«Γήπεδο Μελισσανίδη» δεν μπορεί και δεν πρόκειται να χτιστεί



Γράφει ο Κακός ο Γαύρος
 
Το πάντα τεκμηριωμένο eksegersi.gr, συνεχίζει τη μάχη κατά του ΡΟΖ Βατοπεδίου. Ενα από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ όλων τωνεποχών, το «Γήπεδο Μελισσανίδη», θα το χρεωθούν οι fake αριστεροί του πατερούλη Φλαμπουράρη. Τώρα, με ΚΡΑΧΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ενεπλάκη και το Κτηματολόγιο στην υπόθεση «νομιμοποίησης» του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
 
 
Το ιδιοκτησιακό είναι το αξεπέραστο εμπόδιο για τον καπιταλιστή Δ. Μελισσανίδη και τη συμφερόντων του «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ, που θέλει να «σηκώσει» γήπεδο στο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στο ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο ΑΕΚ. Οπως γράφαμε και στο προηγούμενο φύλλο, αν ο «μεγάλος ΑΕΚτζής» ήθελε να φτιάξει γήπεδο που «θα ανήκει στην ΑΕΚ και στον κόσμο της», θα προσπαθούσε να βγάλει άδεια στο όνομα της ΑΕΚ. Αυτός όμως δε θέλει γήπεδο για την ΑΕΚ, αλλά γήπεδο-επιχείρηση. Την Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι θα μπορεί πάντοτε να την ελέγχει, ενώ η «Δικέφαλος 1924» είναι δικό του μαγαζί. Γι' αυτό θέλει να βγάλει άδεια στο όνομα της εταιρίας του, ώστε για μισό αιώνα (49 χρόνια) να εκμεταλλεύεται αποκλειστικά αυτή το γήπεδο.
Επειδή κάποια «πουλάκια» στα δεντράκια της οδού Αμαλιάδος τιτιβίζουν ότι περιμένουν να φύγει με άδεια η προϊσταμένη της ΔΑΟΚΑ, Θ. Γαλάνη, για να υπογράψει την παράνομη άδεια ο υπηρεσιακός παράγοντας που θα την αντικαταστήσει, ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμα φορά πώς έχει το θέμα, για να μην μας πουν μετά ότι δεν τους προειδοποιήσαμε. Κατά διαβολική σύμπτωση, ο επόμενος δρόμος από την Αμαλιάδος, όπου στεγάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ, είναι η οδός Βατοπεδίου. Ας έχουν κατά νου τον αυτονόητο συνειρμό όσοι «τείνουν ευήκοον ους» στα παράνομα κελεύσματα της πολιτικής ηγεσίας.
 
Μπλόκο εξαρχής
Στις 8 Αυγούστου του 2014, ο προϊστάμενος της ΔΟΚΚ, Γ. Μανούρης, διαβίβασε αντίγραφο άρθρου της εφημερίδας μας, που του είχαμε καταθέσει, σε μια τεράστια λίστα αποδεκτών (υπουργό, αναπληρωτή υπουργό, γενικό γραμματέα, γενικό διευθυντή Πολεοδομίας, διευθυντές Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Νομοθετικού Εργου, Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας) «για ενημέρωσή σας και για τυχόν περαιτέρω ενέργειες». «Είμαστε βέβαιοι, ότι η ΔΟΚΚ δεν πρόκειται να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια, αν προηγουμένως δεν πάρει απαντήσεις απ’ όλους τους παραλήπτες του εγγράφου της, για τα ζητήματα νομιμότητας που εγείρει το δημοσίευμά μας» γράφαμε τότε.
 
Στις 29 Αυγούστου του 2014, ο προϊστάμενος της ΔΟΚΚ έστειλε στη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ το υπ' αρ. Πρωτ. 39151 έγγραφο, στο οποίο αναφερόταν στην αίτησή της για έκδοση έγκρισης δόμησης και τόνιζε: «Προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί σε περαιτέρω έλεγχο, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να προσκομιστούν τα δικαιολογητικά με τα οποία τεκμηριώνεται το δικαίωμα υποβολής της παραπάνω σχετικής αιτήσεως». Με άλλα λόγια, ο προϊστάμενος της αρμόδιας υπηρεσίας έλεγε πως δεν πρόκειται να ελέγξει κανένα στοιχείο του φακέλου, αν προηγουμένως η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ δεν προσκομίσει έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι έχει δικαίωμα να εμφανίζεται ως φορέας υλοποίησης του έργου.
 
Πολύ σύντομα, η ΔΟΚΚ συγχωνεύτηκε με μια άλλη Διεύθυνση και δημιουργήθηκε η ΔΑΟΚΑ, στην οποία ως προϊσταμένη τοποθετήθηκε η Θ. Γαλάνη, ενώ ο Γ. Μανούρης τοποθετήθηκε σε διεύθυνση-ψυγείο. (και οι  «αριστεροί» αντιγράφουν δεξιές πρακτικές. Αλίμονο....).
 
Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας, απευθυνθήκαμε στη ΔΑΟΚΑ με αίτησή μας στις 19.11.2014 (την οποία συμπληρώσαμε με νέα αίτηση και κατάθεση εγγράφων στις 3.12.2014), ζητώντας πληροφορίες για την εξέλιξη του θέματος. Στις 8.12.2014, με το υπ' αρ. Πρωτ. 53835 έγγραφό της, η ΔΑΟΚΑ μας ενημέρωσε -μέσω του Γραφείου Τύπου του υπουργείου- ότι «από την “Δικέφαλος 1924“ υπεβλήθησαν την 7.11.2014 συμπληρωματικά στοιχεία και ο σχετικός φάκελος ελέγχεται από την Υπηρεσία μας (…) ο φάκελος είναι σε διαδικασία ελέγχου και έχει ζητηθεί ήδη η συνδρομή του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου του Υπουργείου μας όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Αθλητικής Ενωσης Κωνσταντινουπόλεως».
 
Τα «συμπληρωματικά στοιχεία» ήταν ένα κουρελόχαρτο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που ισχυριζόταν ότι έχει παραχωρήσει το οικόπεδο στη «Δικέφαλος 1924». Οτι ήταν κουρελόχαρτο δεν το λέμε εμείς. Το είπε το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου, με το υπ' αρ. Πρωτ. 5522/6.2.2015 έγγραφό του προς τη ΔΑΟΚΑ, στο οποίο επεσήμαινε  ότι το έγγραφο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εκτός του ότι είναι «απλό ενημερωτικό έγγραφο», δεν αναφέρει «κανένα στοιχείο για το ποιος ή ποιες συμβάσεις έχουν υπογραφεί για το σκοπό της παραχώρησης κατά χρήση της έκτασης» κτλ. Αυτό το κουρελόχαρτο χρησιμοποιήθηκε από τη ΔΑΟΚΑ ως πρόσχημα για ν' αλλάξει την τακτική που είχε χαράξει η ΔΟΚΚ («πρώτα θα μας αποδείξετε ότι δικαιούστε να ζητήσετε άδεια και μετά θ' ανοίξουμε τον φάκελο») και ν' αρχίσει να εξετάζει το φάκελο, όπως πίεζαν οι άνθρωποι του Μελισσανίδη και η τότε πολιτική ηγεσία του υπουργείου (Ι. Μανιάτης).
 
Στις 12.2.2015 απευθυνθήκαμε με αίτησή μας στην προϊσταμένη της ΔΑΟΚA, Θ. Γαλάνη, ζητώντας να μας δώσει το προαναφερθέν έγγραφο του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου. Μας απάντησε την επομένη ο αρμόδιος για τις αδειοδοτήσεις τμηματάρχης Νίκος Μπίας, λέγοντάς μας ότι το έγγραφο του Αυτοτελούς Τμήματος «δεν έχει πρωτοκολληθεί ως εισερχόμενο στη Διεύθυνσή μας» και εφόσον επειγόμαστε να το ζητήσουμε απευθείας από το Αυτοτελές Τμήμα!
 
Γνωρίζοντας την απάντηση του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου, η πλευρά Μελισσανίδη έσπευσε να οργανώσει τη γενική συνέλευση-παρωδία της Ερασιτεχνικής, στις 3.2.2015, η οποία ενέκρινε (χωρίς καν να διαβαστεί!) το παράνομο παραχωρητήριο.
 
Αυτό το παραχωρητήριο ουδέποτε θεωρήθηκε από το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου ως νόμιμη πράξη που μετατρέπει τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ σε φορέα υλοποίησης του έργου. Θέλοντας να αποφύγει την πίεση, το Αυτοτελές Τμήμα εισηγήθηκε στον υπουργό Γ. Σταθάκη να υποβληθεί σχετικό  Ερώτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Ξέροντας ότι το ΝΣΚ έχει προ ετών γνωμοδοτήσει (Γνωμοδότηση 112/2006, που έχει γίνει αποδεκτή από τον υφυπουργό Οικονομικών και άρα η εφαρμογή της είναι υποχρεωτική), ότι τα ακίνητα που παραχωρεί το Δημόσιο σε αθλητικά σωματεία είναι πράγματα εκτός συναλλαγής, που παραχωρούνται για κοινωφελή σκοπό, και γι' αυτό δεν μπορούν να παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε τρίτο, πολλώ δε μάλλον σε ένα κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου (όπως η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ), ο Σταθάκης επέστρεψε το Ερώτημα χωρίς να το υπογράψει. Και αποφάσισε να παρακάμψει το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου και να συγκεντρώσει την πίεση πάνω στη ΔΑΟΚΑ, ώστε να κάνει αυτή δεκτό το παράνομο παραχωρητήριο και να εκδώσει Εγκριση και Αδεια Δόμησης στο όνομα της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ.
 
Αυτό είναι εν συντομία το ιστορικό. Κατόπιν αυτού ρωτάμε: υπάρχει υπηρεσιακός παράγοντας στη ΔΑΟΚΑ που θα δεχτεί να διαπράξει αυτή την παρανομία; Να νομιμοποιήσει τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ ως φορέα υλοποίησης του έργου, πράγμα που δεν έκανε το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου, στο οποίo η ίδια η ΔΑΟΚΑ απευθύνθηκε, και εν γνώσει του ότι το ζήτημα εκκρεμεί και σε δικαστικό επίπεδο, μετά από αγωγή που άσκησαν μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου);
Δυο ιδιοκτήτες στο Κτηματολόγιο!
 
Το παραχωρητήριο είναι παράνομο και για έναν επιπλέον λόγο, που τον ανακαλύψαμε πρόσφατα. Διότι στο Κτηματολόγιο, μέχρι τώρα, το οικόπεδο είναι γραμμένο σε δύο ιδιοκτήτες, όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές καταγραφές που δημοσιεύουμε. Τα 26,126 στρέμματα είναι γραμμένα ως ιδιοκτησία 100/100 του Σωματείου ΑΕΚ και τα 2,966 στρέμματα είναι γραμμένα ως ιδιοκτησία 100% του Ελληνικού Δημοσίου!
 
Τι «μεταβίβασε» η ΑΕΚ στην εταιρία του Μελισσανίδη; Το οικόπεδο που είχε με το παραχωρητήριο του 1934 (που κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να το παραχωρήσει) και μαζί και την έκταση που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο; Ακόμα και σ' αυτό το επίπεδο, τα έκαναν μπάχαλο οι «φωστήρες» του Μελισσανίδη. Και τώρα τρέχουν ν' αλλάξουν τις εγγραφές στο Κτηματολόγιο. Ελα, όμως, που τα 2,966 στρέμματα έχουν παραχωρηθεί κατά χρήση στην ΑΕΚ και η χρήση δεν εγγράφεται στο Κτηματολόγιο (μόνο η κυριότητα εγγράφεται).
 
Και τα 26,126 στρέμματα κατά χρήση παραχωρήθηκαν το 1934, αλλά το 1947 -άγνωστο με ποια διαδικασία- η ΑΕΚ τα μετέγραψε στο Υποθηκοφυλακείο. Από τα κεντρικά του Κτηματολόγιου επιχειρείται να αλλάξει η ιδιοκτησία της ΑΕΚ στα 26,126 στρ. και να τα εγγράψουν κι αυτά ως ιδιοκτησία του Δημοσίου, με το επιχείρημα ότι κακώς γράφτηκαν στο Υποθηκοφυλακείο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό, μετά την πάροδο 70 ετών; Η διαδικασία, έτσι που πάνε να την κάνουν, είναι προφανώς παράνομη και καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι του Κτηματολόγιου να «μαζευτούν».
 
Σημείωση δική μας. Τα Ειδικά Δικαστήρια θα πάρουν φωτιά. Σε κάθε περίπτωση οι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ, δηλαδοί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση, ας αρχίσουν να συμβουλεύονται δικηγόρους. Κι απ ότι βλέπουμε μλέχτηκαν για τα καλά και τα καλόπαιδα του Κτηματολόγιου. Που σε απλές , απλόύστατες υποθέσεις ταλαπαιρούν τους απλούς πολίτες, αλλά για τον «τίγρι των φρίσκις» η άνωθεν εντολή "ότι θέλει" είναι νόμος.
Κε Βύρωνα Νάκο. Είσαι σοβαρός επστήμονας και τίμιος άνθρωπος. Ρίξε μια ματιά τι μαγειρεύουν  οι εξαίρετοι υπάλληλοι του Κτηματολόγιου.
 
ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, το παραχωρητήριό τους είναι άχρηστο και εξ αυτού του λόγου και τυχόν έκδοση άδειας στο όνομα της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ θα βαρύνεται με επιπλέον αδικήματα.
 
ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ
Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών, Δημήτριος Τασιόπουλος, αρνείται να μας δώσει την απάντηση σε δύο αιτήσεις που έχουμε υποβάλει στην υπηρεσία (αρ. πρωτ.  3101/7.6.2017 και 3180/12/6.2017). Η απάντηση έχει συνταχθεί από την εισηγήτρια, έχει υπογραφεί από τον προϊστάμενο του Τμήματος  Μελετών Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών Μελετών, Εμμανουήλ Παπαδόπουλο, όπως ο ίδιος μας διαβεβαίωσε, και βρίσκεται για υπογραφή στο γραφείο του διευθυντή. Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο Δ. Τασιόπουλος μας είπε ότι δεν πρόκειται να μας δώσει την απάντηση που έχει συντάξει η υπηρεσία, γιατί έχουμε κάνει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του! Θα την δώσει στον εισαγγελέα, μας είπε.
 
Είναι… ευχάριστο το ότι ο Δ. Τασιόπουλος έχει συνειδητοποιήσει ότι σύντομα θα καταστεί κατηγορούμενος και άρχισε να προετοιμάζεται, όμως αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει να παρανομεί και σ' άλλον τομέα. Η αίτησή μας προς την υπηρεσία του υποβλήθηκε είκοσι μέρες πριν από τη μηνυτήρια αναφορά μας στον εισαγγελέα. Είναι υποχρεωμένος σε κάθε περίπτωση να απαντήσει και η χρονική προθεσμία των τριάντα ημερών που θέτει ο νόμος ως ανώτατο όριο για να απαντούν οι δημόσιες υπηρεσίες στους πολίτες που απευθύνονται σ' αυτές έχει ήδη παρέλθει. Την απάντηση -που όπως είπαμε έχει συνταχθεί από την εισηγήτρια και έχει υπογραφεί από τον τμηματάρχη- ο Δ. Τασιόπουλος θα μας τη δώσει, θέλει δε θέλει. Για την ακρίβεια, δεν έχει το δικαίωμα να μη θέλει. Κι όπως γνωρίζει, μετά από τόσα χρόνια στη δημόσια διοίκηση, υπάρχει και ο εισαγγελέας. Υπήρξαν και άλλοι στο παρελθόν, που παρίσταναν το «βαρύ πεπόνι», αλλά με μια εισαγγελική παραγγελία «έστρωσαν».
 
ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
«Συγγνώμη και θα ήταν και παράλειψη, τον μεγάλο αγώνα και την προσπάθεια που κάνει ο υπουργός, ο κ. Φλαμπουράρης. Τεράστια προσπάθεια, που αν δεν ήταν αυτός, όχι άδεια δεν θα μας είχαν δώσει, αλλά θα μας είχαν πάρει και το χωράφι. Τεράστια προσπάθεια. Και θέλω όλη η οικογένεια της ΑΕΚ να το ξέρει. Οπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σπίρτζη ο οποίος ενέργησε γρήγορα και μας έβγαλε τις υψομετρικές διαφορές. Και τα λέω αυτά γιατί θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει ποιοι πραγματικά βοήθησαν για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα».
 
Δημήτριος Μελισσανίδης, στην (αραία, αραία, να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα) «γενική συνέλευση» της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.  Τι δουλειά έχει ο υπουργός Επικρατείας, Φλαμπουράρης, με το γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια; Καμιά απολύτως. Είναι παντελώς αναρμόδιος. Η μόνη «αρμοδιότητά» του πηγάζει από τις σχέσεις που δημιούργησε με τον Μελισσανίδη, όταν την άνοιξη του 2014 -ενόσω ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση- έκανε μυστικές συναντήσεις με τον καπιταλιστή και τους ανθρώπους του, στα γραφεία του ομίλου Μελισσανίδη (ο Φλαμπουράρης συνοδευόταν από τον Στρατούλη, τότε ΣΥΡΙΖΑ, νυν ΛΑΕ). Ερχεται, λοιπόν, σήμερα ο ίδιος ο Μελισσανίδης και ξεμπροστιάζει τον Φλαμπουράρη, αποκαλύπτοντας τις παρεμβάσεις του για να βγει μια παράνομη άδεια (που ακόμα δεν έχει βγει και δεν μπορεί να βγει, για τους λόγους που μπορείτε να διαβάσετε στις διπλανές στήλες).
 
ΦΑΤΑΟΥΛΙΣΜΟΣ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
«Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης, να βάλω τα ωραία μου χρήματα (…) Το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ». Δημήτριος Μελισσανίδης και πάλι, στην ίδια «γενική συνέλευση» της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Κανένας βέβαια από τους  «αραία, αραία, να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα» δεν τόλμησε να τον ρωτήσει πόσα λεφτά έχει βάλει (αυτοί μόνο να χειροκροτούν επιτρέπεται). Εμείς θυμόμαστε μόνο την περιβόητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ, που «ζητούσε»  29.000.000 ευρώ και συγκέντρωσε μόνο 1.802.910 ευρώ (μόλις 6,21%)! Αυτά είναι τα «ωραία του χρήματα». Αλλο «κάνω παιχνίδι με το real estate» και άλλο «βάζω τα ωραία μου χρήματα». Οσο για την ιδιοκτησία του σχεδιαζόμενου γηπέδου, αυτό θα ανήκει για μισόν αιώνα στην εταιρία «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ, της οποίας το 98,5% του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου ανήκει στον Μελισσανίδη τζούνιορ. Τα υπόλοιπα είναι σανός για κατσίκες.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
Την υπεράσπιση του Αλεξίου («πρόεδρος» Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) ανέλαβε ο Μελισσανίδης, αλλά εξελίχθηκε σε πολιτική αγωγή εναντίον αυτού του «αξιόλογου ανθρώπου». Καταρχάς, είπε ότι «τον τρέχουνε στους εισαγγελείς» (άρα, ψέματα αυτά που έγραφε το aek365.com, ότι δεν υπάρχει δίωξη).  Δεν είπε, όμως, ποιος τον τρέχει στους εισαγγελείς. Να σας το πούμε εμείς. Τον φάκελο στην Εισαγγελία έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Και γιατί «οι εισαγγελείς» άσκησαν ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος; Οταν το ποδόσφαιρο της ΑΕΚ έπεσε στην ερασιτεχνική κατηγορία (με σχεδιασμό του Μελισσανίδη), «τα έσοδα που είχε η ΑΕΚ από τα διαρκείας, τα έσοδα του ΟΠΑΠ, τα εισιτήρια μας και τα λοιπά πήγαιναν στον Ερασιτέχνη. Τους καλεί τώρα ο Εισαγγελέας. Πήγαν όλοι οι κύριοι αυτοί στον εισαγγελέα και τους ρωτούν, τι γίνανε αυτά τα δέκα εκατομμύρια, τον Ασλανίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή, είναι να τρελαινόμαστε. Τρέχουν όλο το βράδυ από εισαγγελείς σε εισαγγελείς να αποδείξουν αυτό που όλοι καταλαβαίνετε». Αυτό που «όλοι καταλαβαίνουν» είναι πως τα λεφτά πήγαιναν αποκλειστικά στην ποδοσφαιρική ομάδα, ώστε ο Μελισσανίδης να μη βάλει δεκάρα «από τα ωραία του τα λεφτά». Κι η Ερασιτεχνική δεν πλήρωνε ούτε τα νοίκια των γραφείων της, ούτε τους εργαζόμενους. Ε. αυτό είναι το κακούργημα!
 
ΚΟΝΤΡΑ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15 ΙΟΥΛΗ

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Όλοι αυτοί οι ψευτοαριστεροί πρώην πασόκοι και πρώην όπου φυσσάει ο άνεμος, συνεπικουρούμενοι από κάτι κρυόπλαστους καιροσκόπους πάντζες, ψυχαναγκαστικούς δικομανείς καμμένους και σιορ κοντομουνήδες, δεν διστάζουν να μεθοδεύουν ο,τιδήποτε απαιτηθεί, προκειμένου να ικανοποιήσουν το μεγάλο αφεντικό τίγρη, πρώην κολλητό του αντωνάκη του σαμαρά. Ναι ναι αυτόν που κατήγγειλαν οι συριζαίοι ως αντιπολίτευση, ότι του χαρίστηκε ο ΟΠΑΠ και θα τον ξανάπαιρναν πίσω όταν γίνουν κυβέρνηση! Ό, τι πάρετε ένα τάληρο έχει γίνει η κατάσταση κι όποιος δεν το βλέπει, θέλει γιατρό. Αυτό το προκλητικό τσιλιαδορίκι στα λαθρεμπόρια του ρώσου, το χάρισμα εκατομμυρίων σε χρέη των εταιρειών του, τα κολητιλίκια με τον απίστευτο τσακαυλώτο, που υποτίθεται τον ελέγχει, πείθουν και τον πλέον πιστό συριζαίο ότι το πράγμα έχει βρωμίσει. Κι αν με ψευτοδιορισμούς συμβασιούχων διασώσουν ένα ποσοστό γύρω στο 10%, είναι σίγουρο ότι τα πεπραγμένα τους θα απασχολούν δικαστικά τη χώρα για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα όταν βγουν προς τα έξω πικάντικα παρασκήνια και χειραγωγήσεις μυστικών υπηρεσιών, που δούλευαν αποκλειστικά για εξυπηρέτηση συγκεκριμένου εφοπλιστή και καναλάρχη. Στοιχεία; Ουουουου! Όρεξη να χετε.