Κυνηγώντας την έκπληξη


Tags: -

Καλησπέρα άρχοντες!

Σας το είπα και θα σας το λέω... Εδώ μέσα κυνηγάω την "έκπληξη", με στοιχεία! Προτιμώ να γνωρίζω πως έχασα το υψηλό σημείο που πρότεινα, παρά να σας γράψω: "παίξτε διπλό την Κοπεγχάγη". Αυτό το κάνετε και μόνοι σας! Έτσι δεν είναι; Toυτέστιν, όταν σας προτείνω την "έκπληξη", δεν το κάνω έχοντας, απλώς "μυρίσει τα νύχια μου"...
Υπό αυτή την έννοια, αν ζούσαμε σε έναν κόσμο που ο ΟΠΑΠ θα μας πρόσφερε όλα τα παιχνίδια με δυνατότητα μονού στοιχηματισμού, θα είμαστε, κατά βάση κερδισμένοι.
Τέλος, θα δείτε πως παίζω, κατά κόρον τη διπλή ευκαιρία, καθώς η "μαγκιά" δεν έγκειται στο να "πανηγυρίσω" ένα τεσσάρι, ή τριαμισάρι απόδοσης, αλλά το να έχω όσο το δυνατό πιο σίγουρη την επιτυχία στο δελτίο μου...    

Για να πάμε όμως στα αποψινά...

244: ΠΑΡΜΑ-ΜΙΛΑΝ: Χ (3.10)

Εδώ, τα στοιχεία μου δίνουν 60% πιθανότητα στην ισοπαλία. Η Μίλαν νίκησε, επιτέλους για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, ενώ η Πάρμα παραμένει αήττητη στο "Ένιο Ταρντίνι". Η παράδοση έχει μια νίκη για τους Παρμέζι, δύο ισοπαλίες και τρείς νίκες για τους ροσονέρι.

251: ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Χ1 (3,35-3,75)

Η Βάκερ μετράει πέντε σερί ήττες εντός και εκτός Τιρόλο. Η Ραπίντ είναι τρεις αγώνες αήττητη. Η φόρμα και μόνο υπαγορεύει καθαρό διπλό. Όμως, η Ραπίντ δεν έχει νικήσει σε τρεις αγώνες όταν προσφέρθηκε με 1,70 στο "διπλό", ενώ έχει νικήσει μόλις δύο φορές στις τελευταίες έξη αναμετρήσεις της στο Ίνσμπουργκ.

275: ΕΛΤΣΕ-ΟΥΕΛΒΑ: Χ2 (3,25-3,65)

Τον κακό της δαίμονα, την Ουέλβα υποδέχεται η πρωτοπόρος της ισπανικής Σεγκούντα, Έλτσε. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών στο εκτός έδρας ματς με την Ουέσκα, ενώ η Ρεκρεατίβο ξέσπασε στη νεοφώτιστη Λούγκο. Με 64,3% πιθανότητα στο "διπλό", θα βάλω δίπλα και το "Χ" και θα ποντάρω ξένοιαστος οτι έκανα το...καθήκον μου!

285: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χ1 (3,65-5,50)

Από αυτή εδώ τη στήλη θα με δείτε κάποιες φορές να κοντράρω το πλέι στέισον! Η Σεβίλλη έχει δείξει μεγάλη βελτίωση. σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η Μπάρτσα ξανακατεβαίνει χωρίς Ινιέστα, Πουγιόλ, Πικέ. Βέβαια, το να ηττηθεί μπορεί να μοιάζει κομματάκι δύσκολο, όμως το να παραχωρήσει μια ισοπαλία δεν θα έρθει και το τέλος των Μπλαουγκράνα!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!!

Αδάμ Αδαμόπουλος
adamadamopoulos@yahoo.gr

Σχόλια

Εικόνα red apple

Πολλά έχω για σπάσιμο απόψε...να δούμε τί θα βγάλει το πόρισμα στο τέλος!

Εικόνα Mhtsaras

Σεμφωνάω με τη Σεβίλα !Τάλλα δε ντα μελέτεπσα ρε μάγκα αλλά αφού τα μελέτεπσες εσύ εγώ είμαι μέσα !