Tα "λιοντάρια" που ήταν "γατάκια"!


Tags: -

Η ανθρώπινη φύση είναι περίπλοκη και ενίοτε...ζωώδης! Όπως τα "λιονταράκια" διαγκωνίζονται για το ποιό θα βυζάξει περισσότερο γάλα από τις θηλές της λέαινας, αδιαφορώντας για το αν το "αδελφάκι" τους μπορεί να μην επιβιώσει, έτσι συμβαίνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά και στην ανθρώπινη κοινωνία.
Σε χώρες όπως είναι η δική μας, το φαινόμενο αυτό τείνει να μετατρέψει τα πάντα σε ζούγκλα. "Λιονταράκια", που είναι, στην πραγματικότητα, "γατούλες", βρυχώνται για να τρομάξουν το "θήραμα".
Στην ποδοσφαιρική κοινωνία μας, ως "Λιονταράκια" συμπεριφέρονται η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και των Αρχών, έχοντας ως "Θήραμα" τους, τον Ολυμπιακό!
Προ ημερών, η τηλεοπτική εκπομπή "Η ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε οτι τρεις πρώην-πλέον- ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, από τα αστέρια της κιτρινόμαυρης ομάδας φέρονται να συμμετείχαν, μαζί με τον μάνατζέρ τους, στο στήσιμο του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου, που όπως θα θυμάστε έληξε με 0-4 υπέρ της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου!
Τί θα ανέμενε ένας απολύτως λογικός και αφανάτιστος πολίτης, "αγνός" φίλαθλος ή... χουλιγκάνος οπαδός; Να ξεσπάσει σάλος! Να γίνει σεισμός! Τίποτα απο αυτά δεν συνέβη! Η είδηση απορροφήθηκε από κάποια...Μαύρη Τρύπα του Διαστήματος! Κανένα Μέσο Ενημέρωσης και καμμία ελληνική ποινική και αθλητική Αρχή δεν αντέδρασε. Λες και δεν έγινε απολύτως τίποτε! Λες και δεν ζούσαμε σε αυτή τη χώρα όταν, πέρυσι, τέτοια εποχή, ξεσηκωνόταν το Σύμπαν για να ζητήσει τον αφανισμό του Ολυμπιακού και του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη επειδή, τάχα, συμμετείχαν στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Λες και δεν ζούμε στην ίδια αυτή ώρα όπου ένα χρόνο μετά, ΜΜΕ και δημόσια πρόσωπα εξακολουθούν να αφήνουν σαφείς υπαινιγμούς περί της, δήθεν "προστασίας" που απολαμβάνει ο Ολυμπιακός και η διοίκησή του, από τις Αρχές, εξακολουθώντας να απαιτούν την τιμωρία και τον αφανισμό της ερυθρόλευκης ΠΑΕ...
Δεν ζούσαμε στην Ελλάδα, όταν όλα τα ΜΜΕ, συνέκριναν συλλήβδην, τα τεκταινόμενα στην ποδοσφαιρική κοινωνία μας, με τις εκστρατείες κάθαρσης που αναλαμβάνονταν ή είχαν αναληφθεί σε γειτονικές χώρες, δηλαδή στην Ιταλία και στην Τουρκία; Λες και η Φενέρμπαξε, της οποίας ο πρόεδρος συνελλήφθη και φυλακίστηκε, επειδή αποδείχτηκε, πέραν πάσης αμφιβολίας, οτι συμμετείχε στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, υποβιβάστηκε, ή διαλύθηκε... Τα ίδια ισχύουν προφανώς και στην περίπτωση της Τραμπζόνσπορ. Αλλά οι εντυπώσεις έμειναν! Η ελληνική κοινωνία που χειραγωγείται από την εποχή της απελευθέρωσης από τους Οθωμανούς ήταν εύκολη λεία στις διαθέσεις όλων αυτών των ιεροκήρυκων της κάθαρσης!
Πού είστε τώρα, κύριοι; Γιατί κουκουλώνετε την υπόθεση της ΑΕΚ; Βγείτε και πείτε μας τί στοιχεία υπάρχουν κι αν ο Νόμος προβλέπει κυρώσεις για τον Δικέφαλο! Όχι αυτή η σιωπή...
Κύριοι, προκαλείτε με τον πλέον ειδεχθή τρόπο! Αλλά θα μας πουν, ότι εδώ έχουμε να ασχοληθούμε με το Euro και το ...κλέος της Εθνικής ομάδας! Οι Ιταλοί δεν έχουνε ...μανούλες και δεν θέλουν το καλό της εθνικής τους, όταν βγήκε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας και επέβαλε κυρώσεις και αποκλεισμούς εξ αφορμής του νέου σκανδάλου στημένων αγώνων που αποκαλύφθηκε; 
Πάντα θα εφευρίσκουν ένα λόγο για να... βυζαίνουν μόνο επιλεγμένα "λιονταράκια", σε βάρος των υπολοίπων...Στην ανθρώπινη κοινωνία, αυτή η συμπεριφορά χαρακτηρίζει τα "γατάκια" και όχι τα "Λιοντάρια"...
 
Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα DON

Ομολογώ πως δεν περιμένω να μας εκπλήσσουν τέτοια γεγονότα. Εδώ έχει βγει αθλητής του 6σφύριχτρου έχει πει για βιταμίνες περίεργες και σκευάσματα και διάφορα άλλα που του χορηγούσε Η ΟΜΑΔΑ (Γιαννούλης) και δεν άνοιξε ρου-θού-νι. με το ΑΕΚ περίμενες να ανοίξει? Μόνο όταν είναι ΚΟΚΚΙΝΟ το θέμα πουλάει. θετικό ή αρνητικό. Τα άλλα στο καζανάκι.

Εικόνα Mhtsaras

Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια στη Πσωροκώσταινα...
Κακομοιριά κι απάνω τούρλα !
Άμα ήτονε ο Γαύρος τώρα θάχανε βγάνει τις μαιμούδες στα μπαλκόνια και θα κράζανε σε ούλα τα μεγάφωνα από τα ράδια για την αδικία πόκαμε ο Γαύρος σε ούλες τις άλλες ομαδάρες στο Ελλάντα !!!
Ουστ κοπρίτες !!!