XAΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ...ΠΛΑΤΑΝΙΑ!


Tags: -

Ο Πλατανιάς, λένε οι διαχειριστές του ελληνόφωνου Ράδιο-Αρβύλα είναι η ομάδα του Μαρινάκη -αμάν, πια αυτός ο υπέρβαρος τύπος, ο...φαταούλας!- και έχει οργανωθεί σχέδιο για να σωθεί και να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα... Έτσι να σκεφτόμαστε και... προκόψαμε! Όχι, δηλαδή, πως δεν συμβαίνουν τέτοια... Επουδενί! Αλλά εμείς παίζουμε στοίχημα και παίζοντας στοίχημα θα λάβουμε υπόψη κι άλλες παραμέτρους του παιχνιδιού.
Δηλαδή, η ΑΕΚ έχει σωθεί, λέω εγώ τώρα καμμιά @@@ για να περνάει η ώρα; Λέω, μήπως... Γιατί βλέπω κάποια Βέροια να απέχει τρεις πόντους από τους κιτρινόμαυρους. Ο Πλατανιάς νίκησε το εκτόπλασμα του Παναθηναϊκού, με 2-0, για το πρωτάθλημα, αλλά η ΑΕΚ είναι πιο γερή ομάδα, με ταχεία ανάπτυξη και νεύρο. Προσωπικά, το ματς το βλέπω διπλό και προς τα εκεί θα στρέψω κι εσάς.

298: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΚ: 2 (2,55)

Στο Γουέμπλει διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας. 300.000 κόσμος θα κατηφορήσει απόψε στον Ναό του ποδοσφαίρου για να δει την Μπράντφορντ, της τρίτης κατηγορίας, να κοντράρεται με την "πολλή" Σουόνσι. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει καταδικασμένη η κακομοίρα η Μπράντφορντ. Αλλά...για στάσου!
Εγώ βλέπω πως στις μεταξύ τους μονομαχίες, στο παρελθόν η μικρούλα Μπράντφορντ "έχει" την ...τεράστια Σουόνσι. Μπορεί, στο τέλος, να πάρει το τροπαιάκι η ομάδα της Ουαλλίας, αλλά η Μπράντφορντ θα της βγάλει την ψυχή.

300: ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ: Χ (4,25)

Μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο, με την Ίντερ να αγκομαχά να κρατηθεί στην εξάδα και την Μίλαν στην ίδια, πάνω-κάτω κατάσταση. Οι ροσονέρι προέρχονται από το βαρύγδουπο 2-0 με την Μπάρτσα, αλλά με την γειτόνισσά τους δεν θα τα πάνε καλά. Οι νερατζούρι θα ξεπουπουλιάσουν τους θριαμβευτές της Τετάρτης.
Προσωπικά θεωρώ τον άσσο ιδιαίτερα συμφερτικό, με το ματσάκι να γίνεται η χαρά των γκολ.

318: ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ: 1 (2,85), 4-6 ΓΚΟΛ (2,80)

Στο Παρκ ντε Πρενς παίζουν τα πρώιμα ρέστα τους για τον τίτλο, η Παρί Σεν Ζερμέν, με την Μαρσέιγ. Η Παρί των χιλίων αστεριών έχει μια ροπή προς τα ανάποδα αποτελέσματα, αλλά μόνον με τις μικρομεσαίες αντιπάλους της, ενώ η Ολιμπίκ Μασσαλίας είναι κίνδυνος-θάνατος όταν δεν...οδηγεί στο Βελοντρόμ.
Προσωπικά διαισθάνομαι νίκη της Παρί -που, στοιχηματικά είναι για να μένει, κανείος μακρυά- με οριακό τρόπο.

321: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ: 0-1 ΓΚΟΛ (3,40)

Καλή τύχη με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος