Γρηγορίου: «Ο Μαρτίνς προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Ο Πεδρο Μαρτινς, εκτός από εξαιρετικός προπονητής, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Σοβαρός, μετρημένος, δουλευταράς, ταπεινός, ουσιαστικός. Έχει τον ... τρόπο του γενικά. Και για αυτό έχει καταφέρει να έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων, όσο και των αντιπαλων προπονητών, με τον Μιχάλη Γρηγορίου, τον τεχνικό της Λαμίας, να μην αποτελεί εξαίρεση και να πλέκει με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports το εγκώμιο του πορτογάλου προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την ήττα της Λαμίας στο Καραϊσκάκη με 3-0 από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι και δίκαια κέρδισαν, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθαρίζοντας πως είναι τεράστια η συνεισφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 
Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του στη Nova:
 
«Οταν στο 10ο λεπτό βρίσκεται πίσω με δύο γκολ με την ομάδα του Ολυμπιακού με την ποιότητα που έχει και ειδικά στο Καραϊσκάκη, το πρώτο μέλημα ήταν να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε, έχοντας τις λιγότερες απώλειες ενόψει της συνέχειας. Είναι λογικό το μυαλό του Ολυμπιακού να είχε πάει και στην Αρσεναλ. Για το ποιος λοιπόν ήταν ο νικητής του παιχνιδιού εδικά μετά το 10ο λεπτό, δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Δίκαια νικητής ο Ολυμπιακός».[....]Εχω τεράστια εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Μαρτίνς, γιατί έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έρχονται ξένοι προπονητές και να δίνουν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουν τη χώρα μας να κάνει ένα βήμα μπροστά. Επειδή έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι, είναι λογικό να υπάρχει αυτός ο σεβασμός στο πρόσωπο του κ. Μαρτίνς γιατί προσφέρει».

Φυσικά ο Γρηγορίου δεν είναι ο μόνος προπονητής που έχει εκφραστεί με εγκωμιαστικά σχόλια στο πρόσωπο του Πεδρο Μαρτινς. Κι άλλοι προπονητές του Ελληνικού Πρωταθλήματος, τόσο Έλληνες όσο και ξένοι, έχουν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο. Νομίζω πως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση για εναν προπονητή, Έλληνα η μη, να εχει καταφέρει σε τέτοιο βαθμό να πείσει τους συναδέλφους του με τη δουλειά του το πόσο σοβαρός και ικανός είναι, με αποτέλεσμα να ακούει τέτοιου είδους σχόλια από τους "αντιπάλους" του. Προσωπικά εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια ακόμα στο τιμόνι της ομάδας ο Μαρτινς, γιατί αυτά που έχει καταφέρει, στις δεδομένες συνθηκες, είναι πραγματικά απίστευτα. Κι όμως, ακόμα και ο ίδιος, θεωρεί πως κάτι μας .... χρωστάει! Και γι'αυτό τον γουστάρω ακόμα πιο πολύ....