) γράφουμε με ήθος ολυμπιακό. Και όταν ασκούμε κριτική στα του Ολυμπιακού, (πρέπει να) την ασκούμε με μέτρο το αποδεδειγμένο ολυμπιακό ήθος. Αυτά.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια,
Μέτρια εμφάνιση σε εχθρικό από κάθε άποψη περιβάλλον!Ο Ατρόμητος του Σπανού (και αυτός ξεπληρώνει γραμμάτια??? δεν τον καταδιώκει η δικαιοσύνη για κάτιιστορίες με τα καύσιμα???μήπως τον προστατεύει κάποια γάτα???)ατύχησε και λύσσαξε και μαζί όλο το αντιολυμπιακό-χουντονικό μέτωπο!
Γιατί όμως να δίνουμε δικαιώματα με απόδοση που δεν αξίζει στην θρυλική φανέλα?Ακόμη και έτσι όμως μπορούσαμε μετά το 0-1 να βάλουμε και άλλο γκόλ αν ο Φορτούνης δεν προσγειωθεί ..δεν έγινε ακόμη Μέσι!!!
Η Διαιτησία κατα την άποψη μου πολύ καλή ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΕ τον Ατρόμητο, αλλά φτιάχνουν κλίμα με την δική τους διορισμένη χουντόνική ΕΠΟ(Η δημοκρατία του "αριστερού" επανστάτη χουντονή και των απολυμαντών με τον νεόκοπο σωτήρα με το "μωράκι" .
Πάμε τώρα να δώσουμε την ερχόμενη Κυριακή ένα μάθημα στα βαζελάκια με Ολυμπιακή ψυχή και πύρινη λάβα στον Ναό κόντρα σε θεούς και δαίμονες(χουντονήδες-Νιάου-τουιτη-μπίκες-κουμπάρους!!!)
Τώρα πρέπει η ομάδα να δείξει ποιός είναι το αφεντικό και τα γατάκια να λουφάξουν.Αλλά χρειάζεται δύναμη και Ολυμπιακός τσαμπουκάς. Εμείς στα δύσκολα αγριεύουμε και στα πολύ δύσκολα ξεσκίζουμε τους αναιδείς!Βέβαια πρέπει αυτό να το ενστερνισθούν και οι παίκτες που φοράνε τον δαφνοστεφανωμένο!
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!
Υ.Γ.1 Για χιλιοστή
φορά το ξαναφωνάζουμε θέλουμε ποιοτική ενίσχυση,στοχευμένες(2-3) ματαγραφές, ο Γενάρης πλησιάζει,οι απαιτήσεις των καιρών μεγαλώνουν και το κυριότερο από τον πρωταθλητή Θρύλο άλλη μπάλα θέλουμε να βλέπουμε!!!
Υ.Γ.2 Μπέντο αργείς τις αλλαγές...κάνεις και λάθη στην διαχείριση,ευτυχώς, πλήν Λάρισας,δεν το πληρώσαμε...

Εικόνα fasteddie

Σωστος.Εννοειται οτι θελουμε μεταγραφες,αλλα η αληθεια ειναι οτι και ο Μπεντο δεν εκμεταλλευεται στο 100% το ροστερ μας.Παρντο,Ρομαο,Καρντοσο,Μανθατης,Σιοβας,Τσορι,Μπουχα ειναι αδικημενοι κατα τη γνωμη μου.Και ο Ρετσος χαραμιζεται αριστερα,το παιδι δεν ειναι ακραιο μπακ,πως θα γινει.
Τεσπα.Ειναι κριμα να δινομε δικαιωματα στους ανυπαρκτους να μας λοιδωρουν.Αν παρουσιαστουμε ετσι με το βαζελο ειμαστε πολυ δυσκολοι...