ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – instructions & guidelines



Γράφει ο Κόκκινος πρωτοετής Νομικής
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 
(instructions & guidelines)
 
Συγχωνεύσατε τις τρεις ΠΑΕ-ΔΕΚΟ, παοκ – (νέα) αεκ - ποα σε μία, με χρώματα πράσινο κίτρινο μαύρο και επωνυμία «αντιΟλυμπιακός».
 
Συνενώσατε τους τίτλους και των τριών (προσεγγίζουν συνολικά αυτούς του Ολυμπιακού).
 
Δημιουργείσατε δεξαμενή των 25 καλύτερων παικτών (από τους 100 περίπου διαθέσιμους συνολικά) με την ελπίδα ότι θα είναι σχετικώς ανταγωνιστικότεροι προς αυτούς του Ολυμπιακού.
 
Δηλώσατε έδρα την τζαμπασοφιά και παίρνετε τα λεφτά του Δημοσίου για νέα τούμπα και βοτανικό για να τα χρησιμοποιήσετε για παντελόνιασμ εεεεε μεταγραφές.
 
Κατανείματε αρμοδιότητες:  το κορόιδο θα βάζει το μαύρο χρήμα, ο γάτος θα κάνει παζάρια και με την μάνα του ακόμη κι ο Γιαννάκης (της τζενάρας) θα κάνει τις δημόσιες σχέσεις με παράγοντες, πολιτικούς και παναθηναϊκάκηδες εισαγγελείς.
 
Η κάθε ΠΑΕ θα εισφέρει επίσης ό,τι άλλο ενεργητικό :  ο ποα τον τελικό γουέμπλεϊ και τον mr manos για δημόσιες σχέσεις εις τας Ευρώπας, η νέα αεκ τον ισοσκελισμένο ισολογισμό (για το financial fair play της uefa) και την ΕΠΟ κι ο παοκ την επικοινωνία και την μαλαματίνα για διατήρηση υψηλού ηθικού.
 
Συγκεντρώσατε τα φράγκα από όλους τους χορηγούς σε μία φανέλα, λογικά θα φτάνουν για κάτι καλύτερο από Ινσούα.  Πιθανότατα ο κόσμος και των τριών ΠΑΕ μαζί, θα ψιλογεμίζει το γήπεδο και θα το καταστήσει έδρα.  Διορίσατε Παλοτάι ως αλλοδαπό αρχιδιαιτητή.
Ξαναβγάλατε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνηση και Φλαμπουράρη-Παπαγγελόπουλο υπουργούς για συνδρομή σε θέματα δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης, εκβιασμούς παραγόντων (και ευρωπαίων), κ.λπ.
 
Αγοράζετε  άλλες ΠΑΕ μέσω όχι ανιψιού, αλλά δευτερανιψιού (άλλος βαθμός συγγένειας, ΠΡΟΣΟΧΗ ζώα, πόσο να σας ξελασπώνω).
 
Δεν παίρνετε δικηγόρο το Μπαλτάκο.
 
Εντοπίσατε 5 νέους ψευδομάρτυρες να καταθέσουν όχι ότι κάπου άκουσαν πως κάποιος είπε, κ.λπ., για κάποια ματς του 2012 (αυτό δεν δούλεψε), αλλά για το ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Βαγγέλα (επειδή είναι μπήχτης, αυτό μπορεί και να πιάσει σε ένα κανονικό δικαστήριο).
 
Μιρλάρετε όλη μέρα στα τρία τηλεοπτικά δίκτυα, δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, επτά sites, τρεις εφημερίδες και όπου αλλού τέλος πάντων διαφημίζεται ο ΟΠΑΠ, ότι ο Βαγγέλας φταίει για όλα, έσπειρε τον κορωνοϊό, κ.λπ..
 
Με υπομονή και στήριξη στο πλάνο κι ακάματους εργάτες όπως ο σαγώνιας, ο μάκης, ο κολλλλκας, κ.α., σύντομα πολύ, πριν συμπληρωθεί δηλαδή πενταετία, η διαφορά από τον Ολυμπιακό θα είναι μονοψήφιος αριθμός βαθμών και το πρωτάθλημα θα αποκτήσει ενδιαφέρον (εάν ο Βαγγέλας έχει ψιλοβαρεθεί να σας ζμπρώχνει), δηλαδή θα αναβαθμιστεί, όπερ έδει δείξαι. 
 
Για περισσότερες  πληροφορίες, καλέσατε Νιόν Ελβετίας, μεσιέ Τεό.