O ZOZE ΚΑΙ TO (TΡΙΤΟ) ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ


Tags: -

O Zοζέ Μουρίνιο είναι μια αμφιλεγόμενη ποδοσφαιρικά και όχι μόνο, οντότητα. Τα διεθνή ΜΜΕ τον κάνουν, συνήθως, ρόμπα για τις ακραίες αντιδράσεις του και την προβολή ενός ανείπωτου επαγγελματικού εγωισμού, ενώ ταυτόχρονα, ορισμένοι βάζουν στο ίδιο καζάνι, τις επαγγελματικές ικανότητές του.

Για μένα, ο Ζοζέ είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιρανθρώπους οι οποίοι έχουν σημαδέψει την ιστορία του σπορ. Με δύο κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, με διαφορετικές ομάδες είναι έτοιμος για να χτίσει έναν ακατάρριπτο μύθο γύρω από την ύπαρξή του.

Πώς;

Μα σηκώνοντας το Άγιο Δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου και με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σερ Άλεξ, είναι ο άλλος μέγιστος της σύγχρονης προπονητικής και θέλει να κλείσει το διαπλανητικό κύκλο του στην Μάντσεστερ, με ένα ακόμη τρόπαιο. Δύσκολα θα το πετύχει, κατά τη γνώμη μου, μιας και η παράδοση και τα λοιπά στατιστικά μου, δίνουν προβάδισμα στην Ρεάλ.

Δεν θα υπεισέλθω σε προτάσεις για σύνολο τερμάτων και ημίχρονα-τελικά, μιας και δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα στην ιδιοσυγκρασία μου για αυτό θα σας προτείνω τον μέτριο αυτό άσσο. Για να δούμε, όμως, συνολικά, ποιά παιχνίδια, απόψε και αύριο, με ελκύουν για να σας τα προτείνω:

137: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 (1,65)

148: ΑΓΙΑΞ-ΣΤΕΑΟΥΑ: Χ (3,60)

Ο Άγιαξ δεν αξίζει, κατά τη γνώμη μου, το 1,40 του άσσου κι ας διαψευστώ πανηγυρικά. Η Στεάουα είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες για κάθε γηπεδούχο, στην Ευρώπη, όπως απέδειξε και στη φάση των ομίλων, όπου παρέμεινε αήττητη. Οι Ολλανδοί έχουν φέρει εντός έδρας ισοπαλία με την Τιμισοάρα, το 2009 και θα δυσκολευτούν να πάρουν το ματς.

153: ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΠΟΡΝΤΟ: Χ (3,30)

Οι Ουκρανοί παίζουν με ντεσαβαντάζ, την αγωνιστική απραξία τους, την ώρα που οι Γιρονδίνοι πασχίζουν να κρατηθούν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, στο Σαμπιονά. Η Ντινάμο δεν έχει αγαθές σχέσεις με την επιτυχία, όταν αγωνίζεται κόντρα σε γαλλικές ομάδες, ενώ σε ελαφρώς καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Μπορντό. Η ισοπαλία μου μοιάζει δελεαστική και πιθανή.

155: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Χ2 (3,75-6,25)

Μιλάμε, τώρα, για την Ατλέτικο με τον Φαλκάο στη σύνθεσή της... Μιλάμε για την Ρούμπιν που έχει να παίξει από το 1453! Για μένα, δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο -ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε - να φθάσει, ξανά, η Ατλέτικο, σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κάτι σαν...θεωρητικό θέσφατο. Η Ρούμπιν είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που θα κρατήσει το σκορ χαμηλά, κόντρα σε μια Ατλέτικο που παίζει με αντίπαλο τα στατιστικά μου. 

161: ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΥΩΝ: Χ2 (3,35-3,60)

Με τη μοναδική "σοβαρή" ομάδα, στον όμιλό της, η Τότεναμ δεν νίκησε (0-0 με την Λάτσιο). Η Λυών υπέστη εντός έδρας ήττα -σοκ, από την Λιλ, για το Σαμπιονά κι αυτό, προσωπικά, μου δείχνει πως είχε στρέψει την προσοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Τόσα χρόνια όλοι, στην Ελλάδα, λέγαμε για το μοντέλο της Λυών, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχτηκε εύθραυστη. Ίσως, τώρα, το Γιουρόπα Λιγκ αποδειχτεί πιο προσφιλής τόπος επιτυχιών για μια από τις μεγάλες δυνάμεις του γαλλικού ποδοσφαίρου. 

Καλή επιτυχία στα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Γενικώς μαρέσεις ρε μάγκα...Γαμώ τις κοντρίτσες παίζεις !!!

Εικόνα savvas gridlock

Για το σημερινό, συμφωνάμε. Τα υποδέλοιπα, α τα πούμε αύριο, αν και η κόντρα σε Τότεναμ και Ατλέτικο μετράει...