MΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ...ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ!


Tags: -

Σας τα ανεβάζω κάπως -δηλαδή, τί κάπως...- αργά, αλλά ας όψονται οι πολλές σημερινές υποχρεώσεις. Εν τούτοις, υπάρχουν δυό ώρες μπροστά μας για να ποντάρουμε στα ματσάκια που εντόπισα για απόψε.

Και στις αποψινές επιλογές μου πρώτη θέση έχει η κόντρα σε ορισμένα σούπερ φαβορί. Η Μπάγερν παίζει με την Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί έχουν πάρει ήδη, το πρωτάθλημα και ακονίζουν τα νύχια τους για την αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η γηπεδούχος έχει βρει, εσχάτως μια ικανοποιητική φόρμα και έχει στείλει στον τρελό κουβά τους παίκτες που την κόντραραν -απολύτως φυσιολογικά- με την Ντόρτμουντ!
Στατιστικά και ένστικτο με οδηγούν να παίξω ενάντια στο θηρίο από το Μόναχο.

Το ίδιο θα κάνω και με την Μίλαν. Οι ροσονέρι, παρά το γεγονός οτι δεν έχουν εξασφαλίσει την θέση τους στην πρώτη πεντάδα του Καμπιονάτο εμφανίζονται αλλοπρόσαλλοι και με αντίπαλο την εξίσου ασταθή Πάρμα, θα γκελάρουν. Τα στατιστικά μου είναι...αδηφάγα και δεν πρόκειται να αποστώ από αυτά, όσο και αν μοιάζει ακατόρθωτο -σας το ξαναλέω...εκτίθεμαι...

Η τρίτη και τελευταία κόντρα μου θα πάει στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, όπου η ΄Εξετερ προσφέρεται ως φαβορί με την Άκρινγκτον. Οι γηπεδούχοι που παλεύουν να πιάσουν μια από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της ανόδου εμφανίζονται σαφώς υπέρτεροι όταν αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους, ενώ η στατιστική τάση δεν τους ευνοεί.

Αντίστοιχα πραγματάκια ισχύουν και στην αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ανάμεσα σε Τουρ και Κλερμόν, έστω και αν η Τουρ είναι αρκετά ισχυρή στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει επτά ολόκληρους βαθμούς περισσότερους στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, από ό,τι στα εντός και δεν έχουν ηττηθεί ποτέ, μακριά από τη βάση τους, ύστερα από εντός έδρας ισοπαλία.

Επομένως:

111: ΤΟΥΡ-ΚΛΕΡΜΟΝ: Χ2 (3,00-3,00)

123: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ: 1Χ (7,00-4,50)

125: ΕΞΕΤΕΡ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ: Χ2 (3,40-4,00)

126: ΜΙΛΑΝ-ΠΑΡΜΑ: Χ2 (3,85-6,00)

Καλή τύχη στα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος