O ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ


Tags: -

Το χαμηλό βαρομετρικό μου προκάλεσε, χθες, μια τρελή κρίση ημικρανίας που με απομάκρυνε από τη στήλη. Βέβαια, την Παρασκευή οι εμπνεύσεις και τα στατιστικά μου αποδείχτηκαν φρούδες, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν εκτίθεσαι και προκαλείς τον αγνό κοσμάκη!

Η Σούπερ Λίγκα είναι πλέον, ναρκοπέδιο. Η απόσταση ζωής-θανάτου έχει μικρύνει επικίνδυνα για πολλές ομάδες που δίνουν τον υπέρτατο αγώνα για να παραμείνουν, σε πρώτη φάση, στην κατηγορία. Εδώ θα στρέψω, απόψε, το ενδιαφέρον της στήλης και θα το συμπληρώσω με μια ευρωπαϊκή γαρνιτούρα, δυο-τριών αναμετρήσεων με ελκυστικές αποδόσεις.

279: ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Χ (4,30)

Η Νάπολι είναι σαφέστατα, η δεύτερη μεγάλη δύναμη στο φετινό Καμπιονάτο. Η τριάρα που έφαγε, όμως, από την Πλζέν, για το Γιουρόπα Λιγκ έδειξε τις ρωγμές στο οικοδόμημα των Παρτονοπέι. Η Σαμπντόρια είναι μια ύπουλη ομάδα που έχει οργανώσει, φέτος, αρκετές κηδείες και καθώς υπάρχει στατιστικό ενδιαφέρον στην κόντρα, θα προσκολληθώ στην ισοπαλία.

285: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ: Χ2 (3,75-4,50)

Το χάλι της Λίβερπουλ είναι μεγάλο. Αφού δεν κατάφερε να σκοράρει στις πολλές ευκαιρίες του Σουάρες, στην Αγία Πετρούπολη, το πλήρωσε με τον αδίστακτο νόμο του ποδοσφαίρου. Η πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μετριότατη, σε αντίθεση με την Σουόνσι που καταγράφει υπερβάσεις. Οι Ουαλλοί είναι εξαιρετικοί και θα έχουν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και να αρπάξουν βαθμό ή βαθμούς, στο Άνφιλντ.

288: ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χ (2,85)

Η Βέροια πήρε ανέλπιστο (;) βαθμό στο Περιστέρι και ξεπέρασε κατά ένα βαθμό, το φράγμα του υποβιβασμού. Ο Αστέρας μπορεί να φωνάζει για τη διαιτησία, αλλά φάνηκε κατώτερος των προσοκιών που είχε δημιουργήσει, κόντρα στον Ολυμπιακό. Μακρυά από την Τρίπολη μοιάζει μέτριος, αλλά μέτρια είναι και η Βέροια. Η ταπεινή γνώμη μου είναι πως η αναμέτρηση βαίνει προς την ισοπαλία.

305: ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χ (2,85)

Ο Άρης θέλει, αλλά δεν μπορεί. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα παλέψει. Στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που δείχνει έφεση στις ισοπαλίες. Τα ίδια ισχύουν και για τον  Παναθηναϊκό. Νομίζω πως όσο και να επιθυμούν τους τρεις βαθμούς, κανείς δεν θα τους πάρει, στο τέλος.

306: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χ1 (3,30-3,15)

Η Βαγιαδολίδ έχει εξασφαλίσει, κατά τα φαινόμενα, την παραμονή, αφού απέχει 10 βαθμούς από την ουρά. Η Ατλέτικο μοιάζει να ξεφουσκώνει. Αναιμική νίκη με την Μπέτις, ήττα από την Βαγιεκάνο και κολλητά, εντός έδρας ήττα από την Ρούμπιν Καζάν, στην Μαδρίτη. Στατιστικά το ματς έχει πάνω από 80%, 1Χ και θα το τιμήσω.

307: ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1Χ (2,55-3,15)

Η Χέρκουλες βρήκε το βηματισμό που μπορεί να τη σώσει και έχει πάρει τέσσερις πόντους από Χιρόνα και Αλκορκόν, στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Η Βιγιαρεάλ φάνηκε οτι θα επέστρεφε στην Πριμέρα, αλλά βρίσκεται, εδώ και μήνες σε φάση αστάθειας. Τα πλέι οφ δεν είναι απαγορευτικός στόχος. Απαγορευτικά είναι, όμως, τα στατιστικά μου που δίνουν 100% πιθανότητα να μην νικήσει στο Αλικάντε!

Καλή επιτυχία στα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Πσελά τη γκεφάλα φιλαράκο !
Σκάσουνε δε σκάσουνε μνια βολά θα ντους τα πάρουμε και θάναι και καλή !
Πολύ θάθελα να θώρραγα στη στήλα σου τον άσσοτο του Σκούληκα !Ούλο το ιντερνεδιον τόπαιζε δεπλό καρφώτο !
Κι εγώ δε μπρόλαβα να ντο παίκσω το ρεμάδι !
Εδανά θάμαστε Αδάμη και θα ντα λαλούμε !
ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!

Εικόνα Mhtsaras

Αλλά θα μου είπεις και δάτο το μπουρδέλο το ματσάκιον μέχρις το 89 ήτονε ΧΙΚ...